Aihe

Ensitreffit alttarilla Emma ja Tuomas

Anonyymi

11

1252

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei ole varmaan kiva katsoo näitä jaksoja tv:stä ton Emman tai Tuomaksenkaan

  • Anonyymi

   Kyllä se Tuomas sais katsoa peiliin ja hävetä. Jatkuvaa Emman haukkumista. Ja Emma eis sais pahottaa mistään mieltään.

   • Anonyymi

    Ihan samaa mieltä. Tuomas on ärsyttävän ylimielinen ja näkee vikaa vain Emmassa. Emma on hyvin herkkä ja herttainen, joka tulee vielä löytämään hyvän puolison. Tuomakselle kelpaa jatkossakin vain oma seura.. On erittäin ikävää, että Tuomas julkisesti hakee vain Emmasta vikoja ja itse esittää pyhimystä.


   • Anonyymi

    Hyvähän se on että pystyy sanomaan missä mättää, tämä pari on ukonaisestikkin ihan eri maata voi kun kummatkin löytäisi onnen elämäänsä


  • Anonyymi

   Emman oma vika kun nillitti joka asiasta. Sitä saa mitä tilaa. Tuomas löytää kyllä asiallisemmankin naisen.

   • Anonyymi

    Varmaan löytää samanlaisen kuin itse... Kuka ymmärtää sellaista, joka näkee vikaa vain toisessa... No toinen samanlainen..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Varmaan löytää samanlaisen kuin itse... Kuka ymmärtää sellaista, joka näkee vikaa vain toisessa... No toinen samanlainen..

    Ota nyt ne sukupuoliroolittuneet lasit päästä ja mene asiaan. Emma valitti alusta asti joka asiasta ja Tuomas yritti tätä sietää. Mikään ei muuttunut vaikka hän huomautti asiasta useasti.
    Totuus on se että Emma ei huomaa huonoa käytöstään ja itsetunto ongelmiaan ennen kuin ammattilainen sen hänelle kertoisi. Aikuistuttuaan ja käsiteltyään ongelmansa hän varmasti tajuaa kuinka turhasta hän on valittanut.
    Tiedän koska olen yrittänyt seurustella Emman kaltaisen kanssa. Se on henkisesti todella raskasta.
    Tuskin olisit asiasta samaa mieltä jos roolit olisivat oleet toisinpäin.


  • Anonyymi

   Tuomas oli kovin itsekäs. Emma teki vuorotyötä, Tuomas oli lomalla. Emman piti aina olla kiinnostunut Tuomaksen harrastuksista ja lähteä mukaan. Eikö olisi ollut parempi istua rauhassa juttelemassa, jatkuva kiire ja yhteisen ajan puute tuli niin selvästi esiin ohjelmassa.

   • Anonyymi

    Mene ilta-sanomien viihde osastolle marisemaan samaa, niin saat vertaistukea suruusi ja miesvihaasi. Siellä "asiantuntijat" niin jutussa kuin kommenteissakin hämmästelevät miksi mies voi olla pettynyt, kun yleensä nainen on se joka aloittaa ja etenkin päättää suhteen.
    Nyt jos mies on se joka antaa pakit on se maailman suurin häpeä.
    Tässä nähdään kuinka epä tasa-arvoinen ajattelutapa monilla edelleen on.
    Miehelläkin on oikeus pettyä ja oikeus päättää suhde. Nainen ei yksin ole mikään kuningatar tai hallitus jota pitää palvoa.


  • Anonyymi

   En minäkään Tuomaksen housuissa olisi jaksanut Emman jatkuvaa nillitystä joka asiasta. Jos toinen katsoo oikeudekseen ymmärtää aina väärin toisen sanomiset ja vetää heti herne nenään, niin ei ole pariskuntana tulevaisuutta. Emmalla ihan valtava itsetunnon puute, se on asia joka hänen pitäisi pystyä korjaamaan ennen kuin alkaa suhteeseen, sitä ei pysty kukaan muu korjaamaan kuin hän itse.

  • Anonyymi

   Kysehän on siitä että Emmalla on huono itsetunto , vääristynyt minä kuva tms. Joten pahoittaa mielensä joka asiasta.
   Tuomas on normaali hyvällä itsetunnolla varustettu kiltinoloinen mies.
   Ja ne tennarit , ei , ne eivät ole juhlakengät joten ei tarvitse ihmetellä jos Tuomas sanoi että "Tulit sitte tennareilla " , vaikkakin oli ihan hyväntahtoiseksi tarkoittanut , mutta eihän Emma sitäkään ymmärtänyt.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   227
   14970
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13471
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   290
   9156
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6529
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   243
   3838