Aihe

Natofaneilla olisi nyt kahden kuukauden etsikkoaika

Anonyymi

Nyt on hyvätilaisuuspekuloida, mitä Venäjä saattaisi tehdä kun natomaat kärvistelevät koronan kourissa ja Trump puristelee viimeisillä voimillaan Bideniä palleista.

PS Kun jenkkipoliitikko on asunut nuoruuttaan Ranskassa, niin se tarkoittaa jenkkilässä sitä, että hän tuntee Euroopan

9

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Antaa Brittien myydä jenkeille se parhaissa sionistisissa angloyliopistoissa kehitetty Astra Zenecan novitsokki. ;)

  • Anonyymi

   Aika näyttää, miten rokotteiden kanssa käy. Itse en ole ns. rokotevastainen.

  • Anonyymi

   Spekulointi on jo alkanut ja valehautomojen "tutkijat" varoittaa Baltiaa Venäjän miehittämiseltä vaikka NATO jo miehittää niitä

   • Anonyymi

    Tiltu ei ymmärrä eroa miehituksen ja liittolaisuuden välillä. Meille muillehan ero on selvä.

    Ukrainan Krim on miehitetty, Balttiassa on balttien pyynnöstä, jopa vaatimuksestakin liittolaisten sotilaita. Paljon enemmänkin on haluttu, mutta ei ole ainakaan toistaiseksi saatu.

    Ymmärtäähän toisaalta tiltujenkin ymmärryksen puutteen, koska ei mikään maa eikä koskaan ole halunnut vapaaehtoisesti päästää maahansa venäläisiä joukkoja.
    Muutama diktaattori on itseään suojelemaan kansaltaan päästänyt venäläisiä vielä toistaiseksi hallitsemaansa maahan. Se on eri juttu.


  • Anonyymi

   Taitaa tiltu olla hädissään, kun näyttää siltä, että USA onkin selvinnyt Trumpin aiheuttamasta kaaoksesta. Ehkä tiltu luuli epärealismissaan Venäjän suosion nousevan pohjamudista eurooppalaisten keskuudessa.

   Venäjällähän korona on tosiasiassa pahempikin kuin USAssa, mutta sensuuri ja propaganda tietysti puhkuu omaa ’totuuttaan’, jota ei usko edes venäläiset. Tiltu täällä Suomessa lienee maailmassa ainoa, joka siihen uskoo.

   • Anonyymi

    "Ehkä tiltu luuli epärealismissaan Venäjän suosion nousevan pohjamudista eurooppalaisten keskuudessa."
    Tuo on täysin totta. Monesti havaitsee täällä ajatusmaailman, että jos USA katoaa tai hajoaa niin Venäjä olisi automaattisesti Euroopan liittolainen tai jotenkin tärkeä kumppani. Venäjä on Venäjä eikä sitä kaivata yhtää sen enempään vaikka USA katoisi huomenna.


  • Anonyymi

   Kaikkea voi vielä kuvitella. Arki alkaa 20.1.2021

  • Anonyymi

   "PS Kun jenkkipoliitikko on asunut nuoruuttaan Ranskassa, niin se tarkoittaa jenkkilässä sitä, että hän tuntee Euroopan"

   Kun Venäjän trolli on rehnyt punavalan pioneerileirillä on hän NATO maiden asiantuntija.

   • Anonyymi

    Kaikkihan terrorististen siviilisotamurhajärjestö NATOn tuntee eikä siihen mitään valoja tarvita vaan tutkivaa journalismia


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   423
   4968
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1870