Trump julkaisi twiiteissään analysoidun vaalidatan, joka osoittaa ääntenlaskennan valtavat vaalipeto

Anonyymi

Trump-kampanja esitteli torstaina todisteita epäiltyistä vaalipetoksista ja syytti Pennsylvanian, Michiganin, Georgian, Arizonan, New Mexicon, Wisconsinin ja Nevadan, jotka ovat demokraattisen puolueen hallinnoimia, viranomaisia ​​laajamittaisista vaalipetoksista.

Demokraatit ja Yhdysvaltain valtamedian tiedotusvälineet ovat kiistäneet Donald Trumpin lakimiesten torstaina esittämät vakavat syytökset massiivisesta vaalivilpistä ja samalla esitetyt todisteet. Lehdistötilaisuus torstaina sisälsi suuren määrän todisteiden esittelyjä eri osavaltioista, mutta tästäkin huolimatta tietojen hylkääminen jatkuu.

Trump on esittänyt perjantaina jälleen uusia materiaaleja. Hän linkitti data-analyytikko Justin Hartinin kuvatwiittejä vaalidatasta, joka osoittaa sen miten vaalipetos Joe Bidenin hyväksi on nähtävissä ääntenlaskennassa maan vaalitulosten kannalta tärkeimmissä osavaltioissa.

”Käytämme näitä kaavioita oikeudenkäynneissä. Vaalit olivat PETOS ”, Trump twiittasi perjantaina.

Michiganin vaalien tuloksia koskevassa kaaviossa nähdään, kuinka The New York Times -lehden aikaleimatut merkinnät osoittavat, että 4. marraskuuta aamuyöllä Trumpin osuus osavaltion äänistä väheni vähitellen lähes 55 prosentista alle 49 prosenttiin, ja kello 06:31 havaittiin 149 772 äänen laaja ja yhtäkkinen ilmaantuminen, joista 134 886 (tai 96 prosenttia) meni Bidenille.

Trump on twiitannut myös Hartin toisen datakaavion, joka sisälsi samanlaisen ilmiön, joka havaittiin Wisconsinissa, ja tiedot perustuvat jälleen NYT:n yksittäisiin aikaleimattuihin merkintöihin, jotka osoittavat Trumpin johtaneen Bideniä yli 50,9 prosentilla suurimman osan äänestystä edeltäneestä yöstä, kunnes äänikuorma ilmaantui kello 03:42, joka antoi Bidenille 143 379 äänen lisäyksen, mikä johti käytännössä tasalukuihin.

”Katsokaa tätä Wisconsinissa! Päivä vaalien JÄLKEEN Biden saa 143 379 äänen kuorman kello 03:42, kun he oppivat, että hän menestyi huonosti. Tämä on uskomatonta! ” Trump kirjoitti twiitissä.

Twitter merkitsi Trumpin twiitit ”väitteeksi vaalipetoksista, jotka on kiistetty”. Hartin käyttämiä ja julkaisemia datatietoja ei ole vielä varmistettu riippumattomasti. Hart on riippumaton data-analyytikko ja informaatioarkkitehti.

64

148

  Vastaukset

  • Seuraavissa vaaleissa ei noita huijareita äänestä enää kukaan tervejärkinen. Nyt sentään harhaanjohdetutkin ovat äänestäneet, muttei se riitä vielä Trumppia vastaan.

  • Joko vessanpytty on myöntänyt vaalivilpin ja tappionsa?

   • Onhan Donald vaikka mitä, mutta ei häntä nyt sentään vessanpöntöksi sovi haukkua!


  • Trump puhuu aina totta, se kuuluu allikosta, ei edes järki enää ojaan kaada.

  • Voi teitä poloisia. Nyt se apostoli on pää vadilla, voi surku.
   Milloin on punaposken vuoro?

  • "Demokraatit ja Yhdysvaltain valtamedian tiedotusvälineet ovat kiistäneet Donald Trumpin lakimiesten torstaina esittämät vakavat syytökset massiivisesta vaalivilpistä ja samalla esitetyt todisteet."

   Demokraatit ja valtamedia tiedottavat, mitä oikeus on päättänyt näiden kanteiden suhteen. Ei heidän tarvitse mitään kiistää, vaan se on oikeuden tai Trumpin porukan päätös. Tällä hetkellä Trumpin porukka on voittanut kaksi pientä kannetta, joilla ei ole mitään merkitystä lopputuloksen kannalta. 32 kannetta on joko hylätty tai vedetty pois todisteiden puuttuessa.

   • Media ei todellakaan ole mikään tuomari.


  • Varmasti harmillista kun tuomarit hylkäävät haasteita sitä mukaa kun niitä esitetään. Trump-kampanja ei ole pystynyt esittämään yhtään merkittävää vaalin lopputulokseen vaikuttavaa todistetta oikeudelle. Jos niitä olisi ne olisi varmasti esitetty jo oikeusistuimille ja mitään merkittävää enää tuskin löytyy. Nyt osavaltiot yksi toisensa jälkeen vahvistavat vaalin tuloksen ja Bidenin voitto on käytännössä täysin varma. Osavaltiot ovat myös selvästi ilmaisseet että eivät taivu painostuksen edessä vaan kunnioittavat äänestäjien enemmistön tahtoa. Tämä on aivan oikein ja näin demokratiassa pitää toimia.

   Twitter varmaan on täynnä epämääräisiä väitteitä vaalin epärehellisyydestä seuraavat vuodet ja kaikki tälläiset tweetit merkitään kiistanalaisiksi.

   • Kaikki kanteet eivät ole Trumpin kampanjan nostamia.
    Myös taviksia suututtaa megavilppi. Allaolevan voitte googlata:

    Cheryl A. Costantino and Edward P. McCall, Jr. v. City of Detroit


   • Trump-kampanja jättää puolen tusinaa kannetta näinä päivinä.
    Valaehtoisia todistajanlausuntoja noin tuhat.

    Lisänäyttöä julkisissa väliaikatiedoissa.
    Jollain aikavälillä Bidenin äänimäärä kasvoi 20 000 mutta Trumpin aleni 1000
    Millaisia ovat USA:ssa miinusäänet?

    Detroitin äänestysalueiden enemmistössä hyväksytty ääniä kaksin- ja kolminkertaisesti äänioikeutettujen määrä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kaikki kanteet eivät ole Trumpin kampanjan nostamia.
    Myös taviksia suututtaa megavilppi. Allaolevan voitte googlata:

    Cheryl A. Costantino and Edward P. McCall, Jr. v. City of Detroit

    Michiganin tuomari hylkäsi Constantinon ja McCall Jr:n kanteen.


   • Hylkyjä voi tulla overvoting-kanteista. Pyyhekumi käynyt äänimäärissä?
    Ainakin äänioikeutettujen listat ovat kummasti pidentyneet.


  • Wisconsinista pari faktaa.
   Muista osavaltioista poiketen ennakkoäänestyslippu on erikseen tilattava
   Ei ole löperöä massajakelua mm. kuolleille, muuttaneille ja olemattomille

   Silti tilaamattomia ilmaantui Milwaukeessa 60 000 ja Madisonissa 40 000
   Määrä on merkittävä kun Bidee "voitti" 20 544 äänellä

   Wisconsinissa on täysin rehellisiä alueita ilman demokraattienemmistöä

   • Aika monessa osavaltiossa ennakkoäänetys ja -postiäänestyslippu on tilattava erikseen.


  • Lehdistötilaisuuden linkki: https://www.youtube.com/watch?v=T8LiGZhK-bg

   Alussa Giuliani, Sitten Powell vaalikoneista, sitten Ellis jutun etenemisestä.
   Lopussa vapaamuotoista jossa mielenkiintoisia tiedonmuruja.
   Mm: Kun Giuliani kertoi Detroitissa yli puolella alueista äänimäärän olleen 2...3-kertainen äänioikeutettujen määrään nähden, totsi Powell "äänestysvilkkauden" parhaimmillaan olleen 350%

  • No soita sinne. Kerro ja näytä miten pahasti laskenta on mennyt pieleen useassa eri osavaltiossa. Ja miten kansa on äänestänyt väärin. Tosin, jos Trumpin kampanja jotain sanoo, se ei välttämättä tee väitteistä totta.

   Kyllä mä hei olen aika luottavainen, että jenkkilässä on tammikuussa presidentti. Se on meitä paljon vanhempi demokratia.

   • Hei, me tienataan tällä, sanoo kokkare. Sinulle kokkareelle tiedoksi että jenkkien demokratia on huomattavasti heikompi kuin meidän, oikeastaan jenkkilässä ei demokratiaa edes ole, lähinnä presidentillisiseksi diktatuuriksi sitä voisi kutsua, trumpin viimeaikaiset toimet myös vahvistavat tätä käsitystä.


  • Suomessa ei äänestäjän tarvitse etukäteen rekisteröityä eikä tilata kaavaketta. että voi äänestää ennakkoon. Näin tehdään USA

   Suomessa USA tapa järjestää vaalit olisi kauhistus ja rikos.

   • Suomessa olisi kauhistus pelkkä äänestäminen ilman tunnistutumista.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Suomessa olisi kauhistus pelkkä äänestäminen ilman tunnistutumista.

    Äänestämisellä ei Suomessakaan ole merkitystä. Samanmoinen Dominion järjestelmä siirtelee äänet määrätyille paikoille ja tästäkin on todisteita. (löytyy ihan googlaamalla.)


  • Minkähänlaisia tutkimuksia on menossa siitä että varsinkin köyhien, mustien ja latinoiden äänestämistä yritettiin vaikeuttaa ja vaikeutettiinkin monin tavoin republikaanien toimesta? Monimutkainen äänestysprosessi, rekisteröityminen ja postiäänestyslappujen tilaaminen, tilattua äänestyslappua ei ole saatu, paljon ääniä hylätty puutteiden tms. takia, äänestyspaikkojen lukumäärää vähennetty rajusti, äänestyspaikoilla pitkät jonot ja kaikki eivät ole ehtineet äänestää...

   Trumpin sanoja lainaten siellä on "hyvin hienoja ihmisiä molemmilla puolilla". Valitettavasti näyttää että USA:n molemmissa pääpuolueissa on vähintäänkin tahoja, jotka ajattelevat että jos on minkäänlaista (vilpillistäkin) mahdollisuutta kotiinpäin vetämiseen, niin ne keinot kyllä käytetään.

   • Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

    Eikö jenkkilainsäädännössä ole minkäänlaista pykälää, jonka nojalla voisi määrätä vaalit hävinneen, mutta sen kohta kuukausitolkulla täysin perusteitta kiistävän ex-presidentin jonkinlaiseen sikäläiseen "Niuvanniemeen" - siis mielentilatutkimukseen? Vai onkohan manööveri lainlaatijallekin (ollut) niin uskomaton, ettei sellaista ole älytty kirjata lakiin?
    Suomessa jo eduskunnasta vaalitappion takia pudonnut kansanedustaja varmaan viime kädessä kannettaisiin sieltä ulos, jos itse kieltäytyisi, kuten Veikko Vennamokin (smp) kannettiin toukokuussa 1974 ulos pelkän määräaikaisen porttikiellon takia.
    Mutta mikä olisi tasavallan presidentin kanssa käytäntö, vai onko sellaisesta tempusta missään määrätty mustaa valkoisella meilläkään?
    Esim. Saksassa on holokaustin julkinen kiistäminen rikos.


   • Ainakin Floridassa oli värillisten tuki Trumpille hämmästelyn aiheena
    Mikä ettei, työllisyys takaisin 70-luvun ennätyksesssä.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

    Liekö postimyynnistä otettu lemmikkieläimillekin nimet niin että saivat äänestyslipun


   • Anonyymi kirjoitti:

    Liekö postimyynnistä otettu lemmikkieläimillekin nimet niin että saivat äänestyslipun

    Netissä kaveri esittelee postimyynistä ostamaansa äänestyskonetta.
    Taisi ostaa kaksikin, kappalehinta jotain sata taalaa.

    Demarit noita lienevät ostaneet ja laskentavuorossa ollessaan vaihtaneet aidon koneen sijaan. Softa tietysti muutettu Bidenin äänet moninkertaistavaksi


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

    Demukat ja repukat eivät mitään äänestyslippuja kenellekään lähettele, vaan vaaliviranomaiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

    Demukat myös lähiöitä kiertäessään ("ballot harvesting") pitivät mukana äänestyslippupinoja. Mistähän olivat saaneet aitoja? Vaiko väärennettyjä?


   • Anonyymi kirjoitti:

    Eikö jenkkilainsäädännössä ole minkäänlaista pykälää, jonka nojalla voisi määrätä vaalit hävinneen, mutta sen kohta kuukausitolkulla täysin perusteitta kiistävän ex-presidentin jonkinlaiseen sikäläiseen "Niuvanniemeen" - siis mielentilatutkimukseen? Vai onkohan manööveri lainlaatijallekin (ollut) niin uskomaton, ettei sellaista ole älytty kirjata lakiin?
    Suomessa jo eduskunnasta vaalitappion takia pudonnut kansanedustaja varmaan viime kädessä kannettaisiin sieltä ulos, jos itse kieltäytyisi, kuten Veikko Vennamokin (smp) kannettiin toukokuussa 1974 ulos pelkän määräaikaisen porttikiellon takia.
    Mutta mikä olisi tasavallan presidentin kanssa käytäntö, vai onko sellaisesta tempusta missään määrätty mustaa valkoisella meilläkään?
    Esim. Saksassa on holokaustin julkinen kiistäminen rikos.

    Kyllä varmasti onkin, mutta totuudenmukainen vaalitulos ei ole selvillä. Ilman rehellisä vaalitulosta on presidentin julistaminen VALLANKAAPPAUS.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Liekö postimyynnistä otettu lemmikkieläimillekin nimet niin että saivat äänestyslipun

    Kyllä. Tietojen mukaan eräs rekisteröity opaskoira oli saanut postista äänestyslipukkeen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kyllä. Tietojen mukaan eräs rekisteröity opaskoira oli saanut postista äänestyslipukkeen.

    Lehtien otsikot tänään:

    3 miljoonaa kuollutta äänesti

    Software siirsi 7 miljoonaa ääntä Bidenille

    10 miljoonaa fake ääntä

    Äänestysliput palautuivat ennen kuin ne oli postitettu

    Alan epäileen toimittajakoulutuksen puutteita, kun en voi suomeksi aiheista lukea.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Ainakin Floridassa oli värillisten tuki Trumpille hämmästelyn aiheena
    Mikä ettei, työllisyys takaisin 70-luvun ennätyksesssä.

    Työllisyydessä ei syy ollut, vaan trump onnistui määrittelemään siellä demokraatit kommunisteiksi ja sehän kauhistutti tyhmää latino kansaa.


  • Pitkä kirjoitus salaliittopaskaa. Ei mitään yhteyttä todellisuuteen.
   Kuka surkimus viitsii nähdä kirjoittamisen vaivan tällaisen takia.

   • Jos media tekis työnsä, ei tuota täällä lukisi.
    Kaikki aloituksessa oikein, miksi et lue samaa päivän lehdestä?

    MIHIN HITTOON ME TARVITAAN MEDIA TALOJA?

    Niin, ei mihinkään.  • Itse kanssa ihmettelin, mistä äänten laskennan loppuvaiheessa putkahti paljon ääniä demokraateille, noille aina oikeassa oleville saatanan rakeille. Jos kahden ehdokkaan kannatus on osavaltiossa käytännässä 50:50, ei ole kovin uskottavaa, että jossakin kaupungissa kannatus toiselle olisi 90%.

  • Ja persut uskovat.

  • Sitä mä vaan, että Twitter on eilen ilmoittanut siirtävänsä presidentin erikois Ywitter tilin Bidenille tammikuun 20. päivä vaikka Trump ei myöntäis tappiotaan.

   Tästä tullaankin helposti siihen, että Trumppia on arvosteltu alusta lähtien nimenomaan Twitterin käytöstä, sillä Twitter ei kuulemma sovi presidentin arvolle?

   Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että Trumpille on aikoinaan tarjottu Twitter käyttöön ja haluttu suoraa keskustelua hänen ja kansan välillä.

   Ja nyt kun Biden vuorostaan alkaa twiittaikemaan ja linkittää kissavideoita, niin se epäsopiva twiittailu onkin yhtäkkiä tosi hienoa, Biden on niin hieno ja kansaa lähellä, eikö vaan mene tälleen, mitä?

   • ” Ja nyt kun Biden vuorostaan alkaa twiittaikemaan ja linkittää kissavideoita, niin se epäsopiva twiittailu onkin yhtäkkiä tosi hienoa, Biden on niin hieno ja kansaa lähellä, eikö vaan mene tälleen, mitä?”

    Äläs nyt mene asioiden edelle, koska Bidenille ei ole pressan twitter-tiliä vielä siirretty.


   • Anonyymi kirjoitti:

    ” Ja nyt kun Biden vuorostaan alkaa twiittaikemaan ja linkittää kissavideoita, niin se epäsopiva twiittailu onkin yhtäkkiä tosi hienoa, Biden on niin hieno ja kansaa lähellä, eikö vaan mene tälleen, mitä?”

    Äläs nyt mene asioiden edelle, koska Bidenille ei ole pressan twitter-tiliä vielä siirretty.

    Vituttiko noin kovin, meneekö ihon alle?


   • Pelkkää hörhöilyä reppu Russellilta.


   • "tietoturvakonsultti Russell Ramsland esittää lausunnossa monenlaista muutakin mielenkiintoista: "

    Juu mielenkiintoisia asioita oli erityisesti pdf:n kuudenella (6) sivulla, jossa Ramsland listaa Michiganissa sijaitsevista Wayne piirikunnan kaupungeista.

    Spruce Growe TWP, Atlanta TWP, Runeberg TWP, Wolf Lake TWP ja niin edelleen. Yksikään sivun kaupungeista ei ole Wayne piirikunnassa Michiganissa, vaan Becker piirikunnassa Minnesotassa.
    Itseasiassa Minnesota on yksi niistä osavaltioista, johon muutti paljon siirtolaisia Suomesta ja Runebergin kaupunki nimettiin J.L. Runebergin mukaan.


   • Anonyymi kirjoitti:

    "tietoturvakonsultti Russell Ramsland esittää lausunnossa monenlaista muutakin mielenkiintoista: "

    Juu mielenkiintoisia asioita oli erityisesti pdf:n kuudenella (6) sivulla, jossa Ramsland listaa Michiganissa sijaitsevista Wayne piirikunnan kaupungeista.

    Spruce Growe TWP, Atlanta TWP, Runeberg TWP, Wolf Lake TWP ja niin edelleen. Yksikään sivun kaupungeista ei ole Wayne piirikunnassa Michiganissa, vaan Becker piirikunnassa Minnesotassa.
    Itseasiassa Minnesota on yksi niistä osavaltioista, johon muutti paljon siirtolaisia Suomesta ja Runebergin kaupunki nimettiin J.L. Runebergin mukaan.

    "Spruce Growe" --> Spruce Grove


   • Anonyymi kirjoitti:

    Pelkkää hörhöilyä reppu Russellilta.

    Onpa painava ja asiantunteva argumentti


  • Punikit osaa likaisen pelin.

  • Se on jo todistettu että vaalivilppiä on tapahtunut kukaan ei pysty aukottomasti todistamaan kuinka laajasti mutta uusi tarkemmin vartioitu äänestys saattaa olla paikallaan?

   • Mitään laajamittaista vaalivilppiä ei ole tapahtunut missään osavaltiossa. Trump-tiimin kyvyttömyys on tullut esille monta kertaa ja he ovat hävinneet oikeuskanne toisensa jälkeen, koska tapauksilla ei ole juuri mitään tekemistä todellisten todisteiden kanssa. Jopa osavaltiot, piirikunnat ja niiden kaupungit menevät tältä porukalta sekaisin.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Mitään laajamittaista vaalivilppiä ei ole tapahtunut missään osavaltiossa. Trump-tiimin kyvyttömyys on tullut esille monta kertaa ja he ovat hävinneet oikeuskanne toisensa jälkeen, koska tapauksilla ei ole juuri mitään tekemistä todellisten todisteiden kanssa. Jopa osavaltiot, piirikunnat ja niiden kaupungit menevät tältä porukalta sekaisin.

    Satoja vilppiin suivautuneita taviksia on antanut lausunnot, jotka lupaavat oikeudenkäynneissä valalla todistaa oikeiksi


  • Milloinkahan ameriikan persut uskoo ettei kukaan heitä tosissaan ota? Ja loputtomastiko asialliset republikaanit katsoo puolueensa häpäisyä ja kaiken kunnioituksen vetoa vessasta alas?
   Aikooko suomen persut aloittaa saman pölhöilyn?

  • Viimeisimmän kanteensa Rudolph Giulianin johtama Trumpin lakitiimi teki Pennsylvaniassa.
   Tuomari Matthew Brann hylkäsi kanteen, jossa vaadittiin annettujen äänien poistamista.

   Brann perusteli hylkäystään näin:

   ”Tämä kanne, kuin Frankensteinin hirviö, on kurottu kasaan miten sattuu”

   -

   "Tämän tuomio­istuimen eteen on tuotu äärimmilleen venytettyjä väitteitä sekä spekulatiivisia syytöksiä, joita todistus­aineisto ei tue. Yhdys­valloissa ei tällä tapaa voi perustella ääni­oikeuden viemistä edes yhdeltä ainoalta äänestäjältä, puhumattakaan siitä, että se vietäisiin väestöltään kuudenneksi suurimman osa­valtion kaikilta äänestäjiltä”

   Tuomari Matthew Brann kuuluu republikaaniseen puolueeseen.

   • Laitas linkkiä


   • Anonyymi kirjoitti:

    Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

    Laitan tämän toisen kohdan uusiksi, kun copy-paste laittoi jotkut sanat yhteen.

    "Instead, this Court has been presented with strained legal arguments without merit and speculative accusations, unpled in the operative complaint and unsupported by evidence. In the United States of America, this cannot justify the disenfranchisement of a single voter, let alone all the voters of its sixth most populated state."

    https://www.pamd.uscourts.gov/sites/pamd/files/opinions/20-v-2078.pdf
    sivu 2


  • kerätääs vähän

   Ohjelmoija joka ohjelmoi vaalihuijauksen tehneen ohjelman, on tunnustanut valaehtoisella todistuksella. Ohjelma siis huijasi Trumpin äänet Bidenille.

   Trumpin lakimiesten tiedotustilaisuudesta poimittua:

   Keskellä yötä tuodaan kuorma-autollinen tarkistamattomia Bidenin ääniä laskentapaikalle.

   Ääniä oli annettu enemmän kuin oli äänestäjiä!

   Ei tarkastettu henkkareita.

   Ääntenlaskenta Saksassa.

   Satoja valaehtoisia todistajia.

   Trumpin juristit kertoivat voivansa osoittaa oikeudessa, että Trump voitti:
   Pennsylvanian 300 000 äänellä.
   Michiganin 50 000 äänellä

   kun lailliset äänet erotetaan hylättäviksi tarkoitetuista äänistä, jonka varaan Bidenin voittojulistus perustuu.

   Suomessa uutisoitiin tilaisuudesta:
   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e647d1c0-0292-4528-bb4e-d44af97e1f60

   Vaaliepäselvyyksistä on jo enemmän näyttöä kuin Trump-Venäjä -salaliittoteoriasta, jonka väitteitä selvitettiin useita kertoja ilman todisteita.

   Ainoat todisteet osoittivat demokraattien vehkeilleen Venäjän kanssa.

   • On se kauhea häpeä jos ja kun nämä todisteet avataan oikeudessa ja valaehtoiset monet kymmenet jopa sadat todistavat vaalivilpillisyydestä ja suoranaisesta rikoksesta.
    Nyt itketään ja huudetaan demokraattiliberaalien leiristä kainenlaista sontaa mikä onkin ymmärrettävää, hehän halusivat tehdä tämä salassa, häpeällistä koko maailmalle.


  • Tulin tännekkin vilkaisemaan, mitä usa:n vaaleista kirjoitellaan.

   Olen itse seurannut vaalitouhuja jo pidemmän aikaa kiertäen kaukaa f-mediat.
   Vaalivilppi on ollut aivan käsittämätöntä ja sitä on harrastettu kaikin mahdollisin keinoin.

   Trump on tiennyt jo vuosia demokraattien vaalivilpeistä ja antoi nyt sen jatkua niin kauan, että roistot paljasti itsensä. Jengiä lähtee linnaan vaalivilpistä muualtakin kuin jenkeistä.

   Luin pari päivää sitten jutun, jonka mukaan Kraken-supertietokone keräsi kaiken tiedon äänestyskoneista, jotka oli verkoissa, jos totta, muuta ei tarvitse. . Niin ja milloin paljastetaan virallisesti, mitä löytyy Saksasta löytyneeltä serveriltä? Järkyttäviä paljastuksia tulossa ja nyt roistot tietää hävinneensä.

  • Prosessiivisen totuuden takana on aina ideologia. Ensiksi totuus pitää vääntää omien intressien ja poliittisen näkemyksen mukaiseksi ja jos lopputulos nähdään itselle epäedulliseksi, lopputulos kiistetään ja sitä pidetään laittomana ja jos lopputulos nähdään itselle myönteiseksi, lopputulosta pidetään oikeana, väärinpelaamisilta suljetaan silmät, vastapuolen ääntä sensuroidaan kuulumattomiin ja prosessi julistetaan salaiseksi, ettei sitä voida mitenkään kyseenalaistaa. Oikeuslaitos kun omilla hallussa, voidaan yksikantaan jättää tutkimatta ja näin prosessiivinen oikeus ototeutta valittua oikeusfilosofista ja poliittisesti validoitua totuutta. Oikealla totuudella ei ole mitään tekemistä paitsi nöyrtyminen väkivaltakoneiston edessä.

   Tästä on myös oikeusdogmattinen ja oikeusfilosofonen näkökulma. Ns. mannermaisessa oikeustulkinnassa, jota Suomikin pääsääntöisesti edustaa, jos sille on prosessivisen totuuden ja voiton kannalta siitä etua. Mannermainen oikeukäsitys tulkitsee totuutta siten, että ensiksi on lakipykälät ja siltä pohjalta luodut valtarakenteet, ja kontekstin ja tapahtumien todellinen luonne ja sisältö ovat toissijaisia. Tämä johtaa helposti mielivaltaan. Koska itse teoilla ja tapahtumilla suhteessa totuuteen ei ole merkitystä samalla tavalla kuin esimerkiksi analyyttisemmassa ns. anglosaksisessa oikeusfilosofiassa ja käytänteissä.

   Otan esimerkin. Jos joku väittää jonkun tehneen rikoksen, oikeuden tehtäväksi ei nähdä totuutta siinä vaatimuksessa, että teko voitaisiin todistaa, vaan todistustaakka helposti siirretään vastaajalle. Tuossa katsannossa ei katsota olevan merkitystä vatsaajan oikeusturvalla, eli oikealla totuudella ja lain mukaisella prosessilla oikeuden soveltamisessa, näytöt validoitaan ilman dokumentaarista yhteyttä väitettyyn tekoon jne. jne. Uhriin luodään leima ja sen jälkeen keskustellaan vain siitä, onko olemassa jokin laki kyseisestä leimasta ja teosta. Toissijaiseksi nähdään se, onko olemassa lain mukaisia näyttöjä tai onko esimerkiksi syyteoikeus vanhentunut. jne. jne.

  • Donald Trumpilla näyttää olevan vakavia ongelmia ymmärtää ja sitä kautta tietysti myös hyväksyä Joseph Bidenin voitto äskettäin käydyissä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

   Osavaltioiden vaalivirkailijoiden sekä ulko- että kotimaisten tarkkalijoiden ja eri liittovaltion valvontaelinten mukaan vaalit käytiin asianmukaisesti, eikä mitään poikkeavaa niissä ole ilmennyt.

   Trumpin lakitiimit ovat kuitenkin jättäneet kymmeniä kanteita koskien eri osavaltioiden vaaleja, mutta tulokset niistä ovat olleet paria pientä poikkeusta lukuun ottamatta lunta tupaan-päätöksiä Trumpille, tuomarin toisensa jälkeen hylättyä huterin perustein ja pääsääntöisesti ilman validia todistusaineistoa oikeusistuimille jätetyt kanteet.

   Se, joka näissä jutuissa on voittanut, on tietysti Yhdysvaltain demokratia, kuten annetuista päätöksistä näemme, mutta tokihan rahallisen tilin niistä tekee päämiehensä epätoivoista rimpuilua hyväkseen käyttävä Giuliani ja muut Trumpia edustavat lakitiimin jäsenet.

   Kello käy Trumpille, ja jossain vaiheessa hän joutuu vain hyväksymään sen tosiasian, että virkakausi loppuu juuri siihen hetkeen, kun Joseph Biden virallistetaan juhlallisesti Yhdysvaltain 46. presidentiksi 20. tammikuuta 2021.

   Donald Trumpista tulee tuolloin kansalainen Trump, mutta valitettavasti hänelle ei näytä jäävän juuri lepoaikaa, sillä heti näyttää odottavan melkoinen liuta kanteita eri tuomiostuimissa muun muassa veroepäselvyyksien vuoksi.

   • "Donald Trumpilla näyttää olevan vakavia ongelmia ymmärtää ja sitä kautta tietysti myös hyväksyä Joseph Bidenin voitto äskettäin käydyissä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa."

    Ei ainoastaan Trumpilla, vaan häntä komppaaville tuottaa ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ymmärtää ja hyväksyä Bidenin voitto. Tämäkin palsta on täynnä mitä eriskummallisempia salaliitoteorioita ja muut hörhöilyä.


  • Nuori Internet-tutkija paljastaa todisteita siitä, että yli 23 000 PA-äänestyslipuketta täytettiin ja palautettiin ennen kuin koskaan lähetettiin äänestäjille

   https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/breaking-video-young-internet-sleuth-reveals-evidence-showing-23k-pa-ballots-filled-returned-ever-mailed-voters/?utm_source=Twitter&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons

   • Debunkattu höpö höpöksi.


  • Olisi mielenkiintoista kuulla mitä nämä osavaltioiden tuomarit ovat mielessään ajatelleet kun ovat hylänneet näitä hatarilla todisteilla esitettyjä juttuja. Nyt jo noin 30 juttua. Viimeksi Pennsylvaniassa tuomaria ei edes naurattanut vaan hän taisi olla lähinnä ärtynyt olemattomilla todisteilla ja epämääräisillä väitteillä esitettyyn juttuun. Saa nähdä kuinka monta kierrosta Trumpin tiimi ehtii vielä käydä ennen kuin aika loppuu ja osavaltiot vahvistavat vaalien tuloksen yksi toisensa jälkeen. Sen jälkeen Trumpin tiimin peli on loppu ja hävitty. Biden tullaan valitsemaan varmasti presidentiksi ja Trump lähtee tavalla tai toisella Valkoisesta Talosta. Nyt olisi oiva aika omaksua ajattelu että hopea ei ole häpeä tai englanniksi sanottuna silver is not shame.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6814
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   109
   5216
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3827
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110