Aihe

Kokoomus vasemmistolaistuu

Anonyymi

"Kokoomusedustajat vaativat lapsille maksuttomia terveyspalveluja"
Miksi Kokoomus haluaa luoda itsestään vasemmistolaista mielikuvaa ja tulee esiin sosiaalidemokraattisin tai sosialistisin avauksin? Yhdysvaltalaisen silmissä Kokoomus on täysverinen vasemmistopuolue. Eikö oikeistolaisella politiikalla tohdita vaaleihin?
www.verkkouutiset.fi/kokoomusedustajat-vaativat-lapsille-maksuttomia-terveyspalveluja/

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vaalihuuma alkaa lisääntyä, Kokoomus on ajoissa liikkeellä katteetomien vaalilupausten kanssa!

  • Anonyymi

   Suomessa ei ole yhtään aitoa oikeistopuoluetta ja mikä idea on, että Kokoomus leikkii demareita?

   Julkiset palvelut ja ilmaiset sellaiset varsinkin ovat oikeiden oikeistolaisten mielestä sosialismia, eivät kuulu kapitalistiseen ajatteluun. Yhdysvaltojen demokraateillekin Kokoomus on äärivasemmistolainen.

  • Anonyymi

   Kokoomus on enemmän vasemmalla kuin uskoinkaan, ei se mitään, hyvä asia. Sosialidemokraattiset arvot ovat nostaneet Pohjoismaat maailman hyvinvoimmiksi valtoioiksi, ei ihme jos Kokoomuskin haluaa mukaan aatteeseen.

  • Anonyymi

   Kokoomuksesta ei kyselyjen mukaan valu kannatusta muihin puolueisiin, moni vain jättää äänestämättä. Enkä ihmettele. Mitä jos Vasemmistoliitto alkaisi mainostaa itseään porvaripuolueena ja vaatisi tylehtosopimusten romuttamista... voisi se peruskannattajakunta kaikota. Kokoomus tekee noin, vasemmistolaisilla avauksilla ja kannabismyönteisyydellä karkottaa varsinaiset äänestäjänsä. Suomessa ei ole puoluetta oikeistolaisesti ajattelevalle.

   Orpo tekee niin typeriä avauksia ja sättii hallitusta monista niistä asioista jotka ovat kansan mieleen olleet, joskus tuntuu ettei hän seuraa uutisia vaan maailman tapahtumat ovat ihan vieraita hänelle. Oikeasti, moni kokoomuslainen häpeää häntä. Hän on yksinkertaisesti idiootti, nyt Vapaavuori kai pyrkii etenemään Kokoomuksessa, toinen turhasta räksyttäjä.

  • Anonyymi

   Orpo on eksyksissä kuin pakojänis, voi ressukkaa. Kokoomus on luuseripuolue, joskus uhosivat olevansa kykypuolue mutta jokainen "kyky" on osoittautunut luuseriksi. Suomalainen porvari on B-luokkaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   116
   5608
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   85
   3005
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   376
   2085