Trump julkaisi twiiteissään analysoidun vaalidatan, joka osoittaa ääntenlaskennan valtavat vaalipeto

Anonyymi

Trump-kampanja esitteli torstaina todisteita epäiltyistä vaalipetoksista ja syytti Pennsylvanian, Michiganin, Georgian, Arizonan, New Mexicon, Wisconsinin ja Nevadan, jotka ovat demokraattisen puolueen hallinnoimia, viranomaisia ​​laajamittaisista vaalipetoksista.

Demokraatit ja Yhdysvaltain valtamedian tiedotusvälineet ovat kiistäneet Donald Trumpin lakimiesten torstaina esittämät vakavat syytökset massiivisesta vaalivilpistä ja samalla esitetyt todisteet. Lehdistötilaisuus torstaina sisälsi suuren määrän todisteiden esittelyjä eri osavaltioista, mutta tästäkin huolimatta tietojen hylkääminen jatkuu.

Trump on esittänyt perjantaina jälleen uusia materiaaleja. Hän linkitti data-analyytikko Justin Hartinin kuvatwiittejä vaalidatasta, joka osoittaa sen miten vaalipetos Joe Bidenin hyväksi on nähtävissä ääntenlaskennassa maan vaalitulosten kannalta tärkeimmissä osavaltioissa.

”Käytämme näitä kaavioita oikeudenkäynneissä. Vaalit olivat PETOS ”, Trump twiittasi perjantaina.

Michiganin vaalien tuloksia koskevassa kaaviossa nähdään, kuinka The New York Times -lehden aikaleimatut merkinnät osoittavat, että 4. marraskuuta aamuyöllä Trumpin osuus osavaltion äänistä väheni vähitellen lähes 55 prosentista alle 49 prosenttiin, ja kello 06:31 havaittiin 149 772 äänen laaja ja yhtäkkinen ilmaantuminen, joista 134 886 (tai 96 prosenttia) meni Bidenille.

Trump on twiitannut myös Hartin toisen datakaavion, joka sisälsi samanlaisen ilmiön, joka havaittiin Wisconsinissa, ja tiedot perustuvat jälleen NYT:n yksittäisiin aikaleimattuihin merkintöihin, jotka osoittavat Trumpin johtaneen Bideniä yli 50,9 prosentilla suurimman osan äänestystä edeltäneestä yöstä, kunnes äänikuorma ilmaantui kello 03:42, joka antoi Bidenille 143 379 äänen lisäyksen, mikä johti käytännössä tasalukuihin.

”Katsokaa tätä Wisconsinissa! Päivä vaalien JÄLKEEN Biden saa 143 379 äänen kuorman kello 03:42, kun he oppivat, että hän menestyi huonosti. Tämä on uskomatonta! ” Trump kirjoitti twiitissä.

Twitter merkitsi Trumpin twiitit ”väitteeksi vaalipetoksista, jotka on kiistetty”. Hartin käyttämiä ja julkaisemia datatietoja ei ole vielä varmistettu riippumattomasti. Hart on riippumaton data-analyytikko ja informaatioarkkitehti.

64

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Seuraavissa vaaleissa ei noita huijareita äänestä enää kukaan tervejärkinen. Nyt sentään harhaanjohdetutkin ovat äänestäneet, muttei se riitä vielä Trumppia vastaan.

    • Anonyymi

      Joko vessanpytty on myöntänyt vaalivilpin ja tappionsa?

      • Anonyymi

        Onhan Donald vaikka mitä, mutta ei häntä nyt sentään vessanpöntöksi sovi haukkua!


    • Anonyymi

      Trump puhuu aina totta, se kuuluu allikosta, ei edes järki enää ojaan kaada.

    • Anonyymi

      Voi teitä poloisia. Nyt se apostoli on pää vadilla, voi surku.
      Milloin on punaposken vuoro?

    • Anonyymi

      "Demokraatit ja Yhdysvaltain valtamedian tiedotusvälineet ovat kiistäneet Donald Trumpin lakimiesten torstaina esittämät vakavat syytökset massiivisesta vaalivilpistä ja samalla esitetyt todisteet."

      Demokraatit ja valtamedia tiedottavat, mitä oikeus on päättänyt näiden kanteiden suhteen. Ei heidän tarvitse mitään kiistää, vaan se on oikeuden tai Trumpin porukan päätös. Tällä hetkellä Trumpin porukka on voittanut kaksi pientä kannetta, joilla ei ole mitään merkitystä lopputuloksen kannalta. 32 kannetta on joko hylätty tai vedetty pois todisteiden puuttuessa.

      • Anonyymi

        Media ei todellakaan ole mikään tuomari.


    • Anonyymi

      Varmasti harmillista kun tuomarit hylkäävät haasteita sitä mukaa kun niitä esitetään. Trump-kampanja ei ole pystynyt esittämään yhtään merkittävää vaalin lopputulokseen vaikuttavaa todistetta oikeudelle. Jos niitä olisi ne olisi varmasti esitetty jo oikeusistuimille ja mitään merkittävää enää tuskin löytyy. Nyt osavaltiot yksi toisensa jälkeen vahvistavat vaalin tuloksen ja Bidenin voitto on käytännössä täysin varma. Osavaltiot ovat myös selvästi ilmaisseet että eivät taivu painostuksen edessä vaan kunnioittavat äänestäjien enemmistön tahtoa. Tämä on aivan oikein ja näin demokratiassa pitää toimia.

      Twitter varmaan on täynnä epämääräisiä väitteitä vaalin epärehellisyydestä seuraavat vuodet ja kaikki tälläiset tweetit merkitään kiistanalaisiksi.

      • Anonyymi

        Kaikki kanteet eivät ole Trumpin kampanjan nostamia.
        Myös taviksia suututtaa megavilppi. Allaolevan voitte googlata:

        Cheryl A. Costantino and Edward P. McCall, Jr. v. City of Detroit


      • Anonyymi

        Trump-kampanja jättää puolen tusinaa kannetta näinä päivinä.
        Valaehtoisia todistajanlausuntoja noin tuhat.

        Lisänäyttöä julkisissa väliaikatiedoissa.
        Jollain aikavälillä Bidenin äänimäärä kasvoi 20 000 mutta Trumpin aleni 1000
        Millaisia ovat USA:ssa miinusäänet?

        Detroitin äänestysalueiden enemmistössä hyväksytty ääniä kaksin- ja kolminkertaisesti äänioikeutettujen määrä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kaikki kanteet eivät ole Trumpin kampanjan nostamia.
        Myös taviksia suututtaa megavilppi. Allaolevan voitte googlata:

        Cheryl A. Costantino and Edward P. McCall, Jr. v. City of Detroit

        Michiganin tuomari hylkäsi Constantinon ja McCall Jr:n kanteen.


      • Anonyymi

        Hylkyjä voi tulla overvoting-kanteista. Pyyhekumi käynyt äänimäärissä?
        Ainakin äänioikeutettujen listat ovat kummasti pidentyneet.


    • Anonyymi

      Wisconsinista pari faktaa.
      Muista osavaltioista poiketen ennakkoäänestyslippu on erikseen tilattava
      Ei ole löperöä massajakelua mm. kuolleille, muuttaneille ja olemattomille

      Silti tilaamattomia ilmaantui Milwaukeessa 60 000 ja Madisonissa 40 000
      Määrä on merkittävä kun Bidee "voitti" 20 544 äänellä

      Wisconsinissa on täysin rehellisiä alueita ilman demokraattienemmistöä

      • Anonyymi

        Aika monessa osavaltiossa ennakkoäänetys ja -postiäänestyslippu on tilattava erikseen.


    • Anonyymi

      Lehdistötilaisuuden linkki: https://www.youtube.com/watch?v=T8LiGZhK-bg

      Alussa Giuliani, Sitten Powell vaalikoneista, sitten Ellis jutun etenemisestä.
      Lopussa vapaamuotoista jossa mielenkiintoisia tiedonmuruja.
      Mm: Kun Giuliani kertoi Detroitissa yli puolella alueista äänimäärän olleen 2...3-kertainen äänioikeutettujen määrään nähden, totsi Powell "äänestysvilkkauden" parhaimmillaan olleen 350%

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      No soita sinne. Kerro ja näytä miten pahasti laskenta on mennyt pieleen useassa eri osavaltiossa. Ja miten kansa on äänestänyt väärin. Tosin, jos Trumpin kampanja jotain sanoo, se ei välttämättä tee väitteistä totta.

      Kyllä mä hei olen aika luottavainen, että jenkkilässä on tammikuussa presidentti. Se on meitä paljon vanhempi demokratia.

      • Anonyymi

        Hei, me tienataan tällä, sanoo kokkare. Sinulle kokkareelle tiedoksi että jenkkien demokratia on huomattavasti heikompi kuin meidän, oikeastaan jenkkilässä ei demokratiaa edes ole, lähinnä presidentillisiseksi diktatuuriksi sitä voisi kutsua, trumpin viimeaikaiset toimet myös vahvistavat tätä käsitystä.


    • Anonyymi

      Suomessa ei äänestäjän tarvitse etukäteen rekisteröityä eikä tilata kaavaketta. että voi äänestää ennakkoon. Näin tehdään USA

      Suomessa USA tapa järjestää vaalit olisi kauhistus ja rikos.

      • Anonyymi

        Suomessa olisi kauhistus pelkkä äänestäminen ilman tunnistutumista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomessa olisi kauhistus pelkkä äänestäminen ilman tunnistutumista.

        Äänestämisellä ei Suomessakaan ole merkitystä. Samanmoinen Dominion järjestelmä siirtelee äänet määrätyille paikoille ja tästäkin on todisteita. (löytyy ihan googlaamalla.)


    • Anonyymi

      Minkähänlaisia tutkimuksia on menossa siitä että varsinkin köyhien, mustien ja latinoiden äänestämistä yritettiin vaikeuttaa ja vaikeutettiinkin monin tavoin republikaanien toimesta? Monimutkainen äänestysprosessi, rekisteröityminen ja postiäänestyslappujen tilaaminen, tilattua äänestyslappua ei ole saatu, paljon ääniä hylätty puutteiden tms. takia, äänestyspaikkojen lukumäärää vähennetty rajusti, äänestyspaikoilla pitkät jonot ja kaikki eivät ole ehtineet äänestää...

      Trumpin sanoja lainaten siellä on "hyvin hienoja ihmisiä molemmilla puolilla". Valitettavasti näyttää että USA:n molemmissa pääpuolueissa on vähintäänkin tahoja, jotka ajattelevat että jos on minkäänlaista (vilpillistäkin) mahdollisuutta kotiinpäin vetämiseen, niin ne keinot kyllä käytetään.

      • Anonyymi

        Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

        Eikö jenkkilainsäädännössä ole minkäänlaista pykälää, jonka nojalla voisi määrätä vaalit hävinneen, mutta sen kohta kuukausitolkulla täysin perusteitta kiistävän ex-presidentin jonkinlaiseen sikäläiseen "Niuvanniemeen" - siis mielentilatutkimukseen? Vai onkohan manööveri lainlaatijallekin (ollut) niin uskomaton, ettei sellaista ole älytty kirjata lakiin?
        Suomessa jo eduskunnasta vaalitappion takia pudonnut kansanedustaja varmaan viime kädessä kannettaisiin sieltä ulos, jos itse kieltäytyisi, kuten Veikko Vennamokin (smp) kannettiin toukokuussa 1974 ulos pelkän määräaikaisen porttikiellon takia.
        Mutta mikä olisi tasavallan presidentin kanssa käytäntö, vai onko sellaisesta tempusta missään määrätty mustaa valkoisella meilläkään?
        Esim. Saksassa on holokaustin julkinen kiistäminen rikos.


      • Anonyymi

        Ainakin Floridassa oli värillisten tuki Trumpille hämmästelyn aiheena
        Mikä ettei, työllisyys takaisin 70-luvun ennätyksesssä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

        Liekö postimyynnistä otettu lemmikkieläimillekin nimet niin että saivat äänestyslipun


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liekö postimyynnistä otettu lemmikkieläimillekin nimet niin että saivat äänestyslipun

        Netissä kaveri esittelee postimyynistä ostamaansa äänestyskonetta.
        Taisi ostaa kaksikin, kappalehinta jotain sata taalaa.

        Demarit noita lienevät ostaneet ja laskentavuorossa ollessaan vaihtaneet aidon koneen sijaan. Softa tietysti muutettu Bidenin äänet moninkertaistavaksi


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

        Demukat ja repukat eivät mitään äänestyslippuja kenellekään lähettele, vaan vaaliviranomaiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Siksi demukat lähettivät kaikille kannattajilleen ja jopa kuolleille nipun äänestyslippuja, eli myös niille jotka eivät halunneet äänestää tai eivät olleet rekistereissä. Aku Ankka ja Mikki Hiirikin pääsivät äänestämään demukoita.

        Demukat myös lähiöitä kiertäessään ("ballot harvesting") pitivät mukana äänestyslippupinoja. Mistähän olivat saaneet aitoja? Vaiko väärennettyjä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikö jenkkilainsäädännössä ole minkäänlaista pykälää, jonka nojalla voisi määrätä vaalit hävinneen, mutta sen kohta kuukausitolkulla täysin perusteitta kiistävän ex-presidentin jonkinlaiseen sikäläiseen "Niuvanniemeen" - siis mielentilatutkimukseen? Vai onkohan manööveri lainlaatijallekin (ollut) niin uskomaton, ettei sellaista ole älytty kirjata lakiin?
        Suomessa jo eduskunnasta vaalitappion takia pudonnut kansanedustaja varmaan viime kädessä kannettaisiin sieltä ulos, jos itse kieltäytyisi, kuten Veikko Vennamokin (smp) kannettiin toukokuussa 1974 ulos pelkän määräaikaisen porttikiellon takia.
        Mutta mikä olisi tasavallan presidentin kanssa käytäntö, vai onko sellaisesta tempusta missään määrätty mustaa valkoisella meilläkään?
        Esim. Saksassa on holokaustin julkinen kiistäminen rikos.

        Kyllä varmasti onkin, mutta totuudenmukainen vaalitulos ei ole selvillä. Ilman rehellisä vaalitulosta on presidentin julistaminen VALLANKAAPPAUS.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liekö postimyynnistä otettu lemmikkieläimillekin nimet niin että saivat äänestyslipun

        Kyllä. Tietojen mukaan eräs rekisteröity opaskoira oli saanut postista äänestyslipukkeen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kyllä. Tietojen mukaan eräs rekisteröity opaskoira oli saanut postista äänestyslipukkeen.

        Lehtien otsikot tänään:

        3 miljoonaa kuollutta äänesti

        Software siirsi 7 miljoonaa ääntä Bidenille

        10 miljoonaa fake ääntä

        Äänestysliput palautuivat ennen kuin ne oli postitettu


        Alan epäileen toimittajakoulutuksen puutteita, kun en voi suomeksi aiheista lukea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin Floridassa oli värillisten tuki Trumpille hämmästelyn aiheena
        Mikä ettei, työllisyys takaisin 70-luvun ennätyksesssä.

        Työllisyydessä ei syy ollut, vaan trump onnistui määrittelemään siellä demokraatit kommunisteiksi ja sehän kauhistutti tyhmää latino kansaa.


    • Anonyymi

      Pitkä kirjoitus salaliittopaskaa. Ei mitään yhteyttä todellisuuteen.
      Kuka surkimus viitsii nähdä kirjoittamisen vaivan tällaisen takia.

      • Anonyymi

        Jos media tekis työnsä, ei tuota täällä lukisi.
        Kaikki aloituksessa oikein, miksi et lue samaa päivän lehdestä?

        MIHIN HITTOON ME TARVITAAN MEDIA TALOJA?

        Niin, ei mihinkään.


      • Anonyymi

    • Anonyymi

      Itse kanssa ihmettelin, mistä äänten laskennan loppuvaiheessa putkahti paljon ääniä demokraateille, noille aina oikeassa oleville saatanan rakeille. Jos kahden ehdokkaan kannatus on osavaltiossa käytännässä 50:50, ei ole kovin uskottavaa, että jossakin kaupungissa kannatus toiselle olisi 90%.

    • Anonyymi

      Ja persut uskovat.

    • Anonyymi

      Sitä mä vaan, että Twitter on eilen ilmoittanut siirtävänsä presidentin erikois Ywitter tilin Bidenille tammikuun 20. päivä vaikka Trump ei myöntäis tappiotaan.

      Tästä tullaankin helposti siihen, että Trumppia on arvosteltu alusta lähtien nimenomaan Twitterin käytöstä, sillä Twitter ei kuulemma sovi presidentin arvolle?

      Nyt kuitenkin näyttäisi siltä, että Trumpille on aikoinaan tarjottu Twitter käyttöön ja haluttu suoraa keskustelua hänen ja kansan välillä.

      Ja nyt kun Biden vuorostaan alkaa twiittaikemaan ja linkittää kissavideoita, niin se epäsopiva twiittailu onkin yhtäkkiä tosi hienoa, Biden on niin hieno ja kansaa lähellä, eikö vaan mene tälleen, mitä?

      • Anonyymi

        ” Ja nyt kun Biden vuorostaan alkaa twiittaikemaan ja linkittää kissavideoita, niin se epäsopiva twiittailu onkin yhtäkkiä tosi hienoa, Biden on niin hieno ja kansaa lähellä, eikö vaan mene tälleen, mitä?”

        Äläs nyt mene asioiden edelle, koska Bidenille ei ole pressan twitter-tiliä vielä siirretty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ” Ja nyt kun Biden vuorostaan alkaa twiittaikemaan ja linkittää kissavideoita, niin se epäsopiva twiittailu onkin yhtäkkiä tosi hienoa, Biden on niin hieno ja kansaa lähellä, eikö vaan mene tälleen, mitä?”

        Äläs nyt mene asioiden edelle, koska Bidenille ei ole pressan twitter-tiliä vielä siirretty.

        Vituttiko noin kovin, meneekö ihon alle?


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Pelkkää hörhöilyä reppu Russellilta.


      • Anonyymi

        "tietoturvakonsultti Russell Ramsland esittää lausunnossa monenlaista muutakin mielenkiintoista: "

        Juu mielenkiintoisia asioita oli erityisesti pdf:n kuudenella (6) sivulla, jossa Ramsland listaa Michiganissa sijaitsevista Wayne piirikunnan kaupungeista.

        Spruce Growe TWP, Atlanta TWP, Runeberg TWP, Wolf Lake TWP ja niin edelleen. Yksikään sivun kaupungeista ei ole Wayne piirikunnassa Michiganissa, vaan Becker piirikunnassa Minnesotassa.
        Itseasiassa Minnesota on yksi niistä osavaltioista, johon muutti paljon siirtolaisia Suomesta ja Runebergin kaupunki nimettiin J.L. Runebergin mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "tietoturvakonsultti Russell Ramsland esittää lausunnossa monenlaista muutakin mielenkiintoista: "

        Juu mielenkiintoisia asioita oli erityisesti pdf:n kuudenella (6) sivulla, jossa Ramsland listaa Michiganissa sijaitsevista Wayne piirikunnan kaupungeista.

        Spruce Growe TWP, Atlanta TWP, Runeberg TWP, Wolf Lake TWP ja niin edelleen. Yksikään sivun kaupungeista ei ole Wayne piirikunnassa Michiganissa, vaan Becker piirikunnassa Minnesotassa.
        Itseasiassa Minnesota on yksi niistä osavaltioista, johon muutti paljon siirtolaisia Suomesta ja Runebergin kaupunki nimettiin J.L. Runebergin mukaan.

        "Spruce Growe" --> Spruce Grove


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pelkkää hörhöilyä reppu Russellilta.

        Onpa painava ja asiantunteva argumentti


    • Anonyymi

      Punikit osaa likaisen pelin.

    • Anonyymi

      Se on jo todistettu että vaalivilppiä on tapahtunut kukaan ei pysty aukottomasti todistamaan kuinka laajasti mutta uusi tarkemmin vartioitu äänestys saattaa olla paikallaan?

      • Anonyymi

        Mitään laajamittaista vaalivilppiä ei ole tapahtunut missään osavaltiossa. Trump-tiimin kyvyttömyys on tullut esille monta kertaa ja he ovat hävinneet oikeuskanne toisensa jälkeen, koska tapauksilla ei ole juuri mitään tekemistä todellisten todisteiden kanssa. Jopa osavaltiot, piirikunnat ja niiden kaupungit menevät tältä porukalta sekaisin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitään laajamittaista vaalivilppiä ei ole tapahtunut missään osavaltiossa. Trump-tiimin kyvyttömyys on tullut esille monta kertaa ja he ovat hävinneet oikeuskanne toisensa jälkeen, koska tapauksilla ei ole juuri mitään tekemistä todellisten todisteiden kanssa. Jopa osavaltiot, piirikunnat ja niiden kaupungit menevät tältä porukalta sekaisin.

        Satoja vilppiin suivautuneita taviksia on antanut lausunnot, jotka lupaavat oikeudenkäynneissä valalla todistaa oikeiksi


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Milloinkahan ameriikan persut uskoo ettei kukaan heitä tosissaan ota? Ja loputtomastiko asialliset republikaanit katsoo puolueensa häpäisyä ja kaiken kunnioituksen vetoa vessasta alas?
      Aikooko suomen persut aloittaa saman pölhöilyn?

    • Anonyymi

      Viimeisimmän kanteensa Rudolph Giulianin johtama Trumpin lakitiimi teki Pennsylvaniassa.
      Tuomari Matthew Brann hylkäsi kanteen, jossa vaadittiin annettujen äänien poistamista.

      Brann perusteli hylkäystään näin:

      ”Tämä kanne, kuin Frankensteinin hirviö, on kurottu kasaan miten sattuu”

      -

      "Tämän tuomio­istuimen eteen on tuotu äärimmilleen venytettyjä väitteitä sekä spekulatiivisia syytöksiä, joita todistus­aineisto ei tue. Yhdys­valloissa ei tällä tapaa voi perustella ääni­oikeuden viemistä edes yhdeltä ainoalta äänestäjältä, puhumattakaan siitä, että se vietäisiin väestöltään kuudenneksi suurimman osa­valtion kaikilta äänestäjiltä”

      Tuomari Matthew Brann kuuluu republikaaniseen puolueeseen.

      • Anonyymi

        Laitas linkkiä


      • Anonyymi

        Laitan tämän toisen kohdan uusiksi, kun copy-paste laittoi jotkut sanat yhteen.

        "Instead, this Court has been presented with strained legal arguments without merit and speculative accusations, unpled in the operative complaint and unsupported by evidence. In the United States of America, this cannot justify the disenfranchisement of a single voter, let alone all the voters of its sixth most populated state."

        https://www.pamd.uscourts.gov/sites/pamd/files/opinions/20-v-2078.pdf
        sivu 2


    • Anonyymi

      kerätääs vähän

      Ohjelmoija joka ohjelmoi vaalihuijauksen tehneen ohjelman, on tunnustanut valaehtoisella todistuksella. Ohjelma siis huijasi Trumpin äänet Bidenille.

      Trumpin lakimiesten tiedotustilaisuudesta poimittua:

      Keskellä yötä tuodaan kuorma-autollinen tarkistamattomia Bidenin ääniä laskentapaikalle.

      Ääniä oli annettu enemmän kuin oli äänestäjiä!

      Ei tarkastettu henkkareita.

      Ääntenlaskenta Saksassa.

      Satoja valaehtoisia todistajia.

      Trumpin juristit kertoivat voivansa osoittaa oikeudessa, että Trump voitti:
      Pennsylvanian 300 000 äänellä.
      Michiganin 50 000 äänellä

      kun lailliset äänet erotetaan hylättäviksi tarkoitetuista äänistä, jonka varaan Bidenin voittojulistus perustuu.



      Suomessa uutisoitiin tilaisuudesta:
      https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/e647d1c0-0292-4528-bb4e-d44af97e1f60

      Vaaliepäselvyyksistä on jo enemmän näyttöä kuin Trump-Venäjä -salaliittoteoriasta, jonka väitteitä selvitettiin useita kertoja ilman todisteita.

      Ainoat todisteet osoittivat demokraattien vehkeilleen Venäjän kanssa.

      • Anonyymi

        On se kauhea häpeä jos ja kun nämä todisteet avataan oikeudessa ja valaehtoiset monet kymmenet jopa sadat todistavat vaalivilpillisyydestä ja suoranaisesta rikoksesta.
        Nyt itketään ja huudetaan demokraattiliberaalien leiristä kainenlaista sontaa mikä onkin ymmärrettävää, hehän halusivat tehdä tämä salassa, häpeällistä koko maailmalle.


    • Anonyymi

      Tulin tännekkin vilkaisemaan, mitä usa:n vaaleista kirjoitellaan.

      Olen itse seurannut vaalitouhuja jo pidemmän aikaa kiertäen kaukaa f-mediat.
      Vaalivilppi on ollut aivan käsittämätöntä ja sitä on harrastettu kaikin mahdollisin keinoin.

      Trump on tiennyt jo vuosia demokraattien vaalivilpeistä ja antoi nyt sen jatkua niin kauan, että roistot paljasti itsensä. Jengiä lähtee linnaan vaalivilpistä muualtakin kuin jenkeistä.

      Luin pari päivää sitten jutun, jonka mukaan Kraken-supertietokone keräsi kaiken tiedon äänestyskoneista, jotka oli verkoissa, jos totta, muuta ei tarvitse. . Niin ja milloin paljastetaan virallisesti, mitä löytyy Saksasta löytyneeltä serveriltä? Järkyttäviä paljastuksia tulossa ja nyt roistot tietää hävinneensä.

    • Anonyymi

      Prosessiivisen totuuden takana on aina ideologia. Ensiksi totuus pitää vääntää omien intressien ja poliittisen näkemyksen mukaiseksi ja jos lopputulos nähdään itselle epäedulliseksi, lopputulos kiistetään ja sitä pidetään laittomana ja jos lopputulos nähdään itselle myönteiseksi, lopputulosta pidetään oikeana, väärinpelaamisilta suljetaan silmät, vastapuolen ääntä sensuroidaan kuulumattomiin ja prosessi julistetaan salaiseksi, ettei sitä voida mitenkään kyseenalaistaa. Oikeuslaitos kun omilla hallussa, voidaan yksikantaan jättää tutkimatta ja näin prosessiivinen oikeus ototeutta valittua oikeusfilosofista ja poliittisesti validoitua totuutta. Oikealla totuudella ei ole mitään tekemistä paitsi nöyrtyminen väkivaltakoneiston edessä.

      Tästä on myös oikeusdogmattinen ja oikeusfilosofonen näkökulma. Ns. mannermaisessa oikeustulkinnassa, jota Suomikin pääsääntöisesti edustaa, jos sille on prosessivisen totuuden ja voiton kannalta siitä etua. Mannermainen oikeukäsitys tulkitsee totuutta siten, että ensiksi on lakipykälät ja siltä pohjalta luodut valtarakenteet, ja kontekstin ja tapahtumien todellinen luonne ja sisältö ovat toissijaisia. Tämä johtaa helposti mielivaltaan. Koska itse teoilla ja tapahtumilla suhteessa totuuteen ei ole merkitystä samalla tavalla kuin esimerkiksi analyyttisemmassa ns. anglosaksisessa oikeusfilosofiassa ja käytänteissä.

      Otan esimerkin. Jos joku väittää jonkun tehneen rikoksen, oikeuden tehtäväksi ei nähdä totuutta siinä vaatimuksessa, että teko voitaisiin todistaa, vaan todistustaakka helposti siirretään vastaajalle. Tuossa katsannossa ei katsota olevan merkitystä vatsaajan oikeusturvalla, eli oikealla totuudella ja lain mukaisella prosessilla oikeuden soveltamisessa, näytöt validoitaan ilman dokumentaarista yhteyttä väitettyyn tekoon jne. jne. Uhriin luodään leima ja sen jälkeen keskustellaan vain siitä, onko olemassa jokin laki kyseisestä leimasta ja teosta. Toissijaiseksi nähdään se, onko olemassa lain mukaisia näyttöjä tai onko esimerkiksi syyteoikeus vanhentunut. jne. jne.

    • Anonyymi

      Donald Trumpilla näyttää olevan vakavia ongelmia ymmärtää ja sitä kautta tietysti myös hyväksyä Joseph Bidenin voitto äskettäin käydyissä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa.

      Osavaltioiden vaalivirkailijoiden sekä ulko- että kotimaisten tarkkalijoiden ja eri liittovaltion valvontaelinten mukaan vaalit käytiin asianmukaisesti, eikä mitään poikkeavaa niissä ole ilmennyt.

      Trumpin lakitiimit ovat kuitenkin jättäneet kymmeniä kanteita koskien eri osavaltioiden vaaleja, mutta tulokset niistä ovat olleet paria pientä poikkeusta lukuun ottamatta lunta tupaan-päätöksiä Trumpille, tuomarin toisensa jälkeen hylättyä huterin perustein ja pääsääntöisesti ilman validia todistusaineistoa oikeusistuimille jätetyt kanteet.

      Se, joka näissä jutuissa on voittanut, on tietysti Yhdysvaltain demokratia, kuten annetuista päätöksistä näemme, mutta tokihan rahallisen tilin niistä tekee päämiehensä epätoivoista rimpuilua hyväkseen käyttävä Giuliani ja muut Trumpia edustavat lakitiimin jäsenet.

      Kello käy Trumpille, ja jossain vaiheessa hän joutuu vain hyväksymään sen tosiasian, että virkakausi loppuu juuri siihen hetkeen, kun Joseph Biden virallistetaan juhlallisesti Yhdysvaltain 46. presidentiksi 20. tammikuuta 2021.

      Donald Trumpista tulee tuolloin kansalainen Trump, mutta valitettavasti hänelle ei näytä jäävän juuri lepoaikaa, sillä heti näyttää odottavan melkoinen liuta kanteita eri tuomiostuimissa muun muassa veroepäselvyyksien vuoksi.

      • Anonyymi

        "Donald Trumpilla näyttää olevan vakavia ongelmia ymmärtää ja sitä kautta tietysti myös hyväksyä Joseph Bidenin voitto äskettäin käydyissä Yhdysvaltain presidentinvaaleissa."

        Ei ainoastaan Trumpilla, vaan häntä komppaaville tuottaa ylitsepääsemättömiä vaikeuksia ymmärtää ja hyväksyä Bidenin voitto. Tämäkin palsta on täynnä mitä eriskummallisempia salaliitoteorioita ja muut hörhöilyä.


    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Debunkattu höpö höpöksi.


    • Anonyymi

      Olisi mielenkiintoista kuulla mitä nämä osavaltioiden tuomarit ovat mielessään ajatelleet kun ovat hylänneet näitä hatarilla todisteilla esitettyjä juttuja. Nyt jo noin 30 juttua. Viimeksi Pennsylvaniassa tuomaria ei edes naurattanut vaan hän taisi olla lähinnä ärtynyt olemattomilla todisteilla ja epämääräisillä väitteillä esitettyyn juttuun. Saa nähdä kuinka monta kierrosta Trumpin tiimi ehtii vielä käydä ennen kuin aika loppuu ja osavaltiot vahvistavat vaalien tuloksen yksi toisensa jälkeen. Sen jälkeen Trumpin tiimin peli on loppu ja hävitty. Biden tullaan valitsemaan varmasti presidentiksi ja Trump lähtee tavalla tai toisella Valkoisesta Talosta. Nyt olisi oiva aika omaksua ajattelu että hopea ei ole häpeä tai englanniksi sanottuna silver is not shame.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      168
      2891
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2051
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      23
      2024
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1835
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      69
      1567
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1323
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1222
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1211
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1193
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1181
    Aihe