Aihe

Bussin nro 40 linjamuutos kesällä 2021

Anonyymi

https://www.tamperelainen.fi/paikalliset/3172049

"Linjan 40 reitti muuttuu Tampereen keskustassa ja yhteys Keskustorille toteutetaan Vuolteenkadun ja Hatanpään valtatien kautta"

Hyvä puoli on se että päätepysäkki tulee jatkossakin olemaan Keskustori. Aiemmin kun päätyi Koskipuistoon, mikä oli kokolailla sivussa vähän kaikesta. Huono puoli, jos oikein olen tämän reitin "arvannut", on se että Hämeenkadun itäosista ei enää bussin kyytiin pääse.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täh? Koskipuisto kokolailla sivussa vähän kaikesta?? Keskustorilta on Koskipuistoon noin 400 metriä, eli vajaan viiden minuutin kävely. Keskustan painopistekin on siirtynyt Rautatieaseman ja Ratinan suuntaan.

   Mutta Hämeenkadun itäosista kyytiin ei tosiaankaan pääse, sillä reitti kulkee Hatanpään valtatien, Vuolteenkadun ja Kalevantien kautta kohti Kangasalaa.

   • Anonyymi

    Meikäläisen pääkohteet Tampereen keskustassa tapaavat olla Metso ja Yliopiston Apteekki. xD Sikäli se Koskipuisto ei niinsanotusti nappaa. Koskikeskuksessa en ole juurikaan sen koommin käynyt kun se remontoitiin sisältä. Ei enää tiedä missä on mikäkin. Ratinan kauppakeskusta ei kestä kuin korkeintaan pari kertaa vuodessa. Eikä se kaupoissa ravaaminen muutoinkaan ole oikein ykkösharrastukseni.

    Mutta jos nyt oikein olen päässäni hahmotellut, niin se ensi kesänä käyttöön tuleva reitti tavoittaa sekä Koskipuiston että Keskustorin, joten kumpaakin sijaintia havittelevat saavat haluamansa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16131
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13605
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9611
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   44
   6823
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   262
   4105