Aihe

Kupolikeskuksesta jälleen asiaa!

Anonyymi

Millä mallilla kupolikeskushanke on?
Haapavesi on sen ansainnut, sillä olemmehan ylempänä muita Pohjanmaan kaupunkeja. Meillä on kauniit kukkulat ja järvet sekä hyvin voiva luonto. Haapavesi on kauan aikaa kaivannut jotain erityistä statusta ja kupolikeskusasema toisi Haapavedelle sen tarvitseman nosteen! On rakennettava hetimmiten hieno uljas kupolikeskus, jossa on kultainen kupoli ja joka näkyy kauas asti!

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ottaa kupoliin tämä hanke

   • Anonyymi

    Vähemmän kai tuo hanke ottaa kupoliin, mitä susien istutushanke. Sehän on täysillä nyt menossa tuo susien istuttaminen ja niiden inhimillistäminen. Yhä useampi jo teitittelee eläimiä. Uusimmasta Voima! lehdestäkin saa lukea, kuinka eläimistä täytyisi puhua muodossa he, eikä ne. Kupolikeskushanke on pieni harmi eläinten inhimillistämäisen rinnalla.


  • Anonyymi

   Mihin paasee susia astumaan?

   • Anonyymi

    Inariin.


  • Anonyymi

   Se on kyllä kummallista kun aikuiset ihmiset teitittelee eläimiä. sitte ne on niin hienoja että voivat sinutella vanhempiakin ihmisiä.

   • Anonyymi

    Mitä väärää siinä on, jos eläintä teitittelee? Sen ei luulisi olevan keltään pois. Eikä ihmisten välinen rakkauskaan ole koskaan keltään pois. Jotku jaksaa vaivata itseään turhanpäiväisillä asioilla!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mitä väärää siinä on, jos eläintä teitittelee? Sen ei luulisi olevan keltään pois. Eikä ihmisten välinen rakkauskaan ole koskaan keltään pois. Jotku jaksaa vaivata itseään turhanpäiväisillä asioilla!

    Ei tietenkään mitään väärää. Todella monihan teitittelee omaa rakasta lemmikkiäänkin. Se on ihan normaalia. Joka ikinen eläin täällä maailmassa on samalla viivalla, mitä ihminenkin. Eli kerran elämme ja kerran kuolemme. Jokaisessa meissä sykkii myös sydän. Annetaan kaikkien elää ja olla. Syödään vain niitä, jotka eivät tiedä olemassaolostaan mitään. Eli siis kasviksia. kasviksista voi sanoa, että ne. Eläimistä aina muodossa he!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   279
   19870
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13963
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   347
   10584
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   73
   7795
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   362
   4781