Aihe

Pitäisikö väärät profeetat erottaa seurakunnasta?

Anonyymi

Ajatellaanpas vaikka sellaista profettaa, joka kertoo seurakunnalleen Trumpin voittavan 2020 vaalit. Jumala ilmoitti. Sitten kun Biden voittaakin vaalit, niin mitä profeetalle pitäisi tehdä? Raamatusta saattaa löytyä ohje väärän profeetan hävittämiseksi, mutta sitä tuskin voi soveltaa Suomen tai USA:nkaan lakien puitteissa. Väärän profeetan erottaminen seurakunnasta olisi mielestäni oikea toimi. Jos näin ei tehtäisi, herää outoja kysymyksiä, mm. miksi Jumala valehteli tällä kertaa seurakunnalle.
Kun käytäntönä olisi tunnetusti väärien profeettojen erottaminen, Jumalan nimissä valehtelu vähenisi. Eikö se olisikin hyvä asia?

14

227

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Seurakunnan tila? Mitä Herra tulee tekemään?
   Uskonnot ja uskomukset / Kristinusko / Luterilaisuus / Seurakunnan tila? Mitä Herra tulee tekemään?

   tässä on jotain

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aloittaja ei tunne Raamatun sanomaa.
   Jehovan todistajat väittävät ettei profetian lahjaa ole enää, mutta Paavali opettaa että vajavuus katoaa kun täydellisyys tulee.
   1Kor.13: 9 Tietämisemme on näet vajavaista, ja profetoimisemme on vajavaista.

   Jehovalaiset kuvittelevat olevansa jo täydellisyydessä.

  • Anonyymi

   Ton trollin vois kyl erottaa kaikkialta mutta mä sanon vaan tän alottajan kysymykselle, että vanhurskaus on pitkämielinen ja kärsivällinen. Se ei tuomitse mitään eikä ketään äkkipäältä, jos joku asia ei mennyt kuten äkkiä piti, vaan se odottaa ja katsoo loppuun saakka. Jos profetia kertoo, että Trump jatkaa, niin voin huomauttaa, että Trump on edelleen presidentti ja jos jaksaisitte katsoa vallan vaihtoon saakka edes ja vasta sitten alatte keskustella profetian täyttymättömyydestä. -jarmo-

  • Anonyymi

   Niilonkin mukaanhn on niin ettei oikea ja aito profeetta voi mitenkään erehtyä.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Jonkun presidentinvaalin tulosten tai sen sun tuon presidentin kohtaloiden ennustelu ei ole mitään profetiaa lainkaan. Se on täysin maallista ennustelua, jonka muuten Raamattu selkeästi kieltää ja tuomitsee.

  • Anonyymi

   Ajatellaan myös sellaista ilmoitusta ja totuutta, joka kertoo katsojilleen Bidenin voittaneen 2020 vaalit. Sitten kun asiat on tutkittu ja Trump voittikin vaalit, niin mitä noille medioille pitäisi tehdä?

  • Anonyymi

   Kyllä pitää erottaa. Yksi sellainen väärä profeetta on Petri Paavola.

   • Anonyymi

    Petri Paavola on julkaissut uuden kirjoituksen: Tapahtuiko USA:n vaaleissa 2020 vaalipetos? Hän vastaa, että kyllä tapahtui.

    Kirjoitus alkaa tekopyhästi vakuuttamalla, ettei tämä ole salaliittoteoria vaan totuus. Niin totuutta siinä ei todellakaan ole.

    Paavola kirjoittaa tällaista: -2020 vaalien äänestysdataa koskeva analyysi paljastaa vaalipetoksen. Analyysin mukaan sadat tuhannet äänet vaihdettiin reaaliajassa Trumpista Bideniin äänestyskoneiden ohjelmistojärjestelmien kautta. Tämä selittäisi sen miksi vaa'ankieli osavaltioissa äänten laskeminen hidastui, jonka kautta vaalipetos kyettiin tälläkin tavalla toteuttamaan. Analyysin mukaan Trumpin äänet joko menetettiin tai vaihdettiin Bideniin. Analyysi on tehty TheDonald.win sivustolla. Tiedän sen, että moni sanoo ettei analyysi ole luotettava, koska se on tehty Trumpin kannattajasivustolla. Analyysi antaa kuitenkin samanlaista tulosta mitä muutkin tiedot ovat antaneet minkä perusteella kykenemme näkemään vaalipetoksen.

    USA:n vaaleissa annetaan äänet paperisilla lipukkeilla, jotka skannataan tietokoneelle. Laskenta voidaan tarkistaa helpoisti uudelleen manuaalisesti. Mitään ääniä ei pysty vahtamaan tietokoneella toiseksi. Yleensä vaaleissa äänestyslipukkeet ryhmitellään omiin pinoihin ja ne laskentaa voidaan valvoa mm. punnitsemalla pinot ja vertaamalla tulosta laskentatulokseen. Näin toimitaan mm. Suomessa.

    Trump on tehnyt väitteitä vaalivilpistä, mutta mitään konkreettista näyttöä laajamittaisesta vilpistä ei ole tullut esille. USA:n vaalijärjestelmä on monimutkainen, jossa on heikkoutensa, mutta mitään laajamittaista vaalivilppiä ei voi USA:ssa tehdä eikä sitä tehdä.

    Petri Paavola väittää saaneensa profetian, että Trumpilta viedään vaalivoitto petoksella.

    Paavola kirjoittaa: -Minä näin unen Trumpista jo vuonna 2016, eli kauan ennen sitä mitä nyt on tapahtunut. Lähetin uneni uskonaskel foorumille 2016 ja olin sen kanssa aralla tunnolla koetellen sitä kaikki nämä vuodet, että onko se Jumalasta vai ei. Nyt sydämessäni ei ole pienintäkään epäilystä siitä etteikö uni olisi ollut Jumalan antama. Miksi Jumala näyttäisi ihmiselle profetiallisen unen USA:n vaaleista? Sen tähden, että ymmärtäisimme sen kuinka niin sanottu demokratia perustuu petokseen ja valheeseen, ettemme luottaisi ihmiseen, vaan Jumalaan.

    Kummallista asiassa on se, että profetiaa ei julkaistu ennen vaaleja vaan vasta tuloksen selvittyä. Toinen kummallinen asia on, ettei ole näyttöä suuresta vaalivilpitstä. Kansainväliset vaalitarkkailijat ovat raportoineet, että vaalit menivät oikein.

    Jos mitään suurta vaalilippiä ei tule esille ja tulos ei muutu oikeusistuimissa, niin Petri Paavolan on julkaissut väärän profetian. Silloin Petri Paavola on todistettu vääräksi profeetaksi, mitä ei pidä kuunnella.


  • Yleisesti....kyllä pitäisi ryhtiliike pitää kaikenlaisista hölynpöly profetioista.
   Se kun on niin ,että ei lapsellisempaa ole kuin sanoa hölynpölyn jälkeen ,että on vajavaista.
   Pitäisi monen ymmärtää pitää mölyt mahassaan jos ei ole selvää Jumalan antamaa profetiaa.
   Se ,jolle Jumala antaa tiedon tietää sen olevan totta ja se tapahtuu ,kuten myös kaikenlainen kannustaminen ja kasvattaminen ja eteenpäin pyrkivä rakentava tieto.
   Kun Jumala on tiedon antanut niin se vielä pysyy mielessä kuin elokuva ,jota voi katsella milloin vaan,jopa vuosikymmeniä.

  • Anonyymi

   Eihän "profeettoja" voida erottaa. Nehän "markkinoi" näitä lahkoja.

  • Anonyymi

   Niinhän sitä rehelliset ja uskossaan vilpittömät tekisi, mutta nyt asia on kuitenkin niin että profeettoina esiintyvät huijarin erottaa ennemminkin seurakunnan jos se ei suostu huijaria kuulemaan.

  Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   246
   18760
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   366
   6912
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   2059