Franklin Graham rukoilee Trumpin ja Teksasin puolesta!

Anonyymi

Franklin Graham, Billy Grahamin poika, Valkoisen vallan ja vapaamuurareiden ja vapaan pyssyn kannattaja kehottaa kaikkia rukoilemaan Trumpin voittoa. On tämä nyt mennyt liian pitkälle. Graham sulkee itseltään monet ovet.

10

53

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Omapa on asiansa, mitä tuota suremaan. Vaalit on taputeltu. Joulukuun 8. päivän jälkeen ei voi enää nostaa vaaleihin liittyviä oikeusjuttuja. Paljon on trumpisteilta rahaa palanut kun yli 35 juttua on hävitty. USA:n korkein oikeus, johon Trump oli pistänyt toivonsa, kuittasi sinne viedyn jutun yhdellä yksimielisellä lauseella. Oikeusvaltio osoitti olevansa vahvempi kuin Trump.

      • Oikean Median Jukka Rahkonen elää yhä Donin lopullista voittoa massiivisen vaalivilpin johtaessa ratkaiseviin oikeuden päätöksiin aivan pian. Valitsijapoikien äänestys häntä tuskin lannistaa, ja voi olla ettei edes Joosefin virkaan astuminen. Niin satumaailmassa Jukkis leijuu.


    • Anonyymi

      Taas yks vapaidensuuntien epäjumala: nyt siis joku Franklin G. Kun yksi kuolee, niin toista pukkaa heti perään.

      Antaa Franklinin puhua, mitä puhuu. Ei mitään väliä. Mutta kyllä nyt jo pitäisi teidän monien vihdoin tajuta, eli ymmärtää, MISTÄ nuo puhuvat.

      Nii mitä? Mistä ne puhuu?

      Ne puhuu politiikkaa, höystäen sitä uskonnolla. Saako hän myös profetioita Venäjän tai Kiinan salamyhkäisistä aikeista? Vai onko hänelläkin, kuten isällään, puhelimen suora kuumalinja Jumalan luo?

      Billy-vaarihan kertoi, että Jumala soittaa hänelle puhelimella joka aamu.

      Nyt tietysti täytyy ensin kysyä, Kuka oli Billyn jumala. Herra Taivaissa, vai esim. isä, sitten poika Bush? Vai oliko B.G. mielisairas?

      Onko teillä asiantuntevaa tietoa, oliko B. Graham todella tosissaan noiden Jumalan puhelinsoittojen kohdalla? Eli pirisikö hänellä todella joka aamu puhelin ja sieltä kuului ääni: "Hyvää huomenta Billy Graham, täällä Herra Sebaot. Ota kynä ja vihko käteesi, mulla on sulle paljon profetiaa."?
      ~

    • Anonyymi

      Mutta tuntuu siltä, että Graham on sairastunut samaan tautiin kuin Trump. Ja täällä Suomessa Meller ja Ahvio. Evankelistan pitäisi pysyä saarnamiehenä ja vaieta politiikasta. Graham on nyt tahrinut housunsa niin pysyvästi, että ei niillä voi mennä uuden presidentin teekutsuille. Paitsi jos Graham tunnustaa poliittisen harha-askeleensa ja näin pääsee takaisin. Mutta luulen että sellaista ei tapahdu.

    • Anonyymi

      Kyllä vaaleissa on mahdolista tapahtua vielä käänne, jos valitsijamiehet eivät pysykään oman ehdokkaansa takana. Se sanottiin vaalitaistelun aikanakin, että mahdollisuus takinkääntöön on vihonviimeinen keino, millä vielä voisi kääntää tulokset.

      • Anonyymi

        "Kyllä vaaleissa on mahdolista tapahtua vielä käänne, jos valitsijamiehet eivät pysykään oman ehdokkaansa takana."

        Heinäkuussa 2020 Yhdysvaltain korkein oikeus päätti yksimielisesti, että osavaltion valitsijamiesten on mentävä sen ehdokkaan taakse joka on siinä osavaltiossa saanut eniten ääniä. Jos toimii tätä vasten, niin joko saa sakot ja mikäli sillä on tuloksen kannalta merkitystä, niin valitsijamies vaihdetaan toiseen.


    • Anonyymi

      Hulluusko siinä Trumpissa vetää puoleensa vai mikä? Sen puheista ei saa mitään tolkkua eikä kirjoituksistakaan. Miljoona fanaatikkoja se silti saamut peräänsä. Trump ei pyydä anteeksi eikä ole väärässä. Ihme ukkeli. Hulluja ja juoppoja varjellaan, eikö?

    • Anonyymi

      Kyllä nyt näyttää siltä, että antikristusten ja väärien profettojen ajat ovat alkaneet. Joku republikaaanityyppi on saamassa korkeimman (luo: alhaisimman) oikeuden trummpilaisten puolelle, ja ilmeisesti edessämme on presinttivaalin tuloksen kumoaminen.

      USA on pirun hallussa.

    • Anonyymi

      Matt.12:25 Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: Jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, eikä mikään kaupunki tai talo, joka riitautuu itsensä kanssa, pysy pystyssä. Mark.3:24-26 Ja jos jokin valtakunta riitautuu itsensä kanssa, ei se valtakunta voi pysyä pystyssä. Ja jos jokin talo riitautuu itsensä kanssa, ei se talo voi pysyä pystyssä. Ja jos saatana riitautuu itsensä vastaan ja riitautuu itsensä kanssa, ei hän voi pysyä, vaan hänen loppunsa on tullut. Luuk.11:17 Mutta hän tiesi heidän ajatuksensa ja sanoi heille: jokainen valtakunta, joka riitautuu itsensä kanssa, joutuu autioksi, ja talo kaatuu talon päälle.

    • Anonyymi

      Luuk.12:50-53 Luuletteko, että minä ole tullut tuomaan maan päälle rauhaa? Ei, sanon minä teille, vaan eripuraisuutta. Sillä tästedes riitautuu viisi samassa talossa keskenään, kolme joutuu riitaan kahta vastaan ja kaksi kolmea vastaan, isä pokaansa ja poika isäänsä vastaan, äiti tytärtänsä vastaan ja tytär äitiänsä vastaan, anoppi miniäänsä vastaan ja miniä anoppiaan vastaan. Miik.7:6-7 Sillä poika halveksii isää, tytär nousee äitiänsä vastaan, miniä anoppiansa vastaan; ihmisten vihamiehiä ovat omat perhekuntalaisensa. Matt.10:35 Sillä minä olen tullut nostamaan pojan riitaan isäänsä vastaan ja tyttären äitiänsä vastaan ja miniän anoppiansa vastaan; ja ihmisen vihamiehiksi tulevat hänen omat perhekuntalaisensa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      388
      4792
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      285
      2641
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      154
      1906
    4. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      104
      1628
    5. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1493
    6. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1347
    7. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      60
      1335
    8. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      62
      1287
    9. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      48
      1282
    10. Rakkauden riemuvoitto

      Valta voidaan voittaa tiedolla. Mutta tieto on huonompi kuin kauneus, hellyys ja rakkaus. Siksi kauneus on vallan ja tie
      Hindulaisuus
      349
      1091
    Aihe