VERO-kalenteri romutettu porrrvarien toimesta. Et saa enää niiden tietoja

Anonyymi

49

1854

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Rikkaiden määrien kasvu suomessa oli seurausta "finanssikriisistä" ja sen tuomista leikkauksista, joita mm. nykyisin hallituksessa istuva KEPU toteutti Sipilän johdolla. Rikkaat alkoivat rikastua, ennennäkemättömällä tavalla. Kun kerroin teille tämän:
      https://keskustelu.suomi24.fi/t/15450203/miljonaarien-lukumaara-huimassa-yli-60--kasvussa
      ... Käynnistyi varsinainen tulo-tietojen Pimitys aalto, jota edes kakon A. Stubb ei osannut kuvitella, ajaessaan rikkaiden tulotietojen pimitystä hallintorekistereiden taa. Kokkari Stubb ei silloin tajunnut, että rikkaat voivat nyt "pyytää tietojensa poistamista" !!!! Niin yksinkertaista !!!!

      Kysymys "oikeus"-kanslerille: oletteko tekin tässä porrrrvarijuonittelussa mukana ? kysyy haans, entä "oikeus"-laitos...
      Oikeisto-YLE on jo, TÄYSILLÄ !!!

      • Anonyymi

        Ja tämä vassarihallitus esti verotietojen hakemisen.


      • Anonyymi

        IS on sinnikkäällä verotietojen julkaisulla pystynyt vuosien varrella nostamaan tärkeitä asioita yhteiskunnalliseen keskusteluun.

        Nokian johtajien satumaiset optiovoitot siirrettiin ansiotuloverotuksen piiriin ja samalla tukittiin mahdolliset porsaanreiät 1990-luvulla, kiitos IS:n veroselvityksen.

        Vuonna 1993 verojärjestelmä jaettiin ansiotuloihin ja pääomatuloihin. IS:n selvitykset ovat osoittaneet, että progressiivisesti verotettuja ansiotuloja on siirtynyt matalammin verotettaviksi pääomatuloiksi. Tälle rakenteelliselle vinoumalle poliitikot eivät ole pystyneet tekemään mitään. Pääomatuloista ei makseta kuntaveroa. Pitäisikö? Se on hyvä kysymys kuntatalouden katastrofaalisessa tilanteessa.

        Rehellisesti tienatuissa tuloissa ja niistä maksetuissa veroissa ei pitäisi olla mitään hävettävää tai peiteltävää.

        Verotietoja kerättiin ennen sähköistä massaluovutusta käsin, ja niin on tehty myös massaluovutuksen aikana. Tietojen salaaminen massaluovutuksessa toki vaikeuttaa niiden keruuta, mutta median reaktio ei todellakaan voi olla tiputtaa rukkaset käsistä. Verotietojen julkistaminen on yhteiskunnan avoimuuden kannalta tärkeää ja merkittävää. Valitettavasti monet, merkittävät ansiotiedot jäävät nyt pimentoon, ja se hämärtää kuvaa suomalaisen yhteiskunnan tulonjaosta.

        ON selvää, että julkisten verotietojen salaaminen massaluovutuksessa ei ole julkisuuslainsäädännön hengen mukaista.

        Asiasta on tehty kanteluita. Niihin saataneen ratkaisut ensi vuoden puolella.

        Samalla kun yhteiskunnassa pyritään avoimuuteen ja läpinäkyvyyteen, toisella kädellä järjestelmää liikutetaan päinvastaiseen suuntaan. Suomessa verotiedot ovat julkisia, ja totta on, että se on harvinaislaatuista maailmalla. Yhdysvalloissa presidentti Donald Trumpin verotietoja metsästettiin vuosia.

        Suomessakin kuuluu aika ajoin vaatimuksia kaikkien verotietojen salaamisesta. Koko keskustelu on outo: eihän rehellisesti tienatuissa tuloissa ja niistä maksetuissa veroissa pitäisi olla mitään hävettävää tai peiteltävää. Eihän?

        Verottajan omaehtoinen julkisen tiedon salaaminen EU:n tietosuoja-asetuksen perusteella on askel vaaralliseen suuntaan.

        Mikä on seuraava etappi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja tämä vassarihallitus esti verotietojen hakemisen.

        Haluaisin totisesti tietää, Kuka on tulotietojen SALAILUN perimmäinen voima käytännön tasolla. Sen toki tiedämme, että KOKOOMUS on tätä avoimesti ajanut.

        HUOMATKAA myösn sellainen salailuseikka: NE ovat jo vuosikausia jättäneet "verokalenterissa" kertomatta ammatin, viran tai firman, josta Jättitulot tulevat. Näin listalla vain vilisee nimiä ja NE tietävät, ettei sopuli tajua tai halua sen enempää tutkia. Vaan se yllyttää sopulia, hammasta purren entistäkin "parempaan" suoritukseen, NIIDEN työpaikoilla, ja kas tulot vain kasvavat.

        Tiesitkö Sinä, että ALKOnkin pääjohtaja onkin NAINEN, eikä ihan pikkutuloinen:
        https://www.talouselama.fi/uutiset/alkon-toimitusjohtaja-kuittasi-palkkaa-ja-bonuksia-420000-euroa-koronatilanne-kasvatti-myyntiamme/80b33ba8-0204-4d31-8fa9-829bc1923842

        Jos et tiennyt, sekin on NIIDEN salailun tulosta !!!!

        t. haans.sea


    • Anonyymi

      TÄSSÄ SIIS OLLAAN NYT_

      ""Verottaja perkaa pois suurituloisten listalta tuhansia nimiä""
      https://yle.fi/uutiset/3-11613769

      Katsotaampa tarkemmin, millainen rikkaiden pimitys on tällä kertaa käynnissä. Oikeisto-yle kertoo em. linkissä seuraavaa:

      ””Verottaja poistaa suurituloisten listalta yli 4 000 henkilön tiedot heidän omasta toivomuksestaan. Vuosikausien ajan verottaja on koonnut median käyttöön listan suurituloisimmista eli yli 100 000 euroa vuodessa ansainneista veronmaksajista.
      Tällä rajauksella nimilistaan kertyy runsas 70 000 henkilöä. Yle on julkaissut ja julkaisee tänäkin vuonna listan kärjestä ensimmäisten noin tuhannen henkilön tulo- ja verotiedot. Tässä otoksessa pienituloisimman vuosiansiot olivat viime vuonna lähes 900 000 euroa, joten aivan peruspulliaisista ei ole kyse. ””

      Sekoileeko oikeisto-YLE vai valehteleeko jälleen, sillä yli 100 000 euroa ansaitsevia on aiempina vuosina ollut aina alle 10 000, tyypillisesti 7-8000 päätä.
      Jos tästä poistetaan 4000, on se yli PUOLET.

      Koskaan valtamedia oikeisto-yle mukaan lukien ei ole julkaissut medioissaan kuin yli 100 tonnia tienanneiden tiedot. Jos on olemassa muita ”kalentereita ”, joissa on 70 000 rikasta, kertokaa minullekin, mistä sellaisia voi tarkastella !

    • Anonyymi

      Jo viime vuoden verotiedoista "vedettiin pois" n. 200 nimeä, nyt siis peräti 4400 päätä, jos on koromankanavaa uskominen.
      Mutta miten on mahdollista, että raharikkaat voivat vain "toivoa" nimensä poistoa ja perseennnuolijat sen sitten toteuttaa. Sillä ennen kaikki julkaistiin mukisematta !!

      Syy on yksinkertainen, sinun "demokraattiset" muiluttajat eivät halua sinun tietävän, kuinka sinua kusettamalla voi panna rahoiksi....

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/14908768/30-000-rikkainta-kayttaa-todellista-valtaa-suomess

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Roskaa. Tiedot poistettiin vain medialle jaetavasta yhteenvedosta. Jokainen utelias punikki voi käydä verotoimistossa tutkimassa Wahlroosin verotiedot.

      • Anonyymi

        Juuri hetki sitten TV1:n aamutelkkarissa veroasiantuntijat kaivelivat rikkaimpien suomalaisten tietoja esiin ja kertoivat ne katsojille.

        Kieltämään pystyi tietonsa vaan verottajan laatimasta yhteenvetolistasta, yksittäisten henkilöiden tietoja saa kyseltyä edelleen, koska ne ovat julkisia. Helsingin Sanomien toimittajat veti herneen nenäänsä kun eivät enää saaneetkaan valmista listaa käteensä ja kieltäytyivät julkaisemasta mitään verotietoja kuukaudeksi. Toimittajienkin pitäisi tehdä työtä palkkansa eteen joten siitä vaan tietokoneen ääreen ja alkaa etsimään niitä suurituloisten tietoja.


    • Anonyymi

      Verotietojen JULKISTAMINEN on tänään tärkeämpää kuin koskaan, johtuen löysästä rahanjaosta ja kansan raskaasta velkaannuttamisesta. Kenelle näet nuo rahat menevät, se on tänäänkin hämärän peitossa. Meille ei näet riitä, että porrrvari osaa pedata avustukset itselleen (vrt "huonoäiti, sarvamaa, kok) sillä nyt pyöritellään niin valtavia summia.

      >>voi käydä verotoimistossa tutkimassa

      Tämä on luonnollisesti porrrvarin toivomus asiasta mutta vaikka KAIKKI mediat on tänään porrrvarin hallussa, tulee niiden tiedottaa sivuillaan asiat niinkúin ovat.
      Juuri em. syistä. Ja jos eivät tiedota, on poliisit lähettävä asialla. Se on sitä "avointa" yhteiskuntaa, kuten porrrrrvaritkin mielellään muissa asiayhteyksissä laulavat !

    • Anonyymi

      Kappas vaan, kohti TÄYDELLISTÄ eliitin tulotietojen pimitystä ollaan vahvasti menossa. Näet KAIKKI edellisten vuosien tulotiedot on netistä niin visusti siivottu, että juoni on ollut suunnitelmallinen eikä sattumaa

      Pelkästään hesari julkaisi 100 000 euro ja enemmän tienaavien listat useilta vuosilta, nyt ei löydy viimevuotistakaan, kuin korkeintaan tuhannen rikkaimman lista.

      Onko kusettaja kaartti vahvistanut voimiaan kuten "kansan"-edustajat palkkaamalla hyvätuloisia avustajia niin runsaasti, että heitä ei kehdata enää esitellä julkisesti. Siltä tämä mittava tietojen pimitys nyt väkisin haiskahtaa.

      Raju valtion velkaantuminen on siis palkittu, kusettajat panivat fyrkat liiveihinsä ja päättivät vielä ryöstön kokonaan salata !

      T. haans.sea

      Kokeileppa itse, vaikka etsia ainoalta netistä löytyvältä porttaalilta, satatonnia ja enenmmän tienaavia:


      Verokone 2018: Tässä ovat yli 100 000 euroa tienanneet ...
      www.aamulehti.fi › ...
      https://www.aamulehti.fi/a/bf8ec04f-e237-47d5-b9ff-bb319dd04df4

    • Anonyymi

      Jokaisen verotiedot ovat Suomessa edelleenkin julkisia ja ne saa verotoimistosta kysymällä, vaikka rikkaimmat haluavatkin nimensä pois verokalenterista, ettei kukaan alkaisi perkaamaan tarkemmin ...

    • Anonyymi

      Tuossa meni myös pahasti hutiin:

      "sillä yli 100 000 euroa ansaitsevia on aiempina vuosina ollut aina alle 10 000, tyypillisesti 7-8000 päätä. "

      Kyllä niitä sittenkin on se 70 000 vähintään, olisin itse tarkistanut luvun mutta vanhoja tietoja ei löydy, löysin kuitenkin itseltäni tarkat muistiinpanot.

      Voinko tosiaan käydä kysymässä verotoimistosta naapurini tiedot ? Riippumatta siitä kuka hän on ja mitä tekee ? Tuollaista en ole kuullut.
      Aikanaa tuli laki tulotietojen julkisuudesta ja kun kysyin asiaa firmani johdon osalta siis firman toimistosta, eivät kertoneet ja sanoivat että vain median edustajille voidaan kertoa, ei tavalliselle puolliaiselle.

    • Anonyymi

      Eikö tuo ole tulokalenteri? Minusta verokalenterissa pitäisi julkaista vain henkilön maksamat verot

    • Anonyymi

      Ihan kaikkien suomalaisten verotiedot ovat saatavissa jatkossakin Verottajalta.

      Niin Nalle Wahlroos kuin Jorma Ollilakin joutuvat kstselemaan omien verotietojensa esittelyä iltapäivälehdissä.

      Erona entiseen on ainoastaan se, että nyt lehdet eivät saa *automaattisesti* kaikkien suurimpie tienaajien verotietoja, jos he ovat kieltäneet tietojensa julkaisemisen.

      Mutta kun toimittaja menee pyytämään Nalle Wahlroosin tietoja Verottajan palvelusta, niin kyllä se tieto on sieltä luovutettava, edelleenkin.

      • Anonyymi

        Nalle Wahlroos asuu nykyisin Ruotsissa joten hänen tietojaan ei suomen verottajalta löydy.


    • Anonyymi

      Tarkoitus on tilkitä murentuvaa yhteiskuntarauhaa verhoamalla häveliäästi suurimassisimpien tuloja. Etenkin kun tulosensuurilistan kärjessä keikkuu sellaisiakin, jotka nauttivat jättimäisten tulojensa lisäksi myös avokätisiä yhteiskunnan tukia. Sellaisia jotka toimeentulonsa rajalla sinnittelevät puurtajat maksavat.

    • Anonyymi

      Tulihan se sieltä, varsinainen POMMI: ”media ei julkaise verotietoja verokoneessa”
      Eli kun maata velkaannutetaan kaikkien aikojen ennätystahtiiin, pimittävät rikkaatkin tulotietojaan ennätystahtiin. Meno on kuin suoraan banaanivaltiosta, eikö totta

      KANSALAINEN, NYT TARKKANA

      https://www.hs.fi/talous/art-2000006612466.html
      ””Suomen Pankki loi koronakriisin keskellä 27 miljardia. Kenelle se meni ?””

      Maatasi yli-velkaannutetaan jo ennätystahtia samalla kun luikurit pimittävät vero- (ja tulo-) tietojaan ennätystahtia.

      • Anonyymi

        Tuo "pommi" oli vaan Hesarin omaa mielenosoitusta, muut mediat tekevät työtään ja julkaisevat tiedot kuten ennenkin.


    • Anonyymi

      Verotietojen ympärillä käy ennätyksellinen KÄHMINTÄ, jote tietoihin ei voi enää luottaa lainkaan:

      ""3.11 klo 8.44 Verotietojen 5000:n tulokärjestä puuttuu lähes 900 nimeä
      Viime vuoden verotietojen 5 000:n tulokärjestä puuttuu 894 nimeä, kertoo STT. He ovat estäneet tietojensa luovuttamisen medialle toimitetulta listalta. 504 heistä on Uudeltamaalta.""


      MUISTAKAA: kun kerroin teille miljonääreistä em. linkeissä, heitä oli enimmillään luokkaa 900 päätä, nyt tulokärjen 5000 sta puuttuu 900 nimeä.
      Kuten teille olen sanonut, korona ja trump on nyt peitetarina, kun ne kusevat teitä silmään oikein kunnolla !!!
      t. haans.sea

    • Anonyymi

      HS:n protesti on tosiasiassa tarkoituksellinen sensuuri, koska HS edustaa omistavaa luokkaa ja uutisoi sen edun mukaisesti. Suomessa on vain omistavaa luokkaa, hyviä veljiä, tukevia viestimiä. Kaikki eduskuntapuolueet ovat hyvien veljien asialla, sillä äänestäminen ei ole vaikuttanut harjoitettuun politiikkaan ikinä. Ehdokkaatkin valitsee pieni hyvävelipiiri.

    • Anonyymi

      Eipäs ollut tämä "isänmaallinen" ketku salannut tulojaan vaikka kovasti niin pelkäsin:

      Wahlroos Björn Arne Christer (1952) Uusimaa 0.26 0.26 0 52.5

      260 000 euron "ansio"-tuloillaan Nalle kuitenkin suutii suurimman osan nyt julkaistun "verotieto"-porukan, sillä lähes kaikkien "ansio"-tulot on liki nolla pääomatulojen muodostaessa kokonaispotin.

      Ketkumme keikkui tyypillisesti kärkisijoilla vuodesta toiseen 10-30 miljoonan euron tuloillaan vuosittain, kunnes vei ne tyypillisen porvarin tapaan ulkomaille ja häipyi osin itsekin. Vielä jaksaa "isänmaa" kuitenkin palkita, että "poikansa" pääsee täälä vierailemaan...

      t. haan.sea

      • Anonyymi

        Vieläkö Ruotsissa kirjoilla oleva Björni saa 250 000 - 300 000 € vuodessa maataloussossutukia sivutoimisesta maataloudesta Suomen veronmaksajien taskuista?


    • Anonyymi

      Verottajan outo salaus­linjaus ei saa pysäyttää vero­tietojen keräämistä – IS kertoo tulot ja verot mahdollisimman kattavasti
      https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006772321.html
      "Verottajan omaehtoinen julkisen tiedon salaaminen EU:n tietosuoja-asetuksen perusteella on askel vaaralliseen suuntaan."

      Kokoomuseliitti haluaa tulotietonsa piiloon, kuten omistuksensa hallintarekistereihin.
      Pian Suomen poliitikkojen verotietojen saaminen on yhtä hankalaa kuin Yhdysvaltain presidentin Donald Trumpin.

    • Anonyymi

      >>Kokoomuseliitti haluaa tulotietonsa piiloon,
      >>kuten omistuksensa hallintarekistereihin.

      Nykyinen rikkaiden rellestys perustuu LÖYSÄÄN rahaan eli velkaan...

      - valtion kuntien velka 150 MRD euroa
      - kotitalouksien velat 140 MRD euroa
      - yritysvelat n. 250 MRD euroa...
      ...

      Jos joskus tulee aika, että ne alkavat periä summia takaisin, muistakaa olla ensimmäisinä niitä maksamaTTA, sillä ensin on laitettava poliisi asialle, näiden nykyisten "rahanpesijöiden" perään. Sillä sielä ne puuttuvat rahat ovat, kymmenin ja taas kymmenin miljardein ! t. haans

    • Anonyymi

      16-vuotisen porvarijohtoisten hallituksen ja erityisesti 2015-2019 Sipilän, Orpon ja Soinin täysporvarihallituksen aikana eliitin tulojen salailulinjaa on kehitetty. Sen tulokset näkyvät verottajan linjauksessa nyt. Myös verottajan salainen ohjeistus jättää tutkimatta alle 30.000€/vuodessa eli 90.000€/3-vuodessa korruptiolahjoitukset edustavat tätä porvarilinjaa. Normaalistihan verottomien lahjojen raja on 4.999€/3-vuodessa.
      Marinin hallituksella on paljon sarkaa poistaa ketkujen salailupolitiikkaa. Toivottavasti hallitus jatkaa tätä vielä toisen kauden, ettei meno muutu taas porvarien salailulinjalle.

      • Anonyymi

        Äänestä porvareita - äänestät salailua ja kähmintää!


    • Anonyymi

      >>Marinin hallituksella on paljon sarkaa poistaa ketkujen salailupolitiikkaa.

      Itseasiassa, hehän lähtivät juuri lomille ennen näitä kähmintöjä. Jos vero-"viskaali" on omintakeisesti taipunut rikkaiden "toiveisiin" olla julkaisematta, niin marinin hallitus olisi voinut tietysti "ilmoittaa" veroviskaaleille, kuinka toimitaan.

      Ovat nyt konnat hallituksessa sittenkin visusti hiljaa... t haans

      PS. palaan valtamedioiden tiedotuslinjaan vähänmyöhemmin, sillä sekin Haisee, aika pahasti. Nillä näyttää olevan sittenkin ovela juoni, kerron myöhemmin...

    • Anonyymi

      Kaikki pitäisi olla 100% avointa, verotiedot ja myös jokaisen uutisen alla oleva kommenttiosuus aina auki.

      • Anonyymi

        Verotiedot on julkisia. Kuka tahansa voi pyytää verotoimistosta kenen tahansa verotiedot nähtäväkseen.


    • Anonyymi

      """Vieläkö Ruotsissa kirjoilla oleva Björni saa 250 000 - 300 000 € vuodessa maataloussossutukia sivutoimisesta maataloudesta Suomen veronmaksajien taskuista?"""

      EI SAA, Wahlroos on valtamedian kertoman mukaan luovuttanut tiluksensa muille, käytännössä perillisille. Ketku itse luultavasti nostelee hallintopalkkioita. Jos haet iltalehtien verokoneesta sanalla Wahlroos, saat pari kymmentä tulonsaajaa, sinne tukiaiset valuvat, joillekin näistä muttei nallelle. t.haans

    • Anonyymi

      >>PS. palaan valtamedioiden tiedotuslinjaan vähänmyöhemmin,
      >>sillä sekin Haisee, aika pahasti.

      No niin, nyt alkaa selvitä: Tavoite on kaikilla loppujen lopuksi rikkaiden jatkuvan ja kiihtyvän Rikastumisen salaaminen:

      a) Valtamediat ovat poistaneet Kaikki aikaisemmat verokone-tiedot eri vuosilta.
      b) tämä tekee tietenkin kehityksen Vertailun mahdottomaksi joka on niiden tavoitekin.
      c) puheet verotietojen "julkisuuden puolesta" on selvää hämäystä, sillä miksi muuten olisivat poistaneet vanhat tiedot. Näin ne pyrkivät tietenkin salaamaan rikkaiden todellisen rikastumisen järjestelmä-romahduksenkin (korona) aikana
      d) sama koskee is ja hs verokoneita, myös aiemmat tilastot on suunnitelmallisesti poistettu eli eivät ne totisesti ole "avoimmuuden" linjalla, vaikka -kuten edellä sanoin - laulavat siitä mieluusti, teitä sumuuttaakeen kunnolla !!!
      e) ne eivät halua, että jotkut haanssit selkosuomentavat teille, kuinka teiltä rahat puhalletaan !!!

      t. haans.sea

      """Aamulehden verokone on suljettu – syynä Verohallinnon ...
      www.aamulehti.fi › ...
      9 tuntia sitten — Aamulehden verokone on suljettu – vastustamme verottajan linjausta, joka vaarantaa yhteiskunnan avoimuuden. Aamulehti ja ... """

    • Anonyymi

      Kiitä EU:ta verokalenterin kutistumisesta.

      Eiköhän tuo oleEU:n tietosuoja-asetus GDPR:n seuraus.

    • Anonyymi

      Brotherus penäsi keskustelua veroista. IS jätti julkaisematta, kun yritin ottaa asiaan ilmeisesti liian syvällisesti kantaa. Näin hyvävelimediamme toimii aivopestessään kansaa hyvien veljien haluamalla tavalla.
      Yritys 1: "Vuosikymmenien verokertymävaje on valtion ja kuntien velkasumma. Valtion ja kuntien ei pitäisi ottaa velkaa, koska niillä on verotusoikeus. Julkisen sektorin pitäisi tuottaa julkiset palvelut verovaroilla. Ei ole enää oikein puhua julkisista palveluista, kun joka palvelu on osittain maksullinen.
      Kun raha aikanaan vapautettiin rajoista, päättäjämme halusivat rikastuttaa muiden työstä korkoa kiskovan hyväveliryhmän. Juuri tämä porukka on jättänyt maksamatta veroja julkisen sektorin velkasumman verran."
      Yritys 2: "Vuosikymmenien verokertymävaje on valtion ja kuntien velkasumma. Valtion ja kuntien ei pitäisi ottaa velkaa, koska niillä on verotusoikeus.
      Kun raha aikanaan vapautettiin rajoista, päättäjämme halusivat rikastuttaa muiden työllä elävän hyväveliryhmän. Juuri tämä porukka on jättänyt maksamatta veroja julkisen sektorin velkasumman verran ja kiskoo siitä korkoa."

    • Anonyymi

      >>Ei ole enää oikein puhua julkisista palveluista, kun joka
      >>palvelu on osittain maksullinen.

      Hyvä esimerkki on helsingin sähköyhtiö helen, joka kerää "siirtomaksuja" maalaisserkkujensa malliin vaikka "siirtomatkat" on nolla verrattuna maakuntiin. Eikä linjat kulje metsissä vaan käytännössä maan alla.
      Kysymys on pakko-piilo-verosta, tietenkin.

      Silmiinpistävän vaisua on media-eliitin ilakointi tulotiedoilla verrattuna takavuosiin. Tässä on nyt jotain mätää, moni miettii mutta kaikki johtuu järjestelmäromahduksesta. Ne jakavat teille lopputilejä ja rahaa itselleen sitä enemmän mitä enemmän pääsevät teistä eroon. Ja tietenkin, korotettuja "siirtomaksuja", vuosi vuodelta änempi.
      Selvä peli

    • Anonyymi

      4.11.2020 Hautajaistunnelma. Aamun herrliinin sanomissa on toki löydetty salailijamiljonääri tulokuninkaaksi muttei muuta. Poissa on kaikki tilastot ja ennenmuuta ILAKOINTI, rikkaiden eli suomalaisen yrittäjän "menestyksen" ylistys.

      Jos muistatte, yli 10 v sitten oli koko lehti täynnä menestyjien esittelyitä eikä jäänyt siihen vaan pitkin viikkoa kaivettiin esiin "alalahkoja". Nyt siis repostelu on nolla.
      Ehkä syy selviä teillekin myöhemmin omakohtaisesti mutta minulle asia on selvä:

      Etätyö on "koronan" oiva naamio lopputileille....

    • Anonyymi

      Kaikki ne, jotka odottavat arvoita, lyötiinkö viime vuosien miljonäärien lukumääräennätykset, joutunevat pettymään, sillä niin tukevaa on tietojen PIMITYS tällä kertaa. Käytettävistä tiedoista voi päätellä jotain:

      Iltalehden ansiokkaasti numeroimassa listauksessa Millin "tienauksen" raja on vähän alle 600 päätä. Ennätys oli muistaakseni reilusti yli 900 päätä mutta muistakaa hyvät ihmiset, vaikka vanhoja nimiä onkin paljon, uusia tulee koko ajan ja poistuneet "vanhat" ovat hekin edelleen miljonäärejä ja tukevoittavat otettaan entisestään. Tunku listalle voi kuintenkin olla hankalampaa.

      Tai sitten huomattavasti helpompaa:
      Kun nimensä pimittäneitä on peräti 4600 ja heistä kaikkein suurituloisinkin pimitti itsensa 66 miljoonan tuloilla, ymmärrätte varmaan, että nyt listaukset eivät pidä lainkaan paikkaansa.
      VOI OLLA; ETTÄ TEHTIIN TÄYSIN UUSI ENNÄTYS, JOKA LÖI LAUDALTA KAIKKI ENNÄTYKSET, onhan rahanjako ja teidän YLI-velkaannuttaminen ollut niin totaalista, että raha totisesti on liikkunut.

      578. Catani Christian Florio (1954) Uusimaa 1 0.02 0.97 32.7
      579. Korhonen Timo Pekka (1962) Lappi 0.99 0.05 0.94 33.6

      ( https://www.iltalehti.fi/verokone )

      On siist täysin mahdollista, että historiallinen tulopimitys johtuu juuri UUDESTA ENNÄTYKSESTÄ, jonka jallittajat ja "demokraattimme" haluavat nyt järjestelmäromahduksessa teiltä salata !! Muistakaa, että velkanne ei lyhene, vaan kasvaa kasvamistaan, koko ajan !!!
      T. haans.sea

    • Anonyymi

      Nyt kun rikkaiden tulotiedot ja niiden ruotiminen historiallisen tulotietojen pimityksenkin jälkeen on nolla eli asiat sivuutettiin täysin vaikenemalla, ruotii valtamedia USA:n presidentinvaaleja tavalla, jota ei tehty edes niinistöä valittaessa.
      Pelkästään hesari on tänään usa-humpassa mukana 17 sivun verran.
      Tv-kanavat viettävät yövalvojaisia ja laulavat usasta aamusta iltaan.

      Olenko suomessa, unessa vai jotenkin kulkeutunut usaan ??

    • Anonyymi

      Rikkaiden tulotietojen pimitys, korona-jallitus ja rikkaiden rikastuminen teitä YLI-velkaannuttamalla on se suuri suomalainen "vaali"-VILPPI joka tulee käymään teille todella kalliiksi. monille on jo käynytkin.

    • Anonyymi

      Historiallinen rikkaiden määrien ennätyksen PIMITYS on sittenkin totta. Ja siksi pimitettiin, nyt kun lama iski välittömästi päälle ja sopulit saavat nyt massoittain lähteä, töistään.
      Näet, aamulehden mukaan tulotietoja pimitettiin peräti 4600 pään osalta, ellei jopa enemmänkin.

      Kun 100 tonnia tienanneita on julkisissa verotiedoissa 71500 ja sen ylikin ja lisätään tuo 4600 puuttunutta, päästään yli 75 000 mikä on ylivoimainen ennätys yli 100 tonnia tienanneiden joukuoissa !!! 10 v. sitten tuossa 100 tonnia tienanneiden joukoissa oli vain vähän yli 60 000 päätä. Rikkaiden tulotaso on siis mukavassa nousukiidossa.

      Miljonäärejä oli nyt 2020 julkistetuissa tiedoissa n. 580 mutta kun kaikkein suurituloisinkin puuttui julkistiedoista, on melko todennäköistä, että 4600 tulonsa salannutta jallittajaa sijoittuu nimenomaan tulotietojen kärkipäähän.

      Suomea VELKAANNUTETAAN nyt ennätystahtia. Nuo velat tulevat sinun piikkiin mutta velkaantumisen alla ja juuri noilla velkarahoilla pelataan kovaa peliä: rahat siirtyvät rikkaiden taskuun, samalla kun teitä irtisanovat. Ei siis ihme, että Pimittivät tulotietonsa, puhalluksensa !!!

      Jäämme jännittämään, palaavatko valtamediat asiaan, kuten ilmoitteluissaan pimityksistä lupasivat ! Veikkaan jo nyt, että "unohtavat"....

      T: haans.sea

    • Anonyymi

      Jos et sattumalta tiedä, miten on mahdollista että ne rikastuvat tällä tavalla, niin kerrompa sinulle, kuinka todella viekkaalla ja katalalla tavalla:

      A) Kepun ja kokomuksen sekä persujen KIKY-kusetuksella eli palkkojesi pojennalla

      B) Velkaa härskisti sinu piikkiin ottamalla. Jakavat yritystukina ja pistävät pussiinsa.

      C) Muista, että velka on eräänlaista Rahan-PESUA. Nimesi paperiin, ja vastuu on sinulla.

      ELI. SINUN PIIKKIIN VELKAA TEKEMÄLLÄ, NE RIKASTUVAT:

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/16652073/suomi-aikoo-ottaa-ensivuonnakin-velkaa-yli-20-mrd

    • Anonyymi

      Rikkaiden tulotieto-pimitys jatkuu edelleen.
      Herrliinin sanomat kertoo selvittäneensä pimitystilanteen jälkeen joitakin pimittäjiä ja löytäneensä 200 miljonääriä 4600 pimittäjän joukosta. Muut jäivät pimentoon.

      Julkaistavassa uudessa listassa tuloraja on vedetty 150 tuhanteen mutta tämä ei peitä sitäå tietoa, että juuri alapääss suurituloisten joukko on" laventunut" huomattavasti eli 100 tonnia ja yli tienanneita alkaa olla jo aiemman 70 000:nen sijaan liki 80 000.

      Loogista, tarvitseehan Rahan Valta lojaaleja apureita, joita palkitaa avokätisesti sinun piikkiin velkaa ottamalla, jopa niin avokatisesti, että pimittävät otettuja velkasummiakin oikein urakalla. Ainakaan niiden pyörittämä velkakello ei ole lainkaan ajantasalla näyttäessään nyt 108 mrd lukemaa kun vuoden alussa luku oli 105.

    • Anonyymi

      Nyt myös tämä porttaali on natsien suunnitelmallisen pimityksen kohteena:
      http://www.velkakello.fi/

      Saas nähdä, millainen soppa paljastuu, kun "ruumispeitto" jossain vaiheessa joudutaan kokonaan poistamaan ?

    • Anonyymi

      Tässä vaiheessa porrvarihallitus on ilmoittanut, että TYÖTTÖMYYSPUTKI tullaan poistamaan reilun vuoden kuluttua: natsit sanovat että "näin saadaan 10 tuhatta uutta työpaikkaa"

      Tosiasiassa vain yksi asia on varmaa: Työttömyysputken poisto on duunarin etuuksien LEIKKAUS, eikä mitään muuta !!!

    • Anonyymi

      Tapaus "tyttiyliviikari" .. hmm... nyt alankin ymmärtää
      NE kaikki ovat samassa juonessa, rahastamassa !!!!! Siksi niillä on paljon salattavaa.
      Ennen muuta tässä historiallisessa lamassa !!!

      • Anonyymi

        Kassat tyhjennettiin 2019, verokalenteri pimitettiin ja sopulille tarjottiin heti perään "korona"-jumppaa ! Historiallisen puhalluksen pimittämiseksi.


    • Anonyymi

      JAAHAS, on taas käsillä aika, jolloin jännitämme, onko koko systeemi romutettu, ettet saisi niiden tietoja, onhan meillä ollut tämä "pandemia" . Eli suurta teatteria sinun kusettamiseksi.

      Katsotaampa nyt, miten pimittävät ja sepittävät tulotietojensa salaamisen tällä kertaa. Aika on käsillä, ellei jo tietoja pitänyt julkaista.

      Jospa "pandemia" pahenee, ette muista kysellä koko asiaa !!!

      T. haans.sea

    • Anonyymi

      NO NIIN, KANSALAISET, VAIN 1 KK ENÄÄ AIKAA SEURAAVAAN "JULKISTUKSEEN" eli suureen pimitykseen !
      Jäädään jännäämään, millaisia sepityksiä kusettajat nyt keksivät, rahaa yhteisestä kassasta röööyyyhhkeästi ryövätessään !!

      t. haans.sea

    • Anonyymi

      Ainahan, s, u, o, m, a, l, a, i, s, e, t, ovat, aina osanneet ryövätä, ja varsinkin skitsofreenikolta, N

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      420
      2916
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      98
      2237
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      336
      1874
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1873
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1707
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1197
    7. 157
      1196
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      95
      1130
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1032
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      917
    Aihe