Soppaa ja Sosialismia

Anonyymi

Kommunistien toiminta lähtee jäsenten kiinnostuksista ja heidän osaamisestaan. Uskomme, että jokainen osaa paljon, ja tekemällä oppii lisää. Tule mukaan tekemään kanssamme tapahtumia, jotka tunnet omiksesi, tai poikkea paikalle kun huomaat meidät kotikulmillasi. Tärkeintä on lähteä liikkeelle.

Joulukuu 2020
perjantai 4.12.2020
Soppaa ja sosialismia Karkkilassa (4.12.2020 klo 09)

maanantai 14.12.2020
Soppaa ja sosialismia Espoossa (14.12.2020 klo 11)

Korona-rajoitteista viis, koska korona ei kommunistiin tartu!

23

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      lähteä nyt kommunistidiktatuuria kannattamaan vapaasta tahdosta
      täytyy olla pöljä.....

      • Anonyymi

        Mitä nyt tarkoittaa tässä ja nyt niin sanottu Kansallisdemokraattinen PARATIISI Arvoisat Kokkareet ja Pökäleet sekä YrittäjäNerot?

        Nyt haluaisin kysyä vielä jotain sellaista, että voisitteko TE Arvoisat PERSUNEROT kertoa meille KOMUT ja SOSSUT rs:lle sen kuvion, että mitä todella voisi tarkoittaa KOMMUNISMIDIKTATUURI. Olisin vielä kiinnostunut tietämään jotain siitä asiasta, että mitä KOMMUNISMUS rs:ää Te PERSUNEROT tarkoitatte. Tehän Arvoisat PERSUT sekä Kokkareet ja Pökäleet tiedätte varmaankin sen kuvion olevan olemassa, että on ainakin kandenlaista KOMMUNISMUS rs:ää siis KANSALLISKOMMUNISMI sekä KOMMUNISMUS eli KUNTALAISUUS rs:ää. Mehän varmaankin tiedämme vielä sen asian olevan totta, että on olemassa KOMMUNISMUS eli KUNTALAISUUS sekä SOZIALISMUS eli KAVERUUS ja TOVERUUS rs:ää. Kun nyt ilmeisesti edellä olevan tiedämme, niin olisin kiitollinen tietämään vielä sen kuvion, että mitä todella tarkoittaa KOMMUNISTIDIKTATUURI, sillä ymmärtääkseni on olenassa vain ja ainoastaan niin sanottu DEMOKRATIAHIRMUHALLISTO eli DEMOKRATIADIKTATUURI.


    • Anonyymi

      Ilman muuta tukemaan SKP:n toimia.
      Suomi tarvitsee vasemmistolaista työväenliikettä entistä enemmän. Vapaa-aikana kannattaa tutustua työväenluokan maailmankatsomukseen. Ei tarvitse pingottaa.

      • Anonyymi

        "Ilman muuta tukemaan SKP:n toimia."

        Tukitoimia SKP tosiaan tarvitsee. Kun puolueen kannatus on 0.1 % tai vähän alle. Onko muuten SKP:ssa koskaan tuumailtu, mistä surkeaakin surkeampi kannatus johtuu?


      • Jotta voisi edes ajatella olevan työväenliikettä, niin pitää olla työväkeä, sillä tyhjä liike tuskin kauaa pysyy pystyssä.

        Työväkeä taas ei oikein synny ilman työnantajia! Nyt kysynkin mistä niitä saadaan? Paljonko kommunistisessa liikkeessä on noita työväen tukipilareita eli työnantajia omasta takaa? Jos ei ole niin miksikähän ei? Eikö olisi syytä alkaa oman liikkeen sisällä omatoimisesti tukemaan liikkeen toimijoita tarjoamalla työpaikkoja eli työllistämään, jolloin jäsenmääränkin voisi olettaa kasvavan vai onko mahdollinen virheellinen hyvinvoinnin kasvu todennäköisin syy entistä pienempiin jäsenmääriin?

        Kun työnantajia tarvitaan, jotta voisi olla työntekijöitä, niin miksi ette tue sitä ainoaa tahoa, joka voi kasvattaa jäsenkuntaanne eli työläisten määrää?


    • Anonyymi

      Toimintaan työväenaatteen puolesta. Yhtä aikaa sen kanssa tutustumaan marxilaisuuden perusperiaatteisiin.
      Se on täysin päinvastainen kuin persuismin iljettävä nationalismi.

      • Anonyymi

        - - - - Toimintaan työväenaatteen puolesta. - - - -

        Älkää sekottako keskenään kommunismia ja työväenaatetta. Työväenaate pyrkii edistämään ja parantamaan työväen oikeuksia ja oloja sekä työolosuhteita.
        Kommunismi pyrkii diktatuuriin, jota hallitaan väkivalloin. Kommunismi pyrkii kurjistamaan oloja ja oikeuksia käärimällä sen "kansandemokratia"-viittaan. Todellisuudessa yhdessäkään kommunsitisessa valtiossa työväellä ei ollut juuri mitään oikeuksia - ei edes vapaisiin vaaleihin.

        Kuinka moni työläinen suostuu vaihtamaan nykyisen hyvinvoinnin kommunistiseen kurjuuteen? Ei yksikään! Väkivalloin se jotenkin onnistui - viimeksi Venezuelassa. Sielläkin on kansan hyvinvointi jo vaihtunut puutteeseen ja kurjuuteen. Eikä kansalta kysytä.
        Jippii! Eh...


    • Anonyymi

      Tämänkertaisen itsenäisyyspäivän hyvä puoli on se, että uusnatsit eivät pääse mellastamaan kaduille ja julkituomaan ideologiaansa.
      Tämä tilanne tulisi saada pysyväksi. Suomalainen rahvaas ja sivistyneistö tulee saada irti fasismin opeista. Edelleen uusnatsismi saa juurensa rasimista ja kansallisuusvihasta. Työtä riittää.

    • Anonyymi

      Lännen kapitalistien sukset ristissä.
      https://yle.fi/uutiset/3-11683239

      Yhdysvallat painostaa Sakssa ja EU:ta lopettamaan Nords-Tream 2 kaasuputken rakentamisen Venältä Sakssan Itämeren ali. Rakennustyö keskeytyi viime kilometreillä USA:n ukaasin takia. Saksalaiset ja suomalaiset yhtiöt menettäisivät investointinsa.
      Saksa tarvitsee vaihtoehtoista energiaa lopettaessaan atomivoiman tuotannon.
      USA siis julisti kauppasodan Saksalle ja Suomelle. Bidenin hallinto tulee olemaan samanlainen kuin Trumpin hallinto ellei sotaisempi.
      Ryhtyykö EU sabotoimaan suuren jäsemaansa energiahuoltoa!
      Entä sanktiot Suomalaisyhtiölle?

      Suomen olisi viisainta irtautua USAn holhouksesta ja natosta.

      • Ydinvoima oikein hoidettuna on ympäristöystävällisempää kuin maakaasu.

        Nykyinen Venäjä ei ole lujotettava toimittaja ennenkuin siitä tulee vapaa demokratia koska nykyhinen malli ei toimi oikein (vrt. Ukraina/Krim, Georgia)

        Nykyisin Venäjä litää eristää kaikesta kehityksestä, jotta se ymmärtää alkaa elämään demokratian sääntöjen mukaan,.

        On ollut tyhmää lähteä tuohon Nord-Streamiin mukaan nykyisen Venäjän aikana!


    • SKP:n jäsenet, myös teoreettisesti kokeneemmat, kirjoittelemaan palstalle. Porvarien trollikirjoituksista ei kannata välittää. Voi kyllä vastata joihinkin päättömyyksiin. Silti ne toistavat yhtä ja samaa kaavaa, jossa heille on annettu puolenkymmentä valmista pohjaprosyyria. Samaa toistavat päivästä toiseen. Se on helppoa.

      Puolueihmiset voivat laatia aloituksia, esittää näkemyksiä niissä ja muiden aloituksissa.
      Netti on tullut ja siellä esitetään yhä enemmän asioita.
      Osallistuminen nettikeskusteluun on korvaus suullisista väittelykerhoista.
      Oikeassa ei tarvitse olla. Kukaan ei ole kaikkitietävä. Vähemmän teoriaa tuntevakin voi kirjoittaa sydämestään köyhän kansan ja sotavapaan maailman puolesta.

      • Porvarillisuus on reaalimaailmaa jossa on hyvinvvoinnin siemeniä mutta kommunismi ja sosialismi yleensä ovat tuhon siemeniä ihmisille!

        Ei tarvita edes väittelykerhoja, jotta voisi nähdä millainen ihmiskunnan tuhoaja kommunismi on!

        Kun sinäkin Partacusi alkaisit oikeasti katsella maailmaa niin olosikin helpottuisi, nyt sinulla vaikuttaa olevan pakkomielteitä!


    • Anonyymi

      Kuinkahan sotavapaa maailma olisi jos kommunistivaltakunnat hallit-
      sisivat maailmaa????

      • Anonyymi

        Pohjois-Korea on hyvä matkailukohde sille, joka haluaa tutustua aitoon kommunismiin.


    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/3-11652491
      Suomalainen kristitty lähetystyöntekijä auttoi 1950 luvulla ja myöhemmin Namibian tummaihoisia vapaustaistelijoita, jotka halusivat maansa irtautuvan rotusorrosta.
      Oikea kristitty toimii täysin päinvastaisesti kuin persukristityt ja toisella tapaa kuin KD-kristityt

    • Anonyymi

      https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/emailjuuso/brexit-ja-brittien-veroparatiisit/
      Sitoutumaton porvari Juha Hämäläinen esittää tahtomattaan marxilaisen analyysin siitä, miksi Englanti eroaa EU:sta
      Jutun juju on verokeitaiden säilyttämisessä. Finanssiruhtinaat pelkäävät, että EU alkaisi tutkia hämäriä rahaverkostoja. Toisaalta EU:n veronkiertoruhtinaat säilyttävät varojaan veronkierrossa Englannissa, EU:ssa ja kaikkialla maailmalla.
      Juttu kannattaa lukea.

    • Anonyymi

      Englannissa suuri rikkauden lähde ei ole tavaroiden ja palvelujen tuotanto. Se on finanssiteollisuus. Rahalla tehdään rahaa. Finanssiteollisuudesta osa on normaalia pankkitoimintaa ja sen voittoja ja ne näkyvät verotilastoissa.
      Toinen osa finanssiteollisuudesta on sitä, mikä ei näy minkään valtion tilastoissa eivätkä ne ole veronalaisia. Jos ovat niin veroprosentti voilla yksi tai allekin. Tämä veronkiertoteollisuus kattaa viimeisten arvioiden mukaan 50.000 miljardia eli biljoonissa euroissa .... paljon.
      Englanti aikoo ikuistaa yleismaailmallisen veronkierron, varakkaille. Veronkiertoon ei palkkatyöläisellä ole asiaa eikä haluakaan.

    • Anonyymi

      Kapitalismi näyttää mädäntyvän.
      Kaksi elementtiä.
      Rahaksi muuttunutta työn arvoa vedetään pois siviilituotannosta. Kapitalismi muuttuu koneensärkijäjärjestelmäksi eli terroristiseksi talousjärjestelmäksi.
      Toisena tulee rahan säilöminen verottajalta piiloon ja se on poissa kaikesta sosiaalisesta yhteiskunnan kehittämisestä, mm. terveydenhoidosta ja koulutuksesta.
      Molemmat yhdessä enteilevät suuren talouslaman syntymistä finanssikriisin purkautumisena.
      Rahan arvo on suistettu etäälle työn arvosta.

      Samaan aikaan sotilaallinen varustautuminen näyttää kiihtyvän. Uhkailut valtioiden välillä lisääntyvät. EU aikoo ryhtyä maailmanpoliisiksi keneltäkään kysymättä tuomarin roolia.

    • Anonyymi

      Lautasellinen sosialismia on maukkaampaa kuin yhteistyö natomaiden aseteollisuuden kanssa.

    • Anonyymi

      Kommunistien suuri tavoite on sotavapaa maailma. Se toteutuu sosialismin voiton edetessä. Kapitalismi on lähtökohtaisesti sodan lumoissa. Jos tavaraa ei saada ostettua tai myytyä kapitalismin ehdoilla, silloin se nostaa pyssyt olkapäälle.
      Rauhanliikkeiden tulee nousta hiljaisuudesta tosi toimiin.

      • Jos kommunismi haluaa "sotavapaata maailmaa" niin miksi he sortavat Hong Kongin demokraatista liikettä pyrkien alistamaan sitä? Sehän on yhhden sortin sotaa!

        Jos kommunismi haluaa "sotavapaata maailmaa" niin miksi he sortavat Kiinan naapureina asuvia uiguureja? Miksi he eivät anna uiguurien elää omaa elämäänsä? Leirittäminen ja 24/7 valvonta katukameroilla on yhden sortin sotaa vapautta vastaan!

        Voisitko oikeasti selvittää mistä tuo ajatus kommunismin sodan välttelystä on päähäsi uinut vai onko se sitä samaa pravdaa jota Moskova jo -50 luvulla puputti maailmalle?


    • Anonyymi

      >> Kommunistien toiminta lähtee jäsenten kiinnostuksista... << Sen todistaa jo jäsenmääräkin ja vaalimenestys!!

    • Anonyymi

      Niin se vaan on. Porvarit pelkäävät pientäkin kommunistien joukkoa. On aihettakin pelätä. Sotavapaa maailma toteutuu väistämättä. Mutkia voi olla matkassa mutta lopussa kiitos seisoo.
      Porvaritrollien vastaan väittäminen osoittaa että he pelkäävät sotatarviketuotannon alasajoa. Se alentaa bruttokansantuotetta. Se on selvä mutta samalla vapautuu työvoimaa siviilituotantoon tai sotesektorille. Kapitalistiluokka menettää osinkotuloja mutta kansa hyötyy roimasti.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1631
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1289
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1285
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1277
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1253
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1234
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1210
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1170
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1146
    Aihe