Aihe

Kirkoton adventismi ja kyberpastori

Anonyymi

16

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pastorit, ainoastaan pastorit ovat opettaneet sapattiöyhötyksen.
   Annettaan ellenin hengen puhua. Koko adventistien sapattti on heidän omaa työtään.
   Yksikään käsky ei loista Jeesuksen rinnalla. Kun väität ja kuvittelet käskyjen loistavan, niin todistat polkeneesi Jeesuksen armon jalkoihisi. Todistat pahuuttasi ja jumalattomuuttasi.
   Jumala, joka sanoi: "Loistakoon valkeus pimeydestä", on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa.
   Näetkö? Kyseessä on Kristuksen valo, joka loistaa, ei sinussa, vaan Jeesuksen omissa.
   Käskyn laki, synnin ja kuoleman virka on Jeesuksen kirkkauden loisteessa kirkkautta vailla: millä ennen oli kirkkaus, on tämän rinnalla kirkkautta vailla, tämän ylenpalttisen kirkkauden tähden.

   • Anonyymi

    Miksi valehtelet?

    Ilm. 14:12 "Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."


   • Anonyymi

    Sinä raiskaat Paavalin tekstiä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi valehtelet?

    Ilm. 14:12 "Tässä kysytään pyhiltä kestävyyttä, niiltä jotka noudattavat Jumalan käskyjä ja uskovat Jeesukseen."

    Miksi valehtelet noudattavasi kaikkia Jumalan käskyjä.
    Voihan sitää elää harhoissa ja uskoa olevansa pyhä.
    Raamatussa ei sanota että sapattikäsky loistaa kirkkaimpana taivaassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi valehtelet noudattavasi kaikkia Jumalan käskyjä.
    Voihan sitää elää harhoissa ja uskoa olevansa pyhä.
    Raamatussa ei sanota että sapattikäsky loistaa kirkkaimpana taivaassa.

    Hyödyttömät Adventtikirkot ovat visusti takalukossa Jumalan vihan takia.
    Onneksi pastoreiden palkka juoksee mutta miksi maksaa tekemättömästä työstä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi valehtelet noudattavasi kaikkia Jumalan käskyjä.
    Voihan sitää elää harhoissa ja uskoa olevansa pyhä.
    Raamatussa ei sanota että sapattikäsky loistaa kirkkaimpana taivaassa.

    Suunsoittosi kohtaat viimeisellä tuomiolla.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Hyödyttömät Adventtikirkot ovat visusti takalukossa Jumalan vihan takia.
    Onneksi pastoreiden palkka juoksee mutta miksi maksaa tekemättömästä työstä.

    Valheesi ei hetkauta.


   • Anonyymi

    Kun menet Herran tuomiolle, siellä on taivaan temppeli avoin ja huomaa, siinä on Jumalan lain taulut alttarilla, Eli Valtakunnan laki ja se tulee tuomitsemaan kirjoitusten mukaan.
    'Et taida lukea raamattua?

    Taidat kuulua tottelemattomiin, kun et tiedä, mitä totella!
    Lopun ajalle on varoittava esimerkki vanhanliiton tottelemattouuden viesti, sekin on raamatussa. Mistä varoitetaan=?

    Kun sanotaan: "Tänä päivänä, jos te kuulette hänen äänensä, älkää paaduttako sydämiänne, niinkuin teitte katkeroituksessa", ketkä sitten, vaikka kuulivat, katkeroittivat hänet? Eivätkö kaikki, jotka olivat Mooseksen johdolla lähteneet Egyptistä? Mutta keihin hän oli vihastunut neljäkymmentä vuotta? Eikö niihin, jotka olivat syntiä tehneet, joiden ruumiit kaatuivat erämaahan? Ja ---->> keille hän vannoi, etteivät he pääse hänen lepoonsa? Eikö tottelemattomille? Ja ----> niin me näemme, että he epäuskon tähden eivät voineet siihen päästä. (Heb 3:15-19)
    Siinä se, niskoittelijat jää taipaleelle. Jatketaan.
    Varokaamme siis, koska lupaus päästä hänen lepoonsa vielä pysyy varmana, ettei vain havaittaisi kenenkään teistä jääneen taipaleelle. Sillä hyvä sanoma on julistettu meille niinkuin heillekin; mutta ---> heidän kuulemansa sana ei heitä hyödyttänyt, >>>koska se ei uskossa sulautunut niihin, jotka sen kuulivat. <<
    Sillä me pääsemme lepoon, me, jotka tulimme uskoon, niinkuin hän on sanonut: "Ja niin minä vihassani vannoin: 'He eivät pääse minun lepooni'", vaikka hänen tekonsa olivat valmiina maailman perustamisesta asti. Sillä hän on jossakin sanonut seitsemännestä päivästä näin: "Ja Jumala lepäsi seitsemäntenä päivänä kaikista teoistansa"; ja tässä taas: "He eivät pääse minun lepooni". (Heb 4:1-5)

    Kerran vielä - epäuskon takia he eivät päässeet sapatinlepoon. Tämä on vakava paikka tässä Uudessaliitossa Herran omille.

    Ahkeroikaamme siis päästä siihen lepoon, ettei kukaan lankeaisi ---> seuraamaan samaa >>tottelemattomuuden<<>> esimerkkiä. << Sillä Jumalan sana on elävä ja voimallinen ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka ja tunkee lävitse, kunnes se erottaa sielun ja hengen, nivelet sekä ytimet, ja on sydämen ajatusten ja aivoitusten tuomitsija; eikä mikään luotu ole hänelle näkymätön, vaan kaikki on alastonta ja paljastettua hänen silmäinsä edessä, --->>>jolle meidän on tehtävä tili. (Heb 4:11-13)
    Ja tuomio kirjoitusten mukaan lähtee Jumalan huoneesta. Sinusta ja minusta.

    "Tämä on se liitto, jonka minä näiden päivien jälkeen teen heidän kanssaan", sanoo Herra: "Minä panen lakini heidän sydämiinsä ja kirjoitan ne heidän mieleensä"; ja: "heidän syntejänsä ja laittomuuksiansa en minä enää muista". Mutta missä nämä ovat anteeksi annetut, siinä ei uhria synnin edestä enää tarvita. Koska meillä siis, veljet, on luja luottamus siihen, että meillä Jeesuksen veren kautta on pääsy kaikkeinpyhimpään, jonka pääsyn hän on vihkinyt meille uudeksi ja eläväksi tieksi, joka käy esiripun, se on hänen lihansa, kautta, ja koska meillä on "suuri pappi, Jumalan huoneen haltija", niin käykäämme esiin totisella sydämellä, täydessä uskon varmuudessa, sydän vihmottuna puhtaaksi pahasta omastatunnosta ja ruumis puhtaalla vedellä pestynä; pysykäämme järkähtämättä toivon tunnustuksessa, sillä hän, joka antoi lupauksen, on uskollinen; ja valvokaamme toinen toistamme rohkaisuksi toisillemme rakkauteen ja hyviin tekoihin;
    älkäämme jättäkö omaa seurakunnankokoustamme, niinkuin muutamien on tapana, vaan kehoittakaamme toisiamme, sitä enemmän, kuta enemmän näette tuon päivän lähestyvän.

    Sillä jos me tahallamme teemme syntiä, päästyämme totuuden tuntoon, niin ei ole enää uhria meidän syntiemme edestä, vaan hirmuinen tuomion odotus ja tulen kiivaus, joka on kuluttava vastustajat.
    Joka hylkää Mooseksen lain, sen pitää armotta kahden tai kolmen todistajan todistuksen nojalla kuoleman: kuinka paljoa ankaramman rangaistuksen luulettekaan sen ansaitsevan, joka tallaa jalkoihinsa Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton veren, jossa hänet on pyhitetty, ja pilkkaa armon Henkeä! (Heb 10:16-29)

    Lasisella merellä lauletaan Mooseksen ja Karitsan virttä. Tämäkin on muistettava.
    Jeesus vei lunastusveren taivaaseen merkiksi sovituksesta, mutta jos me tahaltaan niskoitellaan Herraa vastaan, se on kuolema, ja siinä tallattaan jalkoihin liiton veri, jossa on pyhitys. Pyhittynyt kumartaa Luojaansa Sapatin Herraa- kunnioittaa Jumalantahtoa, eli lakia, eikä tahalteen tee syntiä- tarkoitushakuisesti.


   • Anonyymi

    Jumalan laki on iankaikkinen Ps 111: 7, 8, Jumala ei virheitä ja valheita kirjoita 5 Moos 4: 12, 13, ja 2 Moos 24: 12 Sen paikka on Pelastuksen Arkissa 5 Moos 10: 5 se tarkoittaa Jer 31: 33 laki on aivoissa eli sydämessä, ettei olisi valehtelija ja murhaaja kuten saatana.


  • Anonyymi

   Kaikki me voimme kehua noudattavamme kaikkia Jumalan käskyjä. Se vain helppoa. Käytäntö onkin sitten jo toinen juttu.

   • Anonyymi

    No, tuolla argumentoinnilla tahalteen kiusataan Jumalaa- Katsos Herra antaa Pyhän Hengen voimaksi. Sanahan tuomitsee siitä, että tietää, mutta ei tee niin.
    Eli tallataan jalkoihin Jumalan Pojan ja pitää epäpyhänä liiton verta. Eikös sinua ole kalliilla verellä lunastettu?
    Vieläkö halajaa ruoskia Vapahtajaa, naulat ristiin Hänet? Sitäkö sinä kerrot?
    Haet vapatusta tehdä vilunkiveljen tapaan. Osoittaa toista ja tehdä perässä!
    Näinhän kerroit!


   • Anonyymi

    Jumala itse "kehuu" leivisköissä- uskolliset. Ei siinä itseään kehuta, vaan tehdään ja mennään kaidantien avoimesta ovesta sisään. Ei jäädä välioville kurkkimaan toisten valojen perään.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Olen juuri kehittelemässä pastorirobottia. Robotin muistiin mahtuu kaikki maailman uskonnoliset kirjat ja robotti myös vastaa avoimesti seurakuntalaisten kysymyksiin.
   Robotti ei valehtele, kuten pastorit. Pastorirobotti ei myöskään tarvitse lepoa, vaan se voi puhua tauotta yötä päivää.

   • Anonyymi

    Miksi valehtelet?


  • Anonyymi

   Näin korona-aikana adventtikirkko järjestää mahdollisuuden olla mukana pastorien johtamissa raamattutunneissa ja jumalanpalveluksissa zoom-alustan avulla, mikäli paikkakunnallasi ei kirkkoon koronarajoitusten vuoksi pääse. Pastorit tekevät töitä kuten ennenkin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   236
   16210
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13614
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   297
   9634
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   45
   6846
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   268
   4128