Demokratian kumoamiseen tähtäävä rintama

Anonyymi

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/vmlouek/unelma-helsingista-ilman-kommunisteja-onko-kokoomus-kaynnistamassa-poliittisen-puhdistuksen-helsingissa/
Kokoomuslainen Atte Kaleva niputtaa väkivaltaa tekevät maahanmuuttajat kommuniisteiksi ja että kommunistit tukevat väkivaltaisia islamisteja.
Kaleva esittää tunnuksen: "Helsinki kommunistivapaaksi".

Eikö tämä ole raaka käsitteellinen petos, jonka avulla pyritään tuhoamaan Suomen työväenliike kokonaan?

27

85

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä on. Normaali oikeistoporvarien tyypillinen valhe.
      Kalevan viestissä esitetään rauhanliike antifan olevan kommunistinen liike. Mies puhuu palturia
      Antifa-liike keppihevosena Kaleva vaatii kommunistien toiminnan lakkauttamista.
      Todellisuudessa antifa on puolueisiin sitoutumaton rauhanliike, eikä esiinny väkivaltaisesti kuten äärioikeistolaiset liikkeet. Antifa suhtautuu kielteisesti uskonnolliseen terrorismiin.

    • Anonyymi

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/vmlouek/kokoomusvaltuutetun-unelma-tampereen-yliopistosta-ilman-kommunisteja/

      Helsingin kokoomuslaianen kaupunginvaltuutettu Atte Kaleva unelmoi Tampereen yliopiston muuttamisesta kommunistivapaaksi alueeksi.
      Useat kirjoittajat mieltävät US-blogeissa Kalevan viestit yhtymiseksi perussuomalaiseen vihapolitiikkaan, demokratian kumoamiseksi tähtääväksi.
      Koko vihervasemmisto leimataan oikeistopiireissä kommunisteiksi. Tästä on kysymys Kokoomuksen edustajan aloitteessa.

      • Anonyymi

        Eiköhän se jo sitä olekkin. Kun ottaa huomioon kommareiden kannatuksen viime vaaleissa. Plus sen tosiasian, ettei puoluerekisterissä ole yhtään kommaripuoluetta.


    • Anonyymi

      Kaleva ei ole yksin vaikka vähän hei...hei tyyppi onkin.
      Persut käyvät taistoa kommunisteja ka marxilaisuutta vastaan kulttuurimarxisteja ya toisella nimellä vihervasemmistoa vastaan.
      Kaleva, ps-puolue ja nyt Kokoomuskin käy taistoa suurta osaa Suomen puoluekenttää vastaan.
      Äärioikeistolainen rintama on antanut sodanjulistuksen demokratiaa vastaan.
      Perussuomalaiset ovat toitottannet teesiä pitkään. Palstan persutrollit ulostepolitiikalla pohjustavat demokratian kumoamista.

      • Anonyymi

        "Persut käyvät taistoa kommunisteja ka marxilaisuutta vastaan ...."

        Eivät käy. Saattaisivat toki käydäkin mutta kun vastustajaa ei ole.


      • Anonyymi

        "Persut käyvät taistoa kommunisteja ja marxilaisuutta vastaan ...."

        Taas tulee aivan huuhaata. Miksi ihmeessä persut haaskaisivat aikaa ja energiaa kommareita vastaan käytävään "taistoon" ts. puoluetta, joka nauttii nolla-kannatusta. Demareita ja vihreitä vastaan käytävä "taistelu" on persuille loogisin suunta - ei kommarit. Mitästä hullua - jokainen kommareihin käytetetty minuutti on täydellistä ajanhaaskausta.


    • https://yle.fi/uutiset/3-11661126
      Kapitalistien edustajat uhittelevat Kalevan ajatusten suuntaisesti.
      Taustalla on ajatus kapitalistien isäntävaltaan siirtymisestä. Neuvottelut kelpaavat vain jos ne ovat edullisia omistajille.
      Proletaarien tarvitsee herätä Ruususen unesta,

    • Anonyymi

      Kommunisteiksi leimataan kaikki, jotka hyväksyvät muut kansallisuudet ja niiden kulttuuri tai erilaiset väestöryhmät kuten vammaiset , seksuaalipoikkevat jne..
      Näillä perusteilla kommunistit leimataan jopa natseiksi.
      Jos lähimmäisistä huolta pitävät ovat kommunisteja, olkoon niin.

      Äärioikeisto on todella äärioikeisto ja lähellä fasismia, kuten Atte Kaleva.

    • On aina plussaa jos päästään eroon noista orjakauppiaista joita kommunisteiksi kutsutaan. Eihän mikään muu poliittinen uskonto ole yltänyt yhtä orjuuttavaan saavutukseen kuin kommunismi. Jopa natsit jäivät kakkoseksi teille!

      • Anonyymi

        Palstan riistokapitalistien tuska ja vitutuskäyrä se on näköjään kasvanut jo todella kriittisiin lukemiin kun esimerkiksi tämä Sanna Marinin johtama Suomen nykyinen hallitus on yksi Suomen suositumpia hallituksia kautta aikojen meidän suomalaisten ihmisten keskuudessa.

        Todella mukava nyt huomata kuinka paljon nyt palsta riistokapitalistia oikein vituttaakaan tämä Suomen nykyinen hallitus. Hyvä niin.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Palstan riistokapitalistien tuska ja vitutuskäyrä se on näköjään kasvanut jo todella kriittisiin lukemiin kun esimerkiksi tämä Sanna Marinin johtama Suomen nykyinen hallitus on yksi Suomen suositumpia hallituksia kautta aikojen meidän suomalaisten ihmisten keskuudessa.

        Todella mukava nyt huomata kuinka paljon nyt palsta riistokapitalistia oikein vituttaakaan tämä Suomen nykyinen hallitus. Hyvä niin.

        Mikä on riistokapitalisti? Tuo on jotain mitä ei ole satoihin vuosiin täällä näkynyt jos aiemminkaan.

        Mikä on Euroopassa riistänyt sitten vuoden 1900 on sosialismin eri viritykset, punainen ja harmaa versio. Jos riistoa haluat niin käänny niiden puoleen.

        Sinäkään, verbaaliulosteestasi päätellen komuloistollero, et selviäisi elämästäsi ilman porvarillisen kapitalismin tukea, joka vähintään sossun kautta syöttää sinua ja pesuettasi!

        Nykyinen hallitus on viemässä meitä tuhoon, se ei tee yhtikäs mitään, jotta suurtyöttömyys saataisiin kuriin ja porukka tienaamaan omaa elämäänsä. Vai onko sinulla jotain salaista tietoa siitä miten nykyinen hallitus aikoo saada lisää tuottavia työpaikkoja?


    • Anonyymi

      Karl Marx kirjoitti 160 vuotta sitten yhdessä toverinsa Friedrich Engelsin kanssa maailmaa mullistaneen Kommunistisen puolueen manifestin. Samalla parivaljakko loi teoreettista perustaa työväenliikkeelle ja marxilaiselle ajatte-luperinteelle, jota sittemmin kehittivät muun muassa Lenin ja Antonio Grams-ci, ja joka elää edelleen. Kun tutustuu Marxin ajatteluun esimerkiksi Pääomaa lukemalla, huomaa, että hänen tekemissään analyyseissä yleinen ja erityinen leikkaavat toisensa mielenkiintoisella tavalla. Yleinen teoreettinen tulkinta historian prosesseista, kuten kapitalismin kehityksestä, auttaa ymmärtämään erityistä historiallista tapahtumasarjaa, vaikkapa taloudellista lamaa tai suurvaltakonflikteja.Marx erittelee kuitenkin historiallista tapahtumaa niin yksityiskohtaisesti ja hienojakoisesti, ettei tämä erityinen tapahtuma pelkisty vain yleisten historiallisten kehityskulkujen passiiviseksi ilmentymäksi. Toisin sanoen, yleinen teoria auttaa ymmärtämään historiallista tilannetta mutta tavalla, joka ei vähennä tämän tilanteen omaleimaisuutta.Marxin analyyseissa kiehtoo se, miten hän arvioi historiallisia tapahtumia, politiikkaa ja ilmiöitä suhteessa kapitalismin yleisiin lainalaisuuksiin ja toimintatapoihin. Marxin menetelmä auttaa myös meitä ymmärtämään esimerkiksi suomalaisessa yhteiskunnassa toteutettavien koulutuksen, tulonjaon tai työelämän muutosten yhteyttä globaalin kapitalismin asettamiin vaatimuksiin sekä maan hallituksen ja muiden poliittisten voimien asemaa tuossa muutosprosessissa.

    • Anonyymi

      Atte Kaleva (kok) käy taistoon persujen kera suurta demokraattista väestönosaa vastaan.
      Pieni satu poliittisesta jaottelusta.

      Aitonatsi?
      Jos parjaat juutalaisia ja muiden uskontojen edustajia, esität mm. arabeista kaikenlaista, parjaat seksuaalisesti tai ruumiinominaisuuksiltaan toisenlaisia, työläisiä saamattomiksi olennoiksi, olet ansainnut aitonatsin nimityksen ja ruhtinaallisen palkinnon.

      Piilonatsi?
      Rakastat amerikkalaista, taloudellista unelmaa. Uskot että jokainen nauttia enemmän enemmän kuin tuottaa. Toiveesi on toive, joka koskaan ei toteudu eikä sitä tarvitse enempää todistella. Tiedät itsekin rikkauksien saaminen edellyttää tuhansien köyhyyttä

      Kommunisti?
      Jos oletat, että maapallo on kaikkien ihmisten yhteinen koti, jossa aurinko paistaa kaikille, ilmakehä, vesivarannot ja maankamara on yhteinen kaikille, auringon energia on jakamaton ja näissä puitteissa soudamme samassa veneessä, olet kommunisti.

      Yhdistän aitonatsiin kaikkin arabien ja kaikkien islaminuskoisten parjaamisen ja että se sotii ihmisoikeuksia vastaan.

    • Anonyymi

      Eduskunnan kyselytunnilta tänään.
      Kokoomuksen edustajat ovat asettuneet persupropagandan tueksi. Puheissa vilisi termit vihervasemmisto ja joka mielletään kommunisteiksi.
      Osa Kokoomuksesta siirtyy persuihin, demokraattisemmat hakeutuvat järjellisiin puolueihin.
      Porvari nukkuu huonosti.

    • Anonyymi

      No, nyt on Atte ottanut voimavaroilleen sopivan kokoisen vastustajan! Olisikohan Helsingissä viittäsataa kommunistia? Ehkä, jos laskettaisiin eläkeläiset, joilla on joskus ollut jäsenkirja.

      Vai haaveileeko Atte liiketoiminnasta; Kalevalan matkatoimiston kyydityksiä, vintage-pakettiin kuuluu kuljettajan ja apumiehen pussihousut ja sininen paita koppalakkeineen!

    • Anonyymi

      Atte Kaleva edustaa laajemmassa kuviossa uskonnollista äärioikeistoa persutyyliin.
      Homot, alempiarvoiset arabit ja muut sotapakolaismamut junaan, joka veisi lopulliselle asemalle

    • Anonyymi

      II maailmansodan jälkeen Mac Garthyn nimissä alkoi USA:ssa kommunistijahti. Kommunisteja nähtiin kaikkialla niinkuin nykyiset persut löytävät heitä edelleen jopa presidenteistä alkaen ja EU:n johtoon saakka.
      Persuretoriikassa kommunistin leiman voi saada vähemmistökansallisuuteen kuuluva, sosiaaliturvan puolustaja, rauhan puolustaja, seksuaalisesti toisenlaisten puolustaja, naisten oikeuksien puolustaja.
      Macgarthyismiläinen vihapolitiikka ilmenee persuretoriikassa päivittäin kaikkialla somessa. Sillä on suora yhteys Lapuan Liikkeen porvarien vihapolitiikkaan.

      Sopii kysyä, missä on lähimmäisen rakkaus persuismissa sekä laajemmin uskonnollisessa äärioikeistossa. Vastaus on selvä. Sillä taholla ei ilmene lähimmäisen rakkautta. Raha ja sen haaliminen on ainoa hyve. Jos kerjäläisen taskussa on euro, sekin viedään.

    • Kommunismihan on juuri työväen alistamis eli sen vapauden tuhoamisliike. Sitä todella kannattaa vältellä jottei pääse nurkkiin pesiytymään!

    • Anonyymi

      Ei ole käsitteellinen petos.

    • Anonyymi

      Yleinen porvarillinen käsitys kommunismista: ”kommunismin ihanteet ovat kauniit, mutta ihmisluonto on ruma”.
      Kokoomuksessa valtaa alaa persumainen ideologia, että kaikki inhimillisyys on kommunismia ja pahaa. Pahaa on auttaa sotapakolaisia, nälkäpakolaisia, vammaisia, olla sotaa vastaan, hyväksyä seksuaalisesti toisenlaiset.
      Näissä linjauksissa sivistys, kommunismi ja kristilliset hyveet olisivat paheita ja Kalevan sekä Kokoomuksen mukaan kommunistit olisi hävitettävä.

      Persujen pauhaaminen Kokoomuksen suuntaan, että kok. on osa vihervasemmistoa eli kommunisteja, näyttää onnistuneen. Mitä se kertoo Kokoomuksesta? Tuleeko siitä takaisin valkoisen Suomen Kokoomus vai kykeneekö tukemaan inhimillisyyttä.

    • Anonyymi

      "Kalevan sekä Kokoomuksen mukaan kommunistit olisi hävitettävä."


      Valtaan päästyään kommunistit ovat ensitöikseen likvidoineet demokratian.
      Mitä taas tulee kommunistien hävittämiseen, niin Josif Stalin ja Mao Zedong olivat spesialisteja sillä saralla, mutta kyllä Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin itsemurha oli parasta koskaan mitä sen valtio johto on koskaan tehnyt.
      Suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat seuraavat hekin pylväspyhimyksensä Otto Suomensyöjä Kuusisen viitoittamaa tietä diktatuurien historian hautamonttuun.
      Siihen asti täkäläiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat palvelevat ottoisäkseen ottamaansa kiistatta fasistista Vladimir Putinia ja tukevat hänen militaristista imperialismiaan.

    • Anonyymi

      Helsinki ja koko Suomi ovat jo nyt käytännössä kommunisti vapaita. Vaalitulokset puhuvat puolestaan.

    • Anonyymi

      Porvaritrolli yhtyi Kokoomuksen kansanedustaja Kalevaan, että kommunistit olisi likvidoitava. Porvaritrollin traaginen ihmiskäsitys tuli selvästi esille.

      • Anonyymi

        Sinulla se on Partacus tuo valehtelu patologista, kuten olen toistuvasti muistuttanut.

        Todellisuudessa kommentoin tällä tavalla.

        "Valtaan päästyään kommunistit ovat ensitöikseen likvidoineet demokratian."

        Kommunidstidiktaattori Josif Stalin oli sen sijaan Neuvostoliiton ja muidenkin kommunistien uuttera teurastaja.

        Stalinin lavastukset : näytösoikeudenkäynnit 1936-1938

        https://www.finna.fi/Record/helka.9933739233706253

        Samoin kuin Kiinan kommunistidiktaattori Mao Zedong.

        https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000001180082.html


    • Natsihenkinen uusmccarthyismi saa joitakin porvareita hurmokseen. Mac Garth tunnetaan 1950 luvun USA:sta, jolloin herra jahtasi tavallisia porvareita kommunisteina. Vanhempi polvi tuntee USA:n ihmisjahdin.
      Kokoomuksen Kaleva on aloittamassa kommunistijahtia. Se sopii yhteen persuretoriikan kanssa: Kaikki muut ovat kommunisteja paitsi persut. Jopa naisten oikeuksien puolustaminen nähdään kommunistisena niikuin se kyllä onkin. Usean suomalaisen porvarillisen puolueen rehti jäsen on hurttien jahtilistalla.
      Voidaan olettaa, että uskonnollinen äärioikeisto on demokratian vastaisen rintaman takana.

      Taantumusporvaristo jauhaa täysillä demokratian kumoamisen puolesta. Pirukin kelpaa heille avuksi, kuolleet kommunistit mukaanlukien.
      Häpeäisivät, jos osaisivat.

    • Anonyymi

      Kaleva otti käyttöön kommunistien konstit.

    • Anonyymi

      Atte Kaleva kehuu olevansa islaminuskon asiantuntija. Todellisuudessa hän toistaa Perussuomalaisten vihanäkemyksiä kaikista arabitaustaisista ihmisistä. Hänen asiantuntemuksensa on puhdasta parjausta.
      Kaleva käytännössä on suurin suomalainen jihadismin rahallinen tukija. Muutama vuosi sitten hän lähti ulkoministeriön kielloista huolimatta Jemeniin sota-alueelle ja joutui vangiksi. Valtio maksoi välikäsien kautta lunnaat hänen ja vaimonsa vapauttamiseksi. Virkailijoiden työpanoskin vei rahoja.
      Kaleva yhdistää terroristisen jihadismin ja suomalaiset kommunistit ja saa johtopäätökseksi antikommunismin aatteen väittämällä kommunistien tukevan terroristista islamia.
      Kaleva ei ole tyhmä. Hän toimii äärioikeiston hyväksi keinoja kaihtamatta. Hän on isänmaallemme vaarallinen persoona.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      428
      2993
    2. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      102
      2344
    3. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      360
      2071
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      155
      1923
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      7
      1787
    6. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1227
    7. 158
      1222
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      97
      1156
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      71
      1072
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      88
      937
    Aihe