Vesa saa aikaan kylmikset

Anonyymi

Vesa ehdottomasti tekee parhaimmat vedot. Hyvä, että on pysynyt tyylilleen uskollisena. Punk on ollut omalla kohdalla vähän unohtunut genre, ihan liian vähän on tullut kuunneltua, mutta ehkäpä taas aktivoituu. Mahtavaa Vesa!!

6

<50

  Vastaukset

  • Joo, Jokinen on ollut mahtava, jokainen esitys on ollut tosi hyvä, tykkään. En tiedä punkista yhtään mitään, mun mielestä tää on ollut vaan huippuhyvin soitettua musaa.

   Ehkä pikkasen omaksi häpeäkseni täytyy tunnustaa, olen tykästynyt myös Herra Ylppöön ja Stigiin. Normaalisti ei ole tullut pieneen mieleenkään kuunnella näitäkään kahta tyyppiä.
   Pitää korjata tilanne ja käydä ettimässä kaikkien yllämainittujen jätkien omaa tuotantoa kuunteluun myös.

   Nordin on huippujätkä vaikka itkee ja nauraa koko aika. Sen omia biisejä olen kuunnellut ennenkin, niistä etenkin Kyynelten virta on soinut korvalapuissa paljon tämänhetkisen surullisessa elämänvaiheen johdosta.

   Jannika B ja Mariska, Ressu ok, eivät ole herättäneet suuria tunteita.

   Arja Koriseva, joo, pitkä ura takana, mutta niin samanlaisia hitaalla tempolla meneviä kaikki sen laulamat biisit.

  • Ressu, Arja ja Vesku. Äänet jotka soi omassa nuoruudessani. En mitenkään erityisesti fanittanut ketään heistä mutta lähes päivittäinhän heidän musiikkia kuuli aina jossain. Joten erityisen muistoisa ollut tämä kausi itselle.

   Kaikki mukana olevat tosi hyviä tyyppejä, nautinnollista on ollut katsoa. Itkeä ja nauraa mukana.

  • Sori Stig, ei kolahtaneet sinun pornolaulut minuun. Mariskan uudet sanat, ei jatkoon.

   Vesku oli paras + Jannika B sai valitsemaansa biisiin hiukan uutta ulottuvuutta.

  • Oli kyllä hienoa nähdä Klamydian historiaa Vesan päivänä. Minusta Vesa on tehnyt tästä kaudesta sellaisen, että sitä on halunnut katsoa. Tuli katsottua pari ekaa kautta, sitten välissä se tuntui epämiellyttävältä, mutta nyt tuli kyllä heti ekan jakson jälkeen se tunne, että Vesan takia on pakko nähdä lisää. Hän kun ei edusta sellaista massagenreä, jota työnnetään joka rööristä. Oma nuoruus on eletty Klamydiaa kuullen, mutta lähinnä taustalla, radiossa tai baarissa, eikä ole aina tiennyt, kenen musaa se on. Vesa kyllä nosti hienosti Klamydiaa kansan tietoisuuteen, vaikka kaikessa vaatimattomuudessaan hän ei sitä tietoisesti tehnyt. Hieno mies kaiken kaikkiaan, nöyrä ja rehellinen.

  • Olisi ollut mielenkiintoista, jos joku olisi rohejnnut valit Klamydian tuotannosta vähän repäisevämpiä biisejä. Toisaalta ymmärrän kyllä, että nykaikana se ei vaan ole enää mahdollista. Kuuntelin vanhoja Klamydian albumeja, jotka minulla melkeinpä kaikki löytyy digitaalisena ja löytyi esimerkiksi tämmöisiä: Narkkarirakkautta, Tosi roudari, Laiskat ja pulskeat, Sauna, Perseeseen... uudempa tuotantoa Ratkiriemukkaat somalit.

   • Unohtamatta ikivihreää Ryssä mun leipääni syö


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   192
   6555
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   5199
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3661
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3106