Sosiaalisen median säälittävin ihmistyyppi?

Anonyymi

Sellainen, joka lukee CNN:ltä suomennettuja agendauutisia suomalaisesta mediasta kuin Jumalan Sanaa ja yrittää vahvistaa kristallisen haurasta pikku piirimyyjä-kokoomusegoaan olemalla "voittajien puolella".
‍‍
Tällaisilla ihmisillä ei ole koskaan minkäänlaisia oikeita argumentteja mihinkään keskusteluun. Heitä ei kiinnosta tippaakaan ottaa itse asioista selvää, lukea vaihtoehtoisia medioita, punnita asioita eri kanteilta tai ymmärtää kokonaisuuksia. Saati kyseenalaistaa mitään. Heille ei voi opettaa mistään mitään, eivätkä he voi koskaan oppia mitään uutta, koska tietävät jo kaiken.
‍‍
He tietävät "ihan varmasti", että minkäänlaista vaalivilppiä ei ole missään tapahtunut, koska suomeksi käännetyt CNN:n uutiset ja Facebookin "faktan"tarkastajat kertoivat heille niin. Kaikki muu olisi "salaliittoteoriaa". On myös ihan "ok" katkaista TV-lähetys kesken istuvan presidentin puheen, koska Vihapuhe [tm] ja Unelma [inkl.moms]. Se on sitä "oikeanlaista sensuuria".
‍‍
Tänään oli uutinen raskaasti velkaantuvasta Espoosta, jossa kerrottiin kaupungin väestönkasvun olevan "laadukasta", vaikka verotulot eivät olleet nouseet. Sehän on sama, kun väittäisi laihdutuskuurin onnistuneen, kun paino on noussut. Menen sanattomaksi tällaisen uuslukutaidottomuuden edessä. Toisessa artikkelissa kerrottiin, että "Tampere säästää, kun verot ja maksut nousevat". Verothan nimenomaan nousevat, KOSKA TAMPERE EI OSAA SÄÄSTÄÄ!
‍‍
Tällaisia uutisia julkaisevaa mediaa sokeasti uskovien ihmisten mielestä Trump on Saatana. Siinä mielipiteessähän ei tietenkään olisi mitään vikaa, jos se olisi heidän oma valistunut mielipiteensä. Mutta heidän mielestään Trump on Saatana, koska Iltalehden, HS:n ja Ylen kettutyttötoimittajat (tai oikeammin CNN:n uutisten suomentajat) ovat kertoneet heille niin. Hehän ovat auktoriteetteja. Moni näistä ihmisistä on tuskin koskaan kuunnellut yhtäkään Trumpin puhetta tai tutustunut mitenkään syvemmin hänen politiikkaansa. "Se on vaan niin hirveä".
‍‍
On kova halu "sulautua joukkoon". On mukavaa olla tottelevaisesti 67-74% kokonaisveroastetta maksava, asuntovelkainen lammas. Luo turvallisuutta ja voimakasta yhteisöllisyden tuntua, kun saa itsekin olla yksi pisara sangon kollektiivista, sosiaalidemokraattista ruskeaa, samanmielistä lietettä.
Sitä lietettä, joka ilmiantaa naapurinsa jos hän ei ole mökillään noudattanut paskalakia tai on ehkä rakentanut johonkin ilman viranomaisten lupaa 25m2 puuliiterin. Ne ovat niitä samoja ihmisiä, jotka ajavat Kehä Ykkösellä aina vasenta kaistaa 5 km/h alle rajoituksen koronamaski naamallaan, koska Avensiksen mittari näyttää kahdeksaakymppiä. Ja Neuvostoihmisen on NOUDATETTAVA SÄÄNTÖJÄ.
‍‍
Minä en tiedä, onko alla oleva kuva vitsi vai ei. Kaveri vain jakoi sen seinälleni. Nykyinen meno on niin naurettavaa ja absurdia, että enää ei voi olla varma mikä on totta ja mikä parodiaa. Keijo Kaarisadettakin moni poliitikko luuli aikoinaan oikeaksi poliisiksi. Kuvassa kuitenkin pappi antaa lapselle vesipistoolilla kasteen, kaikkia etäisyys- ja koronamääräyksiä noudattaen. Oli tämä kuva vitsi tai ei, se kuitenkin kiteyttää mielestäni nykyisen mielisairaan orwellilaisen todellisuuden erinomaisesti.

25

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Täydet 10/10

    • Anonyymi

      https://en.wikipedia.org/wiki/Lawsuits_related_to_the_2020_United_States_presidential_election

      Tuossa ovat ne oikeustapaukset joissa on yritetty vaalivilpin olemassaoloa todistella. Mitään näyttöä vaalivilpistä ei ole löytynyt, vaikka USA:n tuomareista iso osa on republikaaneja ja diggaavat nimenomaan Trumpin puoluetta. Todisteiden perään ovat kyselleet myös hiljattain Trumpin virkoihinsa nimittämätkin tuomarit. Todisteita ei vaan ole löytynyt. Edes Breitbartin sivuilta ei löydy sellaisia todisteita, jotka olisivat kelvanneet oikeudessa Trumpin itse nimittämille tuomareille.

      USA:n liittovaltion korkeimpaan oikeuteen ei ole mennyt vielä yksikään vaalivilppiväite. Kaikki ovat karsiutuneet jo reilusti sitä ennen.

    • Anonyymi

      --- He tietävät "ihan varmasti", että minkäänlaista vaalivilppiä ei ole missään tapahtunut,

      Ei "me" tiedetä mitään varmasti, mutta missä ne todisteet vilpistä ovat? Trumpin oikeusjutut eivät ole edenneet mihinkään.

      Eilen illalla se General Services Administration antoi luvan aloittaa vallanvaihdoksen.

      Lisäksi Trumpin lakitiimin toiminta on ollut niin noloa. Vedetään tiedotustilaisuus jossain lähiössä tyyliin plantagenin takapihalla autotallin edessä. Ollaan innoissaan, että nyt saatiin mukaan todellinen tähtiasianajaja, ja parin päivän päästä ollaan tyyliin "emme koskaan edes tunteneet häntä". Trumpin nimittämät tuomarit ovat hylänneet niitä haasteita kymmenittäin, koska todisteet puuttuu.

      Kannattaa vaan hyväksyä että oma suosikki hävisi vaalit. Ne on yhdet vaalit eikä mikään maailmanloppu. Ei tässä ole mitään sellaista, että pitää olla voittajien puolella. Toinen voitti, toinen hävisi. So what?

    • Anonyymi

      Persujen peppukipuilua on hauska lukea :)

    • Anonyymi

      Asiaa,sanoisin.

    • Anonyymi

      Loistava kirjoitus!

    • Anonyymi

      Niinpä. Niiden mielipide, jotka pohjaavat sen Iltalehden ja Ylen toimittajien suomentamiin juttuihin, ei ole heidän oma mielipiteensä.

      Mielipiteen pitää pohjautua mainitsemasi "vaihtoehtomedian" juttuihin ennen kuin se on oma mielipide.

      • Anonyymi

        Toinen hyvä vaihtoehto, meille muille kuin teille joko/tai-immeisille, saattais olla se, että lukee molemmat, ja muodostaa ”oppimastaan” jonkun ihan ikioman kultaista keskitietä edustavan linjauksen?


      • Anonyymi

        Miten media voisi olla luotettava, ellei Putin sitä rahoita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen hyvä vaihtoehto, meille muille kuin teille joko/tai-immeisille, saattais olla se, että lukee molemmat, ja muodostaa ”oppimastaan” jonkun ihan ikioman kultaista keskitietä edustavan linjauksen?

        Siis tyyliin joko/tai-immeiset: vaalivilppiä tapahtui/vaalivilppiä ei tapahtunut ja kultaisen keskitien immeist: vaalivilppiä tapahtui tai sitten ei?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toinen hyvä vaihtoehto, meille muille kuin teille joko/tai-immeisille, saattais olla se, että lukee molemmat, ja muodostaa ”oppimastaan” jonkun ihan ikioman kultaista keskitietä edustavan linjauksen?

        Tuo ei onnistu. Jos muodostat kultaisen keskitien mielipiteen käyttäen keskiarvossasi salaliittoteorioita niin olet sitä mieltä, että rokotteen melko todennäköisesti tappavat miljoonia ihmisiä vuosittain, aika todennäköisesti 5G mastot syöttävät aivoihisi istutettuun siruun deep state propagandaa ja melko todennäköisesti Maapallo on litteä tai ainakin ranskanpastillin muotoinen. Maailmankuvaa ei voi muodostaa laskemalla keskiarvoa kaikkein äänekkäimpien huutajien väitteistä vaan siinä pitää käyttää luotettavimpia tiedonlähteitä.

        Mediakritiikin perusteisiin kuuluu se, että osataan tunnistaa salaliittoteoriasivustoja ja valeuutisten levittäjiä ja huomataan, että kyseinen toiminta on tahallista. Eli vaikka hörhösivuilla on myös paikkansapitäviä väitteitä niin niitä paikkansapitäviä väitteitä käytetään vain luomaan sivustolle uskottavuutta ja samalla uskottelemaan lukijoille että myös ne täyttä soopaa ja propagandaa olevat huuhaaväitteetkin olisivat totta.


    • Anonyymi

      On melkoinen saavutus, että monet suomalaiset on saatu aivopestyä niin, että jenkkien vaaleista ja erityisesti Trumpin vastustuksesta on tullut maailman tärkein asia. Sen näkee tunteenomaisista purkauksista tässäkin ketjussa.

      Jenkkien presidentinvaalit ovat kymmeniä kertoja tärkeämmät kuin vastaavat vaalit meillä, jos arvio tehdään uutisoinnin määrän perusteella. Nyt märehditään Yhdysvaltain tulevia ministerinvalintoja.

      Välillä tuntuu siltä, että media tarkoituksella suuntaa huomion pois Suomesta ja Euroopasta. EU:n tärkeitä asioita ei paljoa käsitellä, esimerkiksi massiivista tukipakettia, josta aiheutuu tuhansien eurojen edestä maksettavaa jokaista suomalaista kohti.

      • Anonyymi

        Suomen ja muittenkin maitten mediat ovat kohkanneet aina Yhdysvaltain presidentinvaalista, mutta tällä kertaa kohkaaminen on ollut tavallista räiskyvämpää, kun vaalin voittajana itseään pitävä häviäjä järjesti vaalin jälkipyykistä Yhsysvaltojen vaalihistorian loistavimman shown.


    • Anonyymi

      Säälittävimpiä ovat MV-kuplassa elävät öyhöttäjät joilla on oma sanasto ja jotka eivät edes ymmärrä termejä mitä (muten "oikeusvaltioperiaate") ja antavat niille jotain absurdeja merkityksiä. Ja näillä öyhöttäjillä ei ole minkäänlaista yleissivistystä eivätkä tietenkään tarkista ensimmäistäkään asiaan liittyvää faktaa.

      • Anonyymi

        Jätetään öyhötys toiseen ketjuun.


    • Anonyymi

      Ihan oikeudessa asti on Trump käynyt häviämässä jo monta perusteetonta vaalivilppiväitettä. Jos ei kerran todisteita ole, niin oikeus ei voi muuta kun ihmetellä turhia oikeusjuttuja.

      Aidosti vaikuttaa mielestäni siltä, että taitaa olla ne sinun vaihtoehtomediasi, joiden tarkoitus on kylvää epäuskoa ja riitoja, jotta sinusta tulisi työkalu tämän meidän isiemme rakentaman yhteiskunnan tuhoamiseksi.

      • Anonyymi

        Muutenkin toi ihan on hölmö näkökulma, että totuus olisi joku välimuoto valtavirran median ja ties minkä netissä toimivien blogien ja tubettajien välillä. Sitä pitäisi sitten laskea, että mikä on jakauma, ja sen mukaan sanoa, että mikä on totuus vaalivilpistä.
        Tässäkin tapauksessa tosiasiat on ilmiselvästi tutkittavissa: oikeuslaitos päättää sen todisteiden pohjalta. Biden voitti, Trump sai ihan sikana ääniä myös. Se siitä sitten

        Jotta lähihistoria ei unohdu, niin paha valtavirtamedia ympäri maailmaa odotti neljä päivää ennen kuin uskalsivat julkistaa voittajan, Miksi odottivat, vaikka olisivat voineet heti vaali-illan jälkeen alkaa "manipuloida" ihmisten mielipiteitä? He eivät tässä vaali-asiassa kylväneet ristiriitaa tai epäilystä, vaan sen teki vaan toinen osapuoli, presidentin johdolla, joka jatkaa sitä edelleen.


    • Anonyymi

      Suomalaiset on yritetään saada uskomaan yhteen, ainoaan oikeaan totuuteen. Yksinkertaisimpiin tämä yksinkertaistava jaottelu totuuden ja valeen väililä vetoaa. Massojen manipulointiin pyrittiin aikanaan myös itänaapurissamme, Pravda oli yhtä kuin totuus.

    • Anonyymi

      Onko kaalisoppa taas suolatonta, kun Pietarin trollit ovat noin ärhäköitä?

      • Anonyymi

        Trollihysteria on omanlaisensa manipuloinnin tulos.


    • Anonyymi

      Moni ilmotatuu ketjussa aloittajan profiiiiliin...

    • Anonyymi

      Ei taida monikaan Bidenisti tietää että Trump oli edesmenneen JFK Juniorin kaveri, eli Trump on itse asiassa samaa jengiä kuin JFK, jota pidetään edelleen hyviksenä. Kannattaa miettiä miksi JFK murhattiin, myös sen veli, samasta syystä valtamedia mustamaalaa myös Trumppia kaikin keinoin, hyvä etteivät ole jo tappaneet Trumppiakin.

      • Anonyymi

        Kuinka moni trumpisti ymmärtää, että Trump hävisi?


    • Anonyymi

      Pietarin Tiltua harmittaa kun nyt Trump näyttää heittäneen kirveen kaivoon. Oli niiiiiiiin hyvä tilaisuus ajaa omia asioita eteenpäin kun huomio keskittyi vain USA:n vaaleihin ja kaikki salkkarihörhöily meni läpi. Mutta kohta taas paluu takaisin arkeen eli joutuvat tuottamaan omat väitteensä RussiaTodayn propagandasta meidän ilkeiden ihmisten huudellessamme heitä trolleiksi.

    • Anonyymi

      Olipa hyvin kirjoitettu!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      241
      3744
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2274
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe