Vale verkkokaupat varoitus.

Anonyymi

Taas on noita pankkikorttien tietoja kalastelevia "verkkokauppoja"pilvin pimein liikenteessä ihan fi päätteisenäkin. Kaikki luottokorttitiedot mitä naputtelette noihin menee saman tien jakoon ja korttisi vinkuu kunnolla sen jälkeen ja pitkään ellet kuoleta sitä ja silti niitä laskuja tuppaa tulemaan.
Jos olette tyhmiä ja luulette että lähes ilmaisilla hinnoilla saatte muuta kuin laskuja nipun on oma vikanne sori vaan. Googlettakaa nyt edes kauppa ennen mitään tilausta ja lukekaa myös mitä kirjoitettu.

4

96

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannattaa myös kiertää verkkokaupat kaukaa, jotka eivät hyväksy luottokorttia maksuvälineeksi. Yleensä merkki siitä, ettei kauppa ole luotettava.

      Epärehelliset verkkokaupat voivat käyttää monia ”kivoja” kikkoja:
      1. Viallista tuotetta postitetaan aina uudelle asiakkaalle ja kun se palautetaan postitse, niin verkkokauppa väittää, ettei ole saanut palautusta.
      2. Jos joku tyhmä maksaa tilauksen etukäteeen, niin tilausta ei lähetetä.
      3. Firma ajetaan konkurssiin aina parin vuoden välein, kun verottaja ja muut pääsevät firman jäljille. Kaikki, joilla on saatavia jäävät nuolemaan näppejään, kun rahat on otettu firmasta ulos ja jäljellä on vain velkainen konkurssipesä. On todella vaikea näyttää toteen, että firma on toiminut tahallaan epärehellisesti - se voi vain sanoa, että logistiikka ja asiakaspalvelu olivat ihan sekaisin. Toki yrityksen pitää toimittaa ainakin osa tuotteista perille.

      • Anonyymi

        Minä olen aina saanut ulkomailta kaiken mitä tilasinkin.Ainoa asia mihin rupesin jo sivuilta katsomaan tarkemmin,että onko esim.vaatteiden koot aasialaista vai eurooppalaista kokoa,ja ne useimmiten kyllä löytyy jostain kohtaa sivuistoista,elikkä kannattaa ottaa 1 tai 2 numeroa isompi koko mikäli epäröi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Minä olen aina saanut ulkomailta kaiken mitä tilasinkin.Ainoa asia mihin rupesin jo sivuilta katsomaan tarkemmin,että onko esim.vaatteiden koot aasialaista vai eurooppalaista kokoa,ja ne useimmiten kyllä löytyy jostain kohtaa sivuistoista,elikkä kannattaa ottaa 1 tai 2 numeroa isompi koko mikäli epäröi.

        Kyseessä olikin suomalainen firma. Samat herrat olivat asialla ennenkin ja asuvat isoissa omakotitaloissa... Pistävät nettikauppoja pystyyn - tekevät tulosta kyseenalaisin keinoin ja ajavat parin vuoden jälkeen firman konkurssiin ennen kuin verottaja iskee päälle. Osa tilauksista toimitetaan - etenkin firman alkuvaiheessa, jottei rikollisuutta ole helppo näyttää toteen.

        Heillä oli Helsingissä käyntiosoite, minkä vuoksi erehdyin ostamaan ennakkomaksulla. Tavara piti löytyä suoraan varastosta. Luottokortti ei tietenkään kelvannut maksuvälineeksi, missä vaiheessa varoitus kellojen olisi pitänyt soida, mutta kun kaveri oli tilannut putiikista ja saanut tavaransa luulin, että firma olisi luotettava. Mutta ostaessani firma oli toiminnassaan siinä loppuvaiheessa, missä rahaa otetaan sisään, mutta tavaroita ei toimiteta.

        Soittelin asiasta kuluttajansuojaviranomaiselle ja he olivat voimattomia. He eivät voi pistää firmaa mustalle listalle, jollei valituksia tule sisään tarpeeksi ja tämänkin jälkeen he ottavat yhteyttä yritykseen ja antavat firmalle useita viikkoja valitukseen vastaamiseen. Ensin lähetetään tietenkin vain huomautus. Minulle sanottiin, ettei yritys ole vastannut kuluttajaviranomaisenkaan viesteihin ja kehottivat tekemään rikosilmoituksen poliisille petoksesta. Tein sen, mutten ole kuullut, miten tapauksessa kävi. Vuoden odottelun jälkeen soitin syyttäjälle ja hänellä oli tapaus pöydällä pinossa syyteharkinnassa. Asiakkaiden tappiot olivat pieniä, mutta kun rikosilmoituksen tekijöitä oli jokunen sata, niin syyttäjä pohti, että pitäis varmaan saada asiaa eteenpäin. Itselläni kyseessä oli 60 euron summa, joten en jaksanut seurata miten tuossa kävi. Veikkaan, ettei riittävää näyttöä pukareita vastaan löytynyt.... Ja homma jatkuu.


    • Anonyymi

      olen vuonna 2020 vingutellut aasialaisen VOVA yhtiöön,eipä ole tililtäni hävinnyt mittään ja tuotteet tuli viikossa ja olivat sellaisia mitä pitikin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      539
      3949
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3454
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3070
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2362
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2220
    6. 227
      1678
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1319
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      96
      1309
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1100
    Aihe