Aihe

Suomi Natoon,Ruotsi on mitätön!

Anonyymi

Verkkouutiset kertoo Ruotsin valtiopäivien hyväksyneen syyskuussa lain Ruotsin ja Suomen keskinäisestä sotilaallisesta avunannosta.

Verkkouutiset mainitsee Viron entisen puolustusministerin, emeritusprofessori Hain Rebasin pitävän lakia julkaisemassaan kirjoituksessa Suomen kannalta ongelmallisena.

– Se koostuu kuudesta pykälästä, joista useimmat – peräti viisi kuudesta – käsittelevät Suomen apua Ruotsille sodassa tai sodan uhatessa. Jokseenkin merkillisesti vain yksi pykälä koskee Ruotsin mahdollista apua Suomelle, hän toteaa.

Kirjoitus julkaistiin ruotsalaisen ajatushautomo Frivärldin sivuilla. Ajatushautomo kertoo olevansa puolueisiin sitoutumaton organisaatio, joka on keskittynyt vapaisiin yhteiskuntiin, vapaisiin yksilöihin ja vapaisiin markkinoihin.

Verkkouutiset kirjoittaa Rebasin huomauttavan, että Ruotsin hallitus saisi tukea Suomea asevoimin, mutta vain silloin kun Ruotsi ei ole itse sodassa ja jos Suomen alueella ei ole käynnissä aseellista konfliktia.

Käytännössä tämä tarkoittaisi sitä, että Ruotsi voisi lain mukaan auttaa Suomea ainoastaan rauhan aikana.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Keitä ovat he jotka RKP:n puolustusminietereiden , alkaen Elisabetista, myyräntyötä jatkavat, Suomen vahingoksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4974
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1880