Pyhäinpäivän perinteet

Anonyymi

Hienoa että näin korona-aikanakin muistetaan vanhoja perinteitä viemällä kynttilä hautausmaalle myös täällä kirkkonummella.
Ihmetyttää vain miksi hautausmaan porttia ei avata ja kuljeta siitä...onhan siihen jalankulkuportti vartavasten tähän tarkoitukseen rakennettu. Ihmiset kulkevat lähes poikkeuksetta portinpylvään (lähes muuri) ja aidan välistä ahtautuen ennemmin kuin avaisivat ja sulkisivat portin sitä käyttäessään. Kaiken huippuna osa kävijöistä tallustaa muina miehinä aidan lävitse...siis ajan saatossa on tallattu koko hautausmaan viheraitaan aukko....mistä voidaan oikoa ja näin välttää portin käyttö.
Uskomatonta välinpitämättömyyttä istutettuja viherrakennelmia kohtaan ja laiskuutta.
Voihan tietysti olla jokin "uskomuskunta tahi lahko", minkä opit kieltävät suljetuista porteista kulkemisen...taikausko tms. tosin epäilen... laiskuus ja välinpitämättömyys huipussaan.
Mikäli istutetun pensasaidan läpi rämpiminen saa sinut tunteemaan olosi lähemmäs luontoa oksien sivellessä vartaloasi, suosittelen kuitenkin ihan tavalliseen metsään menoa. Kirkkonummelta kyllä vielä löytyy polkuja luonnostakin....vaikka aivan kehä III kupeessa onkin.

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Öljysatu.
      Olipa kerran maa alueella joiden kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat ammoisina aikoina. Eteläisessä maanosassa asuivat muinaisten Helsingien heimolaisten jälkeläiset. Jossain tuon muinaisten Helsingien nykyisellä alueella oli tornitalo jossa oli kuusi kerrosta ja kallista taidetta. Tornitalo sijaitsi siellä jossa kansallisen ikonin ja sotasankarin nimeä kantava tie muuttuu Hämeentieksi,

      Hämäläisten härkätieksikö...miettikääpä sitä lapsukaiset.

      Tuossa tornitalossa tehtiin näennäisesti hyvää mutta se kätki sisäänsä pahuuden. Sen sisällä oli Mordorin joukkoja ja koottiin Suomalaisiakin joita yritettiin kääntää Urukuhaiksi tarvittaessa vaikka pakolla.

      Talossa hääräsi myyntipäällikkö pallo jolla oli kannabis ja psykedeeliöljyjä. Pallo toimi aisaparinsa A.Ankan kanssa. He öljyilivät näillä öljyillään alaisiaan ja Suomalaisia Urkuhaiksi. Pallo oli lisäksi julkihomo ja koetti öljyillä kääntää inhoamansa Urukhai pakkokoulutettavan myös homo örkiksi jollainen pallo itsekin oli saadakseen alistettua Urukhai pakkokoulutettua myös seksuaalisella vallalla. Pakkokoulutettava kulki tornitalossa muisti pimennettynä eikä ollut tilanteen tasalla.

      A.Ankka puolestaan terrorisoi tornitalon ulkopuolella ja öljyili Helsingejä heidän kapakoissaan uskotellen heille olevansa esimerkiksi noita tai akupungn käärme ja sai jotkut uskomaankin. Oikea magia vain loisti poissaolollaan ja huumeet tekivät kohdeyleisöön tehtävänsä.

      Ja huumatut ihmispolot uskoivat Ankkaa noidaksi...ainakin vähän aikaa kunnes totuus alkoi heille valjeta. Ankka ja pallo esittivät milloin mitäkin vaikkapa nuhteetonta kansalaista tai usein FSB agenttia tai itäisen maan psykiatria ja mitä milloinkin keksivätkin.

      Onneksi Kiinalainen sattuma alkoi vaikuttaa tilanteessa. Kaukoidästä tuli sairaus, joka, ajoi örkit ja Suomalaiset ja muut väen tornitalosta omiin luoliinsa töihin. Urukhai pakkokoulutettavia ei päästy öljyämään ja heidän muistinsa alkoi vähitellen palautumaan ja tietoisuus siitä mitä heille tehdään iski heidän tajuntaansa. Tämäkö pelastaa maan örkeiltä, joka sijaitsee alueella jonka kanssa muinaiset Bjarmialaiset liittoutuivat...se selviää seuraavassa kronikassa.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8396
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2555
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2277
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1674
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1499
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1399
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe