Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tänään syön kalapuikkoja

Anonyymi

Muuta ei nyt juuri ole. Sellaista on köyhän elämä ettei ole mitään lihaa eikä vihanneksiä.

24

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kerroppa meille nyt oikeen omat tulosi ja menot, toimeentulotuki yksinasuvalle 500eur kk ja 8eur varattu ruokaan per päivä.

      • Anonyymi

        Älä höpise...ota selvää asioista...olen yksin asuva, saan 55e ja koronalisän.


    • Kummallista. Juurikin juureksiin on varaa ja semmosiin että hyvän terveellisen herneskeiton voi tehdä. lidlissä tänään kaks kiloo porkkanaa euro. potut on melkein aina halpoja ja sipuli. kuivat herneet ja joskus saa kaalta. kalapuikot on kalliita kuten einekset yleensäkin.

      • Anonyymi

        Niimpä ja jos vitamiineja haluaa niin kaalia.


    • Anonyymi

      Taidat olla ihan uus'avuton tumpelo niin ruuanlaiton suhteen, kuin taloudenkin. Ruoka ei ole kallista edes köyhimmälle suomalaiselle, sillä 8€/päivä joka on toimeentulotuessa määritelty ravintoon, saa melkoisesti ruokaa ostettua kaupasta.
      Oikein ostettuna, et edes jaksa syödä sitä kaikkea ruokaa päivässä, mitä sillä rahalla saa ostettua!
      Joten älä viitsi trollailla ja eikös sinulla ollut niitä heiniä ja käpyjäkin pakastimessa ;D

      • Anonyymi

        Joillakin voi olla tottakin ja justiin vaikka hävinnyt peleihin 200eur ja sitten morkkiksessa. Kyllä aikuisen ihmisen täytyy osata itselle ruokaa hankkia. Ruokajakelupaikkoja löytyy ja tölkkejä voi bongata.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joillakin voi olla tottakin ja justiin vaikka hävinnyt peleihin 200eur ja sitten morkkiksessa. Kyllä aikuisen ihmisen täytyy osata itselle ruokaa hankkia. Ruokajakelupaikkoja löytyy ja tölkkejä voi bongata.

        Joo, on totta aika monelle, jotka sössii elämänsä vaikka miten heitä yhteiskunta hyysää.


    • Anonyymi

      Niimpä ja oikea sanonta on tuo sössiminen.Jos suurinpiirtein raitis niin toimeentulotuella pärjää kummasti. Kyllähän rahaan saa haiseen niin sen varmaan jokainen osaa. Tosi köyhä käy kioskilla usein ostamassa sauhut ja iltapäivä lehden ja jukoliste mitä jää 20eurosta perhana se on tungettava automaattiin. Kaljaa ostaa kanssa kioskista ku saa nopeesti. Maidon ostaa kanssa.

    • Anonyymi

      Ostan aina noin 20 pakettia kalapuikkoa lidilistä. Ne maksaa noin 25 euroa niin sillä pärjää aika pitkään. Vihanneksiin ei ole varaa kun pitää laskuja maksaa.

      • Anonyymi

        Taloudenhallinta ei ole sitten vahvimpia puoliasi! Ja ruuanlaitto ei myöskään...


    • Anonyymi

      Olutta kyllä pitää ostaa myös.

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Osta mato onki ja mene Koff laatikko vierellä rantaan onkimaan

    • Anonyymi

      Kalapuikot ovat maukkaita rapeaksi paistettuna, kylkeen jauhoperunaa, valkokastike.
      -porkkana kaali ananas oliivi salaatti-, leipee ja maitoo.

      halvat ruust kelpaa kaikki kunhan vaihtelee.
      Nälkä se on paras mauste!

    • Anonyymi

      Ostin pleikkari konsolin. siihen uppoo 430 euroa, maksan sitä osissa 6 kk ajan 80 euroo kerralla joten veikkaan että aika monta kuukautta syön jotain halpaa ruokaa kuten kalapuikkoja tai makaroonilaatikkoa.

    • Anonyymi

      Käyhän tarkistuttamassa kilpirauhasarvosi, jos jaksat. Saamattomuus voi johtua myös kilpirauhasen vajaatoiminnasta, joka tulee hiipien. Samoin masennus. Molempiin löytyy hoitoa, kun jaksaa ja osaa kysyä.

      • Anonyymi

        Löytyihän asiaakin kommentteihin! Molemmat hyviä syitä moiseen saamattomuuteen, ei aina rahanpuute!


    • Anonyymi

      Viestin aloittajalla on paljon oppimista.

      Kalapuikot ovat hyvin kallista ja ravintokoyhää ruokaa. Kasvikset ja juurekset ovat paljon parempi vaihtoehto plus kuivat herneet, pavut, viljan jyvät . liota niitä yon yli, lisää seuraavana päivänä peruna ja porkkana - keitä kypsiksi. Saat paljon terveellisemän aterian kuin säilontä- , ylirasvaiset ja -ylisuolaiset kalapuikot.
      Vain muutamalla kymmenellä pennillä ateriaa kohden!

    • Anonyymi

      Makaroonilaatikko on halpaa tehdä. Syön sitä usein, söin sitä kerran 4 kuukautta putkeen joka päivä. Köyhäl ei ole rahhaa ostella mitään kallista ruokaa kuten pihveja, juustoja, leipää, leikkeleitä. Laskujen jälkeen voi jäädä 100-150 euroa rahaa ruokaan mut sellaista se on kun suomesta ei töitä saa.

      • Anonyymi

        Jos jää 150e niin...keitä useammalle päivälle esim. Jauhelihakeittoa, seitikeittoa...osta perunoita, tee siitä lohkoopottuja, muusia, laatikkoruokia. Syö aamuisin esim.puuro ja kananmuna. Jaksat aika pitkään. Leivo itse sämpylöitä. Kyttää tarjouksia, esim.hedelmissä ja kasviksissa. Ja mitä hygieniaan tulee voit käyttää käsisuihkua wc-paperi tilalla.


      • Anonyymi

        Miten niin ei Suomesta saa töitä? Avoimia työpaikkoja on jatkuvasti tarjolla, sekä lisäksi monessa firmassa on hiljaisesti tarjolla työpaikkoja, eli töitä löytyy, kun vain menee kysymään.
        Lisäksi ulkomailla on työpaikkoja vaikka kuinka suomalaisillakin yrityksillä. Mikä estää töihin lähtemisen ulkomaille??
        Makaronilaatikot eri variaatioina on tosi edullista ruokaa ja 100-150€ kuukaudessa riittää parempaankin ruokaan todella hyvin! Itse teen usein soijamakaronilaatikkoa, iso satsi maksaa alle euron ja siitä syö monta päivää jopa meidän koko perhe!!! Samoin perunasoselaatikko soijarouheella on todella edullinen valmistaa, siinäkin ison satsin hinnaksi jää alle euron.
        Leipää voi leipoa itsekin, hinta jää todella edulliseksi, jauhot on halpoja tai niitäkin saa ilmaiseksi EU-ruoka-avusta. Jos ei osaa itse leipoa, niin netistä ostaen halvallla tai ilmainen leipäkone, sillä valmistuu tuoretta leipää helpolla.


      • Anonyymi

        Juustot ja leikkeleet ei tarjouksista ostettuina maksa mahdottomia. Mikä pakko on ostella jotain älyttömän kallista!!!
        Juustoissa pitkä päiväykset ja ne kestää vielä pitkää parasta ennen päiväksen jälkeenkin. Ostin arkijuustoa kilon paketteja 3€, niistä riittää juustoa moneen, voi raastaa pizzan päälle ja laatikkoruokiin ja tietty aamulla leivän päälle yksi viipale.
        Keittoja voi tosiaan tehdä, perunat on edullisia ja kaupasta voi ostaa kalan fileeraustähteitä, tulee hyvät keitot niistäkin. Ja mikä estää käymästä onkimassa kaloja kalakeittoon, sekin hyvä harrastus. Ja isommat onkikalat pannulle paistumaan! Voi sitä köyhäkin kalastaa, jos rikkaatkin kalastaa.


    • Anonyymi

      Jonkin aikaa sitten valmistin uunissa ison määrän riisiä kanansuikaleita ainiin herne-maissi-paprika myös sekaan niin tuli aikas kasa.

    • Anonyymi

      Töitä ei saa se on varmaa. Itsellä menee 250 euroa ruokaan per kk. Ei sitä huonolla ruualla jaksa mitään. Syön lihaa j akaikkea, juustoa pitää olla, perunaa, kanasuikaleita, leipää, vihanneksia, hedelmiä, olutta, limsaa italianpataa, lasagnee, hampurilaisiakin.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2268
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1964
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      83
      1743
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1608
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      37
      1347
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1331
    Aihe