Pitäisikö väärät profeetat erottaa seurakunnasta?

Anonyymi

Ajatellaanpas vaikka sellaista profettaa, joka kertoo seurakunnalleen Trumpin voittavan 2020 vaalit. Jumala ilmoitti. Sitten kun Biden voittaakin vaalit, niin mitä profeetalle pitäisi tehdä? Raamatusta saattaa löytyä ohje väärän profeetan hävittämiseksi, mutta sitä tuskin voi soveltaa Suomen tai USA:nkaan lakien puitteissa. Väärän profeetan erottaminen seurakunnasta olisi mielestäni oikea toimi. Jos näin ei tehtäisi, herää outoja kysymyksiä, mm. miksi Jumala valehteli tällä kertaa seurakunnalle.
Kun käytäntönä olisi tunnetusti väärien profeettojen erottaminen, Jumalan nimissä valehtelu vähenisi. Eikö se olisikin hyvä asia?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Seurakunnan tila? Mitä Herra tulee tekemään?
      Uskonnot ja uskomukset / Kristinusko / Luterilaisuus / Seurakunnan tila? Mitä Herra tulee tekemään?

      tässä on jotain

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittaja ei tunne Raamatun sanomaa.
      Jehovan todistajat väittävät ettei profetian lahjaa ole enää, mutta Paavali opettaa että vajavuus katoaa kun täydellisyys tulee.
      1Kor.13: 9 Tietämisemme on näet vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.

      Jehovalaiset kuvittelevat olevansa jo täydellisyydessä.

    • Anonyymi

      Ton trollin vois kyl erottaa kaikkialta mutta mä sanon vaan tän alottajan kysymykselle, että vanhurskaus on pitkämielinen ja kärsivällinen. Se ei tuomitse mitään eikä ketään äkkipäältä, jos joku asia ei mennyt kuten äkkiä piti, vaan se odottaa ja katsoo loppuun saakka. Jos profetia kertoo, että Trump jatkaa, niin voin huomauttaa, että Trump on edelleen presidentti ja jos jaksaisitte katsoa vallan vaihtoon saakka edes ja vasta sitten alatte keskustella profetian täyttymättömyydestä. -jarmo-

    • Anonyymi

      Niilonkin mukaanhn on niin ettei oikea ja aito profeetta voi mitenkään erehtyä.

      • Anonyymi

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Jonkun presidentinvaalin tulosten tai sen sun tuon presidentin kohtaloiden ennustelu ei ole mitään profetiaa lainkaan. Se on täysin maallista ennustelua, jonka muuten Raamattu selkeästi kieltää ja tuomitsee.

    • Anonyymi

      Ajatellaan myös sellaista ilmoitusta ja totuutta, joka kertoo katsojilleen Bidenin voittaneen 2020 vaalit. Sitten kun asiat on tutkittu ja Trump voittikin vaalit, niin mitä noille medioille pitäisi tehdä?

    • Anonyymi

      Kyllä pitää erottaa. Yksi sellainen väärä profeetta on Petri Paavola.

      • Anonyymi

        Petri Paavola on julkaissut uuden kirjoituksen: Tapahtuiko USA:n vaaleissa 2020 vaalipetos? Hän vastaa, että kyllä tapahtui.

        Kirjoitus alkaa tekopyhästi vakuuttamalla, ettei tämä ole salaliittoteoria vaan totuus. Niin totuutta siinä ei todellakaan ole.

        Paavola kirjoittaa tällaista: -2020 vaalien äänestysdataa koskeva analyysi paljastaa vaalipetoksen. Analyysin mukaan sadat tuhannet äänet vaihdettiin reaaliajassa Trumpista Bideniin äänestyskoneiden ohjelmistojärjestelmien kautta. Tämä selittäisi sen miksi vaa'ankieli osavaltioissa äänten laskeminen hidastui, jonka kautta vaalipetos kyettiin tälläkin tavalla toteuttamaan. Analyysin mukaan Trumpin äänet joko menetettiin tai vaihdettiin Bideniin. Analyysi on tehty TheDonald.win sivustolla. Tiedän sen, että moni sanoo ettei analyysi ole luotettava, koska se on tehty Trumpin kannattajasivustolla. Analyysi antaa kuitenkin samanlaista tulosta mitä muutkin tiedot ovat antaneet minkä perusteella kykenemme näkemään vaalipetoksen.

        USA:n vaaleissa annetaan äänet paperisilla lipukkeilla, jotka skannataan tietokoneelle. Laskenta voidaan tarkistaa helpoisti uudelleen manuaalisesti. Mitään ääniä ei pysty vahtamaan tietokoneella toiseksi. Yleensä vaaleissa äänestyslipukkeet ryhmitellään omiin pinoihin ja ne laskentaa voidaan valvoa mm. punnitsemalla pinot ja vertaamalla tulosta laskentatulokseen. Näin toimitaan mm. Suomessa.

        Trump on tehnyt väitteitä vaalivilpistä, mutta mitään konkreettista näyttöä laajamittaisesta vilpistä ei ole tullut esille. USA:n vaalijärjestelmä on monimutkainen, jossa on heikkoutensa, mutta mitään laajamittaista vaalivilppiä ei voi USA:ssa tehdä eikä sitä tehdä.

        Petri Paavola väittää saaneensa profetian, että Trumpilta viedään vaalivoitto petoksella.

        Paavola kirjoittaa: -Minä näin unen Trumpista jo vuonna 2016, eli kauan ennen sitä mitä nyt on tapahtunut. Lähetin uneni uskonaskel foorumille 2016 ja olin sen kanssa aralla tunnolla koetellen sitä kaikki nämä vuodet, että onko se Jumalasta vai ei. Nyt sydämessäni ei ole pienintäkään epäilystä siitä etteikö uni olisi ollut Jumalan antama. Miksi Jumala näyttäisi ihmiselle profetiallisen unen USA:n vaaleista? Sen tähden, että ymmärtäisimme sen kuinka niin sanottu demokratia perustuu petokseen ja valheeseen, ettemme luottaisi ihmiseen, vaan Jumalaan.

        Kummallista asiassa on se, että profetiaa ei julkaistu ennen vaaleja vaan vasta tuloksen selvittyä. Toinen kummallinen asia on, ettei ole näyttöä suuresta vaalivilpitstä. Kansainväliset vaalitarkkailijat ovat raportoineet, että vaalit menivät oikein.

        Jos mitään suurta vaalilippiä ei tule esille ja tulos ei muutu oikeusistuimissa, niin Petri Paavolan on julkaissut väärän profetian. Silloin Petri Paavola on todistettu vääräksi profeetaksi, mitä ei pidä kuunnella.


    • Yleisesti....kyllä pitäisi ryhtiliike pitää kaikenlaisista hölynpöly profetioista.
      Se kun on niin ,että ei lapsellisempaa ole kuin sanoa hölynpölyn jälkeen ,että on vajavaista.
      Pitäisi monen ymmärtää pitää mölyt mahassaan jos ei ole selvää Jumalan antamaa profetiaa.
      Se ,jolle Jumala antaa tiedon tietää sen olevan totta ja se tapahtuu ,kuten myös kaikenlainen kannustaminen ja kasvattaminen ja eteenpäin pyrkivä rakentava tieto.
      Kun Jumala on tiedon antanut niin se vielä pysyy mielessä kuin elokuva ,jota voi katsella milloin vaan,jopa vuosikymmeniä.

    • Anonyymi

      Eihän "profeettoja" voida erottaa. Nehän "markkinoi" näitä lahkoja.

    • Anonyymi

      Niinhän sitä rehelliset ja uskossaan vilpittömät tekisi, mutta nyt asia on kuitenkin niin että profeettoina esiintyvät huijarin erottaa ennemminkin seurakunnan jos se ei suostu huijaria kuulemaan.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      55
      1806
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      43
      1593
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      51
      1542
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1485
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      5
      1468
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      5
      1384
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      7
      1298
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      11
      1263
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      3
      1142
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      3
      1113
    Aihe