Qanon; Trump ja USA:n vaalit 2020.

Anonyymi

Voiko kristillisen elämänkatsomuksen omaavat sivistyneet ihmiset hyväksyä tuota soppaa mitä maailmalle syötetään. Saarnaajat, fundamentalistit, salaliittoihin sokeasti uskovat ja osa Trumpin kannattajista käyttää kieltä jolla on yksi nimi –”fasismi”. Toki ymmärrän Trumpin liikemiehenä oivaltaneen, että juutalaisyhteisöt ovat pankkien takana ja ”heitä nuolemalla taivaspaikka on taattu” – eihän köyhistä ja tummista tarvitse välittää ne ovat vain aivotonta massaa.

Trumpin taustalla on pyörinyt jumalaton sekamelska, oikeistopopulismia, uskontoja ja salaliittoteorioita. Trump itse on oikeistopopulisti hän tuskin on ainut Amerikassa, eikä siinä mitään se kuuluu demokraattiseen yhteiskuntaan. Lähinnä etelän fundamentalistit; baptistien ja adventistien äärilaidat löysivät Trumpista eräänlaisen ”messiaan” torppaamaan demokraattien jumalattoman menon. Saarnaajat löysivät yhteisen nimittäjät demokraateille; ”kommunistit” , heidän määritteensä mukaan Suomi ja EU:maat ovat kommunistia kai Unkaria ja Puolaa lukuun ottamatta. On maalattu kauhukuvia mitä kaikkea ”kommunistit” Bidenin voittaessa saavat Amerikassa aikaan.

Salaliittoteoriat? Nyt teemana oli massiivinen vaalivilppi joka oli ”kommunistien” masinoima. ”Vuodettiin” nettiin toinen toistaan hurjempia teorioita, eritavoin merkatuista vaalilipukkeista, koko maan laskenta koneiden ja ohjelmien manipuloinneista, miljoonista lisätyistä tai hävitetyistä äänistä, kuolleitten äänistä, tahallisesti väärin painetuista postiäänestyslipukkeista jne…jne..??? No, salaliittoteorioissa kaikki onnistuu kuin elokuvissa, mutta käytännössä oikeassa elämässä ei onnistu. Lähtökohtaisesti kaikilla äänestyspaikoilla on, demokraattien , konservatiivien edustajat ja myös ulkopuolisia vaalitarkkailijoita – ovatko kaikki demokraatit ja muut vaalitarkkailijat lahjottu? Toiseksi käyttääkö 330 miljoonaisen maan äänestyslaskentakoneisto jotain epämääräistä Etelä-Amerikassa kehiteltyä ”kräkkäys-ohjelmaa”? – ei pysty käyttämään.

Qanon ei syntynyt 2016 vaalien Trumpin neuvonantajan Steve Bannonin ansiosta. Bannon on vihasi sopivasti demokratiaa ja on eräänlainen oikeisto anargisti - fasisti. Trump potkaisi Steve Bannonin ulos valkoisesta talossa ja mies meni pohjustamamaan fasismia Italiaan. 2016 vaalien yhteydessä ja sen jälkeen syntyi salaliittoteorioita jossa Barak Obamaa ja Hillary Clintononia lyötiin kun vierasta sikaa. Tästä pullahti Qanon merkittäväksi salaliittojen sylttytehtaaksi.

PS. "Ylöstempaus on peruutettu"

74

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • >>Voiko kristillisen elämänkatsomuksen omaavat sivistyneet ihmiset hyväksyä tuota soppaa mitä maailmalle syötetään.>>

      Voi.

      • Anonyymi

        Tottakai voi jos on jo tarpeeksi sekaisin, siis uskossa.


    • Anonyymi

      Trumpin kaudella se hyvä on tullut entisestään rikkaille köyhät ovat kurjistuneet edelleen. Terveydenhoito on ajettiin alas, armon presidentti kinaa lääkäreiden kanssa kun edottavat kalliita hoitoja köyhälistölle. Covid-19 hoito on koko Amerikan häpeänpilkku kiitos Trumpin ja salaliittoteoreetikkojen. Nyt tämä sama jengi on käynnistänyt rokotusten vastustamissamppanjan kaikki kauhukuvineen, ei hyvältä näytä.

      • Anonyymi

        Et ymmärrä yhtään mitään. Yhtä vähän kuin sika viruksesta


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ymmärrä yhtään mitään. Yhtä vähän kuin sika viruksesta

        Jos USA:n kaltaisessa huippukehittyneessä valtiossa väkilukuun suhteutettu kuolleisuus on yli kymmenkertainen Suomeen nähden ja ero kasvaa hirvittävää vauhtia, niin joku siellä mättää ja pahasti. Eikä Trumpin "talous edellä" politiikka varmaan ole pienin syyllinen.


    • Anonyymi

      Näin on. Kyllä voi. Minäkin uskon kaiken tuon. Trump on äijä.

    • Anonyymi

      Viimeistään taannoisen Rudy Giulianin ja Sidney Powellin lehdistötilaisuuden pitäisi kertoa, että on astuttu ihmisen sairaan mielen pimeämmille poluille.

      Sidney Powellin puheet olivat niin pimeitä, että Trumpin esikuntakin sanoutui niistä virallisella tiedotteella irti. Powell on koulutettu nainen - juristi - mutta hän on hukkunut niin syvälle Qanonin, salaliittoteorioiden ja trumpismin suohon, että kuulostaa mielenvikaiselta. Sille voisi nauraa, ellei se olisi tuolla tasolla vaarallista.

      Biden voitti - Luojan kiitos - ja hullujen huoneesta päästään eroon. Bidenin hallitus näyttää olevan miltei nykyisen vastakohta, täynnä kokeneita asiantuntijoita. Maailma huokaa ainakin helpotuksesta, kun ulkopolitiikasta tulee jälleen asiantuntevaa, yhteistyökykyistä ja ennakoitavaa.

      • Anonyymi

      • Rudy ja Sidney teki ison palveluksen kaikille, esittämällä totaalisen mielenvikaisia väitteitä.

        Siinä meni uskottavuus vaalivarkaudesta.


    • Itsellä on kristillinen elämänkatsomus ja minua ei oo yhtään napannu amerikan asiat.
      Ei kuulu kristittyjen asiaan mitenkään.
      Se tulee mikä tulee presidentiksi.
      Jos kansa äänestää jonkun niin se äänestää.
      Toki se ,että noinkin tasainen oli äänestys saattaa luvata kahtia jakoa amerikassa.

      • Anonyymi

        Trumpin politiikka ajoi Amerikan kahtia jakoa, oli osiltaan hyvin rasistista. Jotain kertoo sekin, kun Trump olisi halunnut kansalliskaartin kaduille taltuttamaan tummien hillumista . Onneksi puolustusministerillä oli järkeä ja harkintaa, sen vuoksi Trump erotti Mark Esperin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trumpin politiikka ajoi Amerikan kahtia jakoa, oli osiltaan hyvin rasistista. Jotain kertoo sekin, kun Trump olisi halunnut kansalliskaartin kaduille taltuttamaan tummien hillumista . Onneksi puolustusministerillä oli järkeä ja harkintaa, sen vuoksi Trump erotti Mark Esperin.

        Rasism on hyvä asia. Kaikki rauhoittuu erottelemalla ja heittämällä hakkaajat ulos maasta


    • Anonyymi

      Onko tämäkin soopaa? 1Kun.4:29 Ja Jumala Salomolle viisautta ja ymmärrystä ylen runsaasti ja älyä niin laajalti, kuin on hiekkaa meren rannalla. 1Kun.10:6-7 Sitten hän sanoi kuninkaalle: Totta oli se puhe, jonka minä kotimaahani sinusta ja sinun viisaudestasi kuulin. Minä en uskonut, mitä sanottiin, ennenkuin itse tulin ja sain omin silmin nähdä; ja katso, ei puoltakaan oltu minulle kerrottu. Sinulla on paljon enemmän viisautta ja rikkautta, kuin minä olin kuullut huhuttavan. 2Aikak.9:5-6 Sitten hän sanoi kuninkaalle: Totta oli se puhe, jonka minä kotimaahani sinusta ja sinun viisaudestasi kuulin. Minä en uskonut, mitä sanottiin, ennenkuin itse tulin ja sain omin silmin nähdä: ja katso, ei puoliakaan sinun suuruudesta viisaudesta oltu minulle kerrottu. Sinä olet paljon suurempi, kuin minä olin kuullut huhuttavan.

      • Anonyymi

        Miten tuo liittyy ketjun aiheeseen? Trump ei todellakaan ole Salomo.


      • Anonyymi

        Trumpin patologia on omin silmin nähty jo vuosikymmeniä sitten:).


    • Oikean Median J-P Rahkonen on mennyt niin sekaisin, että tuskin enää selviää. Hänelle Joosefista ei tule koskaan presidenttiä. Tammikuussa Jukkiksella alkaa valmistautuminen Trumpin kostoon, joka koittaa 2024, ellei jo aiemmin.

      Tosin en ymmärrä, miten vaalit silloin rehellisemmät olisivat, jos ne nytkin olivat huijaus vaikka Trump itse oli valtionpäämiehenä.

      • Anonyymi

        Katsotaas nyt kuinka asiat kehittyvät, kun Obaman kakkosmies astuu puikkoihin.
        USA:n ongelmat tulevat vain syvenemään ja silloin kansa huomaa valinneensa väärin.


      • Anonyymi

        Olen huomannut saman. Voi Trumpin kosto jäädä puolitiehen, sen torppaa USA:ssa leviävä koronan 2-aalto. Trump pelleili ja jauhoi paskaa silloin kun maa olisi tarvinnut selvän strategian koronan hallintaan. Pikkasin tuli järkeä nuppiin kun koronasta oma henki oli vaarassa. Alan ihmiset povaavat jenkeille synkkiä aikoja koronasta ennen rokotuksia. Onneksi pandemiaan löytyy nyt syntipukki, Donald Trump.
        Nämä J-P Rahkoset ja muut sekoboltsit ottavat suuren vastuun jauhaessaan paskaa tulevista koronarokotteista. Onne jumalauta Trumpin kannattajat hulluja, niitten mielestä Trump on looseri ja takinkääntäjä, kun sanoi kannattavansa rokottamista?


      • Anonyymi kirjoitti:

        Katsotaas nyt kuinka asiat kehittyvät, kun Obaman kakkosmies astuu puikkoihin.
        USA:n ongelmat tulevat vain syvenemään ja silloin kansa huomaa valinneensa väärin.

        >USA:n ongelmat tulevat vain syvenemään ja silloin kansa huomaa valinneensa väärin.

        Sisäpolitiikassahan senaatti on tärkein vallankäyttäjä, ja se mennee niukasti republikaaneille. Tätä varmaan tarkoitit?


    • Anonyymi

      Biden edustaa marxismia, kansa kurjuuteen kuin islam kansa.

      • Mikä lahko tuollaista hömppää opettaa? 😅


    • Anonyymi

      Kannattaa huomata, että Biden sai vaalirahat nimenomaa äärimmäisen rikkailta, kun Trump sai rahoituksen tavalliselta kansalta.

      Trump edustaa tavallista kansaa, joka haluaa olla vapaa ja itsenäinen. Biden edustaa eliittiä, joka haluaa orjuuttaa koko ihmiskunnan.

      • Anonyymi

        Juuri tästä on kysymys. Olemme astumassa uuteen epävarmuuden ja kaaoksen aikakauteen. Globalistit laittaa kansaa alta lipan, ja vetävätpä alta kölinkin.


      • Anonyymi

        Trum on itse äärimmäisen rikas.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Juuri tästä on kysymys. Olemme astumassa uuteen epävarmuuden ja kaaoksen aikakauteen. Globalistit laittaa kansaa alta lipan, ja vetävätpä alta kölinkin.

        Olemme astumassa takaisin ennustettavan kansainvälsisen politiikan ja kaupan aikaan. Sen näkee jo siitä, miten pörssikurssit ja sijoitusrahastot nousevat. Kansaivälisillä markkinoilla on luottamus siihen, että hyvään suuntaan mennään.
        Biden palauttaa USA:n myös ilmastopolitiikan kärkivaikuttajaksi. Siinäkin Trump katsoi lyhyaikaisen taloudellisen edun maailman tulevaisuuden edelle.


      • Trump sai vaalirahoistaan suurimman osan tyhmiltä uskovaisilta, jotka pitivät tätä Jumalan lähettämänä profeettana, vaikka hän on oikeasti paatunut syntisäkki.

        Eikö Trump muka edusta eliittiä? Vain kristityt haluavat orjuuttaa lähimmäisiään, koska orjuus on heidän mielestään "Jumalan luoma järjestelmä".


      • Anonyymi
        Goodfellow kirjoitti:

        Trump sai vaalirahoistaan suurimman osan tyhmiltä uskovaisilta, jotka pitivät tätä Jumalan lähettämänä profeettana, vaikka hän on oikeasti paatunut syntisäkki.

        Eikö Trump muka edusta eliittiä? Vain kristityt haluavat orjuuttaa lähimmäisiään, koska orjuus on heidän mielestään "Jumalan luoma järjestelmä".

        Sinä sitten luultavasti etustat hyväveli-siskoverkostoa. Trump on aina taistellut poliittista kähmintää ja palkkiovirkoja vastaan. On myös suomalaistenkin syytä katsoa ketä äänestävät. Eräät tuottavat tänne suomalaisten orjuuttamiseen pyrkiviä ulkomaanlaumoja.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Sinä sitten luultavasti etustat hyväveli-siskoverkostoa. Trump on aina taistellut poliittista kähmintää ja palkkiovirkoja vastaan. On myös suomalaistenkin syytä katsoa ketä äänestävät. Eräät tuottavat tänne suomalaisten orjuuttamiseen pyrkiviä ulkomaanlaumoja.

        Nyhän sinä emävalheita aivoistasi ulostit. Trump ympäröi itsensä hänelle lojaaleilla virkamiehillä, joiden ammatillisella osaamisella ei ollut merkitystä. Ne virat olivat siis nimenomaan PAKKIOVIRKOJA.

        Miten sairas mieleltään täytyy olla sellainen ihminen, joka kuvittelee pakolaisten pyrkivän tänne, vain voidakseen orjuuttaa meitä?


      • Anonyymi
        Goodfellow kirjoitti:

        Nyhän sinä emävalheita aivoistasi ulostit. Trump ympäröi itsensä hänelle lojaaleilla virkamiehillä, joiden ammatillisella osaamisella ei ollut merkitystä. Ne virat olivat siis nimenomaan PAKKIOVIRKOJA.

        Miten sairas mieleltään täytyy olla sellainen ihminen, joka kuvittelee pakolaisten pyrkivän tänne, vain voidakseen orjuuttaa meitä?

        Trump pani lähipiiriään kiertoon jos toimet eivät miellyttäneet. Se on todellista vastuun kantamista, ei hovin kerryttämistä ympärilleen. Et sitten katsele edes suuren ja mahtavan Ylen propsgandaa. Phyyii! Jopa siinäkin vassarimediassa on myönnetty pahoinpitelijöiden olevan ”ulkomaalaistaustaisia.” Viimeksi teini-ikäinen” taustainen” hakkasi seisenvuotiaan suomalaislapsen, ihan huvikseen, niin että reisiluu murtui.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Trump pani lähipiiriään kiertoon jos toimet eivät miellyttäneet. Se on todellista vastuun kantamista, ei hovin kerryttämistä ympärilleen. Et sitten katsele edes suuren ja mahtavan Ylen propsgandaa. Phyyii! Jopa siinäkin vassarimediassa on myönnetty pahoinpitelijöiden olevan ”ulkomaalaistaustaisia.” Viimeksi teini-ikäinen” taustainen” hakkasi seisenvuotiaan suomalaislapsen, ihan huvikseen, niin että reisiluu murtui.

        Aina vain lisää emävalheita taikauskon kyllästämistä aivoistasi. Sellaiset virkamiehet eivät miellyttäneet Trumpia, jotka eivät halunneet vääristellä asioita, levittää väärää tietoa tai olla säätämässä usalle vahingollisia, mutta Trumpin ystäville hyödyllisiä lakeja. Et sitten lue lehtiä, seuraa asiaohjelmia tai keskustelu toisten ihmisten kanssa. Oletko keskustellut esim. pakolaisnuorten kanssa? Jos tietäisit miten huonosti kaltaisesi ihmiset ovat heitä kohdelleet, niin ymmärtäisit edes vähän, miksi se kaikki pahan kokeminen nyt näkyy noina surullisina tapauksina.


      • Anonyymi
        Goodfellow kirjoitti:

        Aina vain lisää emävalheita taikauskon kyllästämistä aivoistasi. Sellaiset virkamiehet eivät miellyttäneet Trumpia, jotka eivät halunneet vääristellä asioita, levittää väärää tietoa tai olla säätämässä usalle vahingollisia, mutta Trumpin ystäville hyödyllisiä lakeja. Et sitten lue lehtiä, seuraa asiaohjelmia tai keskustelu toisten ihmisten kanssa. Oletko keskustellut esim. pakolaisnuorten kanssa? Jos tietäisit miten huonosti kaltaisesi ihmiset ovat heitä kohdelleet, niin ymmärtäisit edes vähän, miksi se kaikki pahan kokeminen nyt näkyy noina surullisina tapauksina.

        Trump on totinen esitaistelija vapauden ja korruptiovapaan hallinon aikaansaamiseksi. Saikin aikaiseksi. Bidenin esikuntaan tulee mm kalkkis Kerry, jolle pedattiin virka ”ilmaston erityislähettiläänä” Ma nauran, voiko läpinäkyvämpää palkkiovirkaa olla? Tyhjäntoimittaja hölisemässä epämääräisiä ilmastoista. Kelpais kyllä mullekin. ”Katsos ulos ikkunasta miltä näyttää, kun jaksat herätä.”

        Kaltaiseni tuntee monia pakolaisia, eräästäkin tuli niin tuttu että tarjosi huumeita. Kieltäydyin kohteliaasti. On muuten minuakin kohdeltu ihan kaltaistesi taholta kaltoin. Kiusattu, väheksitty, syrjitty. Olen siitäkin huolimatta sitä mieltä, että se kaikki ei oikeuta pahoinpitelemään vastaan käveleviä tuntemattomia lapsia.


      • Anonyymi

        Tästä saikin päivän naurut. :D Hyväuskoisuutesi on rajatonta. USA:n vaalit ovat sen verran kallis show, että jokainen ehdokas on saanut vaalirahaa äärimmäisen rikkailta. Yleensä rahoittavat kumpaakin puoluetta varmuuden vuoksi. Näin teki muuten takavuosina Trumppikin. Hän rahoitti sekä demokraatteja että republikaaneja. Se on maan tapa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trum on itse äärimmäisen rikas.

        Trumpilla on äärimmäisen paljon velkaa. Joka erääntyy, kun presidentin pesti loppuu. Oikeusjuttuja odotettavissa mm. verovilpistä. Sotkenut tyttärensäkin mukaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olemme astumassa takaisin ennustettavan kansainvälsisen politiikan ja kaupan aikaan. Sen näkee jo siitä, miten pörssikurssit ja sijoitusrahastot nousevat. Kansaivälisillä markkinoilla on luottamus siihen, että hyvään suuntaan mennään.
        Biden palauttaa USA:n myös ilmastopolitiikan kärkivaikuttajaksi. Siinäkin Trump katsoi lyhyaikaisen taloudellisen edun maailman tulevaisuuden edelle.

        Helpotuksen henkäys on miltei kuultavissa sekä markkinoilla että kansainvälisessä politiikassa. Joku lähipiiristä sanoi eilen: Biden on vakaumuksellinen kristitty, joka uskoo että vastuu Jumalan luomasta maailmasta on ihmisellä, minkä vuoksi ilmastonmuutos ja tiedemyönteisyys ovat korkealla hänen agendallaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helpotuksen henkäys on miltei kuultavissa sekä markkinoilla että kansainvälisessä politiikassa. Joku lähipiiristä sanoi eilen: Biden on vakaumuksellinen kristitty, joka uskoo että vastuu Jumalan luomasta maailmasta on ihmisellä, minkä vuoksi ilmastonmuutos ja tiedemyönteisyys ovat korkealla hänen agendallaan.

        Vak. kristitty joka uskoo tieteeseen. Älä hulluja horise.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä sitten luultavasti etustat hyväveli-siskoverkostoa. Trump on aina taistellut poliittista kähmintää ja palkkiovirkoja vastaan. On myös suomalaistenkin syytä katsoa ketä äänestävät. Eräät tuottavat tänne suomalaisten orjuuttamiseen pyrkiviä ulkomaanlaumoja.

        Heh heh. Trump on jakanut palkkiovirkoja enemmän kuin kukaan aiempi presidentti. Siellähän on pyörinyt varsinainen palkkiovirkakaruselli, kun viranhaltijatkin ovat vaihtuneet moneen kertaan. Nepotismista nyt puhumattakaan: palkkiovirkoja lapsille, sukulaisille ja kavereiden lapsille. Trump on armahtanut rikoksesta vankilaan tuomittuja kavereitaan.

        Hän on kuules kähminnän ammattilainen. Eikä hän olisi muuten New Yorkin mafiamaisessa kiinteistöbisneksessä pärjännytkään. Tunnen vanhan kotikaupunkini kuviot hyvin, ja siellä vallitsevat viidakon lait. Trumpin tekopyhät puheet uppoavat korkeintaan niihin, jotka eivät asioita tunne tai seuraa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Heh heh. Trump on jakanut palkkiovirkoja enemmän kuin kukaan aiempi presidentti. Siellähän on pyörinyt varsinainen palkkiovirkakaruselli, kun viranhaltijatkin ovat vaihtuneet moneen kertaan. Nepotismista nyt puhumattakaan: palkkiovirkoja lapsille, sukulaisille ja kavereiden lapsille. Trump on armahtanut rikoksesta vankilaan tuomittuja kavereitaan.

        Hän on kuules kähminnän ammattilainen. Eikä hän olisi muuten New Yorkin mafiamaisessa kiinteistöbisneksessä pärjännytkään. Tunnen vanhan kotikaupunkini kuviot hyvin, ja siellä vallitsevat viidakon lait. Trumpin tekopyhät puheet uppoavat korkeintaan niihin, jotka eivät asioita tunne tai seuraa.

        Ha, älä sinä repe hölötä. Et ole köynyt edes Pihtiputaalla, saatikka New Yorkissa. Trump vähensi virkamieskuntaa tuntuvasti, ei suostunut hankkimaan uutta Force One - konetta. Ei nostanut palkkaa. Vain muutamia mainitakseni. Ensimmäinen predidentti joka oli täysin lahjomaton.


      • Anonyymi
        Goodfellow kirjoitti:

        Aina vain lisää emävalheita taikauskon kyllästämistä aivoistasi. Sellaiset virkamiehet eivät miellyttäneet Trumpia, jotka eivät halunneet vääristellä asioita, levittää väärää tietoa tai olla säätämässä usalle vahingollisia, mutta Trumpin ystäville hyödyllisiä lakeja. Et sitten lue lehtiä, seuraa asiaohjelmia tai keskustelu toisten ihmisten kanssa. Oletko keskustellut esim. pakolaisnuorten kanssa? Jos tietäisit miten huonosti kaltaisesi ihmiset ovat heitä kohdelleet, niin ymmärtäisit edes vähän, miksi se kaikki pahan kokeminen nyt näkyy noina surullisina tapauksina.

        Valkoisen talon virkamiehet ja Washingtonin lähipiiri ovat vain murto-osa palkkioviroista. Trumpin poliittisia nimityksiä on itse asiassa satoja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trump pani lähipiiriään kiertoon jos toimet eivät miellyttäneet. Se on todellista vastuun kantamista, ei hovin kerryttämistä ympärilleen. Et sitten katsele edes suuren ja mahtavan Ylen propsgandaa. Phyyii! Jopa siinäkin vassarimediassa on myönnetty pahoinpitelijöiden olevan ”ulkomaalaistaustaisia.” Viimeksi teini-ikäinen” taustainen” hakkasi seisenvuotiaan suomalaislapsen, ihan huvikseen, niin että reisiluu murtui.

        Fiksuimmat sanoivat vapaaehtoisesti itsesä irti, koska Valkoinen talo oli kuin hullujen huone. Jäämisen vaarana oli myös oman uskottavuuden ja maineen täydellinen menetys.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Fiksuimmat sanoivat vapaaehtoisesti itsesä irti, koska Valkoinen talo oli kuin hullujen huone. Jäämisen vaarana oli myös oman uskottavuuden ja maineen täydellinen menetys.

        Kylläpäs onkin ryhdytty miehissä panettelemaan maailman parasta presidenttiä kautta aikain. Määkitään siinä kuin mikäkin lammaslauma. Epämääräistä vihjailua panettelua, ja ininää tämän maailman ruhtinaan seuraajilta. Mitä muuta voi tosin odottaakaan?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vak. kristitty joka uskoo tieteeseen. Älä hulluja horise.

        En horise turhia. Terv. vakaumuksellinen kristitty joka on aina uskonut tieteeseen. Usko ja tiede ovat eri raiteita elämässä. Usko termi kertoo mihin se perustuu. Tiede perustuu faktoihin. Mikä olikaan ongelma?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En horise turhia. Terv. vakaumuksellinen kristitty joka on aina uskonut tieteeseen. Usko ja tiede ovat eri raiteita elämässä. Usko termi kertoo mihin se perustuu. Tiede perustuu faktoihin. Mikä olikaan ongelma?

        Ongelma on siinä että Trumpista puhuttaessa uskovaiset on idiootteja, mutta kun siirrytään Bideniin, uskovaiset ovatkin yhtäkkiä vallan fiksua ja yhteiskuntakelpoista porukkaa. Kaksinaamaista retoriikkaa, etten sanoisi, ja sanon kumminkin. Ja olen oikeassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ha, älä sinä repe hölötä. Et ole köynyt edes Pihtiputaalla, saatikka New Yorkissa. Trump vähensi virkamieskuntaa tuntuvasti, ei suostunut hankkimaan uutta Force One - konetta. Ei nostanut palkkaa. Vain muutamia mainitakseni. Ensimmäinen predidentti joka oli täysin lahjomaton.

        En ole repe, enkä ole käynyt koskaan pihtiputaalla. USA:ssa tuli heitettyä sellainen yht. 15 vuotta kestävä työreissu. Kolmeen eri otteeseen 70-, 80- ja 2000- luvuilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpäs onkin ryhdytty miehissä panettelemaan maailman parasta presidenttiä kautta aikain. Määkitään siinä kuin mikäkin lammaslauma. Epämääräistä vihjailua panettelua, ja ininää tämän maailman ruhtinaan seuraajilta. Mitä muuta voi tosin odottaakaan?

        "Kylläpäs onkin ryhdytty miehissä panettelemaan maailman parasta presidenttiä kautta aikain."

        Jos olisi ollut maailman paras presidentti kautta aikain, niin olisi äänestetty jatkokaudelle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Kylläpäs onkin ryhdytty miehissä panettelemaan maailman parasta presidenttiä kautta aikain."

        Jos olisi ollut maailman paras presidentti kautta aikain, niin olisi äänestetty jatkokaudelle.

        Toiseksi eniten ääniä kautta aikain, ja vain täpärästi vähemmän kuin Bideeni. Hyvinkin paras kautta aikain. Aamen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Toiseksi eniten ääniä kautta aikain, ja vain täpärästi vähemmän kuin Bideeni. Hyvinkin paras kautta aikain. Aamen

        Yli 6,1 miljoonaa tai 3,9% vähemmän ääniä kuin Bidenilla ei ole täpärästi vähemmän, vaan reilusti vähemmän. Lisäksi, syy miksi Trump sai noin paljon ääniä on se, että näissä vaaleissa oli ennätysmäärä äänestäjiä. Ei todellakaan kautta aikain paras presidentti ja siksi ei myöskään äänestetty jatkokaudelle.


      • Kyllä se tuomio on heille sama kuin muillekin eli suihkumorsiameksi pääsy.


      • Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Kyllä se tuomio on heille sama kuin muillekin eli suihkumorsiameksi pääsy.

        Matu on usein saanut vapauttavan tuomion.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Trump on totinen esitaistelija vapauden ja korruptiovapaan hallinon aikaansaamiseksi. Saikin aikaiseksi. Bidenin esikuntaan tulee mm kalkkis Kerry, jolle pedattiin virka ”ilmaston erityislähettiläänä” Ma nauran, voiko läpinäkyvämpää palkkiovirkaa olla? Tyhjäntoimittaja hölisemässä epämääräisiä ilmastoista. Kelpais kyllä mullekin. ”Katsos ulos ikkunasta miltä näyttää, kun jaksat herätä.”

        Kaltaiseni tuntee monia pakolaisia, eräästäkin tuli niin tuttu että tarjosi huumeita. Kieltäydyin kohteliaasti. On muuten minuakin kohdeltu ihan kaltaistesi taholta kaltoin. Kiusattu, väheksitty, syrjitty. Olen siitäkin huolimatta sitä mieltä, että se kaikki ei oikeuta pahoinpitelemään vastaan käveleviä tuntemattomia lapsia.

        "Bidenin esikuntaan tulee mm kalkkis Kerry, jolle pedattiin virka ”ilmaston erityislähettiläänä” Ma nauran, voiko läpinäkyvämpää palkkiovirkaa olla? "

        Kuka on pätevämpi kuin globaaleihin ilmastohaasteisiin vuosia perehtynyt USA:n entinen ulkoministeri? Mies, jolla on jo valmis korkean tason yhteistyöverkosto, sekä vankka kokemus diplomatiasta. Pystyy hyppäämään vauhdissa kelkkaan. Nämä tehtävät eivät ole amatöörejä varten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ongelma on siinä että Trumpista puhuttaessa uskovaiset on idiootteja, mutta kun siirrytään Bideniin, uskovaiset ovatkin yhtäkkiä vallan fiksua ja yhteiskuntakelpoista porukkaa. Kaksinaamaista retoriikkaa, etten sanoisi, ja sanon kumminkin. Ja olen oikeassa.

        Tuliko isonakin yllätyksenä, että uskovaisetkin katsovat asioita omasta taustastaan ja lähtökohdistaan. :D


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuliko isonakin yllätyksenä, että uskovaisetkin katsovat asioita omasta taustastaan ja lähtökohdistaan. :D

        Se ei tule yllätyksenä, että ateistit luokittelevat uskovia omaan laatikkoon sopivaisesti. Eikä myöskään se, että eräät uskovat änkevät itsensä siihen ateistin tarjoamaan laatikooon, pelkuruuttaan/mielistelynhaluissaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ei tule yllätyksenä, että ateistit luokittelevat uskovia omaan laatikkoon sopivaisesti. Eikä myöskään se, että eräät uskovat änkevät itsensä siihen ateistin tarjoamaan laatikooon, pelkuruuttaan/mielistelynhaluissaan.

        Jotkut elävät avarammin. Toiset viihtyvät laatikkoleikeissään.:D


      • PasiToivonen2 kirjoitti:

        Matu on usein saanut vapauttavan tuomion.

        Unohdit todisteet. Vai että moni matu on saanut pikkutytyön raiskauksesta vapauttavan tuomion, tästä haluan lisätietoa.


      • Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Unohdit todisteet. Vai että moni matu on saanut pikkutytyön raiskauksesta vapauttavan tuomion, tästä haluan lisätietoa.

        Olet siis niin tyhmä ettet osaa ottaa itse selvää.

        22.11.2017 12:27
        Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri pöyristyi hovioikeuden ratkaisusta säilyttää 23-vuotiaan Juusuf Muhamed Abbudin tuomio lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ennallaan. Hovioikeus hylkäsi syytteen törkeästä raiskauksesta, koska 10-vuotiaan uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä.

        -------------------------

        Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vapautti 5-vuotiaan raiskanneen: ”Tilanteeseen ajauduttiin”
        Julkaistu 05.06.2019 20:09, 40681 lukukertaa

        ----------------------------------------

        Yli 1200 raiskausta, 209 tuomiota – ”Rankaisemattomuus seksuaalisesta väkivallasta hyvin yleistä”
        KANSAN UUTISET6.3.2019 6.00


      • PasiToivonen2 kirjoitti:

        Olet siis niin tyhmä ettet osaa ottaa itse selvää.

        22.11.2017 12:27
        Perussuomalaisten kansanedustaja Leena Meri pöyristyi hovioikeuden ratkaisusta säilyttää 23-vuotiaan Juusuf Muhamed Abbudin tuomio lapsen törkeästä seksuaalisesta hyväksikäytöstä ennallaan. Hovioikeus hylkäsi syytteen törkeästä raiskauksesta, koska 10-vuotiaan uhrin vastustelusta ei ollut näyttöä.

        -------------------------

        Itä-Uudenmaan käräjäoikeus vapautti 5-vuotiaan raiskanneen: ”Tilanteeseen ajauduttiin”
        Julkaistu 05.06.2019 20:09, 40681 lukukertaa

        ----------------------------------------

        Yli 1200 raiskausta, 209 tuomiota – ”Rankaisemattomuus seksuaalisesta väkivallasta hyvin yleistä”
        KANSAN UUTISET6.3.2019 6.00

        Juu, olen tyhmä kun en ala toisten väitteitä todistelemaan. Sano sama reilusti myös Hompussa, sillä en tietenkään voi siellä viisaampi olla. 😉


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Juu, olen tyhmä kun en ala toisten väitteitä todistelemaan. Sano sama reilusti myös Hompussa, sillä en tietenkään voi siellä viisaampi olla. 😉

        Siinä on oikein vänkääjien vänkääjä. Valkopesee mustaa, ja vääntää valkoista mustaksi, ja luulee olevansa oikein huumorimiehiä. Naurettava onkin, mutta tahtomattaan, pakonomaisessa oikeassa olemisen pakkomielteessään.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Siinä on oikein vänkääjien vänkääjä. Valkopesee mustaa, ja vääntää valkoista mustaksi, ja luulee olevansa oikein huumorimiehiä. Naurettava onkin, mutta tahtomattaan, pakonomaisessa oikeassa olemisen pakkomielteessään.

        Oikein hyvää sunnuntaita sinullekin! TV-jumalanpalvelus muuten alkoi juuri. Ei vain taida sinulle kelvata, kun on normaalia kirkon touhua eikä hihhulointia.


      • Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Juu, olen tyhmä kun en ala toisten väitteitä todistelemaan. Sano sama reilusti myös Hompussa, sillä en tietenkään voi siellä viisaampi olla. 😉

        MIltä tuntuu olla aina oikeassa?

        PS: En tiedä mikä on Homppu.


    • Anonyymi

      5Moos.5:15 Ja muista, että itse olit orjana Egyptin maassa ja että Herra, sinun Jumalasi, vei sinut sieltä pois väkevällä kädellä ja ojennetulla käsivarrella. Sentähden Herra, sinun Jumalasi, käski viettää lepopäivän. 5Moos.16:12 Ja muista, että itse olit orjana Egyptissä, ja noudata tarkoin näitä käskyjä. 5Moos.24:22 Muista, että itse olit orjana Egyptin maassa; sentähden minä käsken sinua näin tekemään.

    • Anonyymi

      Job.40:23 Tekeekö se liiton sinun kanssasi, että saisit se olemaan orjanasi ainaisesti? 1Kor.7:21 Jos olet kutsuttu orjana, älä sitä murehdi; mutta vaikka voisitkin päästä vapaaksi, niin ole ennemmin siinä osassa.

    • Anonyymi

      Uuden messiaan saavat nuo äärioikeistolaiset uskovaiset nyt ainakin etsiä kun se pirunpoika ei enää pressaksi päässytkään.

      • Anonyymi

        Oletko se vaikka et ollut ehdokaskaan. Äärioikeistolaiset uskovaiset. Mielenkiintoinen ajatusrakennelma. Tosin yhtä tyhjää puhetta kuin iänikuiset natsifasisti-syytöksetkin.


      • Myös porvarien ja vasemmistolaisten väliset politiikkakeskustelut palaavat kohti normaalia, kun yhteiseksi inhon aiheeksi jää enää vain persut. Neljä viime vuotta ne ovatkin olleet sopuisampia kuin koskaan ennen elinaikananani.

        Donin pysyttäytyminen aktiivisessa vihan lietsonnassa tietysti auttaisi asiaa.


      • Anonyymi
        Repe_RuutikaIIo kirjoitti:

        Myös porvarien ja vasemmistolaisten väliset politiikkakeskustelut palaavat kohti normaalia, kun yhteiseksi inhon aiheeksi jää enää vain persut. Neljä viime vuotta ne ovatkin olleet sopuisampia kuin koskaan ennen elinaikananani.

        Donin pysyttäytyminen aktiivisessa vihan lietsonnassa tietysti auttaisi asiaa.

        Itse olet vihanlietsoja riidankylväjä


    • Anonyymi

      t
      Toiseksi paras on se hävinnyt. Vaikka vaan yhellä sadasosasekunnilla.

    • Anonyymi

      Miten niin muka. En ollu eka mut mun pitäs ollaku mun iskä voissolla teiän kaikkien
      pomo. ja mäkin voin määrätätä ja sit kaikien pitäs totella

    • Anonyymi

      Jos kaikki muutkin on ihan lapsia ni mikä
      ettei!

    • Anonyymi

      Muut olivat varmaan kaikki isiä. Näin saatiin tästäkin ihan yhtä paska juttu kaikkine epäasiallisuuksineen

    • Anonyymi

      Korjaus äskeiseen; joissakin lajeissa riittää vain yli 6 000 000
      ääntä voittamiseen ja vastustajan täydelliseen nöyryyttämiseen.

    • Anonyymi

      Petri Paavola levittää juuri tuollaisia salaliittoteorioita. Paavola on väärä profeetta, joka on eksyttänyt helluntaikansaa jo pidemmän ajan virheellisillä saarnoillaan.

    • Anonyymi

      Yle, hesari ja vasemmistopunikit yhdessä keskustan kanssa ovat PANIIKISSA:

      Trump menee voitosta voittoon!

      Jumalalle Kunnia ja kiitos!

      • Anonyymi

      • Sullahan merkilliset voitot on.


    • Anonyymi

      Ensin ajateltiin QAnonin olevan salaliitto ,joka kahlitsisi vapaamuurareita. Sitten havaittiin , että tämä ajatussuunta ei pitänytkään paikkaansa. Selvisi , että QAnon onkin suunnattu kirvesmiehiä ja betoniraudoittajia vastaan. Kunnes selvisi, että QAnonin lopullinen salaisuus olikin kohdistaa vastavoima vapaapainijoille. Nämä vapaapainijat näet olivat perustaneet salaliiton japanin kesä -olympialaisia vastaan. Ja kuten muistamme , näitä ei sitten järjestettykään kesällä 2020 . Viimeinen tieto maailmalta kertoo , että taas on perustettu uusi salaliitto . Ei ole vielä selvinnyt , ketä kohtaan se on suunnattu. Salaliiton perustajatkaan eivät sitä vielä tiedä , mutta he yrittävät selvittää asiaa itselleen . Ilmeisesti tästä on järjestetty salainen äänestys , mutta huomattiin , äänestyksen olevan niin salainen , että kukaan äänestäjistä ei ole löytänyt paikkaa , missä äänestys on järjestetty. Kunhan nämä pienet tekniset vaikeudet on selvitetty , niin sitten on taas uusi maailmanlaajuinen salaliitto valmis.

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      281
      4672
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      28
      2508
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2181
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      93
      2176
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      129
      1817
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      26
      1462
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      16
      1442
    8. Kenen etua Stubb ajaa Euroopassa ilmoittaessaan olevansa enemmän Ruotsalainen

      Tasavallan presidentti Alexander Stubb kertoi ensimmäisellä valtiovierailullaan Ruotsissa, että hän ei ole koskaan tunte
      Maailman menoa
      343
      1418
    9. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1357
    10. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1247
    Aihe