Pitääkö taivaaseen pääsevän olla tällainen

Anonyymi

Tuttuni on kääntynyt erittäin uskovaksi ja on todella kiihkeä. Hän joutuii jättämään työnsä ja kulkee nyt puhumassa uskostaan kaduilla ja liikenteessä jne. Hänellä on vain hyvin kapea alue mikä hänen mukaansa on oikea tie, muut uskovat ei pääse taivaaseen kuin hänen kanssaan samoin tuntevat. Hän saa Jumalalta viestejä. Nämä ovat viime aikojen oiea uskon merkin
- maskia ei saa käyttää, Jumala kielsi
- abortti ei ole koskaa hyväksyttävä, äitejä ei saa edes tutkia ettei sikiötä poisteta ennen syntymää mahdollisen vamman takia (luulen hänen hyväksyvän äidin verenpaineen jne mkittaukset, en tiedä)
- Trump on ainoa jumalanmukainen uudestisyntynyt Israelin ja antiabortin ystävä, joka on valittu seuraavaksi kaudeksi. Trump tulee vielä voittamaan. Muut häviävät moraalittomuutensa takia. Trumpilla korkea moraali?
- rukoilee liikenneonnettomuudessa kuolleen pojan herättämäseksi. Rankkaa omaisille
- paheksuu naisia vallassa ja erityisesti Sanna bleiserikuvaa. Pitää olla rintaliivit.

18

66

  Vastaukset

  • Job.25:4-6 Kuinka siis ihminen olisi vanhurskas Jumala edessä ja kuinka vaimosta syntynyt olisi puhdas? Katso, eipä kukaan ole kirkas eivät tähdetkään ole puhtaat hänen silmissään; saati sitten ihminen, tuo mato, ja ihmislapsi tuo toukka! Job.17:14

  • Jokainen uskovainenkin on vain ihminen. Kukin pelastuu omista lähtökohdistaan ja voi olla vaikka minkälaista rikkinäisyyttä taustalla, joka sitten sotkeutuu myös näihin uskon asioihin kyseisen ihmisen mielessä. Ei tietenkään pidä olla tuollainen kuin esimerkissä kerrot, taivaaseen päästäkseen. Ihmisiin ei pidä katsoa eikä heitä seurata, vaan pitää katsoa Jeesukseen ja seurata häntä.

   • Jos ei ole koskaan ennen ollut kuullut Jeesuksesta ja nyt kuuli . Ortodoksikirkon väkeä on paljon noissa vapaissa lahkoissa ja juutalaisia muslimeja jne. On hindujakin . Ne hihhulii babtistit myös hellarit. Tavallinen kristitty on niin kokoajan elänyt kristittynä mutta muista uskonnoista kun kääntyy tietysti siinä joutuu myös todistaan että Jeesus on vapauttanut vaikka noituudessa tai juutalaisuudesta . Niinku jotkut on ollu noitia satanisteja ja varastellu niin niille uusi asia . Käynyt ehkä upotuskasteella tai kääntynyt kristityksi . Jotkut sitten huijaa ja kerää rahaa tavaraa ilmaista ruokaa tyyppejä on huumeporukoissa jne. Vääriä jeesuksia on juutalaisista. Venäläinen ortodoksiuskonto kyllä kastaa vauvat mutta vapaissa suunnissa ei kasteta kuin aikuiset.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Jos ei ole koskaan ennen ollut kuullut Jeesuksesta ja nyt kuuli . Ortodoksikirkon väkeä on paljon noissa vapaissa lahkoissa ja juutalaisia muslimeja jne. On hindujakin . Ne hihhulii babtistit myös hellarit. Tavallinen kristitty on niin kokoajan elänyt kristittynä mutta muista uskonnoista kun kääntyy tietysti siinä joutuu myös todistaan että Jeesus on vapauttanut vaikka noituudessa tai juutalaisuudesta . Niinku jotkut on ollu noitia satanisteja ja varastellu niin niille uusi asia . Käynyt ehkä upotuskasteella tai kääntynyt kristityksi . Jotkut sitten huijaa ja kerää rahaa tavaraa ilmaista ruokaa tyyppejä on huumeporukoissa jne. Vääriä jeesuksia on juutalaisista. Venäläinen ortodoksiuskonto kyllä kastaa vauvat mutta vapaissa suunnissa ei kasteta kuin aikuiset.

    Venäläinen ortodoksiuskonto kyllä kastaa vauvat mutta vapaissa suunnissa ei kasteta kuin aikuiset.

    Oikein sanottuna aikuisten kastajat kastavat vain ne jotka ovat hyljänneet luterilaisuuden ja ottaneet sen sijaan helluntailaisten opit.

    Tunnustuksellinen luterilaisuus hylkää uudestikasteen ja jättää ne upotuskastetut perkeleen haltuun.


  • Trump o kolmen vaimon mies.Olettamus,koska ei tunneta lähemmin tai edes tavattu.Moraalista emme tiedä antaa Amerikan hoitaa oman maansa asiat.

   • Sen venäläinen perhe on itä Euroopasta slaavi persia jne.


  • Uskova ymmärtää mistä Jeesus pelastaa, iankaikkisesta kärsimyksestä tulikivijärvestä, siksi on hätä lähimmäisen kohtalosta.

   • tarkoitatko tulivuorta?


  • >>>Hän joutuii jättämään työnsä ja kulkee nyt puhumassa
   uskostaan kaduilla ja liikenteessä jne.<<<

   Ei kait hän puhu uskostaan (itsestään) vaan uskonsa kohteesta;
   Jeesuksesta Kristuksesta! Oletko erehtynyt vai puhuuko hän
   todella itsestään?

   • Hyvä huomio. Itseuskoiset kerskuvat uskostaan he haluavat pysyä kostonhimoisia ja kerskua omasta uskostaan. Olla jotain tulla joksikin näkyy itseuskoisista.


  • Ei pidä. Kyseessä on tyypillinen alkuhurahtaminen, jonka aikaista käytöstä monet jopa ymmärtävät jälkikäteen vähän hävetä. On ollut enemmän intoa kuin taitoa ja ymmärrystä.

  • Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh..;oP;oP.. siis AIWAN MAHTAVAA<3<3<3<3 tää kaveri todella ymmärsi mitä pitää tehdä, MAALLINEN TYÖ ei sovi Hengelliseen Elämään<3<3<3 toista on nää luutuneet 40-50luvuilla syntyneet HARMAAHAPSET, joille TYÖ = Se Totinen JUMALA ja Raamattu lentää roskikseen kun POMO soittaa ja pitää lähteä 5 aikaan aamulla RAKSALLE telineentekoon ja VALUHOMMIHIN ja RAADOTTAMAHAN!!! tai OJJOO kaivamahan!!kun kyse on näistä ja SUOMALAINEN_HARMAAHAPSI pääsee sementtisäkkejä PORTAITA pitkin kantamaan 10:een kerrokseen, on se sille TAIVAS!!!

   • Koska työtä pitää tehdä eikä varastaa. Intian hindut ja gigolot ei tee työtä meditoi ja varastaa.


   • KAtoin juutuubista filmin jossa oli vain ikäihmisiä töissä jossain yrityksessä jossa tehtiin ainakin hevoselle sopivia rokoteneuloja !

    yritys oli toisessa kerroksessa ja sinne piti kiivetä muistelisin 21 porrasta. niinkauan kuin ne selvitti sai tulla töihin.

    olisit sinne erinomainen työmies.


  • Usein nämä tarinat on selvästi keksittyjä, mutta tämä kuulostaa aidolta. Mihin porukkaan hän noin tarkemmin liittyi? Hellareissahan on eroja. Helluntaikirkkoon?

  • Aloittajan hyvä tuttu on nyt aivan oikealla tiellä.T. Esirukoilija.

  • ei hellareissa päästetä mitään naulanreikäoppisia mihinkään kadunkulmiin huitomaan, taitaa olla pelkkää tarinaa moinen aloitus.

  • Taas brovo vauhdissaan. Salopuu

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   294
   11915
  2. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   227
   7480