Kokemuksia Adventtikirkosta

Pilipalipippan hurlumhei kaikki kelta- ja vihernokat sekä punatenunenät,

- Uhrasin aikoinaan vuosikymmenen elämästäni Raamatun intensiiviseen lukemiseen, ja Adventtikirkon teologin oppimiseen.

>>> Adventtikirkon huipputeologit ovat kirjoittaneet teologiat, jotka ovat mielestäni globaalia makrotason huippua!

Ei ole mitään asiaa mitä jag itse minä en ymmärtäisi.

- En ole kokenut mitään Raamatun kanssa ristiriitaiseksi siinä mitä Adventtikirkon huipputeologit ovat kirjoittaneet.

Minulla sujui kuin tanssi parketilla som nk. parhaimmillaan kaikki hengellinen talkoo-puuhani organisaatio-yhdistys-järjestö-seurakunta-demokratia-talkoissa.

Minun kompastukseni oli organisaatio normitukset.
Olin pikalukaissut äkkiä Seurakuntakäsikirjaa, en kokenut siihen mielenkiintoa, enkä ollut ehtinyt perehtyä Seurakuntakäsikirjaan.
Nykyisin Seurakuntakäsikirja on kirkon web-sivuilla.

>>>> Kehotan jäsenien ja organisaation hyvinvoinnin vuoksi kirjoittamaan organisaatiolle selvät 100% kattavat jäsenehdot!
Nämä voisivat olla tusina normeja-sääntöjä, jotka kattavasti normittavat jäsenehdot eli millä ehdoilla olevaiset liittyäksensä j millä ehdoilla olevaiset säilyttääkseen jäsenyytensä, sekä ristiriitatilanteiden käsittelytavat.

>>>> Toimielimien valtuudet päätösvalta pitää normittaa siten että jokaisen toimielimen jäsenen äänivalta on yhtä suuri.

"Arvovaltaan" perustuvaa päätöksien tekoa ei ole olemassa, ei laillisena Suomessa sillä arvovaltaa voi syntyä vain ihmisten mielikuvituksissa.

Toimielimet ovat pomoja ja päätöksentekijöitä, näin se varmasti on pääkonfrenssissakin asian laita että äänestyslappujen tulos = päätös. Näin se pitää olla seurakunnissakin. > Pöydän päähän ei voi istahtaa kukaan koskaan jonka äänivalta kaataisi koko pöydän äänivallan. Toimielimien päätösvalta on normitettava sellaiseksi että äänivalta jokaisella toimielimen jäsenellä on yhtä suuri. Juridinen vastuu koskee jokaista toimielimen jäsentä.

Nykyajan ihminen ei voi orientoitua kierrätys-johtaja-palkkapapiston alaisiksi.
Näillä hengellisillä työntekijöillä ei ole mahdollisuuksia olla ja revetä jäsenille -ei ole aikaa, ei ole voimia, ei ole mahdollisuuksia, eikä haluja olla jokaisen repimänä.
Ihmisten toiveet, tarpeet, elämänkokemukset, elämäntilanteet, odotukset, vaatimukset, tieto, uskon palavuus, sekä ajankäyttö arvopohjaiseen järjestöyhdistystoimintaan ovat yksilöllisiä -myös teknisine, taloudellisine sekä henkisine voimavaroineen. - Vaikka joku olevainen saisikin jotakin tukea toisesta olevaisesta niin se aika aina koittaa että toinen olevainen ihminen muuttuu pettymykseksi, sillä olevaiset eivät pysty kukaan kantamaan toisen olevaisen persoonan hengellisen elämän kantamista, vaan suhde on omantunnon asia rakkaus-asia olevaisen persoonan ja jumaluuden välisessä suhteessa absolut.

>>> En suinkaan ole kirjoittanut mitään protestia täällä tai muualla Adventtikirkkoa kohtaan. Ihminen räksyttää aina omia turhautumis-kokemuksiaan, mutta en ole ketään sydänjuuriaan myöten tahtonut loukata. Silloin kun ottaa ryhmänjohtajavastuuta pitää olla valmis vastaanottamaan vaikka kilon paskapaketin mukisematta postitse palautteena ottamatta asiaa henkilökohtaisesti.

Luen aikanaan kun jaksan Seurakuntakäsikirjan-

Kakku on iso -jos ajatellaan kirkon teologian ja organisaationormituksien asioita, ettei ihmisten aika riitä. Siksi järjestö-jäsen-ehdot- on kirjoitettava tyhjentävästi vaikkapa tusinalla §- sääntöjä ja ehtoja, jotka ovat täysin 100% kattavat asiassa.
Näin voi rauhassa hengittää, eikä tarvitse olla joka toisen mielivallalle mieluisasti.

39

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lisäys;

      Olen jäsenyyden ulkopuolella 2006 alkaen.
      Minulla on omaa yksityistä Raamattu-harrastusta.
      Armaassa maassa perustuslain 11-12§ valtuuksilla Raamatun kysymykset ovat vapaasti kansalaisten kommentoitavissa.

      > En ole koskaan puhunut taikka kirjoittanut minkäänlaisen uskon-järjestön -kirkon- ja näiden seurakuntien ihmisistä sanaakaan koskaan missään.
      Jokainen on saanut viettää vuosikymmenien varsilla omantunnon asiansa hengellisten asioiden parissa -sen oman henkilökohtaisen- ja perheensä -minun sanallakaan puhumatta ja arvostelematta.

    • - Vietän eläkepäiviäni jo pari vuosikymmenen ajan työuupumuksen jälkeisen masennuksen seurauksena. Siirryn vanhuuseläkkeelleni 1.9.2022 -64- vuotiaana.

      - > Suomessa jokaisella alaisella on voimassa oleva työsopimus, josta näkee mitä osapuolet ovat keskenänsä sopineet, -se perustehtävä mitä koskee alaiseksi orientoitumisen vaatimus!

      Ihmiset eivät voi arvo-harrastus-yhdistys- järjestö- toiminnoissa olla kenenkään alaisina, varsinkaan ihmisille jotka eivät sitten suostu ja halua solmia vuorovaikutuksellisia suhteita, - että on aikaa vastata korkeintaan yhdellä sanalla tai ei mitään vastausta jos jollakin on asiaa- että jonkinlainen yhteistyö olisi edes mahdollistakaan.

      >> Ottakaa itsellenne henkilökohtaiset esimiehet ihka omille eläkepäivillenne, ei salaa muille sellaiseksi esimieheksi ryhtyä siis-!

    • Esimiesten tehtäviin kuuluu mm; Budjettien teko ja talouden tunnusluvut, tuloslaskelman asiat, erilaisten raporttien laatiminen ja seuraaminen, tavoitteiden asettaminen ryhmässä ja yksilöille, visiot, tavoitteet, ydinprosessin- -osaamisen ja toiminta-ajatuksen suunnasta vastaaminen ryhmässä ja yksilönä perustehtävissä, informaation säätely ryhmien leikkauspisteissä ja rajapinnoilla, sidosryhmien huomioiminen/ informaalisuus/ >makro- ja mikrotason ryhmät, tukifunktiot, kehityskeskustelut, talouden vastuut, proaktiivisuus, työhyvinvointi, työntekijöiden alaistaitojen kehitys, ammattiosaamisen asiat, henkilöstön ja johdon vertaistuki/ itsensä kehittämisen asiat, muutoksien johtaminen, etiikan moraalin mukaiset johtamistavat, laillisuus, tasa-arvoisuus, avoin informaalisuus, vaihtoehtojen laskenta ja valinnat, seuranta ja oppiminen, ryhmätöiden ja tiimien työt, kokoukset, ympäristön havainnointi, työyhteisön työilmapiiri, arvot ja arvomaailmasta vastaaminen käytännössä, työn palkitsevuus, keskeiset asiakkaat/ sales promotion, palautteen vastaanottaminen, asiakassuhteiden hoito, hallinnollisia asioita mm. rekrytointi, palkkaneuvottelut, menterointi, suoritteiden myynti- ja -myynnistä vastaaminen, ostot, tuotantolinjan toimivuuden asiat, työntekijöiden ja ryhmien perustehtävät ja niiden suuntaaminen organisaation perustehtävän suuntaan tavoitteiden mukaan,/ strategisen johtamisen asioiden evaluointi, organisaation sisäisen rakenteen toimivuus/ yhteistyö, työhön perehdyttäminen, työturvallisuus- yms. ko. asiat mm.

      Jokaisella alaisella Suomessa on voimassa oleva työsopimus. Työsopimuksesta selviää mitä osapuolet ovat keskenänsä sopineet. Alaiseksi orientoitumisen vaatimus selviää työsopimuksesta/ perustehtävistä.

      On meinaan tullu esimies-johtajuutta opiskeltua 1980- 2010 vuosikymmenien muutamilla yliopistotasosilla kursseilla.

      Seuraavan kerran kun joku ryhtyy eläkeläisen esimieheksi ilman minulla voimassa olevaa työsopimustani, niin potkaisen ensimmäiseksi ensin persuiksille ja sanon sitten vasta sen jälkeen; "hyvää päivää."

    • Anonyymi

      Ryhdymme heti toimenpiteisiin toteuttaaksemme kaikki ehdottamasi muutokset kansainvälisen organisaatiomme käytäntöihin.

      Siunauksin
      Ted Wilson

    • Anonyymi

      Jarin tuulahdus pitkästä aikaa.

    • Anonyymi

      "Ei ole mitään asiaa mitä jag itse minä en ymmärtäisi."

      Niin, kokemusperäisestihän sinä tuon toteat. Kyse on siis siitä, mitä sinä ymmärrät. Ei siitä, mikä on ns. Raamatun totuus.

      Kun uskottelee itselleen ymmärtävänsä kaiken, sumuttaa itseään silmään. Adventtikirkko ei ole ainoa, jota Pyhä henki on opastanut, mutta se on yksi vanhimmista opetuksineen. Ja ne opetukset eivät ole uudistuneet ajan saatossa Jumalan tuntemiseksi. Minä en nuorena ymmärrä kolminaisuutta, oppia, joka on adventtikirkossa täysin alkuperäinen (vaikkeivat alkuperäiset adventistit siihen uskoneetkaan) ja lähtöisin jostakin 400-luvulta jKr. Sellaista kirkkoa, jonka opetuksia ei voi ymmärtää, ei voi seurata. Sen jäsen ei voi omantuntonsa kautta olla. Teille vanhuksille kirkon kieli saattaa olla tuttua mutta minä en kaikilta osin ymmärrä sitä. Minulle ei riitä pelkkä uskottelu vaan minun on itse ymmärrettävä lukemani. Vika ei ole minussa vaan siinä, mitä kirkko yrittää opettaa, sillä Raamattua ei ole tehty teologeille, vaan lapsikin ymmärtää evankeliumin ja voi sillä pelastua.

      Siksi pysyn erossa adventtikirkon opetuksista ja annan Pyhän opettaa minua suoraan.

      • Anonyymi

        Jospas sitten ottaisit sen Raamattusi käteesi ja lukisit sieltä, mitä Raamatussa sanotaan Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jospas sitten ottaisit sen Raamattusi käteesi ja lukisit sieltä, mitä Raamatussa sanotaan Isästä, Pojasta ja Pyhästä Hengestä.

        Unohda Raamattu! Se on ihmisten kirjoittama ;)


      • Ihmiset per/nuppi ovat aina jokainen oman ymmärryksensä varassa.
        Kannattaa pysyä erossa sellaisesta sanankäytöstä missä arvostelee toisen persoonan henkilökohtaista Jumala uskoa. Henkilökohtainen Jumala usko voi piisata ja riittää missä tahansa uskonnon organisaatiossa tai vaikka kotioloissakin ihmisen ns. pelastukseen.
        "Taivaan porteille" mennään ypöyksin, sen mukaan mikä ihmisen rakkaus Jumalaan -Jeesukseen on ollut armon ajassa.

        Teologia on aina ollut teologien yliopistoasioita, -kuitenkin on olemassa teologeja jotka ovat henkilökohtaisissa asenteissaan rakkaudessa Jumalaankin.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Ihmiset per/nuppi ovat aina jokainen oman ymmärryksensä varassa.
        Kannattaa pysyä erossa sellaisesta sanankäytöstä missä arvostelee toisen persoonan henkilökohtaista Jumala uskoa. Henkilökohtainen Jumala usko voi piisata ja riittää missä tahansa uskonnon organisaatiossa tai vaikka kotioloissakin ihmisen ns. pelastukseen.
        "Taivaan porteille" mennään ypöyksin, sen mukaan mikä ihmisen rakkaus Jumalaan -Jeesukseen on ollut armon ajassa.

        Teologia on aina ollut teologien yliopistoasioita, -kuitenkin on olemassa teologeja jotka ovat henkilökohtaisissa asenteissaan rakkaudessa Jumalaankin.

        Satuolentoihin voi rakastua ja sen todistaa tuhannet Raamatun pohjalle perustetut lahkot.
        Mielikuvitusolennoista tulee uskonharhaiselle huumatta, joka sokaisee ja pysäyttää normaalin aivotoiminnan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Satuolentoihin voi rakastua ja sen todistaa tuhannet Raamatun pohjalle perustetut lahkot.
        Mielikuvitusolennoista tulee uskonharhaiselle huumatta, joka sokaisee ja pysäyttää normaalin aivotoiminnan.

        Minun aivosolukkoni on erinomaisen laatuista. 54-56 ikäisenä 2014-2016 välissä opiskelin 70- opintopistettä yliopistokursseja.
        Kokonainen lukuvuosi nuorten kanssa keskiarvolla "kiitettävä" 4 asteikolla 1-5.
        Loput arvosanat; useita 5,4,3 (erinomainen, kiitettävä, hyvä) ja yksi 2 tyydyttävä asteikolla 1-5.

        Olen erinomaisesta aivosolukostani onnellinen.
        70 opintopistettä ei yliopistomaailmassa ole suuri asia, mutta on selvää kieltä kertomaan erinomaisesta aivosolukkoni laadusta.


    • Anonyymi

      Lapsilla on mielikuvitus kaverit, joillekin aikuisille nämä löytyvät raamatn sivuilta.
      Ovatpa eläväisempiä kun läheiset.

      • Anonyymi

        Jotkut lapset eivät halua luopua mielikuvitusolennoistaan, vaan jatkavat aikuisena mielikuvituskavereidensa kanssa elämistä. Heitä kutsutaan uskovaisiksi. Uskovaiset ovat jääneet lapsen asteelle ja he kutsuvatkin itseänsä mielikuvitushahmonsa lapsiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jotkut lapset eivät halua luopua mielikuvitusolennoistaan, vaan jatkavat aikuisena mielikuvituskavereidensa kanssa elämistä. Heitä kutsutaan uskovaisiksi. Uskovaiset ovat jääneet lapsen asteelle ja he kutsuvatkin itseänsä mielikuvitushahmonsa lapsiksi.

        Juuri näin, hyvä ystävä.

        T: iloinen nauraja


    • Anonyymi

      Omakehu haisee, Jari!

      • >>> Saakin haista tuon verran että olen 70- opintopistettä tehnyt yliopisto-kursseja 54-56 vuotiaana 2014-2016 arvosanoilla;
        >> erinomainen 5, kiitettävä 4, hyvä 3, ja yksi tyydyttävä 2, asteikolla 1-5.
        Kokonainen ehjä 25 opintopistettä lukuvuosi nuorten kanssa keskiarvosanalla 4 kiitettävä asteikolla 1-5.

        >>>> Eikö tuo kerro omaa kieltään että olen teräväjärkinen olevainen persoona.

        Lue nyt tarkasti mitä kirjoitin opintopisteiden kurssieni suoritusarvosanoista.

        Niin kuin mainitsin yliopistomaailmassa ei opintopisteiden määrä ole kuin vähän, mutta kyse olikin siitä että kerron aivosolukoni terävän järkeni, -aivosolukon kunnon -terävän järjen osoittamiseen 70 opintopistettä riittää.

        Pimpelipom pippan.


      • Aivosolukkoni epäilijöille jag itse minä sanon vielä lisäksi toisenkin asian harmaaseen hajuun tiedoksi;

        - Olen poikamies, -rakastunut täsmällisesti vain tietyntyyppisiin luonnollisiin neitoihin 10-61 ikävuosieni välillä. >>> En ole koskaan ollut viettänyt elämäni päiviä yhdessäkään homosuhteessa. Poikamiehiä lähtee vanhuuseläkkeelleen muistakin syistä kuin seksuaalisuusasioiden vuoksi.
        62- vuotiaat poikamiehet ovat jo kyllä mieltyneet tapatottumuksina peräsuolirakkauteen jos niin on että peräsuoleen perustuvaa rakkautta måste vara. Olen ymmärtääkseni torjunut jokaisen homorakkaus-suhdetarjouksen.
        Kolmas asia; - Olen lainkuuliainen oikeusvaltion lakisäädöksien noudattaja, joka jag itse minä olen monta vuosikymmentä yhtäjaksoisesti noudattanut oikeusvaltiossa oikeusvaltion lakisäädöksiä. "Setä-teini" taikka "teini-setä" seksiharrastuksia ei ole ollut minulla, minun elämäni seksikontaktit ja seksisuhteeni ovat nyt vuonna 2020 vähintään 50- villityksen ikäisiä ihmisiä. Olen pian 32- vuoden aikana torjunut jokaisen varhaisnuoren seksitarjoilun, ja joka tapauksessa yli 32 vuoden ajan-. >> Tällaiset terveiset aivosolukkoon sinne tuttavallisesti nimimerkin takaa kirjoittavalle, jolla ei ole mitään muuta asiaa, kuin että minun etunimi on tärkeä asia nimimerkin takaa.


      • Minulla ei ole tarkoitus ei ole antaa enää palautetta 1999-2006 tuttavilleni täällä.

        Mainitsen edellisten asioiden lisäksi vielä että;

        - En ole hyötynyt elävien enkä kuolleiden talouksista mitään.
        En ole ollut yhdessäkään tilaisuudessa jossa olisin ollut kuolinpesän testamentin määräyksestä saamassa jotakin taloudellista etua.
        En ole kuulunut kenenkään testamentin perintöjakoon.
        Minulla ei ole elävien -eikä kuolleiden talouksista mitään taloudellista hyötyä tullut.
        2019 edesmennyt äitini ei jättänyt minulle perintöä. Olen saanut pienen lakiosuuteni.
        Testamenttejaan saa kirjoitella jokainen, kuitenkin jos perintökaaren lakeihin vedoten evättäisiin rintalapsen perintöosuus, niin käytännössä pitää perillisen olla syyllistynyt harkittuun rikokseen perittävää kohtaan, taikka perillinen viettää harkitusti rikollisia elämäntapoja, -silloin näin jos olisi ei maksettaisi lakiosuuttakaan. Olen lainkuuliainen oikeusvaltion kansalainen joka jag minä itse omassa persoonassani olen noudattanut oikeusvaltiossa oikeusvaltion lakisäädöksiä monta vuosikymmentä yhtäjaksoisesti. Ylinopeussakko 1981, ja rattijuopumus 1985. Minun äiti ei osannut kirjoittaa riviäkään koneella itse.
        Homoseksuaalisiin rakkaus-suhteisiin en ole koskaan ryhtynyt, olen torjunut jokaisen homo-rakkaus-suhdetarjouksen aina, ja olen perseestä neitsyt 62- vuotiaana.
        Teini-setä-seksiharrastuksia ei ole ollut minulla, -olen yli 31 vuoden ajan torjunut jokaisen varhaisnuoren seksitarjoilun- 31-. Nuori seksi minulla liittyy minulla nuoruuteeni 1970 luvun jälkimmäiselle puoliskolle, ja 1980 luvun aikaan 16-30 ikävuosiini.
        Aivosolukkoni kunnon kerroin juuri tällä keskustelujanalla. Ainuttakaan maksukehotusta en ole koskaan saanut ettenkö olisi ollut varautuneena laskuni maksamiseen. Kaksi-tai kolme maksukehotusta elämäni aikana on tullut, ja olen pikaisesti heti maksanut laskuni, sillä niihin liittyi joku erehdys. Minun työelämäni alkoi kesätyöpaikastani 16- vuotiaana, ja koulutin itseni Markkinointi-Instituutissa työn ohessa ammattitutkinnon ja kaupallisen perustutkintoni 1980 luvulla. Ajelin autoa, tupakoin, oluttakin, -ja kun jäin ilman työtä, niin kävelin meren rannalla suolaisessa meri-ilmastossa 5-6 tunnin kävelylenkkejä, ja 1990 alkupuolella lähdin polkupyörällä kaupungista ulos marja- ja sieni-metsille. Sitten maakuntiin polkupyörällä ja pyöräilymatkoja Suomessa. Olen ollut maraton kuntoinen, ja ainakin yhden hiihtomaratonin talvisin hiihtänyt, -pyöräilyä kesät läpeensä. Pyöräily on ollut kahden vuosikymmenen intohimoni. - Olen eronnut luterilaisesta kirkosta 1984, ja uskon myötä olen liittynyt uudelleen luterilaiseen kirkkoon 1995. Olinkin aktiivinen luterilainen, kävin kirkossa ja herätysliikkeen kokouksissa vuosia. Adventtikirkossa 2000 alusta laskien 1.6.2006- sanoin irti järjestöyhdistystoiminnan demokratia talkoovastuuni liikarasituksen ja ihmissuhdeasioiden vuoksi. > En ole voinut ryhtyä syylliseksi, enkä organisaatiojohtajille uudelleen 1980 luvun syntieni katujaksi, sillä olen 1980 luvun nuoruuteni lentojeni synnit surrut ja pois pannut syntien omana kohtuullisena olevaisuuden aikoina vuosikymmeniä takaperin. En ole voinut pyhittyä uskossa syylliseksi 2000 luvulla, 1980 vuosikymmeneeni. Olin autuaasti unohtanut 1980 lukuni synnit pariksi vuosikymmeneksi, niin kuin asiaan kuuluukin uudessa elämässä Kristuksessa. En voi olla organisaation kiillotusriepuna; "Katsokaa kun olemme hurskaita, kun paheksumme ihmistä."

        Tässä janalla tässä keskustelussa on terveiset niille tuttaville jotka kuuluvat 1999-2006 organisaatio-yhdistystoiminnan tuttavuuksiini.


      • Organisaatiojohtajien tehtäviin kuuluu organisaation prosessivastuu-
        - ei pitää itsellänsä alaisia, taikka alamaisia.

        Alamaisia ei keisarin jälkeen ole ainuttakaan Suomessa ollut.

        Jokaisella alaisella Suomessa on työsopimus, josta päättelee alaiseksi orientoitumisen velvoitteensa perustehtävään.

        >>>> Äänestyslapuilla valittujen demokratian yhdistystoiminnan- järjestötoiminnan- kunnalliselämän (kunnallisvaalit) -näiden luottamushenkilöiden oikeus ei ole suora vallankäyttö kansalaisiin, vaan tehtävät liittyvät aina toimielimien sisään toimielimien toiminnan sääntöjen ja perustehtävien asioihin -ei ne ole virkamiespaikkoja.
        Toimielimissä on äänestyslappu ja äänestysnapit itsenäinen toimivalta. Toimielimet päätöksien tekijöitä.
        Kansalaista ei voi koskaan ohittaa kansalaista koskevassa päätöksenteossa, ja kansalaisiin liittyvissä päätöksenteoissa on aina muutoksenhakuoikeutta päätöksiin.
        >> Suomen korkeimmassa/ Suomen ylimmässä toimielimessä jäsenien itsenäinen toimivalta on äänestysnappi; "jaa" -"ei.".

        Tässä ketjussa oli vielä pikatietoa lyhyesti- integriteetti -legitiimiys-asiaa.-.


      • Tämän päivän "seurakunnat" ovat globaaleja organisaatioita , joskin paikan päällä saattaa olla yhdistystoimintaa -ns. seurakunta-

        - >>> On niin että olevaiset joutuvat organisaation kanssa tekemisiin, joissa osalla jäsenistä on pitkät perinteet organisaatiossa, -on perheet ja läheiset, -osa joutuu tyytymään säännöllisesti kokoontuvaan ja säännöllisesti hajaantuvaan järjestö-yhdistys-toimintaan, jossa ei läheisiä ihmisiä olekaan.
        "Vanhemmiksi" ja organisaatiojohtajiksi yksi ja toinen on ryhtynyt.


      • Mainitsen vielä Sinulle, jolla ei ole tärkiää, kuin että yrittää tuputtaa ihmisten nimiä julkiselle forumille että; - Minä olen ns. luonnollinen henkilö, ja en ole osa jumaluutta; -Näiden kahden syyn vuoksi en ole julkinen henkilö. Olen ns. luonnollinen ja ns. kompetentti eli täysivaltainen.

        Suomessa kansalaiset liittyvät ja eroavat järjestöistä perustuslain 11-12§ oikeuksilla joutumatta kenenkään "petturiksi," ja kansalaiset käyttävät sananvapautensakin samoilla oikeuksilla riippumatta ovatko jäseniä järjestöissä tai eivät ole jäseniä.
        - Kenenkään ennakolta estämättä -siis liittymisen ja eroamisen ja sananvapauden- käyttävät kansalaiset laillisesti. "Sooloilijoita" palkkapapeille ei ole olemassakaan.
        Organisaatiojohtajille kuuluu organisaation prosessivastuu, -ei alaisten pitäminen ilman "alaisilla" olevia työsopimuksia. Säännöt pitää olla tyhjentävät, ja itsenäinen toimivalta on äänestyslaput toimielimissä ja rivipenkkiläisillä sääntöjen mukaan.

        - Ihmisten nimiä ei julkisille foorumeille siis voi kirjoitella laillisesti!

        Aamen.

        Loppu.


      • Vielä yksi informaatio - kaikki tärkeä ja omaisuuden -rahan arvoinen on toimitettava todistetusti todistettavasti todistettavalla tavalla, -että ne joille on osoitettu saavat, eikä mene vääriin osoitteisiin, väärille haltijoille, ja/tai jätepapereihin paperinkeräyksen mukana tärkeätä tai/ja omaisuuden -rahan arvoista. Pitää siis aina saa niille joille osoitettu tiedoksi, ja ymmärrykseen asti, sekä vastaanotetuksi oikeille henkilölle.


    • Anonyymi

      Lievän lukihäiriön vuoksi katsoin aloittajan nimimerkiksi Pieruntorjuntabunkkeri. No, kaikkea sattuu ja tapahtuu.

    • Minua kiinnostaa edelleen Raamatun kysymyksien ympärillä pyöriminen.

      > Adventtikirkon huipputeologit ovat kirjoittaneet hienoa teologiaa, joista ei virhettä löydy. Virhettä löytyy aina lukijoiden valmiuksissa ymmärtää.
      Olen sen verran hyvin Raamattuni lukenut jo ennen Adventtikirkko-tuttavuuksien aikakautta, ettei minulla ole ollut mitään vaikeuksia ymmärtää teologien kirjoituksia. Yksi ainutkaan teologia ei ole mennyt minun ymmärrykseni ulkopuolelle.
      On ollut huippuvaikeita kysymyksiä, joiden kanssa piti hetken painia, mutta vilpittömälle valkenee aikanaan.

      >>> En ole puhunut sanaakaan koskaan ainokaisestakaan minkäänlaisen uskonjärjestön ihmisestä vuosikymmenien varsilla missään koskaan, -eli nämä ovat saaneet viettää sitä omaa henkilökohtaista uskonelämäänsä ja perhe-elämäänsä minun sanaakaan missään koskaan puhumatta, ja henkilökohtaista Jumala uskoansa arvostelematta.

      Olen uskontojärjestöjen toiminnan ulkopuolella 2006 lukien -2006.

      Minulla on omaa puuhaa Raamattu-aiheissa. Ehkä harkitsen kun tämä 2020 vuosikymmenen on kulunut, saatan harkita 2030 luvulla, josko olisi joku uskon-organisaatio-yhdistystoiminta-jäsenyys miellyttävää ja mahdollista.

      • Anonyymi

        "Adventtikirkon huipputeologit ovat kirjoittaneet hienoa teologiaa, joista ei virhettä löydy. "

        Missään teologiassa ei ole virheitä. Teologia kun tarkoittaa vain yksinkertaisesti oppia jumalasta. Minäkin voisin keksiä opin jumalasta ja kirjoittaa siihen ihan mitä mieleen juolahtaa. Jos se koskisi jumalaa, se olisi teologiaa. Jos se ei koskisi jumalaa, se olisi virheellistä teologiaa.


    • Adventtikirkko on uskonnon organisaatio-järjestö globaali, niin kuin kaikki muutkin vastaavat ovat kasvaneet globaaleiksi järjestöiksi.

      Adventtikirkko ei ole tehnyt myönnytyksiä maailman synnin kanssa.
      Adventtikirkon huipputeologit ovat kirjoittaneet globaalia makrotason huipputeologiaa.
      - Näiltä osin on kaikki hyvin ja hienosti!
      Bra.

      Ihmiset ihmisten ryhmissä joutuvat joka paikassa ristiriitatilanteisiin, ja uskonnon maailmat ovat paljon vaikeampia yhteisöjä kuin esim. työelämä jossa palkataan aina valmiiksi koulutettuja henkilöitä.
      Jokaisen on pidettävä hyvää huolta ihmissuhteistaan ihan itse varsinkin uskonnon pireissä.

      > En ole syyttänyt ketään!

      Pimpelipom- pippan-

      Olen ollut liian erinomainen talkoo-hommissa, -ja jokainen ihminen tekee omat erehdyksensäkin. Olen itse itsepalveluna aikoinaan kasvattanut itseni 100% pyhitykseen, suostuin olemaan itselleni rehellinen ja "edistymään" aina kun havaitsin itsessäni vikaa, vikaa, vikaa,... ja suostuin itse itselleni muuttamaan mieltäni kun havaitsin erehtyneeni. Kun 2006 lähdin lomille, sanoen irti maallikko-talkoo-vastuuni, jota olin kantanut 100% joka päivä, -olen ollut vapaa sitten-
      - En ehtinyt korjaamaan paria tekemääni virhettä, ja olin liikarasittunut, ja tästä syystä, mutta myös syystä että havaitsin joidenkin tahtovan pitää minun 1980 lukua olevaisena- Matt 7:1, kerroin jo taaempana tässä keskustelussa, -päätin sitten pikaisesti lomailuistani; San 24:16.

      Suomen uskonnon piireissä on paljon vuosisadan alusta saakka uskonpiireissä mukana olevia perheitä, ja 1970 luvun aika oli kaikkien uskontojärjestöjen jäsenien kulta-aikaa jäsenmäärien kasvattamisessa. Nämä perheet ovat vuosikymmenien perinteillä kasvaneet ja kirjoittaneet niin ison organisaatiokakun pappien palkkatyöelämääkin, -että uusilla on vaikeuksia mahtua.
      >>> Kehotin kirjoittamaan tusinan jäsenehtoja -jotka ovat täydelliset normittamaan millä ehdoilla olevaiset tullaksensa, ja millä ehdoilla olevaiset säilyttääksensä jäsenyytensä, sekä ristiriitojen käsittelytavat.

      Adventtikirkon viikottainen Raamatun tutkiskelun aihe on aina erilainen, ja äärettömän hienoa korkeata teologiaa.

      AbbaJee- ugh- olen puhunut, pimpelipom pilipalipippan viher- ja keltanokat.

      Adventtikirkossa on yksilöinä Jumalalle -Jeesukselle pyhittyneitä olevaisia, niin kuin kaikissa muissakin vastaavissa Raamattu-uskonnon järjestöissä -luterilaisessa kirkossakin 100% pyhittyneitä Jumala-Jeesus-uskossaan-

      Aamen.

      • Täsmennys....

        Kirjoitin; "Adventtikirkossa on yksilöinä Jumalalle -Jeesukselle pyhittyneitä olevaisia, niin kuin kaikissa muissakin vastaavissa Raamattu-uskonnon järjestöissä -luterilaisessa kirkossakin 100% pyhittyneitä Jumala-Jeesus-uskossaan-" >>> Tarkoitan että yksilöitä yksilöinä.... kaikissa Raamattu uskonnon järjestöissä.... yksilöitä yksilöinä 100% pyhittyneinä Jeesus-Jumala uskossansa.
        Olen noita otuksia nähnyt monista piireistä 100% pyhittyneenä uskolleen myös siis luterilaisessa kirkossa, mormonikirkossa ja jehovantodistajissakin.


      • Anonyymi

        Julistat siis kirkkoa ja sanot vielä perään: aamen !!!


      • Anonyymi kirjoitti:

        Julistat siis kirkkoa ja sanot vielä perään: aamen !!!

        Jaaha täällä on jehovantodistajiakin, -antipatiasta "kirkko" sanaa kohtaan tiedän heti.

        Ei sillä ole merkitystä minkälaista nimeä "ekkelsia" kantaa- niissä kaikissa on 100% uskossa Jumalalle -Jeesukselle pyhittyneitä syntinsä hylänneitä ns. uskovaisia yksilöinä.
        - Näillä ihmisillä on usko Jumalaan -Jeesukseen, ja he ovat solmineet Jumalaan -Jeesukseen henkilökohtaisen rakkaussuhteen.
        Jumala itse on näiden uskossa pyhittyneiden kanssa.

        Itsekin vielä olen Jumalaan -Jeesukseen rakkaudessa- en yhtenäkään päivänä unohda tätä suhdetta. En ole minkäänlaisen järjestön taikka kirkon kirjoilla.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Jaaha täällä on jehovantodistajiakin, -antipatiasta "kirkko" sanaa kohtaan tiedän heti.

        Ei sillä ole merkitystä minkälaista nimeä "ekkelsia" kantaa- niissä kaikissa on 100% uskossa Jumalalle -Jeesukselle pyhittyneitä syntinsä hylänneitä ns. uskovaisia yksilöinä.
        - Näillä ihmisillä on usko Jumalaan -Jeesukseen, ja he ovat solmineet Jumalaan -Jeesukseen henkilökohtaisen rakkaussuhteen.
        Jumala itse on näiden uskossa pyhittyneiden kanssa.

        Itsekin vielä olen Jumalaan -Jeesukseen rakkaudessa- en yhtenäkään päivänä unohda tätä suhdetta. En ole minkäänlaisen järjestön taikka kirkon kirjoilla.

        "En ole minkäänlaisen järjestön taikka kirkon kirjoilla."

        Enkä ole minäkään jehovantodistaja!


    • Anonyymi

      Hoito ei ole näköjään tepsinyt Jarin kohdalla. Uskonharhoista johtuva mielenvikaisuus on kuin vakava syöpä, jota on hankala saada poistettua ja vaikka sen saisi poistettua kerran, niin se uusiutuu hyvin helposti.

      • Minkälaisesta hoidosta on kyse, ja minkälaisesta aikajaksosta on kyse?

        - Ettei vaan mentäisi vuosikymmenien taakse.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Minkälaisesta hoidosta on kyse, ja minkälaisesta aikajaksosta on kyse?

        - Ettei vaan mentäisi vuosikymmenien taakse.

        Mielenterveydellisestä hoidosta. Kallonkutistajan toimesta harhojen poistamiseksi.
        Uskonharhat tekevät ihmisestä mielisairaan, joka vain luulee olevansa terve.
        Pitkän aikaa olit ilmeisesti lataamossa, koska et kirjoitellut palstalla, etkä päivittänyt blogiasi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielenterveydellisestä hoidosta. Kallonkutistajan toimesta harhojen poistamiseksi.
        Uskonharhat tekevät ihmisestä mielisairaan, joka vain luulee olevansa terve.
        Pitkän aikaa olit ilmeisesti lataamossa, koska et kirjoitellut palstalla, etkä päivittänyt blogiasi.

        Minkälaista asiaa Sinulla on?

        - Tämä on kansalaisfoorumi jossa kenenkään ei tarvitse olla Sinulle sairaana taikka terveenä.
        Eläkeläisillä ylipäätään ole velvoitteita varmaankaan Sinulle olla työkykyisenä, eli Sinulle terveenä taikka sairaana. Vai väitätkö jotakin muuta?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielenterveydellisestä hoidosta. Kallonkutistajan toimesta harhojen poistamiseksi.
        Uskonharhat tekevät ihmisestä mielisairaan, joka vain luulee olevansa terve.
        Pitkän aikaa olit ilmeisesti lataamossa, koska et kirjoitellut palstalla, etkä päivittänyt blogiasi.

        Sinun pitää olla työnantaja taikka parisuhteessa ihmisiin, joista itsellesi terveysvaatimuksia asetat.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Mielenterveydellisestä hoidosta. Kallonkutistajan toimesta harhojen poistamiseksi.
        Uskonharhat tekevät ihmisestä mielisairaan, joka vain luulee olevansa terve.
        Pitkän aikaa olit ilmeisesti lataamossa, koska et kirjoitellut palstalla, etkä päivittänyt blogiasi.

        Minkälaisien tarpeiden pohjalta esität täällä ettei ihmisten saisi olla uskovaisia?

        Olisiko foorumin vasemmassa laidassa muilla palstoilla Sinulle parempi, sieltä löytyy monenlaista aihepiiriä, vaikka esimerkiksi seksiosastolla "itsetyydytys" -se on ollut hyvin suosittu aihe täälläkin.


      • Anonyymi
        Piruntorjuntabunkkeri kirjoitti:

        Minkälaista asiaa Sinulla on?

        - Tämä on kansalaisfoorumi jossa kenenkään ei tarvitse olla Sinulle sairaana taikka terveenä.
        Eläkeläisillä ylipäätään ole velvoitteita varmaankaan Sinulle olla työkykyisenä, eli Sinulle terveenä taikka sairaana. Vai väitätkö jotakin muuta?

        Sinä itse kysyit "Minkälaisesta hoidosta on kyse, ja minkälaisesta aikajaksosta on kyse?"

        Miksi kysyt, jos suutut vastauksesta?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 178
      1903
    2. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      50
      1836
    3. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1568
    4. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1353
    5. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    6. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1164
    7. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      48
      1152
    8. Naisten tyypilliset...

      Naiset ei varmaan ymmärrä itse miten karmealle heidän tavara haisee. Miehet säälistä nuolevat joskus, yleensä humalassa
      Ikävä
      10
      1121
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      10
      1099
    10. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      3
      1085
    Aihe