Aihe

Mauno Mattilan puheita ei saa tai voi arvoida Raamatulla

Anonyymi

Facebookissa hän piilottaa itsensä jotta hänen jutustelu videoita ei voi arvioda Raamatulla.
Hänen oma elämä ja perhe elämä, talous asiat, ei kestä julkisuutta, vaikka hän usein arvostelee muita uskovia ja panettelee uskovia. Kieroon kasvanut mies, mutta Jumalan armo Herrassa Jeesuksessa Kristuksessa on suuri ja hän voi aina tehdä parannuksen lahko henkisyydestään. Videot ovat monologipuhetta, ei edes Mauno kaikkia Raamatun asioita tiedä, vaikka hän esittää itsensä kaikkitietävänä.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Raamatussa myös löytyy kaikkitietäviä. 1Kun.10:3 Mutta Salomo selitti hänelle kaikki hänen kysymyksensä; kuninkaalle ei mikään jäänyt ongelmaksi, jota hän ei olisi hänelle selittänyt. 1Kun.10:6-7 Sitten hän sanoi kuninkaalle: Totta oli se puhe, jonka minä kotimaahani sinusta ja sinun viisaudesta kuulin. Minä en uskonut, mitä sanottiin, ennenkuin itse tulin ja omin silmin nähdä; ja katso, ei puoliakaan oltu minulle kerrottu. Sinulla on paljon enemmän viisautta ja rikkautta, kuin minä olin kuullut huhuttavan.

  • Anonyymi

   1Kun.3:13-15 Ja lisäksi minä annan sinulle, mitä et anonutkaan: sekä rikkautta että kunniaa, niin ettei koko elinaikanasi ole kuningasten joukossa oleva sinun vertaista. Ja jos sinä vaellat minun teitäni, noudattaen minun säädöksiäni ja käskyjäni, niinkuin sinun isäsi Daavid vaelsi, niin minä suon sinulle pitkän iän. Siihen Salomo heräsi.....

  • Anonyymi

   Aloittaja antoi väärän todistuksen Mauno Mattilasta.
   Mattilaa saa ja tulee koetella Jumalan sanalla. Itse olen niin tehnyt, enkä ole havainnut mitään suurta ongelmaa tällä saralla hänen opetuksissaan.
   Mattilakin on vajavainen, eikä hän ole mikään kaikkitietävä, eikä ole mitään sellaista koskaan väittänytkään.
   Jos havaitsen jotain räikeää Raamatun vastaista opetusta hänen puheissaan, lopetan hänen kuuntelemisensa, niin kuin tein Petri Paavolankin kohdalla.
   Toistaiseksi kuitenkin Mauno Mattila nauttii luottamustani sellaisena opettajana, jolla on rakkaus Raamatun sanan totuutta kohtaan ja hän pyrkii kaikessa opettamaan vilpittömästi sen, minkä hän kokee tehtäväkseen saaneensa.
   H.P.

  • Anonyymi

   1Kun.4:29-30 Ja Jumala antoi Salomolle viisautta ja ymmärrystä ylen runsaasti ja laajalti, kun on hiekkaa meren rannalla, niin että Salomon viisaus oli suurempi kuin kaikkien Idän miesten ja kaikkien egyptiläisten viisaus. 1Kun.4:34 Ja Salomon viisautta tultiin luulemaan kaikista kansoista, kaikkien maan kuninkaitten luota, jotka olivat kuulleet hänen viisaudesta. 1Kun.10:1 Kun Saban kuningatar kuuli, mitä Salomosta kerrottiin Herran nimen kunniaksi, tuli hän koettelemaan häntä arvoituksilla. 1Kun.10:24 Ja kaikki maa pyrki näkemään Salomoa kuullakseen hänen viisauttaan, jonka Jumala oli hänen sydämeensä.

  • Anonyymi

   NYKYÄÄN KAIKKI-tietävä mies istuu iltaisin ja joskus päivisin Tikurilassa

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   250
   19356
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   376
   7137
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2259