Vallankumous on alkamassa Venäjällä oligarkki Petrovin murhasta ja Karjala palautetaan pian

Anonyymi

Venäjällä on alkamassa uusi aikakausi, kun oligarkitkin ovat jo tähtäimessä ja ensimmäinen osuma saatu. Petrovin oligarkia ja Viipurin alue on käytännössä jo menetetty venäläisestä tulokulmasta katsoen ja avautumassa uudelleen sivistykselle.
Kohta Suomen lippu liehuukin jälleen kauniisti ikisuomalaisen Viipurin linnan katolla viitoittaen uuden nousun ja loiston alkua yhtenä Suomen suurimmista ja onnellisimmista kaupungeista.

Taitaa olla kuumat paikat Kremlissäkin, kun sille uskolliset oligarkit, nuo korruptoituneen Venäjän valtiomafian rikastuneet ja uskolliset takuumiehet ovat peloissaan kaikkialla läpi laajan Venäjän maan.
Putinin hallinto ei ole mitään ilman heitä tai toisinpäin.
Traaginen tapahtuma on lopun alkua, mutta tulevaisuus kohti hyvinvointia, tasa-arvoa ja demokratiaa voi Venäjällä vihdoin lähteä liikkeelle näistä Mainilan laukausten kotimaisemista, läheisestä suomalaisesta Viipurista.
Viimeinen laukaus onkin ehkä tapahtumien alkupamaus toiseen suuntaan kuin ensimmäisellä kerralla 26.11.1939, vaikka ampujana ja uhrina molemmilla kertaa on ollut venäläinen.

6

129

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kohta Karjalaa tarjotaan varmasti kultatarjottimella takaisin.
      Putin ehkä pyytää vielä, että ottakaa takaisin ja palauttakaa ennalleen tämä Venäjälle täysin tarpeeton, hylätty ja nykytilassaan onneton Karjalanne takaisin. Tehkää siitä Suomen kaltainen hyvinvointimaakunta, jonne tulemme matkailemaan mielellämme, koska haluamme saada suomalaisista todellisia ystäviä ja hyvittää aiemmat rikoksemme.
      Upea, menestyvä ja monikulttuurinen paikka Karjala olikin ennen roistovaltion hallintaan joutumistaan ja asukkaiden maanpakoon ajamista.
      Se oli ehdottomasti Suomen parhainta ja menestyvintä aluetta, se oli todellinen suomalaisen kulttuurin kehto.
      Viipuri oli Suomen toiseksi suurin kaupunki ja myös mielettömän upean historian omaava kulttuuripääkaupunki. Kaupunki oli täynnä rakennustaiteen helmiä ja muita kulttuuriaarteita, sinne haluttiin matkustaa muualtakin niitä katsomaan, jopa Euroopasta saakka.
      Se oli myös suomalaissaksalairuotsalaisvenäläisten vaikutteidensa, väestönsä ja monien puhuttujen kieltensä vuoksi monikansallisten kulttuurien yhteinen sulatusuuni ja varmasti ainulaatuinen paikka koko maailmankin mittakaavassa monenlaisille vaikutteille alttiin ihanteellisen sijaintinsa ja luonnonkauneutensa vuoksi.
      Tätä puolta pakkoluovutetusta, raiskatusta ja unohdetusta Karjalasta ja sen pääkaupungista ei nykyään ymmärretä kunnolla eikä osata arvostaa riittävästi.

    • Anonyymi

      Hesarin parinsivun juttu eilen Petrovin tapauksesta ei uutta tuonut. Haastattelut vain hänen tutuista ja ystävistä antavat kuvan mallikkaasta liikemiehestä ja vaikuttajasta, joka omisti paljon. Missä olivat tutkijoiden ja tutkivien journalistien haastattelut. Ilmi tuli että Viipurissa on pelonilmapiiri tapauksen johdosta, ja murha on täysin pimeä, vaikka miehellä oli lukuisia turvamiehiä jatkuvasti ympärillään. Rajan läheisestä ampumapaikasta on vain yksi suunta johon voi paeta, silti kukaan ei ole nähnyt mitään. Onko tienvarren turvakamerat olleet pois päältä?

      • Anonyymi

        Viipurin ja koko Leningradin oblastin maffiamiehet hävitetään näin. Omassa banjassa tai ainaskin vieraassa. Simon perinne elää ja voi hyvin. Pian Karelija on taas Suomen. Otetaas sata grammia! Toisenki kerran, uraa!


      • Anonyymi

        Viipurissa Petrovia luonnehditaan kovan luokan mafiosoksi. Sillä varallisuudella, mitä hän on kerännyt ei ole mikään ihme, että vihamiehiä kertyy ajan myötä.
        Toivottavasti ei ilmene, että kaupungin tai alueen virkamiehiä olisi sekaantunut asiaan. Ainakin yksi on asetettu kotiarestiin.
        Petrov oli nimetty oikeudenkäynnin todistajaksi talousrikosta koskevaan asiassa.


    • Anonyymi

      Kertoivat urheilubaarissa Torkkelinkadulla että formulakuskin isä omistaa paikan. Tiedä häntä, mutta meno oli baarissa "epänormaalia" Mafioson näköisiä pöytäseurueita nahkatakeissaan pöydissä nautti pitkää illallista. Ehkä käytiin neuvotteluja kaupungin tulevista kehitysnäkemyksistä. Suomalaisen ruokailijan sai poistumaan paikasta henkilö joka tuli pöytään ja kertoi hyvällä suomella kaupanteostaan rajan molemmin puolin, ja jossain vaiheessa esitteli asettaan pöydässä.. Ulkona porttikongissa mustapukuinen Omon joukkoihin kuulunut turvallisuuspalvelun kaveri varmisti paikan turvallisuuden... Jokuhan sen Petrovin paikankin täyttää, ehkä siitä käydään vielä valtataistelu..

    • Anonyymi

      Olikohan Petrov saanut määryksen Kremlistä järjestellä kannaksella omistuksiaan uudelleen Putinin hallintoa ja itseään hyödyttääkseen ja yhteisen valta-aseman pönkittämiseen näytösoikeudenkäynnillä sekä avustamalla varkauden laillistamiseksi.
      Kuvioon kuuluu tietenkin maksetut ja hyvin voidellut Putinin hallinnon valitsemat tuomarit. Sitten ehkä joku oikeuksiensa omistaja päättikin puolustautua tai Kreml halusi sittenkin eroon Petrovista omista syistään, ettei heidän osallisuutensa tutussa kuviossa paljastuisi. Niinhän se Venäjän maalla nykyään menee tuo omistusten ja oikeuksien uudelleenjärjestely.
      Peruskuvio on siis käytännössä ihan sama, millä Venäjä vei Karjalan Suomelta, nimikkeet vain hieman vaihtelevat historian saatossa stalinistiseen tyyliin.
      Ensin valitaan syyllinen, sitten tehtaillaan syyte, ryöstetään kohde(se on sinun/uhrin syy) ja opetellaan suojaukseksi jälkien peittämiseksi kertomaan valheet uskottavalla tavalla niin, että niistä ei voi jäädä kiinni(vrt. Navalnyin tapaus) ja paikataan aukkoja aina tarvittaessa uusilla valheilla.

      Kansakin tukee aina tällaista toimintaa Venäjällä ortodoksinen valtionkirkko mukaan lukien, koska ne ovat samassa juonessa edunsaajakanssarikollisina mukana hyväksyessään valtion ja sen edustajien harjoittaman rikollisuuden hintana nationalismille ja yhtenäisyydelle valtiollisine totuuksineen.
      Muilta voi kyllä mielellään varastaa, kunhan ei minulta, siksi en puutu asioihin hankkiakseni itsellenikin lisää ongelmia ja voin tilaisuuden tullen toimia itse samoin periaattein hyötyäkseni, mikäli olen valtiomafian kanssa hyvissä väleissä Venäjällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe