51 Euroopan maassa kirjattiin viikon aikana yli 29 000 koronakuolemaa ja muka 'flunssa'

Anonyymi

51 Euroopan maassa kirjattiin viikon aikana yli 29 000 koronakuolemaa. Lukema on noussut 18 prosentilla edeltävästä viikosta.
https://www.iltalehti.fi/koronavirus/a/07b176ab-bbac-46ab-92c3-6acc7c9c6791

Ja "flunssakausi" vasta alussa jatkuen pitkälle vuoteen 2021.

13

<50

  Vastaukset

  • Euroopassa on 750 miljoonaa asukasta. Alle prosentin eli alle 7,5 miljoonan kuolemilla ei ole mitään merkitystä. Heikot sortuu vahvat porskuttaa ja evoluutio toimii.

  • USA:ssa kuolintilastojen nousun mukaan jopa 400 000 ihmistä on saattanut kuolla covid-19 tautiin tilastoidun yli 250 000 sijaan. Ja tämä hengitystieinfektiokausi on käytännössä vasta alkamassa pohjoisella pallonpuoliskolla jatkuen pahentuen talven yli huhtikuulle 2021. Toukokuussa alkaa kesäkausi, joka vähentää kuolemia.
   Nyt rajat kiinni ja muu matkailu kuin tavarankuljetus minimiin. Lisäksi koronan riskialat mm. juottolat tiukkojen rajoitusten alle, ettei koko maa joudu Lockdowniin ja ihmisiä kuole sekä vammaudu massoittain.

   • Yleensäkin taudin vakavuudesta puhuttaessa täytyy huomioida se, että monella, johonkin muuhun sairauteen kuolleella, koronavirus on ollut syynä sairauden pahenemiseen, joka on lopulta johtanut kuolemaan, ja jota ei ole kirjattu "koronakuolemaksi". Covid-19 on pahempi tauti kuin tilastot ja uutiset antaa ymmärtää.


  • Ja monille sairastuneille aiheuttaa jopa pysyviä vaurioita keskushermostoon, keuhkoihin ja sydämeen. Että semmoinen "flunssa".

   • Ei aiheuta (Siten kuin kerrot). Influenssa aiheuttaa sydänlihastulehdusta.


  • Nimen omaan Influenssan tasolla, jos avaat Euromomon Pooled Deaths käyrän, niin hyvin mennään samalla ylikuolleisuustasolla, kuin vuonna 2018 syksyllä ja vuonna 2017 syksyllä kuoli vielä enemmän. Sitäpaitsi vahingot tulevat koronassa laitosten sisältä, eli niihin voi vaikuttaa ihan muuten kuin asettamalla rajoituksia.

   Itsekkyys on vahvana näissä, valehtelevissa jopa rikollisissa ihmisissä, valeen avulla hyötyvissä WHO koronatutkijoissa, jotka ensimmäiseksi kertoivat taudin 50-100x influenssaa vaarallisemmaksi. Viruksen nimikin on tätä samaa valetta SARS tulee suoraan sanoista Severe Acute, ja niin edelleen. Nimi annettiin jo alussa ilman mitään kunnollisia tutkimuksia, ja osoittautuu, ettei se pidä paikkaansa. Epärehelliset tutkijat, valehtelevat itselleen ottavat ihmiset ottavat mitä saavat, ja vahvistuvat.

   Nyt ne yrittävät selittää, Euroopan WHO johtajat, että joka 17sekuntti kuolee ihminen Euroopassa koronaan, no jaa silti jos avaa kuvaajan Euroopan ylikuolleisuudesta, niin juuri nyt mennään hyvin samalla tasolla kuin syksyllä 2018. Silloin Euroopassa oli jonkin verran influenssaylikuolleisuutta, 2017 vielä enemmän.

   Mitä ihmeen merkitystä niillä tartunnoilla on kun koko sairaudella ei ole influenssaa ihmeellisempää vaikutusta ihmisiin. Koronan infektiokuolleisuus, siis kuolleet jokaista tartunnan saanutta kohtion täysin todistetusti parilta viime kuukaudelta Suomessakin influenssan tasolla, allekkin. Yli 10 000 tartuntaa ja jäjjittämättömät lisäksi, mutta ei juuri väkeä sairaaloissa, eikä kuolleita. Voisi todeta että sairaalat ovat koronasta paljon tyhjempiä täällä nyt, kuin olivat pari vuotta sitten influenssasta. Vaivaiset +100 sairaalassa koko maassa. Suomessa on useampi sata sairaalaa, ei edes yhtä koronapotilasta sairaalaa kohti, ja yksin TAMPEREELLA ja alueella v 2018 ENEMMÄN INFLUENSSAPOTILAITA HOIDOSSA, kuin on nyt KORONAPOTILAITA KOKO MAASSA!

   Valehtelevat minä minä koronatutkijat saavat vain miljardirahoitusta. Pakkoverotuksenkin kautta. Rokote ei ole ollenkaan ilmainen ja hyvästä sydämestä, rahat otetaan ensin: Menevät ensin kallisiinkin tutkimuksiin, joissa ei keväälläkään ollut päätä ei häntää, paitsi nuo, juuri nuo pyysivät ne tehdä, ja saivat palkkiot. Suomessakin, ennustajat, jotka ennustivat kymmeniä tuhansia kuolleita. Ja rahat sitten sen jälkeen samojen valepelkopakkorokotteisiin, jotka maksavat kyllä vielä paljon lisää.

   Viruksen vaarallisuus jopa 100x pielessä ja vastuuttomasti liian suureksi ilmoitettu, kuolintilastot eivät ole vertailukelpoisia muhin sairauksiin, koska pelkkä viruksen löytyminen kuolleesta riittää, ja niin edelleen.

   Seurauksena hoitajat peloteltiin niin, että jättivät Suomessakin vanhukset yksin hätään, huoneet siivoamatta, ja niin edelleen. Kaavut ja maskit merkeiksi.

   Hoitokodit lapissakin tartuttivat, mutta siihen ei koronajohtoryhmä kiinnitä huomiota, ainakaan se ei vie heiltä yhtään mitään. Silti WHO edelleen vastustaa hoitohenkilökunnan systemaattisia testauksia, ja altistaa laitoksia tartunnoille, eli itseasiassa vähät välittää siitä mitä kertoo olevansa tekevänsä. Karanteenit, ja kaikki muukin pakotus, ja valeen kierot hyväksikäyttäjät siinä vain eniten saavat kaikkea sen seurauksena. Joukko WHO:n ja muita tutkijoita, esimerkiksi. Ei kertakaikkiaan päätä, ei häntää isoimmassa osassa esimerkiksi keväisiä tutkimuksia, ja etenkään niiden tulosten tulkitsemisessa mediallle. Paitsi tuon ihan rikollisen verkon eduksi!

   https://www.youtube.com/watch?v=u1z37XB9KAU

   • Niin ja unohdin mainita että uskon Q; n oppeihin 101%.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin ja unohdin mainita että uskon Q; n oppeihin 101%.

    Niin ja kuulun Kristallipuolueeseen. Suomen ainoaan puolueeseen mikä ei aseta mitään rajoitteita koronan suhteen.


   • Anonyymi kirjoitti:

    Niin ja kuulun Kristallipuolueeseen. Suomen ainoaan puolueeseen mikä ei aseta mitään rajoitteita koronan suhteen.

    Niin koska he eivät usko koko koronan olemassaoloon.


  • Iha hyvä että ihmisä kuolee koronaan. Meitä on muutenkin liikaa suhteessa mihin maapallo pystyy elättämään.

   • Juuri näin
    - Marco de Wit


   • Anonyymi kirjoitti:

    Juuri näin
    - Marco de Wit

    Samaa mieltä.

    Michael Penttilä


   • Joo paljon enemmän pitäis kuolla.

    T. Michael Penttilä


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   193
   6749
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   108
   5214
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   3785
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3110