51 Euroopan maassa kirjattiin viikon aikana yli 29 000 koronakuolemaa ja muka 'flunssa'

Anonyymi

13

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Euroopassa on 750 miljoonaa asukasta. Alle prosentin eli alle 7,5 miljoonan kuolemilla ei ole mitään merkitystä. Heikot sortuu vahvat porskuttaa ja evoluutio toimii.

    • Anonyymi

      USA:ssa kuolintilastojen nousun mukaan jopa 400 000 ihmistä on saattanut kuolla covid-19 tautiin tilastoidun yli 250 000 sijaan. Ja tämä hengitystieinfektiokausi on käytännössä vasta alkamassa pohjoisella pallonpuoliskolla jatkuen pahentuen talven yli huhtikuulle 2021. Toukokuussa alkaa kesäkausi, joka vähentää kuolemia.
      Nyt rajat kiinni ja muu matkailu kuin tavarankuljetus minimiin. Lisäksi koronan riskialat mm. juottolat tiukkojen rajoitusten alle, ettei koko maa joudu Lockdowniin ja ihmisiä kuole sekä vammaudu massoittain.

      • Anonyymi

        Yleensäkin taudin vakavuudesta puhuttaessa täytyy huomioida se, että monella, johonkin muuhun sairauteen kuolleella, koronavirus on ollut syynä sairauden pahenemiseen, joka on lopulta johtanut kuolemaan, ja jota ei ole kirjattu "koronakuolemaksi". Covid-19 on pahempi tauti kuin tilastot ja uutiset antaa ymmärtää.


    • Anonyymi

      Ja monille sairastuneille aiheuttaa jopa pysyviä vaurioita keskushermostoon, keuhkoihin ja sydämeen. Että semmoinen "flunssa".

      • Anonyymi

        Ei aiheuta (Siten kuin kerrot). Influenssa aiheuttaa sydänlihastulehdusta.


    • Anonyymi

      Nimen omaan Influenssan tasolla, jos avaat Euromomon Pooled Deaths käyrän, niin hyvin mennään samalla ylikuolleisuustasolla, kuin vuonna 2018 syksyllä ja vuonna 2017 syksyllä kuoli vielä enemmän. Sitäpaitsi vahingot tulevat koronassa laitosten sisältä, eli niihin voi vaikuttaa ihan muuten kuin asettamalla rajoituksia.

      Itsekkyys on vahvana näissä, valehtelevissa jopa rikollisissa ihmisissä, valeen avulla hyötyvissä WHO koronatutkijoissa, jotka ensimmäiseksi kertoivat taudin 50-100x influenssaa vaarallisemmaksi. Viruksen nimikin on tätä samaa valetta SARS tulee suoraan sanoista Severe Acute, ja niin edelleen. Nimi annettiin jo alussa ilman mitään kunnollisia tutkimuksia, ja osoittautuu, ettei se pidä paikkaansa. Epärehelliset tutkijat, valehtelevat itselleen ottavat ihmiset ottavat mitä saavat, ja vahvistuvat.

      Nyt ne yrittävät selittää, Euroopan WHO johtajat, että joka 17sekuntti kuolee ihminen Euroopassa koronaan, no jaa silti jos avaa kuvaajan Euroopan ylikuolleisuudesta, niin juuri nyt mennään hyvin samalla tasolla kuin syksyllä 2018. Silloin Euroopassa oli jonkin verran influenssaylikuolleisuutta, 2017 vielä enemmän.

      Mitä ihmeen merkitystä niillä tartunnoilla on kun koko sairaudella ei ole influenssaa ihmeellisempää vaikutusta ihmisiin. Koronan infektiokuolleisuus, siis kuolleet jokaista tartunnan saanutta kohtion täysin todistetusti parilta viime kuukaudelta Suomessakin influenssan tasolla, allekkin. Yli 10 000 tartuntaa ja jäjjittämättömät lisäksi, mutta ei juuri väkeä sairaaloissa, eikä kuolleita. Voisi todeta että sairaalat ovat koronasta paljon tyhjempiä täällä nyt, kuin olivat pari vuotta sitten influenssasta. Vaivaiset 100 sairaalassa koko maassa. Suomessa on useampi sata sairaalaa, ei edes yhtä koronapotilasta sairaalaa kohti, ja yksin TAMPEREELLA ja alueella v 2018 ENEMMÄN INFLUENSSAPOTILAITA HOIDOSSA, kuin on nyt KORONAPOTILAITA KOKO MAASSA!

      Valehtelevat minä minä koronatutkijat saavat vain miljardirahoitusta. Pakkoverotuksenkin kautta. Rokote ei ole ollenkaan ilmainen ja hyvästä sydämestä, rahat otetaan ensin: Menevät ensin kallisiinkin tutkimuksiin, joissa ei keväälläkään ollut päätä ei häntää, paitsi nuo, juuri nuo pyysivät ne tehdä, ja saivat palkkiot. Suomessakin, ennustajat, jotka ennustivat kymmeniä tuhansia kuolleita. Ja rahat sitten sen jälkeen samojen valepelkopakkorokotteisiin, jotka maksavat kyllä vielä paljon lisää.

      Viruksen vaarallisuus jopa 100x pielessä ja vastuuttomasti liian suureksi ilmoitettu, kuolintilastot eivät ole vertailukelpoisia muhin sairauksiin, koska pelkkä viruksen löytyminen kuolleesta riittää, ja niin edelleen.

      Seurauksena hoitajat peloteltiin niin, että jättivät Suomessakin vanhukset yksin hätään, huoneet siivoamatta, ja niin edelleen. Kaavut ja maskit merkeiksi.

      Hoitokodit lapissakin tartuttivat, mutta siihen ei koronajohtoryhmä kiinnitä huomiota, ainakaan se ei vie heiltä yhtään mitään. Silti WHO edelleen vastustaa hoitohenkilökunnan systemaattisia testauksia, ja altistaa laitoksia tartunnoille, eli itseasiassa vähät välittää siitä mitä kertoo olevansa tekevänsä. Karanteenit, ja kaikki muukin pakotus, ja valeen kierot hyväksikäyttäjät siinä vain eniten saavat kaikkea sen seurauksena. Joukko WHO:n ja muita tutkijoita, esimerkiksi. Ei kertakaikkiaan päätä, ei häntää isoimmassa osassa esimerkiksi keväisiä tutkimuksia, ja etenkään niiden tulosten tulkitsemisessa mediallle. Paitsi tuon ihan rikollisen verkon eduksi!

      https://www.youtube.com/watch?v=u1z37XB9KAU

      • Anonyymi

        Niin ja unohdin mainita että uskon Q; n oppeihin 101%.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja unohdin mainita että uskon Q; n oppeihin 101%.

        Niin ja kuulun Kristallipuolueeseen. Suomen ainoaan puolueeseen mikä ei aseta mitään rajoitteita koronan suhteen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin ja kuulun Kristallipuolueeseen. Suomen ainoaan puolueeseen mikä ei aseta mitään rajoitteita koronan suhteen.

        Niin koska he eivät usko koko koronan olemassaoloon.


    • Anonyymi

      Iha hyvä että ihmisä kuolee koronaan. Meitä on muutenkin liikaa suhteessa mihin maapallo pystyy elättämään.

      • Anonyymi

        Juuri näin
        - Marco de Wit


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri näin
        - Marco de Wit

        Samaa mieltä.

        Michael Penttilä


      • Anonyymi

        Joo paljon enemmän pitäis kuolla.

        T. Michael Penttilä


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe