Kirkkonummi talousvaikeuksissa mutta

Anonyymi

Kuitenkin rakennetaan kirjasto.
https://www.viisykkonen.fi/uutiset/myöhässä-valmistuvan-kirjaston-hintalappu-alkaa-selvitä-–-konkurssi-toi-ison-lisälaskun

En itse asu kirkkonummella mutta kiinnostaa tälläiset talous-asiat kuitenkin.
Aikoinaan olen käyttänyt kirjasto kun oli vielä sitä aikaa jolloin internet ei oikein ollut vielä kovin hyvä tiedon lähde, piti se kirja hakea opin ja tiedon saantiin. Tästä on aikaa jo jopa 25 vuotta, niin se aika rientää huh.. kun viimeksi edes käynyt kirjaston sisällä.
Ei ole oikeasti minkäänlaista tarvetta, ehkäpä se kun en ole luku ihmisiä. Mieluummin kuuntelen kirjaa kuin luen, nämä äänikirjat onkin uusi vanha mielenkiintoinen tuttavuus, mitä nyt pari kirjaa kuunnellut.

Se siitä, minusta..
SIIS aikamoisia, hirmuinen rahamäärä kirjastoon?
Mun tajuntaan ei tälläinen uppoa ei sitten millään, ei siihen maalaisjärkeen että mikä on sen kirjaston tärkeytenä niin suuri nykyaikana.

4

<50

  Vastaukset

  • Ei tällä talous kovin kuralla ole, ei edes tarvinnut veroäyriä korottaa. Vanha kirjasto oli huonossa kunnossa, oli pakko korjata. Täällä on virkeää sakkia ja käytämme kirjastoa muuhunkin kuin kirjojen lainaamiseen, yhdessä oloon ja kokoustamiseen, kaikenikäiset. Tiedäthän että myös äänikirjoja saa lainata kirjastosta. Piipahdapa oman kuntasi kirjastossa, elämä isonee.

   • Äänikirjat ja sähköiset digikirjat voi lainata netistä, ei tarvitse mennä kirjastoon. Ainakaan nyt kun on korona. Valikoima on jo nyt aika hyvä. Kannattaako tulevaisuudessa panostaa digikirjoihin eikä rakennuksen seiniin?


  • Aloittaja, menepä kirjastoon ja lue HS, siinä kerrotaan Kirkkonummen kirjaston saneerauksesta.

  • Kirjaston aluksi arvioitu budjetti paukkui rajusti, on vaikea nähdä että yksikään asiasta päättämässä ollut valtuutettu pystyy asiaa puhumaan parhain päin, eli oletan kaikkien olevan siitä samaa mieltä, että kohtuuton hinta kyseiselle projektille tuli.

   Mitä sitten sillä rahalla sai? Uutta pintaa, lisää tilaa eri käyttötarkoituksiin ja ennen kaikkea "koko kunnan olohuoneen", johon isotkin porukat, perheet ja jopa kokonaiset suvut voivat kokoontua viettämään aikaa yhdessä hölisten, pulisten ja ehkä huutaenkin.

   Jokainen voi sitten tykönään miettiä, olisiko samalla hinnalla voinut tehdä jotain muutakin, mutta kyllähän sitä rahaa on aina ollut, erästä näkyvää pitkän linjan paikallista poliitikkoa lainatakseni.

   yt. Nimimerkki rahaa on aina ollut

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   192
   6497
  2. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   105
   5194
  3. Stefu kärähti taas amfetamiinista!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Eikö tuolle sekoilulle näy loppua? https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/b3a29a6e-ac7d-460f-bd45-23ee51898a72
   Kotimaiset julkkisjuorut
   54
   3624
  4. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   101
   3104