Luojan mysteeri?

Anonyymi

Miksi meidän kutsuma ex korkeimpia enkelolentoja Lusifer aikanaan lähti kapinaan luojaansa vastaan vetäen kolmasosan "enkeleistä" mukaansa?. Tämähän Tapahtui kauan ennen ihmisen luomista. Mitä silloin tapahtui?. miksi silloinen luomakunta järkkyi?. Keitä ovat "enkelit", niin hyvät kuin ne langenneet. elivätkä ne ennen aadamia ja eevaa tällä planeetalla?. minkä takia ihminen luotiin tämän jälkeen kun Jumala luodessaan tiesi että ihminen on paha. mikä on ihmisen rooli tässä konfliktissa joka alkoi jo kauan ennen adamia ja eevaa, kauan ennen ihmissukua. olemmeko ikuisen luojan teatteri näyttämö, tavallaan Luojan TV.
Luoja joka loi kaiken eikö hän luonut myös pahan?. Luoja joka on ollut ikuisesti olemassa, mistä hän tuli?. Eihän luojalla voi olla luojaa.
Mikä on synti. mistä se on lähtöisin jos kaikki on luojan luomaa? ja kaikki on hänessä ja pysyy hänen voimastaan olemassa!. Siis mikä tässä klikkaa???.

7

76

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Koko rakennelma on kuin korttitalo - pysyy kasassa vain lujalla solkealla uskolla. Ei kestä pienintäkään kriittistä tarkastelua. Ei siis kananta perustaa maailmankuvaansa uskontojen höpötyksiin.

      • Anonyymi

        Uskontojen höpötysö khuonompi kuin se sinun hiussolki?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uskontojen höpötysö khuonompi kuin se sinun hiussolki?

        Pampulankin voi kiinnittää lujasti tukkaan


    • Anonyymi

      Loiko Jumala todella taivaat ja maan VAI oliko hän vain tietoinen taivaan ja maan luomiseksi tulosta?

      Oletetaan että hän tuli paikalle ja näki taivasta ja maata luotavan. Tai oletetaan, että joku korkeampi voima pani Jumalan mieleen harhaisen ajatuksen, että tämä olisi taivaiden ja maan luoja, vaikka se ei pitänyt paikkansa.

      Sillä Krishna sanoo kykenevänsä vaikuttamaan jopa puolijumalten mieleen niin, että nämä joutuvat harhan valtaan.

      EMME VOI OTTAA MITÄÄN KANTAA JUMALAAN TAI JUMALAN PSYYKKEESEEN. 

      Evankeliumi Jeesusksesta todistaa sellaisen hullunkurisen tilanteen, että paha menee pahuudessa yhä pidemmälle. Ajat käyvät koko ajan ahtaammiksi ja ahdingot lisääntyvät. Pelastuminen käy todella hankalaksi ja vihollinen saattaa estää pelastumisen ihan tosta vaan. 

      Ja kuitenkin toisaalla raamatussa sanotaan: JUMALALLE EI MIKÄÄN OLE MAHDOTONTA! Tänään luin kohdan, että Jumala kykenee tekemään kaiken minkä rukoilemme tai mieleemme juolahtaa, mutta vielä ääreettömän paljon sitäkin enemmän. Todella ristiriitaista.

      Ne jotka noudattavat evankeliumia ovat jatkuvassa kuoleman hädässä ja ahdingossa yhä syvemmässä kusessa niin sanotusti vailla mitään keinoa pelastua. Mutta pahat jotka menevät pahuudessa yhä pidemmälle ovat puolestaan taas tilanteessa että heidän kaikkiin rukouksiin vastataan ja Jumala tekee heidän vuokseen vielä enemmän kuin kukaan osaa miettiä tai ajatella jopa aivan äärettömän suuria tekoja.

      Mitä on sanottava: Hyvien Jumala joka päivä vain pienenee ja pienenee ja käy mittättömämmäksi, mutta pahisten Jumala eli saatana päivä päivältä suurenee ja käy äärettömän voimakkaaksi. Tällainen kaava tai teoria voidaan dynaaminen esittää Jumalan olemuspuolista HYVÄ JA PAHA.

      • Anonyymi

        Kaikki me kuolemme kerran ruumiistamme ulos, olipa siinä sitten kusessa tai ei ollut, mutta ajatus mahdollisesta viimeisestä tuomiosta ei varmaankaan sinua pilkkaajana lohduta?


    • Anonyymi

      > Luoja joka loi kaiken eikö hän luonut myös pahan?

      Paha on vähän kuin tyhjyys tai pimeys, ei mitään. Pahuutta ei tarvitse luoda, se on mitä jää jäljelle, kun hyvä on poissa, eli ei mitään, tyhjyys, hyvän puute.

      Pahuus on, mitä jä, kun hyvä, Jumala, hylätään. Jumala on hyvä ja salli sen, että ihmiset hylkäävät Hänet. Jumalan hylkääminen kuitenkin synnyttää hyvän puutteen, eli pahuus ottaa vallan. Ihmistä ei ole luotu pahaksi, ekä mitään pahaa ollut, kun Jumala loi. Pahuus ilmestyi vasta kun Jumala, eli hyvä hylättiin.

    • Anonyymi

      Koraanin mukaan alunperin kaikkien enkelien piti kumartaa Aadamia , mutta yksi eli Iblis kieltäytyi väittäen olevansa parempi kuin Aadami.
      Bartholomeoksen evankeliumin mukaan Iblis myöhemmin pyysi päästä Jeesuksen alaiseksi ja alistui tälle. Hän on juuri se enkeli, joka repäisi temmppelin esiripun kahtia kun Kristus kuoli ristillä. Eräiden kirjoitusten mukaan myöhemmin KAIKKI enkelit alistuivat saatanan komentoon.
      Mitä merkitsee Luciferin kapina ja se, että hän vei kolmasosan enkeleistä pois saatanan komennosta. Se saattaa merkitä esim. sitä, että Lucifer päätti valita Vanhan Aadamin puolella olemisen ennemmin kuin alistua muiden enkelien kanssa saatanan alaisiksi.

      On siis olemassa tilanne, että 2/3 enkeleistä on saatanan ja Jeesuksen puolella sekä jumalattomien, syntisten ja pahisten puolella. Mutta 1/3 Enkeleistä Luciferin johdolla on Vanhan Aadamin, ihmiskunnan ja hyvien puolella.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6510
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2624
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2200
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1876
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1447
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe