Eipäs öyhötetä maahanmuuttajista- kahdelle ex. persunuorelle tuomio

https://yle.fi/uutiset/3-11653816
"Perussuomalaisten entisen nuorisojärjestön kahdelle nuorelle tuomiot kiihottamisesta kansanryhmää vastaa"

Näinhän ne nuoret seuraavat aikuisten jalanjälkiä. Nuorena on vitsit jos vitsatkin väännettävä vinoon. Nyt on sitten pojillakin ihan oikeat tuomiot kuten jusseilla ja sebastianeilla. Oma järjestökin on saatettu konkkaan. Tästä on hyvä alkaa kantaperussuomalainen ura yhteiskunnan ulkopuolella.

Eiköhän naureta vartti tai kaksi. ;)

177

742

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja taas näitä persujuttuja aivan väärällä palstalla.

   Eikö tätä omahyväistä narsistia saada millään kuriin?

   • Anonyymi

    Ja taas näitä persujuttuja aivan väärällä palstalla....Palsta on aina väärä, jos siellä mainitaan persut.


  • Anonyymi

   Helsinki alue on jo täyves kaaoksessa noiten ilmaisväkistentulleitten seurauksista
   - siis suomi joutuu ottamaan tosiaan tämän alueen haltuunsa ja palauttamaan sen normaali suomalaiseksi alueeksi, miten se tapahtuu se tuleekin nähtäväksi
   - kyllä suomi omistaan huolen pitää - !

   • Anonyymi

    "- kyllä suomi omistaan huolen pitää - !"

    Epäilen ettei vieläkään tajuta tätä mihin sirkukseen tämä maamme on jo päästetty eikä tulevaisuus näytä mitenkään ruusuiselta. Viherpunikit huutavat ilmastosta, mutta hehän saastuttavat eniten omalla politiikallaan, kun hilaavat tänne saastuttajia lisää mikä ei ole ilmastoa parantavaa toimintaa. Tuohon pitää lisätä ettei nämä maahamme tilatut tunkeutujat saastuta pelkästään ilmastoa sillä pitää ottaa huomioon luontoomme ja vesistöömme kohdistuva paskan tuotton kuormitus.
    Näillä vihreillä on väärä nimitys, siinä ei ole mitään vihreää on vain ruskeaa paskaa koko puolue.


  • Anonyymi

   Ja samaan aikaan koraaniksi kutsuttua vihapuhetta kannesta kanteen täynänsä olevaa kirjallista teosta saa sekä painaa että vapaasti myydä että julkisesti ääneen lukea tai muutoin sen sisältöä julki esittää.

   Siinä olisi persunuorille paikka tehdä poliisille tutkimuspyyntö tai rikosilmoitus moisesta teoksesta, tai tehdä jollekkin raastuvan oikeudelle pyyntö että se kieltäisi kyseisen kirjan painattamisen, myynnin sekä kaikensorttisen kyseisen teoksen julkisen ääneen lukemisen tai esittämisen.

   • Anonyymi

    Eikö niitä tosiaan ole tehty, vai onko ne haudattu hiljaisuudessa?


   • Siinä olisi persunuorille paikka tehdä poliisille tutkimuspyyntö tai rikosilmoitus moisesta teoksesta, tai tehdä jollekkin raastuvan oikeudelle pyyntö että se kieltäisi kyseisen kirjan painattamisen, myynnin sekä kaikensorttisen kyseisen teoksen julkisen ääneen lukemisen tai esittämisen...Suomessa on uskonnonvapaus. Jos haluat, että nain on myös jatkossa, tiedät ketä ei kannata äänestää.


  • Anonyymi

   Nyt Ohisalon uhkailija on äärivasemmistolainen
   "Ohisalon uhkauksesta syytetty olikin äärivasemmistolainen, Elokapinan kannattaja ja poliisin voimankäytön kritisoija? Kuinka nyt näin".

   • Taas on tirkistelty Kärkkäisen taikapeiliä, vaikka minä varoitin pöljäilystä.

    Ja sitten nauretaan.;).


  • Anonyymi

   Sylkekää typeriä Euroopan pilaajia!

  • Anonyymi

   Kiihottamisesta kansanryhmää kohtaan , kyllä minä nyt niin kiihotun, onpa kiihottavaa. Kyllä tässä jäävät Oulun raiskaukset toiseksi, on tämä nyt niin kiihottavaa.

   • Anonyymi

    Ketkä on näitä kansanryhmäläisiä joita punikkien mukaan aina kiihotetaan ja mistä tämä kansanryhmä on tänne eksynyt kun on niin kiihottuvakin, että sitä ihmettelen ?
    Jospa toverimme ylistetty ryhmämme viisain antaisi oikean kerronnan tuosta ryhmästä ?


  • Anonyymi

   Persunaulan hakkaaminen jatkuuuuuuuu !!

   • Sinähän lupasit vuorostasi ja nuoremmuuttasi hakata tovin sitä naulaa. Jokos se näin pian unohtui?

    Nauretaan taas. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Sinähän lupasit vuorostasi ja nuoremmuuttasi hakata tovin sitä naulaa. Jokos se näin pian unohtui?

    Nauretaan taas. ;)

    Miksi ihmeessä mun pitäisi haluta, että mun kotimaassani asuu vieras kansa. Ei Lähi-itäläisille ei Afrikkalaisille miesmassoille.


  • Anonyymi

   Eivät ainakaan ole ketään pahoinpidelleet eivätkä surmanneet.

  • Anonyymi

   20- miljardia lisävelkaa, on siinä lapsillamme makselemista
   - näin suomi suomalainen laitetaan nöyrtymään vierasväen yläpitämisiin

  • Anonyymi

   Ton verran saa sakkoa pienestä ylinopeudesta.

  • Anonyymi

   Täysin poliittinen tuomio!

   Koska kuvassa ja tekstissä ei ollut MITÄÄN loukkaavaa tai kielteistä sen kohteista. Onko muka jo joku rikos esittää, että ei - suomalainen ei ole suomalainen!?

   Esimerkki:

   Joku näyttää kuvan Keniasta ja sanoo ihmisten olevvan kenialaisia. Mikä tietysti tarkoittaa, että he eivät ole suomalaisia. Kuitenkin tuon tuomion logiikan mukaan ei saisi sitä sanoa???

   Todella absurdiksi on mennyt Mamulandiamme oikeuskäytäntä ja rasismi- vouhotus!

   • Anonyymi

    Tätähän se on, kun väkisinkin pitää etsiä jotain, josta vähintäänkin pahoittaa mieli ja vielä parempi, jos voi syyttävän sormen ojentaa. Mitäpä sitten, jos kuvassa olisi ollut valkoihoinen perhe ja teksti "ÄÄNESTÄ PERUSSUOMALAISIA, JOTTA MAAMME NÄYTTÄISI TÄLTÄ" minkälaisen syyttelyn siitä olisi saanut.. ja mitä väärää siinä olisi ollut? Ihminen voi keksiä lähes kaikesta jotain negatiivista, kun tarpeeksi haluaa. Se, miten tervettä tai tarpeellista se on jääköön asijantuntijoiden mietittäväksi.


  • Anonyymi

   Eikö persuille vieläkään mene kaaliin, että väärien mielipiteiden ilmaiseminen on laitonta?
   Nauretaan sille!

   • Anonyymi

    Ilman sananvapautta ei ole mitään. Siksi totuuden puolustaminen on yhtä tärkeää kuin kansallisen vapauden, kenties jopa tärkeämpää, koska ensin tulee tieto, sitten vasta toiminta.


  • Anonyymi

   Ensivuonna sakkaa tulee jälkipolvilemme maksettavaksi se 30- miljardia lisävelkaa
   - suomi laitetaan kuralle näissä avustuskeikeissä ja viiään elimahollisuutemme näin helposti se tapahtuu, jonsei kansa nouse vastarintaan

   • Suomi laitetaan kuralle näissä avustuskeikeissä ja viiään elimahollisuutemme näin helposti se tapahtuu, jonsei kansa nouse vastarintaan...Mitkä elinmahdollisuudet? Te böndet olette eläneet loisina ties kuinka kauan ja nyt kehtaatte olla huolissanne Suomen taloudesta.


  • Anonyymi

   Suomi meinataan pitää tuhommme tiellä ja väenväkisten tuomioita poliitisoiden vielä päälle jotka asiasta meinaavat ja hädästä mikä suomessa on tulevaisuutta jolle suuntaame saaha muutetua, näin se on

   • Anonyymi

    Miten paljon on jo suomalaisia joutunut noiten ilmaiseläjian kynssiin
    - vaikka tapojamme olemmekin jo muuttanut suojatunmaksi

    näin yhteiskuntame tuhotan


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miten paljon on jo suomalaisia joutunut noiten ilmaiseläjian kynssiin
    - vaikka tapojamme olemmekin jo muuttanut suojatunmaksi

    näin yhteiskuntame tuhotan

    Miten paljon on jo suomalaisia joutunut noiten ilmaiseläjian kynssiin
    - vaikka tapojamme olemmekin jo muuttanut suojatunmaksi...
    Samaa mieltä. Suomessa liian moni kunta elää ilmaiseksi muitten rahoilla. Ne aiheuttavat kestävyysvajeen. Näissä monessa on peruja kunnan hallinnossa, eivätkö he ole tehneet mitään asialle, vaan antavat kunnan jatkaa loisimista.


  • Anonyymi

   Tulikin tästä aloituksesta mieleen, mitenkäs eteni Al-Taeen tutkinta hänen twiiteistään, homoista, juutalaisista...?
   "Itä-Suomen yliopiston rikosoikeuden professorin Matti Tolvasen mukaan Al-Taeen kirjoitukset täyttävät rikoksen tunnusmerkit.
   - Kyllä tuollaisia lausumia on tutkittu kiihottamisena kansanryhmää vastaan."

   Tulikos Husulle mitään valehtelusta, keksitystä suomalaisesta rasistista? Jonka joutui myös julkisesti myöntämään. Al-Taeekin ensin kielsi ja joutui myöntämään. Taisi oikein kunnolla molemmat uhriutuakin? Ei taittu heitä erottaa puolueesta, pientä puhuttelua vaan, vai kuinka?
   Taisi olla toisella niitä Kelan ja sossurahojenkin "epärehellistä" rahastusta? Ja toisella jotain kaunisteluja opiskeluissa?
   No, nämä ovat sentään jo ihan kunta ja eduskunta päättäjiä. Ei mitään pikku ex-nuorisojärjestön ex-jäseniä.

   Jaa-a aloittaja taitaisi näistäkin sanoa, kyllä puusta hedelmät tunnetaan.

   Siitä voi olla iloinen, että niin aloittajan kertomissa kuin tässä olevat henkilöt eivät sentään (tietääkseni) ole väkivaltaan tai teräaseisiin syyllistyneet.

   Joten voi aivan jopa nauraakin ...aloittajalle!

  • Anonyymi

   Näistä tuomioista tulee kieltämättä mieleen sotien jälkeiset sotasyyllisyysoikeudenkäynnit, joissa näytösluonteisesti tuomittiin monia sotasankareita.

  • Anonyymi

   Se on naurettava henkilö, tämä keskustelun aloittaja!

  • Anonyymi

   Suomi otetaan vielä takasin, näkyyse jo tälläkin foorumilla, kirjoituksita näkyy yhteishenkemme ja tyrneys on kovastikkin lisääntynyt, kaikki vain joukolla suomeamme puollustamaan vihulaisia vastaan

   • Anonyymi

    Juuri näin !!


  • Anonyymi

   Valtakunnan tärkein TV-uutislähetys, Yle:n klo. 20:30 uutiset, ei ole vapaa piilovaikuttamisen yrittämisestä, sen näimme tänäänkin. Verorahoitteisen ja vastuullisena pidetyn median ei odottaisi toimivan näin.

   Entisen perussuomalaisten nuorisojärjestön kahden henkilön saamat sakot on esitelty tänään useassakin mediassa, joten ei ole tarpeen syventyä uutisoituun tapahtumaan. Keskitymmekin siihen, miten uutinen on kerrottu. Faktat ja asiakohdat ovat uutisessa vain yksi taso, eikä välttämättä tärkein ja vaikuttavin. Eniten vastaanottajan tajuntaan vaikuttavat asiat välitetään usein kahdella tavalla:

  • Anonyymi

   Naurettavaa touhua oikeuslaitokseltamme vai mikä lie onkaan.

   • Anonyymi

    Taas lähti viesti! Mutta ei se ole enää oikeuslaitos, vaan viherkommari yli imaamin johtama valtakunnansyyttäjän kanslia jossa sarian mukaisesti tuomitaan kaikki vääräuskoiset ja uskonnottomat kantasuomalaiset jotka uskaltavat kritisoida Islamia ja käytänteitä millään tavalla... Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!....


   • Anonyymi

    Kaapu ja naamarit kuuluvat Suomalaiseen kulttuuriin nykyään, eli ovat niinsanottu uusi normaali. Allaahakbar! Inshallaah! Maashallaah!...


  • Anonyymi

   Montakohan somalinaista suomalaiset miehet on raiskannut. Veikkaisin pyöreät nolla. On siinä suuri ero onko Suomalainen vai muslimi.

   • Anonyymi

    Toisilla se vääräuskoisten ja uskonnottomien siveettömästi pukeutuvien tyttöje/naisten raiskaaminen kuuluu kulttuuriin ja uskontoon. Jokainen voi itse päätellä kenen kulttuuriin ja uskontoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toisilla se vääräuskoisten ja uskonnottomien siveettömästi pukeutuvien tyttöje/naisten raiskaaminen kuuluu kulttuuriin ja uskontoon. Jokainen voi itse päätellä kenen kulttuuriin ja uskontoon.

    Sillä jos mainitaan uskonto nimeltä se on kiihoittamista kansanryhmää vastaan, uskonrauhan rikkomista, fasismi natsirasismia kuten huvin tiedämme.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sillä jos mainitaan uskonto nimeltä se on kiihoittamista kansanryhmää vastaan, uskonrauhan rikkomista, fasismi natsirasismia kuten huvin tiedämme.

    Ja silloin viesti poistuu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Toisilla se vääräuskoisten ja uskonnottomien siveettömästi pukeutuvien tyttöje/naisten raiskaaminen kuuluu kulttuuriin ja uskontoon. Jokainen voi itse päätellä kenen kulttuuriin ja uskontoon.

    Mutta tuossahan on se syy ja ratkaisu. Syy on se, että suominaiset pukeutuvat epäsiveästi.

    Ratkaisu on, että suominaiset alkavat pukeutua edistyksellisesti mutaihoisten lajisisartensa tapaan kaapuun sekä koko kasvot ja pään ja hiukset peittävään huntuun. Mieluiten vielä silmätkin hunnun taa pois piiloon uteliaiden miesten katseilta.

    Suominaiset voisivat samalla ottaa oppia siveellisesti pukeutuvilta lajisisariltaan naisten asemaan yhteiskunnassa.


  • Anonyymi

   Eli kaikkien on hyvä tietää että asioistamme päätetään nykyään muslimiveljeskunnan saria kansliassa, jota Islamilla aivopesty viherkommunististen intersektionaalisten feministisuvakkien yli imaami johtaa. Eli olemme ottaneet taas harppauksen kohti kehitysmaataustaisten Islamin palvojien kalifaatti Suomea. Maashallaah! Inshallaah! Allaahakbar!...

  • Anonyymi

   Ja taas alkaa viestit lähtemään. Hienoa ja jokainen täälläkin tietää kenen laariin ne sataa.

  • Anonyymi

   Karavaani kulkee ja kalifaatti leviää Suomessa! Allaahakbar! Allaahakbar! ja sitä rataa...

  • Anonyymi

   Nyt naiset ja lapset pakenevat sotaa ja vainoa Kanarialle
   Milloin taaknjakokeskus sinne valmistuu ja milloin Ohisalo alkaa siirtämään näitä heikoimassa asemassa olevia lapsia ja naisia sieltä Suomeen ”turvaan”....

   Entäpä ne 16v lihaksikkaat, kovakuntoiset taistelijat, sotilaskarkurit? Kai heidät tuodaan suomeen "eheytymään" ja puistikoihin purkamaan traumojaan??

   Ilmainen elämä kiinnostaa, jossa saa vielä aivan vapaasti räyhätä ja särkee paikkoja ihan vapaasti, ikuinen ilmaisuuss ja sikkkiäminnennn

   • Anonyymi

    Ensivuonna sakkoo tullee jälkipolvillemme maksettavaksi se 30- miljardia lisävelkaa


  • "Entisen perussuomalaisten nuorisojärjestön kahden henkilön saamat sakot on esitelty tänään useassakin mediassa, joten ei ole tarpeen syventyä uutisoituun tapahtumaan. "
   Tämä kirjoittaja puhuu asiaa, näin tosiaan on.

   Alin päiväsakko nolla-tuloilla on 6 EUR/päivä. Nyt tuomitut nuoret miehet saivat kumpikin pienimmän mahdollisen päiväsakon. Minulle on heille hyvä ja pätevä neuvo: ahkera terve mies pääsee kyllä töihin. Etsikääpä nyt töitä pojat.

   Ja sitten huutonaurua. ;)

   • Anonyymi

    Yliopisto-opiskelu on kylläkin täysipäiväistä, mutta ethän sinä siitäkään mitään tiedä, öyhötät vaan:)


   • Anonyymi

    Tottakai töihin vaan ja tuet pois (jos eivät opiskele). Mutta ei sillä voida oikeuttaa näiden vastikkeettomasti ja ikuisesti elätettävien holtittomasti lisääntyvien yhteiskuntaan integroitumattomien kehitysmaataustaisten Islamin palvoja haittamaahanmuuttajien Suomeen päästämistä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Yliopisto-opiskelu on kylläkin täysipäiväistä, mutta ethän sinä siitäkään mitään tiedä, öyhötät vaan:)

    Onkos työn teko nykyään kielletty opiskelijoilta ja vallankin aikuisilta miehiltä vallan tykkänään?

    Meikä painoi opiskelun ohella duunia kaikki kesät, joulut ja viikonloput. Se oli sitä aikaa, kun uskottiin, että ihmisen pitää itse elättää itsensä, eikä vaan loisia yhteiskunnan tuella. Näinkö ne ajat ovat muuttuneet?

    Ja sitten nauretaan. ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tottakai töihin vaan ja tuet pois (jos eivät opiskele). Mutta ei sillä voida oikeuttaa näiden vastikkeettomasti ja ikuisesti elätettävien holtittomasti lisääntyvien yhteiskuntaan integroitumattomien kehitysmaataustaisten Islamin palvoja haittamaahanmuuttajien Suomeen päästämistä.

    "Mutta ei sillä voida oikeuttaa näiden vastikkeettomasti ja ikuisesti elätettävien..."
    Tuota noin. Nyt sinä kyllä erehdyit. Nämä entiset persunuorten johtajat ovat ihan kantaperussuomalaisia miehiä,

    Nauretaan silti yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Onkos työn teko nykyään kielletty opiskelijoilta ja vallankin aikuisilta miehiltä vallan tykkänään?

    Meikä painoi opiskelun ohella duunia kaikki kesät, joulut ja viikonloput. Se oli sitä aikaa, kun uskottiin, että ihmisen pitää itse elättää itsensä, eikä vaan loisia yhteiskunnan tuella. Näinkö ne ajat ovat muuttuneet?

    Ja sitten nauretaan. ;)

    Opiskelun ohessa tehdyistä kesä-ja viikonlopputöistä saatu palkka jaetaan koko vuoden ajalle, kun lasketaan päiväsakkojen määrää, mutta ethän sinä näköjään sitäkään tiennyt.

    Enemmän faktaa - vähemmän öyhötystä:)


   • Anonyymi

    Etkö terävämpää piikkiä keksinyt? Alkaa tuo sinunkin vihapuheesi pikkuhijaa tylsistyä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Etkö terävämpää piikkiä keksinyt? Alkaa tuo sinunkin vihapuheesi pikkuhijaa tylsistyä.

    Tämä oli Mokkikselle ennenkuin nauruunsa tukehtuu.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Onkos työn teko nykyään kielletty opiskelijoilta ja vallankin aikuisilta miehiltä vallan tykkänään?

    Meikä painoi opiskelun ohella duunia kaikki kesät, joulut ja viikonloput. Se oli sitä aikaa, kun uskottiin, että ihmisen pitää itse elättää itsensä, eikä vaan loisia yhteiskunnan tuella. Näinkö ne ajat ovat muuttuneet?

    Ja sitten nauretaan. ;)

    Se näkyy, että työt on ollut tietoa enemmän mielessä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Opiskelun ohessa tehdyistä kesä-ja viikonlopputöistä saatu palkka jaetaan koko vuoden ajalle, kun lasketaan päiväsakkojen määrää, mutta ethän sinä näköjään sitäkään tiennyt.

    Enemmän faktaa - vähemmän öyhötystä:)

    "Opiskelun ohessa tehdyistä kesä-ja viikonlopputöistä saatu palkka jaetaan koko vuoden ajalle..."
    Toki, toki. Kun ammattimiehenä painoi urakkaa ja keikkaa 4 kk vuodessa, niin palkkaahan siitä kertyi enemmän kuin laiskalle raksa-apulaiselle vuodessa. Sillähän sitä rahoitettiin koko opiskeluajan eläminen.

    Ei Jumalakaan laiskoja elätä, vaikka puoleen nuorisojärjestön varapuheenjohtajaksi sattuisikin pääsemään.

    Töihin siitä, hep.
    Ja taas nauretaan.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Onkos työn teko nykyään kielletty opiskelijoilta ja vallankin aikuisilta miehiltä vallan tykkänään?

    Meikä painoi opiskelun ohella duunia kaikki kesät, joulut ja viikonloput. Se oli sitä aikaa, kun uskottiin, että ihmisen pitää itse elättää itsensä, eikä vaan loisia yhteiskunnan tuella. Näinkö ne ajat ovat muuttuneet?

    Ja sitten nauretaan. ;)

    Silloin oli töitä. Nykyään pitää olla loisiva virkamies, jotta saa säännöllisen palkan.

    Itse olen syntynyt 50-luvulla, mutta en tahallaan johda harhaan kun verrataan nykyaikaa ja vanhoja aikoja. Itsekin sain töitä, mutta ei se aina helppoa ollut, ainakaan pikkukaupungissa jossa ei ollut suhteita yrityksiin.

    Nykyaikana on hyvin vaikeaa saada töitä. Puhelinmyyntiä ei lasketa työksi, siellä on usein mahdottomia myytäviä ja huono liksa, työsuoritteen mukaan palkka. Olen nyt eläkkeellä.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Opiskelun ohessa tehdyistä kesä-ja viikonlopputöistä saatu palkka jaetaan koko vuoden ajalle..."
    Toki, toki. Kun ammattimiehenä painoi urakkaa ja keikkaa 4 kk vuodessa, niin palkkaahan siitä kertyi enemmän kuin laiskalle raksa-apulaiselle vuodessa. Sillähän sitä rahoitettiin koko opiskeluajan eläminen.

    Ei Jumalakaan laiskoja elätä, vaikka puoleen nuorisojärjestön varapuheenjohtajaksi sattuisikin pääsemään.

    Töihin siitä, hep.
    Ja taas nauretaan.

    "Kun ammattimiehenä painoi urakkaa"

    Epätoivoista pyristelyä.
    Opiskelija nyt harvoin mikään ammattimies on, joten on tyydyttävä siihen raksa-apulaisen palkkaan. Muutenkin työelämä on muuttunut täysin siitä, kun tämän päivän eläkeläinen oli opiskeluiässä. Turha edes verrata, mutta öyhöttäähän aina voi:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Kun ammattimiehenä painoi urakkaa"

    Epätoivoista pyristelyä.
    Opiskelija nyt harvoin mikään ammattimies on, joten on tyydyttävä siihen raksa-apulaisen palkkaan. Muutenkin työelämä on muuttunut täysin siitä, kun tämän päivän eläkeläinen oli opiskeluiässä. Turha edes verrata, mutta öyhöttäähän aina voi:)

    "Opiskelija nyt harvoin mikään ammattimies on, joten on tyydyttävä siihen raksa-apulaisen palkkaan. "
    Kuka on, kuka ei.

    Päiväsakkolaskuri muuten nytkähtää ylöspäin jo 700 EUR/kk bruttotuloilla. Sen nyt tienaa uunoinkin opiskelijapoika kesässä, kunhan vaan työssä jaksaa käydä Edelleen olen sitä mieltä, että kun aikuisella miehellä on nollatulot, hän elää yhteiskunnan syöttiläänä.

    "Turha edes verrata..."
    Tästä olen samaa mieltä. miehet on miehiä ja rassukat ovat rassukoita.
    Nauretaan yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Opiskelija nyt harvoin mikään ammattimies on, joten on tyydyttävä siihen raksa-apulaisen palkkaan. "
    Kuka on, kuka ei.

    Päiväsakkolaskuri muuten nytkähtää ylöspäin jo 700 EUR/kk bruttotuloilla. Sen nyt tienaa uunoinkin opiskelijapoika kesässä, kunhan vaan työssä jaksaa käydä Edelleen olen sitä mieltä, että kun aikuisella miehellä on nollatulot, hän elää yhteiskunnan syöttiläänä.

    "Turha edes verrata..."
    Tästä olen samaa mieltä. miehet on miehiä ja rassukat ovat rassukoita.
    Nauretaan yhdessä. ;)

    Heh, eläkeläisenä olet pelkkä taakka yhteiskunnalle. Öyhötys ei elätä ketään:)


   • Anonyymi

    Hullu nauraa aina ja kaikelle!


  • Anonyymi

   Helsingin värilliset potkijamurhaajat (5kpl) murhaajat karkuteillä.... Etsitäänkö edes???
   Kuvat jaettu uutisissa mutta mitään tulosta ei ole tapahtunut!!
   Ovatko jonkun poliitikon suojeluksessa??

   • Anonyymi

    Niinpä. Tässä saa kohta itse lähtee pakolaiseksi kun saa niin paljon pelätä.


   • Anonyymi

    Kehitysmaataustaiset Islamin palvojat ovat tappaneet kymmeniä ja raiskannet satoja tai jopa tuhansia kantasuomalaisia 2000 luvulla. Mutta Suomalaiset eivät ole tehneet kumpaakaan kehitysmaataustaisille Islamin palvojille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kehitysmaataustaiset Islamin palvojat ovat tappaneet kymmeniä ja raiskannet satoja tai jopa tuhansia kantasuomalaisia 2000 luvulla. Mutta Suomalaiset eivät ole tehneet kumpaakaan kehitysmaataustaisille Islamin palvojille.

    Vai tietääkö joku jonkun tapauksen, että näin olisi käynyt.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Väärin meni. Tuomio tuli siitä, että nämä ps-nuoret rikkoivat Suomen rikoslakia. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Väärin meni. Tuomio tuli siitä, että nämä ps-nuoret rikkoivat Suomen rikoslakia. ;)

    Laki on niin kuin se luetaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kehitysmaataustaiset Islamin palvojat ovat tappaneet kymmeniä ja raiskannet satoja tai jopa tuhansia kantasuomalaisia 2000 luvulla. Mutta Suomalaiset eivät ole tehneet kumpaakaan kehitysmaataustaisille Islamin palvojille.

    Koskaan ei voi rauhoitella liikaa ja muistuttaa, että eihän islam sentään mikään vakava mielenterveydellinen häiriö ole ja, että eihän islam sentään mikään aggressiivinen perversiokultti ole. Missä todisteet? Ihan on tavallinen uskonto kyseessä.


   • Anonyymi

    Juu... tätäkään tapausta ei saisi unohtaa. Jos tekijät olisi suomalaisia ja uhri muualta tänne tullut olisi kiire saada syylliset oikeuden eteen. Jos tuollaiset liikkuvat vapaana on suuri riski, että provosoivat vastaavan tilanteen uudelleen. Jos yhteiskuntamme valppautta testataan näin on arvosana mielestäni ala-arvoinen.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Väärin meni. Tuomio tuli siitä, että nämä ps-nuoret rikkoivat Suomen rikoslakia. ;)

    Tuo laki oli kaikessa hiljaisuudessa ujutettu lakikirjaan jo Halosen aikana. Se on yksi niistä laeista, jota ei olisi ikinä pitänyt laiksi ottaa. Lieneekö määräys tullut EU:sta. Kaikki tuollaiset tähtäävät siihen, että mamutusta ei saa vastustaa. Lisäksi on joitain YK:n sopimuksia, joilla pitäisi heti pyyhkiä persettä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tuo laki oli kaikessa hiljaisuudessa ujutettu lakikirjaan jo Halosen aikana. Se on yksi niistä laeista, jota ei olisi ikinä pitänyt laiksi ottaa. Lieneekö määräys tullut EU:sta. Kaikki tuollaiset tähtäävät siihen, että mamutusta ei saa vastustaa. Lisäksi on joitain YK:n sopimuksia, joilla pitäisi heti pyyhkiä persettä.

    "Tuo laki oli kaikessa hiljaisuudessa ujutettu lakikirjaan jo Halosen aikana. "
    Älä nyt ihan järjettömyyksiä höpötä. Asialla ei ole mitään tekoa Halosen kanssa.

    Laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan otettiin rikoslakiin jo 1970, josta se rikoslain uudistaminen myötä vuonna 1993 siirtyi nykyiselle paikalleen rikoslaissa. Alun alkaen kriminalisointi perustui Suomen 1965 hyväksymään yleissopimukseen, jossa kiellettiin kaikenlainen rotusyrjintä. Tämä oli siis vankasti Urho Kekkosen presidenttikausien aikana.

    Pitäisi sitä jotakin tietää. Pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa.
    Nauretaanpa vartti tai kaksi.;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Väärin meni. Tuomio tuli siitä, että nämä ps-nuoret rikkoivat Suomen rikoslakia. ;)

    Helsingin värilliset potkija murhaajat rikkoivat lakia!!!
    Surmasivat ihmisen!!! Miten kommentoit tätä??
    Vai värillisillä "pakolaisilla"Moktarin mielestä oikeus surmata???


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Äläpä vaihda puheenaihetta. Kärähdit valheesta jälleen kerran. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Tuo laki oli kaikessa hiljaisuudessa ujutettu lakikirjaan jo Halosen aikana. "
    Älä nyt ihan järjettömyyksiä höpötä. Asialla ei ole mitään tekoa Halosen kanssa.

    Laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan otettiin rikoslakiin jo 1970, josta se rikoslain uudistaminen myötä vuonna 1993 siirtyi nykyiselle paikalleen rikoslaissa. Alun alkaen kriminalisointi perustui Suomen 1965 hyväksymään yleissopimukseen, jossa kiellettiin kaikenlainen rotusyrjintä. Tämä oli siis vankasti Urho Kekkosen presidenttikausien aikana.

    Pitäisi sitä jotakin tietää. Pelkällä öyhötyksellä ei ole arvoa.
    Nauretaanpa vartti tai kaksi.;)

    v. 2011 Tarja Halosen ja oikeusministeri Tuija Braxin hyväksymä laki.

    Jos samalla täikammalla katsoisi Moktarinkin kommentteja, löytyisi sieltäkin;

    panetteluja ja solvauksia kohdistuen syntyperään ja kansalliseen alkuperään!!!


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Äläpä vaihda puheenaihetta. Kärähdit valheesta jälleen kerran. ;)

    Se vain se persunaula on aina vain taottavana !!


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Väärin meni. Tuomio tuli siitä, että nämä ps-nuoret rikkoivat Suomen rikoslakia. ;)

    Niin ei saa sanoa ettei halua Afrikkalaista Suomea se on rikos.... BLM!


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Äläpä vaihda puheenaihetta. Kärähdit valheesta jälleen kerran. ;)

    Mistä valheesta? Jos et halua että Suomi näyttää Afrikalta tai lähi-idältä, olet rikollinen. Ei siinnä sen kummempaa ole, vai onko?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mistä valheesta? Jos et halua että Suomi näyttää Afrikalta tai lähi-idältä, olet rikollinen. Ei siinnä sen kummempaa ole, vai onko?

    Niin ja sanot sen julkisesti ääneen.... Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!...


   • Anonyymi kirjoitti:

    v. 2011 Tarja Halosen ja oikeusministeri Tuija Braxin hyväksymä laki.

    Jos samalla täikammalla katsoisi Moktarinkin kommentteja, löytyisi sieltäkin;

    panetteluja ja solvauksia kohdistuen syntyperään ja kansalliseen alkuperään!!!

    Pöljä. Vuonna 2011 lakiin lisättiin vain pari sanaa EU:n tietoyhteiskuntaa koskevien direktiivien vuoksi.Lisätyt sanat taisivat olla nämä: "...tai pitää yleisön saatavilla tiedon...", koska nettipalstalla voidaan pitää tietoa julkisesti nähtävillä.

    Pitää tietää, pelkkä öyhötys ei riitä.
    Naurua putkeen kaksi varttia.;)


  • Anonyymi

   Kyllä me öyhötetään ihan mistä huvittaa.

   • Anonyymi

    No nämä tuomiot ovat lähinnä huonoja vitsejä....


  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Mutta sillä tämä palstapölhö oikeuttaa kehitysmaataustaisten islamin palvojien vastikkeettomalla ikuisenelatuksen statuksella Suomessa loisimisen ja holtittoman lisääntymisen ja integroimattomuuden yhteiskuntaan...


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Mutta sillä tämä palstapölhö oikeuttaa kehitysmaataustaisten islamin palvojien vastikkeettomalla ikuisenelatuksen statuksella Suomessa loisimisen ja holtittoman lisääntymisen ja integroimattomuuden yhteiskuntaan...

    Näistä kehitysmaataustaisista islamin palvojista ei ole kuin haittaa taloudellisesti Suomalaiselle yhteiskunnalle, yhteiskuntarauhasta nyt puhumattaakaan.


  • Anonyymi

   google ja youtube sensuroi kaikki tosiasiat maahanmuutosta ja monesta muusta asiasta, miksi ja mikä agenda?

   • Anonyymi

    Agendana on globaali valkoisen rodun tuhoaminen.
    Olemme liian älykkäitä ja itsekkäitä eliitin orjajoukoiksi.


  • Anonyymi

   Suomen suhteessa antelias sosiaaliturva ja liberaali turvapaikkapolitiikka muodostavat voimakkaan vetovoimatekijän, eli tänne halutaan kenties tulla jo pelkästään niiden perusteella. Miten erottaa valehtelijat ja turvapaikkaturisti oikeista turvapaikanhakijoista?

   Tänne on nyt myös syntymässä uusi vetovoimatekijä, kun hallitus etsii keinoja, miten kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneelle henkilölle voitaisiin myöntää oleskelulupa, kun henkilö on saanut töitä. Tällainen kiertotie vesittää koko turvapaikkajärjestelmän perusteet.

   Onko tuo yllä oleva "öyhötystä"?

   • Anonyymi

    On se nimenomaa on sitä öyhötystä jos kyseenalaistat kehitysmaataustaisten Islamin palvojien oikeuden vastikkeettomaan ikuiseenelatukseen ja oikeuteen lisääntyä holtittomasti yhteiskunnan piikkiin.... Maashallaah! Inshallaah! Allaahakbar!....


  • Anonyymi

   Jos jopa persuista saa lähdöt,kuten tämä räkänokkaporukka, niin ei ole paljon heille annettu. Tuomiot tuollaisesta natsiporsastelusta ovat ikävä kyllä lieviä.

   • Anonyymi

    Olen samaa mieltä niistä kadulla istujista, todellista räkänokkaporukkaa. En tiedä oliko heillä natsiajatuksia, mutta porsaiden tavoin tien tukkeena oli vain oltava. Ei betoniporsaiden, ehkä liha-läskiporsaiden (toimii ilmeisesti betoniporsaiden tavoin).


  • Anonyymi

   Se on vain niin yksipuolista tuo vihapuhe. Kantaväestöön kohdistuvaa vihapuhetta ja kiihotusta ei oteta ollenkaan huomioon, eikä tuomita.
   Suoraan sanoen ei uskalleta.

   • Anonyymi

    Ei ole olemassa kantaväestöön kohistuvaa vihapuhetta tai rasismia..... Nshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!....


  • Anonyymi

   Milloin joku haluaa mennä lusimaan, eli haluaa sakot lusimisena?
   Tuolla voisi saada mediatilaa itselleen. Lisäksi tuolla saisi kuluja lisää veronmaksajille.

   Medianäkyvyys, medianäkyvyys!

   • Anonyymi

    Totta, kannattaisi istua kaikki sakot näistä tuomioista. Niin minä tekisin..... Tosin ne kulut ovat lillukanvarsia siihen verrattuna mitä kehitysmaataustaiset Islamin palvojat aiheuttavat Suomalaiselle yhteiskunnalle, eli veronmaksajille....


  • Anonyymi

   Jos kerrot totuuden Suomeen haittamaahanmuuttajina tulevista kehitysmaataustaisista Islamin palvojista ja niiden edesottamiksista sekä integroimattomuudesta. Niin olet öyhöttäjä, uskonrauhanrikkoja, kiihottaja kansanryhmää kohtaan ja tietenkin fasisti natsirasisti. Kun vastustat räjähdysmaista Islamin ja sen palvojien leviämistä Suomeen julkisesti niin olet tätä kaikkea ja vielä syytettynä kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

  • Anonyymi

   Kansalainen verkkolehti kertoo sen minkä valtamedia peittää!

   • Anonyymi

    Sieltäkin löytyy paljon tietoa näiden Allaahin lähettiläiden edesottamuksista Suomessa ja muualla länsi-euroopassa.


  • Anonyymi

   Jos ei pidä mustista on rikollinen....

   • Äläs nyt liioittele. Parempi sanoa näin: henkilö suhtautuu vihamielisesti hiihtourheiluun.

    Ja taas nauretaan. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Äläs nyt liioittele. Parempi sanoa näin: henkilö suhtautuu vihamielisesti hiihtourheiluun.

    Ja taas nauretaan. ;)

    Miten koirat liittyy hiihtourheiluun?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Miten koirat liittyy hiihtourheiluun?

    Voi, voi. Nämä urbaanit pöljäkkeet eivät edes tiedä, mitä on koirahiihto.

    Nauretaan tietämättömyydellesi vaikka yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Voi, voi. Nämä urbaanit pöljäkkeet eivät edes tiedä, mitä on koirahiihto.

    Nauretaan tietämättömyydellesi vaikka yhdessä. ;)

    Öyhö tykkää muutenkin olla koiransa kanssa kontallaan:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Öyhö tykkää muutenkin olla koiransa kanssa kontallaan:)

    Taas päästiin sinun harrastuksesi ja tietämyksesi piiriin.

    Kiitos kun kerroit.
    Nauretaan yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Taas päästiin sinun harrastuksesi ja tietämyksesi piiriin.

    Kiitos kun kerroit.
    Nauretaan yhdessä. ;)

    Puhu vain omasta puolestasi.
    Ilo on sitä vastoin minun puolellani, joten nauretaan turakin kanssa yhdessä, tottahan toki:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Puhu vain omasta puolestasi.
    Ilo on sitä vastoin minun puolellani, joten nauretaan turakin kanssa yhdessä, tottahan toki:)

    Älä nyt noin kainostele. Sinun harrastuksesi ovat sinun asiasi. En minä sinua arvostele.

    Nauretaan yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Älä nyt noin kainostele. Sinun harrastuksesi ovat sinun asiasi. En minä sinua arvostele.

    Nauretaan yhdessä. ;)

    Öyhön harrastukset sen sijaan rikkovat ainakin eläinsuojelulakia:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Öyhön harrastukset sen sijaan rikkovat ainakin eläinsuojelulakia:)

    Sinähän nämä eläinsuojelulait tiedätkin, kun olet asianharrastaja.

    Älä viitsi avautua enempää näistä jutuistasi, kun ei ne oikein minua kiinnosta.
    Nauretaan silti yhdessä ja terveisiä mustille. ;)


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

    Enkös minä jo sanonut, että älä avaudu enempää. On parempi kaikille, että sinä pidät tietyt asiat vain omana salaisuutenasi.

    Nauretaan silti yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    Enkös minä jo sanonut, että älä avaudu enempää. On parempi kaikille, että sinä pidät tietyt asiat vain omana salaisuutenasi.

    Nauretaan silti yhdessä. ;)

    Valitettavasti tietyt asiat pulpahtelevat muistin kätköistä jokus esiin !!


  • Anonyymi

   Maksut seis Somaliaan ja Irakiin, jos palautussopimusta ei tehdä

   • Anonyymi

    Periaatttees jo molemilta mailta pitäisi periä nämä kasvattamorahat mitä noitten sivistämisiin on velkaa otettu, tämä se oikea ratkaisu olisi, kun kerran tuolaisia on leiväskin vielä pidetty, jottei kotimaatkaan noit hyväksy.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Periaatttees jo molemilta mailta pitäisi periä nämä kasvattamorahat mitä noitten sivistämisiin on velkaa otettu, tämä se oikea ratkaisu olisi, kun kerran tuolaisia on leiväskin vielä pidetty, jottei kotimaatkaan noit hyväksy.

    Niillä on tulosvastuu ja kaikkihan me tolkunihmiset tiedämme että integroituminen sujuu umpisurkeasti, kun rakenteellinen rasismi estää sen kokonaan, eikö totta?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niillä on tulosvastuu ja kaikkihan me tolkunihmiset tiedämme että integroituminen sujuu umpisurkeasti, kun rakenteellinen rasismi estää sen kokonaan, eikö totta?

    Täysin ylimäärästä porukoit ja suomalaisen pitäis kaiken niel ja hyväksyyyy


  • Anonyymi

   Aluesyyttäjä Maija Päivisen mukaan tviitti ja kommentit yhdessä loukkasivat tummaihoisten ihmisarvoa ja olivat omiaan aiheuttamaan suvaitsemattomuutta ja jopa vihaa tummaihoisia kohtaan. Tosiasiassa tviitti oli uhriton "rikos" eli poliittinen mielipide, joka pitäisi olla oikeusvaltiossa sallittua. On nimittäin täysin laillista toivoa Suomen olevan maa, jonne syntyy vain suomalaisia, valkoisia lapsia. Aluesyyttäjän tulkinta on selvästi pahantahtoinen eikä se pysty todistamaan mitenkään, että tviitti lisää suvaitsemattomuutta värillisiä kohtaan.

   Ensimmäisessä istunnossa ääneen päässeen Jalosen avustajan, oikeustieteen lisensiaatti Kari Silvennoisen, mukaan tviitti oli poliittinen vastamainos Euroopan parlamentin mainokselle: "Jos tässä nyt jotain solvataan niin Euroopan parlamenttia. Sitä täytyy olla mahdollisuus solvata". Tuomio kertoo ikävällä tavalla, että myös Euroopan Unionin väestönvaihtopolitiikan kritisointi on rikos ainakin Suomessa.

   Joka tapauksessa Jalosen tviittikuva on niin tulkinnanvarainen, ettei sen olisi pitänyt ylittää syytekynnystä. Korruptoitunut oikeuslaitos päätti kuitenkin toisin ja halusi tuomita syytetyt laillisten poliittisten näkemysten vuoksi. Oikeusjuttua somessa puntaroinut tiedetoimittaja Marko Hamilo totesi kiihotuslain olevan neuvostoliittolainen ja se pitäisi siksi korvata länsimaisella versiolla, joka olisi suurin piirtein se, että pudotetaan tavanomainen tekomuoto pois ja säilytetään vain törkeä tekomuoto kriminalisoituna.

   Jostain syystä kolmatta syytettyä, eurovaalien 2019 aikaista Perussuomalaiset nuoret ry:n toista varapuheenjohtajaa Auri Saarelaista ei tuomittu Facebook-päivityksestä, jossa oli kuva kahdesta burkhaan pukeutuneesta ihmisestä. Kuvassa oli teksti: "Haluatko maamme näyttävän tältä? Älä jää nukkumaan. Äänestä." Saarelaisen avustajana toiminut oikeustieteen tohtori Kari Uoti sanoi oikeudessa, että syyttäjä näkee kuvassa jotakin, mitä siinä ei ole. Uotin mukaan julkaisu ei solvaa ketään, vaan Saarelainen edustaa siinä puolueen maahanmuuttopoliittista ohjelmaa. Saarelaisen tarkoitus oli ajaa kuvalla burkhankäyttökiellon säätämistä.

   Ilmeisesti Saarelaisen tapauksessa syyte oli niin heikolla pohjalla, ettei edes poliittisesti latautunut Pirkanmaan kärjäjäoikeus uskaltanut antaa siitä tuomiota. Kansallismielisten olisikin nyt hyödynnettävä tätä päätöstä poliittisessa viestinnässään, sillä vapauttavan päätöksen perusteella poliisin ei pitäisi ottaa vastaavia kanteluita edes käsittelyyn.

   • Anonyymi

    No jokainenhan meistä tolkunihmisistä tietää että näillä Islamilla aivopestyillä viherkommari syyttäjillä on ihan oma saria linja näissä BLM tapauksissa! Inshallaah! Maashalaah! Allaahakbar!...


  • Anonyymi

   Lisää vaaleihin burkha mainoksia. Sillä kuka helvetin idiootti kantasuomalainen haluaisi Suomen näyttävän tuolta, ei kukaan!

   • Anonyymi

    Ai niin unohdin yhden burkhini pölhön tältä palstalta.... Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!


  • Anonyymi

   Kaikki tolkunihmiset ymmärtävät että nuo ”vihapuhe” tuomiot ovat lähinnä vain erittäin huonoja vitsejä....

   • "...erittäin huonoja vitsejä..."
    En pitäisi vitsinä, kun KKO tulkitsee Suomen lakia ja langettaa tuomion. Kyse on silloin oikeusvaltion keskeisistä periaatteista.

    Voimme me silti nauraa yhdessä sinun tolloudellesi. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "...erittäin huonoja vitsejä..."
    En pitäisi vitsinä, kun KKO tulkitsee Suomen lakia ja langettaa tuomion. Kyse on silloin oikeusvaltion keskeisistä periaatteista.

    Voimme me silti nauraa yhdessä sinun tolloudellesi. ;)

    Laki on juuri sen näköinen kuin se, joka pykäliä tulkitsee. Laki on kaikille sama, mutta lain tulkinta ei, niin kauan kuin tulkinnan tekee ihminen. Vaikka lain tulkitsijan pitäisi olla puolueeton vaikuttaa hänen oma arvomaailmansa siihen miten lakia tulkitaan. En sano tätä 100% faktana, mutta olen vahvasti tätä mieltä. Onhan tutkittu, että esimerkiksi naiset saavan miehiä lievempiä rangaistuksia samoista rikoksista.
    Kiihottaminen kansanryhmää kohtaan... sekin on aikalailla tulkinnan varainen. Kiihottamisella kansanryhmää vastaan tarkoitetaan tilannetta, jossa henkilö levittää yleisön keskuuteen lausuntoja tai muita tiedonantoja siten, että näissä lausunnoissa tai muissa tiedonannoissa joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, etnistä, rodullista tai uskonnollista ryhmää taikka muuta niihin rinnastettavaa muuta kansanryhmää. Perussuomalaisten nuorten kuva ei uhannut, ei panetellut, ei solvannut mitään kansallista, rodullista tai etnistä ryhmää. Itseäni ei ainakaan kiihottanut pätkääkään.
    Jos hiustenhoitoainemainokseen laitetaan sekaiset pörröhiukset ja kysytään jos et halua hiustesi näyttävän tältä osta superhoitoainetta. Tuntuuko se loukkaavalta? Kokeeko ihminen, että sekaisia hiuksia pilkataan tai parjataan? Hmm.niin... kaikki on suhteellista.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "...erittäin huonoja vitsejä..."
    En pitäisi vitsinä, kun KKO tulkitsee Suomen lakia ja langettaa tuomion. Kyse on silloin oikeusvaltion keskeisistä periaatteista.

    Voimme me silti nauraa yhdessä sinun tolloudellesi. ;)

    No mitenkäs oli EIT tuomion laita? Eikös se ole voimassa tapahtuipa mitä tahansa....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mitenkäs oli EIT tuomion laita? Eikös se ole voimassa tapahtuipa mitä tahansa....

    Eipä ole Hutisalo siitä paljon huudellut, enää....


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Laki on juuri sen näköinen kuin se, joka pykäliä tulkitsee. Laki on kaikille sama, mutta lain tulkinta ei, niin kauan kuin tulkinnan tekee ihminen. Vaikka lain tulkitsijan pitäisi olla puolueeton vaikuttaa hänen oma arvomaailmansa siihen miten lakia tulkitaan. En sano tätä 100% faktana, mutta olen vahvasti tätä mieltä. Onhan tutkittu, että esimerkiksi naiset saavan miehiä lievempiä rangaistuksia samoista rikoksista.
    Kiihottaminen kansanryhmää kohtaan... sekin on aikalailla tulkinnan varainen. Kiihottamisella kansanryhmää vastaan tarkoitetaan tilannetta, jossa henkilö levittää yleisön keskuuteen lausuntoja tai muita tiedonantoja siten, että näissä lausunnoissa tai muissa tiedonannoissa joissa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin kansallista, etnistä, rodullista tai uskonnollista ryhmää taikka muuta niihin rinnastettavaa muuta kansanryhmää. Perussuomalaisten nuorten kuva ei uhannut, ei panetellut, ei solvannut mitään kansallista, rodullista tai etnistä ryhmää. Itseäni ei ainakaan kiihottanut pätkääkään.
    Jos hiustenhoitoainemainokseen laitetaan sekaiset pörröhiukset ja kysytään jos et halua hiustesi näyttävän tältä osta superhoitoainetta. Tuntuuko se loukkaavalta? Kokeeko ihminen, että sekaisia hiuksia pilkataan tai parjataan? Hmm.niin... kaikki on suhteellista.

    Eräs kaapuunpukeutunut julkinen henkilö vaati suihkugeelimainoksia poistettavaksi bussipysäkeiltä siveettöminä, kun niissä näkyi paljasta ihoa. No hajusta päätellen tämä kansanryhmä käy tosiaan suihkussa kaapupäällä vai käyvätkö ne siellä ollenkaan....


  • Anonyymi

   Vitsihän toi on koko maahan juoksu ja noitten vielä kehuminen monitaitajiksi sanan varsinaisessa merkityksessä, vahitaviahan noi on kaikki.

  • Anonyymi

   Muslimit pitivät perjantairukouksen keskellä katua Tukholmassa pt ruotsi

   googlaa jos viitit, tätä näytöähän näiltä riittää

   • Anonyymi

    Mikä perjantai nehän pitää niitä joka perjantai ja populaatiohan kasvaa päivittäin....


  • Anonyymi

   Milloin Stadiin tulee miss burkini kisat joissa valtitaan kaunein ”säkki ja naamari”....

  • Anonyymi

   Haettiinko näillä oikeudenkäynneillä hyväksyntää Isis morsiammien Suomeen tulolle ja niiden säkkiin ja naamariin pukeutumiselle....

  • Anonyymi

   Karvahattu, saako stadissakin vuokrata burkinin uimahallista ja onko siihen suunniteltu jo sopiva naamarikin, että pääsee ”kansanryhmäläiset” vääräuskoisten valkoiset heteromiesten katseilta ”turvaan”....

  • Anonyymi

   Eikö burkan arvostelemisesta saa enää tuomiota Suomessa?

  • Anonyymi

   Näen mailma tuhhous pellaa ku aatetaan vastineita porukoeta, joilla ei itsellä ole horhaa tähän ankaraan lissääntymisiin ja toisalta sillä valttavat lisäalueita tulemalla synytään muiten revireille -tuolle sikeentymis kulturelleillen ja tavoilensa

   Koskan noi ee suomalaista elämäntapa sullauvu

   Näähän täs tullee käämään

   • Anonyymi

    Ee noitten tarvii kuin läpsytellä ja läpystellä,
    - järestelmät on kehitelty näitävarten
    - suommalaista lyyyen lintsiin


  • Anonyymi

   Kaapuun ja naamriin pukeutuminen oikeuttaa kaikki niiden edesottamukset. Siihen ei ole kantasuomalaisella oikeutta sanoa mitään. On fasismi natsirasismia puuttua Suomen Islamoimiseen millään tavalla. Väestönvaihdos on näiden karvahatun kaltaisten suvakkien unelma Suomessa.

   • Anonyymi

    Justiisa näin ja noi vetävät ropaasa siis jokapaikas tästä suomalaisuuden hävityksestä ja vaihtamalla tämä noihin riepusiin, jotka mukas hädän kädessä tänne tulevat sikiämään ja vaatimaan kaiken ilmaiseksi lekoteluilleen väärätuskosilta.


   • Anonyymi

    Suomalaisen pitää ruveta varustautumaan entisajan työkalun ja hela voein, muuten tähän ee järestystä tule ja pitämään pintamme kaikessa, tätähän ei hurtaset valtaa aenakaan nuan vaan kerssojaan lykkäämällä.


  • Anonyymi

   Ne ovat siveäksi silvottuja hartaita Islamin palvojia!

   • Anonyymi

    Ovatkos hyö niit kansanryhmäläisiä joita jatkuvasti jotkut kiihottelevat ?
    Surkeita ilmestyksiä nuo muutenkin ovat, kun huntupäiltä on härpäkkeet silvottu niin siinä on kestämistä eikä siinä ketään naurata.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kyl hutia silmuka oottaa -koskas jyssätää ja muuta häsäkää jot valmiina on jo riipuke lausunoistan valmistettu

   • Anonyymi

    Älä pelkää Allaahin sanansaattajat eivät ikinä petä näissä asioissa, ne vaativat vain oman aikansa ja paikkansa... Nyt on vähän huonot ajat kun kaikki isot tapahtumat, kuten perinteiset joulumarkkinat on kaikki peruttu. Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!...


  • "Perussuomalaisten nuorten kuva ei uhannut, ei panetellut, ei solvannut mitään kansallista, rodullista tai etnistä ryhmää."
   Äläpä nyt viitsi kaunistella.

   Oikeus totesi, että syytetyt eivät esittäneet uhkausta. Oikeus kuitenkin kuitenkin katsoi, että kuvan ja tekstin yhdistelmä solvaa ihmisiä heidän ihonväriinsä perustuen ja antaa epäsuorasti ymmärtää, että tummaihoinen ihminen ei olisi sopiva tai hyväksyttävä Suomessa.

   Onneksi meillä oikeus tulkitsee lakia eikä anonyymit tollerot.
   Nauretaan taas. ;)

   • Anonyymi

    " https://yle.fi/uutiset/3-11658411 "Jos vanhempani eivät saa oleskelulupaa, tapan itseni", sanoi 12-vuotias tyttö auttajalle – pääkaupunkiseudulla jo satoja paperittomia lapsia
    Diakonissalaitoksen mukaan paperittomuus aiheuttaa lapsille kiusaamista ja ulkopuolisuuden kokemusta, eikä heidän sairauksiaankaan hoideta välttämättä yhtä hyvin kuin muiden.

    Diakonissalaitoksen Suojattomat-yhteisöhanketta vetävä Anne Hammad muistaa yhden keskustelun paperittoman lapsen kanssa ikuisesti.

    Maassa jo pidempään asunut 12-vuotias tyttö purkautui hänelle suomen kielellä vuoden 2018 alussa muutaman päivän tuttavuuden jälkeen, kun näki, että Hammadiin voi luottaa."

    Oleskeluluvat ovat automatio Suvakkilandiassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Jep ja persunaulaa taotaan !!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    " https://yle.fi/uutiset/3-11658411 "Jos vanhempani eivät saa oleskelulupaa, tapan itseni", sanoi 12-vuotias tyttö auttajalle – pääkaupunkiseudulla jo satoja paperittomia lapsia
    Diakonissalaitoksen mukaan paperittomuus aiheuttaa lapsille kiusaamista ja ulkopuolisuuden kokemusta, eikä heidän sairauksiaankaan hoideta välttämättä yhtä hyvin kuin muiden.

    Diakonissalaitoksen Suojattomat-yhteisöhanketta vetävä Anne Hammad muistaa yhden keskustelun paperittoman lapsen kanssa ikuisesti.

    Maassa jo pidempään asunut 12-vuotias tyttö purkautui hänelle suomen kielellä vuoden 2018 alussa muutaman päivän tuttavuuden jälkeen, kun näki, että Hammadiin voi luottaa."

    Oleskeluluvat ovat automatio Suvakkilandiassa.

    Tuskin hän itseään tarvitsee tappaa, muut perheen yhdistämislupaa sen tekevät.


   • Anonyymi

    On se mukava että Moktar toisinaan muistaa käyttää Valuuttakauppiasprofiiliaankin.
    Tuolle onkin oikea paikka kansiossa Epic fail- top 10
    xD


  • Anonyymi

   Muslimit haluavat siis kriminalisoida kaiken islamia kyseenalaistavan tiedon ja puheen. Siis ihan kaiken ja loputtomiin. Tarpeen vaatiessa keksivät lisää kiellettävää. Lopulta islamin arvosteluksi tulkitaan koraanin ulkoa osaamattomuus. Jos rukoilet allahia neljä kertaa päivässä, sekään ei riitä. Kertoja pitää olla viisi. Jos lausut islamin loitsuja väärin, siitäkin tulee rangaistus. Pää irti tai kivitys.

   Voidaan yhtä hyvin vaatia, että kristinuskon, ateismin, kansallissosialismin, kommunismin, perussuomalaisuuden, vihreyden, homoilun, heteroilun ja sannamarinin arvostelu kriminalisoidaan. Arvostelun kohteet tietysti saavat päättää mikä on laitonta.

  • Anonyymi

   Satoja muslimeja kokoontui Kööpenhaminan keskustaan – islamin pilkkaamisesta pitää rankaista

   • Anonyymi

    Kyllä niitä pian aletaan ampumaan konetuliaseilla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä niitä pian aletaan ampumaan konetuliaseilla.

    Näin Ruotsissa
    ”pensaasta löydettiin henkilö, joka kävi neuvotteluja Pietarin kanssa. Tai kuka tässä tapauksessa nyt sitten onkaan ovivahtina tuonpuoleiseen. Neuvottelu saatiin loppuun matkalla sairaalaan ja ambulanssikin pystyi sulkemaan vilkkuvalot ja ajelemaan rajoitusten mukaan pakkasosastolle”


   • Anonyymi

    Ei se vetele pidemmän päälle. Kun vaiva tulee kyllin suureksi, etsitään apukeinoja. Nyt ollaan vielä vähän vieraskoreita. Eivätkö he älyä? Nuo yhden asian mielenosoittajat jo olisi voinut merkata ja karkottaa lakien vastaisesta, uhkaavasta toiminnasta. Vai eikö siellä ole uskonnon ja kririikin ja sananvapaus lakien mukaan voimassa.


  • Anonyymi

   Se että ihmisiä syrjitään pelkän ihonvärin takia on väärin ja tuomittavaa. Mutta kun ihonväriin lisätään sairas ahdasmielinen naisia sortava keskiaikaa elävä poliittinen ideologia Islam ulkoisine merkkeineen ja siihen liittyvät yhtä sairaat ja ahdasmieliset kulttuurit, sariasta nyt puhumattakaan niin siinnä ei ole mitään väärää, oli se ihonväri mikä tahansa! Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!....

  • Luin huolella Ivan Puopolon kolumnin ja nyt on pakko todeta, että pihviä ei löydy. Otsikko - Laki kiihottamisesta kansanryhmää vastaan nakertaa sananvapautta - on kylläkin rafklaava, mutta itse kolumnissa tällaista väitettä ei esitetty.

   Ivanin pitkät puheet Yhdysvaltain lainsäädännöstä eivät ole meidän oloissa edes relevantteja. Yhdysvaltojen lainsäädäntö perustuu vallan toisenlaiseen lainsäädännön historiaan ja logiikkaan kuin Suomen lainsäädäntö.

   Meidän lakimme lähtee siitä, että toisen ihmisryhmän uhkaaminen, panettelu tai solvaaminen, silloin kuin teko perustuu toisen ihmisryhmän ihonväriin, syntyperään, kansallisen tai etnisen alkuperään, uskontoon tai vakaumukseen, seksuaalisen suuntautumiseen tai vammaisuuteen on rikos. Meillä tolkun ihminen ymmärtää kyllä, milloin uhkaillaan, panetellaan tai solvataan, vaikka teko naamioitaisiinkin tekopyhästi mainokseksi.

   Meidän oikeuskäytännössä oikeus tulkitsee aina teon todellisen tarkoituksen. Esimerkiksi varsin viaton lause siitä, että tiedän, missä päiväkodissa lapsesi ovat hoidossa, voi asiayhteydestä riippuen olla myös uhkaus. Vaalimainos voi olla solvaava, kun siinä annetaan ymmärtää, että tietyt ihmisryhmät eivät ole hyväksyttyjä Suomessa.

   Onko persujen sitten vaikea hyväksyä sitä, että meillä vain oikeuslaitos tulkitsee lakia ja jakaa tuomiot? Olisiko teille sitten mieluisampi vaihtoehto se, että persujen puoluetoimisto päätäisi ketä rangaistaan ja mistä syystä?

   Eiköhän naureta tovi. ;)

   • Anonyymi

    kolme varttia mustin kanssa juu hiihdon jälkeen


   • Anonyymi

    "Meidän lakimme lähtee siitä, että toisen ihmisryhmän uhkaaminen, panettelu tai solvaaminen..."
    No ei lähde. Tuo kiihottaminen kansanryhmää vastaan rangaistuksen koventamisperusteena muunnettiin alkuperäisestä rotusorron kieltävästä laista vasta vajaa vuosikymmen sitten, jolloin vihervasemmisto oli enemmän voimissaan ja pystyi muuttamaa lakeja oman ideologiansa suuntaisiksi. Tämä pykälä on todettu huonosti laadituksi, koska sen perusteella pystytään mielivaltaisesti tuomisemaan toisinajattelijoiden mielipiteenvapautta, kiitos demlan mädättämän oikeuslaitoksen. Nykyisin jopa Raamatun siteeramisesta voi saada tuomion, mutta paradoksaalisesti Koraanin tappokäskyjä ja muita törkeyksiä saa lainata ilman pelkoa minkäänlaisesta tuomiosta.

    Nauretaan viherpunikeille:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Meidän lakimme lähtee siitä, että toisen ihmisryhmän uhkaaminen, panettelu tai solvaaminen..."
    No ei lähde. Tuo kiihottaminen kansanryhmää vastaan rangaistuksen koventamisperusteena muunnettiin alkuperäisestä rotusorron kieltävästä laista vasta vajaa vuosikymmen sitten, jolloin vihervasemmisto oli enemmän voimissaan ja pystyi muuttamaa lakeja oman ideologiansa suuntaisiksi. Tämä pykälä on todettu huonosti laadituksi, koska sen perusteella pystytään mielivaltaisesti tuomisemaan toisinajattelijoiden mielipiteenvapautta, kiitos demlan mädättämän oikeuslaitoksen. Nykyisin jopa Raamatun siteeramisesta voi saada tuomion, mutta paradoksaalisesti Koraanin tappokäskyjä ja muita törkeyksiä saa lainata ilman pelkoa minkäänlaisesta tuomiosta.

    Nauretaan viherpunikeille:)

    "...koska sen perusteella pystytään mielivaltaisesti tuomisemaan..."
    Höpö höpö taas.

    Normaalijärkinen ihminen tietää vallan mainiosti - ja tunnistaa myös - milloin kyse on uhkailusta, solvaamisesta tai panettelusta. Asiallinen arvostelu on aina sallittua ja myös toivottavaakin.

    Persujen sananvapaus on sitä, että heidän tulisi saada öyhtää kybällä, koska mamut ovat sitä ja muslimit tätä. Laki ja suomalaisten selkeä enemmistö ei kuitenkaan salli tällaista ja hyvä niin.

    Eiköhän naureta tovi. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "...koska sen perusteella pystytään mielivaltaisesti tuomisemaan..."
    Höpö höpö taas.

    Normaalijärkinen ihminen tietää vallan mainiosti - ja tunnistaa myös - milloin kyse on uhkailusta, solvaamisesta tai panettelusta. Asiallinen arvostelu on aina sallittua ja myös toivottavaakin.

    Persujen sananvapaus on sitä, että heidän tulisi saada öyhtää kybällä, koska mamut ovat sitä ja muslimit tätä. Laki ja suomalaisten selkeä enemmistö ei kuitenkaan salli tällaista ja hyvä niin.

    Eiköhän naureta tovi. ;)

    "Normaalijärkinen ihminen tietää vallan mainiosti blaa blaa..."

    Äläpäs taas öyhötä joutavia. Tuskin kukaan voi pilkata esim. Päivi Räsästä vajaaälyiseksi, mutta silti hän on joutunut ramppaamaan kuulusteluissa Raamatun siteeramisesta, mikä on jo pelkkänä ajatuksenakin naurettavuuden huippu. Demla yrittää kriminalisoida kristinuskon.

    Öyhtää kybällä:)


   • Anonyymi kirjoitti:

    "Normaalijärkinen ihminen tietää vallan mainiosti blaa blaa..."

    Äläpäs taas öyhötä joutavia. Tuskin kukaan voi pilkata esim. Päivi Räsästä vajaaälyiseksi, mutta silti hän on joutunut ramppaamaan kuulusteluissa Raamatun siteeramisesta, mikä on jo pelkkänä ajatuksenakin naurettavuuden huippu. Demla yrittää kriminalisoida kristinuskon.

    Öyhtää kybällä:)

    "Tuskin kukaan voi pilkata esim. Päivi Räsästä vajaaälyiseksi...".
    Eihän Päivin älyssä mitään vikaa ole. Ehkä hänen uskonkäsityksensä on kuitenkin kovin yksioikoinen.

    Raamattu sisältää sellaisia tekstejä esimerkiksi aviorikoksen tuomitsemisesta, suhtautumisesta vaikkapa homoseksuaalisuuteen tai itsetyydykseen, että ne eivät ole Suomen nykylain mukaisia. Uskonnollisina teksteinä ja niiden omassa kontektissa ne ovat täysin ymmärrettäviä. Päivi kuitenkin huitelee raamatunlauseilla lähimmäisiään päähän ja käyttää niitä tavalla, jotka voivat olla ristiriidassa sananvapauden kanssa.

    Miten olisi lisää malttia ja järkeä myös sinunkin ajetteluusi?
    Hihitellään yhdessä. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Tuskin kukaan voi pilkata esim. Päivi Räsästä vajaaälyiseksi...".
    Eihän Päivin älyssä mitään vikaa ole. Ehkä hänen uskonkäsityksensä on kuitenkin kovin yksioikoinen.

    Raamattu sisältää sellaisia tekstejä esimerkiksi aviorikoksen tuomitsemisesta, suhtautumisesta vaikkapa homoseksuaalisuuteen tai itsetyydykseen, että ne eivät ole Suomen nykylain mukaisia. Uskonnollisina teksteinä ja niiden omassa kontektissa ne ovat täysin ymmärrettäviä. Päivi kuitenkin huitelee raamatunlauseilla lähimmäisiään päähän ja käyttää niitä tavalla, jotka voivat olla ristiriidassa sananvapauden kanssa.

    Miten olisi lisää malttia ja järkeä myös sinunkin ajetteluusi?
    Hihitellään yhdessä. ;)

    Öyhö ei nyt tainnut muistaa, että luettelemansa asiat löytyvät Vanhasta testamentista, jonka Mooseksen aikaiset juutalaislait eivät ole milloinkaan koskeneet kristittyjä.

    Toisaalta: Kukaan ei nostanut äläkkää siitä, kun imaami televisiossa julisti, että kuolemantuomio on rangaistus homoseksualismista, päin vastoin, keskustelussa mukana ollut suvakkiämmä ( en muista kuka) hörähti hersyvään nauruun imaamin kommentin kuultuaan. Liekö ollut sukua palstaöyhölle?
    Sitten toinen imaami neuvoi, miten vaimoaan voi näppärästi läpsiä niin, ettei jää pysyviä jälkiä ja opasti lisäksi, ettei poliisille saa kieliä vaimon kurinpalautuksesta.

    Nämä esimerkit eivät millään muotoa voi olla ristiriidassa Suomen lain kanssa, koska emmehän me halua leimautua rasisteiksi ja ahdasmielisiksi, vai mitä sanoo öyhö?


   • Anonyymi

    Moktarilta jää useimmiten pihvit löytymättä. Pää on persuja täynnä.


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Tuskin kukaan voi pilkata esim. Päivi Räsästä vajaaälyiseksi...".
    Eihän Päivin älyssä mitään vikaa ole. Ehkä hänen uskonkäsityksensä on kuitenkin kovin yksioikoinen.

    Raamattu sisältää sellaisia tekstejä esimerkiksi aviorikoksen tuomitsemisesta, suhtautumisesta vaikkapa homoseksuaalisuuteen tai itsetyydykseen, että ne eivät ole Suomen nykylain mukaisia. Uskonnollisina teksteinä ja niiden omassa kontektissa ne ovat täysin ymmärrettäviä. Päivi kuitenkin huitelee raamatunlauseilla lähimmäisiään päähän ja käyttää niitä tavalla, jotka voivat olla ristiriidassa sananvapauden kanssa.

    Miten olisi lisää malttia ja järkeä myös sinunkin ajetteluusi?
    Hihitellään yhdessä. ;)

    Suomen lait, ovat muodostuneet aikoinaan vahvasti kristillisessä atmosfäärissä, ja uskovaistenkin hyväksyminä ja noudattamina. Aviorikoksesta on hakemuksesta tuomittu ihan vaan avioero, ei kivitystä. Masturbaatiota ei edes koskaan mainittu lainsäädännössä, ehken lääketieteessä. Sama homoseksuaalisuudessa, ja se on korjattu. Räsänen ei hyökännyt lakeja vastaan, vaan puolusti oman uskontonsa näkemystä periaatteellisella, teoreettisella tasolla. Nyt uudet ei-uskonnolliset metkut haluaa rajoittaa perustuslaillista sananvapautta, muuten ei agendat onnistu maaliinsa. Tunnistan hyvin opinkappaleet menneiden vuosikymmenten aatteista joita nykypolvi toteuttaa.


  • Anonyymi

   Diskoteekit pihalle suomesta, nyt riittää pompotelut suomalaisen kustanuksella
   - pysytään edempänä näistä ja kaikki välit muutenkin poikki.
   - ei suomi ja suomalainen noita kaipaa

   • No taasko tuli sew manki vastaan saunapolulla?

    Eiköhän naureta tovi. ;)


   • Moktar.Gubta kirjoitti:

    No taasko tuli sew manki vastaan saunapolulla?

    Eiköhän naureta tovi. ;)

    sew -> se
    Siinä luu, muista haukkua Trölli-kulta. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    sew -> se
    Siinä luu, muista haukkua Trölli-kulta. ;)

    Pidätkö Moktar nuorten PS rikosta pahempana kuin Kaivopuiston tappoa??
    Viisi maahantullutta tummaihoista elintasopakolaista potki ja hakkasi kantasuomalaiset miehen joka kuoli vammoihin!!
    Siitä et kirjoita mitään... Miksi??
    Hyväksytkö tapon???


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    sew -> se
    Siinä luu, muista haukkua Trölli-kulta. ;)

    Ajetellaan asiaa ja hihitellään sairaasti:)


  • Anonyymi

   Taas on pitkät listat noitten tekosista, vaikkas kuinka niitä pumpuloidaan, kun kerran suomes on selainen syöttö orkanisaatiot jotka pitävät noi henkis ja taputelee noit silitellen valtaajiamme
   - on tää muuten suomalaiselle mailman kallein juketsi, miten tästä hörhötyksesti vielä selviämmekään

  • Anonyymi

   No niin tuli kuin manulle illallinen. Persuille tuppaa noita tulemaan maahanmuuttokritiikistä. Tuoreita räätälöityjä lakeja, ei ole ikiaikaista kansan oikeudenmukaisuuden tunnetta niiden takana. Ei saa ilmaista mielipidettään maahanmuutosta ja sen vaikutuksista Suomessa. Verrataanpa Yhdysvaltoihin.

  • Anonyymi

   Nyt on lähtenyt jo 58 viestiä, ei ole enää mitään epäselvyyttä siitä kenen käsissä tämäkin palsta on.... Inshallaah! Maashallaah! Allaahakbar!....

  • Anonyymi

   asia kääntyy itseään vastaan

  • Anonyymi

   Kun jälet paljastavat mitä ovat, nämä jälet vain suvakoinen pyritään peitelemään muttei enään kauvaa

  • Anonyymi

   Niistä kommenteista oli kiihottaminen kaukana, kunhan olivat yksittäisten henkilöiden ilmaisunvapautta edustamassa, pahempaa on vapauttaa matu raiskaajat tuomioitta.

  • Anonyymi

   Nämä kiihoittamistuomiot ovat lähinnä vitsi. Tosin voihan sitä harkita vähän paremmin miten kannattaa tuoda asiansa esille. Mutta varsinkaan näitä ”pankkirosvon” näköisiä ei täällä Suomessa todellakaan tarvita, varsinkin kun syy siihen on poliittinen ideologia ja uskonto!

  • Anonyymi

   Kaivopuiston viisi tummaihoisia elintasopakolaista pitää myös saada tuomiolle taposta!!!
   Hakkasivat ja potkivat nuoren kanta suomalaisen joka kuoli vammoihin!

  • Anonyymi

   Saksassa auto ihmisten sekaan nyt justiisa ja kansalaisia kehotetaan varovaisuuteen liikuessa alueella

   • "Saksassa auto ihmisten sekaan nyt justiisa..."
    Lopetitkos uutisten kuulemisen kesken? Ratissa oli viisikymppinen saksalaismies.

    Nyt äkkiä öyhöttämään ennen kuin mediassa on kuva ja nimikin. Sitten se onkin taas myöhästä.
    Ja reipas nauru päälle. ;)


   • Anonyymi
    Moktar.Gubta kirjoitti:

    "Saksassa auto ihmisten sekaan nyt justiisa..."
    Lopetitkos uutisten kuulemisen kesken? Ratissa oli viisikymppinen saksalaismies.

    Nyt äkkiä öyhöttämään ennen kuin mediassa on kuva ja nimikin. Sitten se onkin taas myöhästä.
    Ja reipas nauru päälle. ;)

    ...Hehhehhee, tietojen mukaan tämä Bernd lähti ajelulle paikallisesta kebab-kuppilasta. Lisäksi hänen tiedetään kärsineen mielenterveysongelmista, joten aivan tyypillinen syrjäytynyt suvakki oli kyseessä. Taisi ottaa mallia kaahailulleen ns. rikkaamman kulttuurin edustajista:)

    Buahhahhahhaa!


  Ketjusta on poistettu 63 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Ökyä! Aki Manninen tykittää Putin-koiran ja mega-kärryn kanssa: "Känni ja kihlat, molemmista..."

   Kolme kovaa: Aki Manninen! Putin-koira! Öky-auto! Ja nyt Akilla on todellakin asiaa, sillä hän on kirjoittanut Instassa vaikeistakin asioista elämässä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   71
   5867
  2. No nyt! Vappu Pimiä hehkuttaa tätä "salaista asetta" - Peffa ei reagoi, kun sen sujauttaa alle

   No nyt on nokkela "salainen ase"! Pimiä on kyllä aikamoinen pakkaus, energiaa riittää. Hän varmasti herättää vahvoja tunteita suuntaan ja toiseen...
   Kotimaiset julkkisjuorut
   14
   3928
  3. Iskeekö Venäjä Suomeen?

   Mitä mieltä ootte iskeekö Venäjä Suomeen? Pelottaako teitä miten tässä käy? Mä tunnustan että mua pelottaa. Mun äiti sanoi aikoinaan että Venäjältä
   Maailman menoa
   517
   2611
  4. Milloin sä olet viimeksi nähnyt kaipaamasi henkilön?

   Mä näin maanantaina pikaisesti naisen.
   Ikävä
   103
   1697
  5. Taas se nähtiin. USA on itse piru

   Miksi Venäjää syyllistetään omien kaasuputkiensa räjäyttämisestä, ja miksi radioon päästetään paskiaisia syyllistämään Venäjää, kun mitään ei ole todi
   Kokkola
   167
   1521
  6. Jari Sillanpää paljastaa huumearjen kiroista: "Kauanko voin ottaa, ennen kuin lähden..."

   Karua... Ex-tangokuningas jäi kiinni auton ratista metamfetamiinin eli kristallihuumeen vaikutuksen alaisena v. 2017. Hän sai tuomion ja ehdollista v
   Kotimaiset julkkisjuorut
   20
   1133
  7. Miksi media haluaa ylläpitää valheellista kuvaa Martinan urheilullisesta tasosta

   Martina on nätti ja sanavalmis ihminen, mutta urheilijana aivan kuntotasoa. Hyvän kuvan Martinan tasosta antaa hänen aikansa ja sijoituksensa tänä vuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   243
   1102
  8. Venäjästä tulee hitaasti mutta varmasti supervalta

   Venäjä on pikkuhiljaa palautumassa samaan tilaan kuin Neuvostoliiton kulta-aikoina viime vuosisadan puolivälissä. Putin on täydellinen kapteeni ohjaam
   Maailman menoa
   360
   1063
  9. Taas kerran, anteeksi

   Anteeksi että turhaan huolestuin Vain koska mua aiemmin kaipasit Siitä mun pitäisi tajuta olla onnellinen Mut kiusaajan valheisiin takerruin Ja ihan o
   Romantiikka
   173
   1038
  10. Tuijotan yhden ihmisen

   wa-kuvaa ja tekisi mieli kirjoittaa sinne pieni viaton viesti: Hyvää viikonloppua X! Tässähän se menee mitä varmimmin väärään osoitteeseen ja laitan s
   Ikävä
   42
   988
  Aihe