Aihe

Haaviston epäpätevyys ulkoasiainhallinnossa

Anonyymi

Kuinka voidaan tällainen hyökkäys ansiotunutta viranhoitoa ja virkamiestä vastaan painaa villaisella. Onhan Pekka mukava kaikkien kaveri mutta tämä käytös osoittaa diktatuureille ominaisia otteita. Afrikassa on totuttu antamaan valtaapitävien toimesta raakoja valtakäskyjä joilla saavutetaan kouluttamattomien massojen pelonsekainen kunnioitus shahibia kohtaan. Mutta Suomessa se ei kertakaikkiaan käy!

8

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa käy kaikki, mutta sensijaan osataan vaatia muilta oikeusvaltio periaatteita.
   Kanerva jotui eroamaan ministerin tehtävästä tekstiviestin takia. Kulmuni erosi koska halusi kantaa vastuun avustajansa töppäyksestä.
   Soini osallistui abortin vastaiseen mielenilmaukseen, silloin vihreät osasivat kritisoida ja olla huolissaan Suomen maineesta.

  • Anonyymi

   Eihän sitä painettu villaisella. Asia käsiteltiin ministerivastuulain mukaisesti. Lopputulema oli, että rikkeet olivat sen verran vähäisiä, ettei syytekynnys ylittynyt. Ministereillä on poliittisen vastuun vuoksi korkeampi syytekynnys. Virkamiehen siirto myös epäonnistui käytännön syistä, ja asia sovittiin. Eli rikos jäi vain yritykseksi.
   Huono johtaminen ja hallinto eivät ole harvinaisia tässä maassa. Virheitä sattuu, eikä
   niiden vuoksi tarvitse ketään teloittaa. Toivottavasti julkisesta prosessista opittiin jotain. Kansantuomioistuin antaa sitten viimeisen tuomionsa vaaleissa.

  • Anonyymi

   Sauli Niinistön luottomies on Pekka Haavisto. Tekevät yhdessä duunia joten, mitäpä siitä tulee,tietäähän tuon.. Haaviston Pekka saa jatkaa.

   • Anonyymi

    Haavisto taitaa olla häikäilemätön peluri.
    https://keskustelu.suomi24.fi/t/16704815/p-haavisto-yritti-harhauttaa-presidentti-instituutiolla


  • Anonyymi

   Haavisto vaikuttaa lähinnä kärsimättömälle. Virheen hän kuitenkin teki. Käsittelyssä ollut asia olisi pitänyt siirtää ministeriön kansliapäällikölle eli ylimmälle virkamiehelle.

   Haaviston kunniaksi on kuitenkin laskettava se, että hänellä oli pyrkimys ratkaista al-Holin lasten tilanne. Timo Soini kertoi, että ko. tapaus oli aikoinaan jo hänenkin pöydällään. Hänellä ei ollut polittista rohkeutta tehdä päätöstä.

   • Anonyymi

    Haavisto Timo Soinin suojattina ajoi omia pikku agendojaan kuten Soinikin pilatessaan Suomen ulkopolitiikan kansainvälistä uskottavuutta. Pop-operaatioista yritettiin tehdä normi.


  • Anonyymi

   haavisto on ihan vääräsä paikassa.. tuomiolle olisi kuulut tuon sortin kommunisti ja monoa persuuksiin tuolta virkapaikalta

  • Anonyymi
   UUSI

   Perustuslakivaliokunta totesi mietinnössään ministeri Haaviston rikkoneen kahtakin eri lakia ja toimineen näin moitittavasti. Syytekynnys ei ylittynyt. Hän rikkoi silti lakia vaikka jätettiin syyttämättä.

   Lisäksi Haavisto on häärinyt Caruna-kaupan yhteydessä. Tästä jokainen suomalainen nauttii nyt sähkön nousseiden siirtohintojen myötä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   176
   9537
  2. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   141
   6430
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   397
   2715
  4. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   1873
  5. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   136
   1796