Aihe

Mariinin tytöntyllerö

Anonyymi

Eikö se Rinteen juoksutyttö OIKEASTI ymmärrä mitä kysytään vai eikö kaappikomukka osaa vastata suoraan mihinkään?

Kysyttiin suoraa vastausta ulkoministerin puuhista ja vastaus oli umpipoliittinen aivopieru eduskunnan luottamuksesta.

Olisiko sen parempi keskittyä tissien esittelyyn?

17

50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ei demarit koskaan vastaa suoraan ( = rehellisesti ) , se kuuluu heidän toimintalinjaansa.

  • Anonyymi

   -Ei voi myöntää, koska epäsuoralla vihreiden kiristämisellä Marinin hallituksen loppumisella, painosti vielä muut itsensä lisäksi äänestämään Haaviston luottamuksen puolesta. Eivät uskaltaneet päästää oikeutta päättämään. (Vai kuinka irvailtiin persujen Mäenpäästä, kun Toivanen olisi halunnut pelkän eduskuntapuheen vuoksi oikeuteen syyttämään).
   -Ei voi kieltää, koska siitä on mustaa valkoisella, Haavisto rikkoi kahta lakia.
   Eikä varsinkaan kieltää, koska eduskunnalle ei saa valehdella.

   Nyt niin Marin kuin Ohisalokin kuvittelee voivansa käskeä kansaa unohtamaan koko jutun. Eli painavan villaisella Suomen ulkoministerin laittoman toiminnan. Jo on ylimielisyys ja valta noussut päähän! pikkustalinittaret. Kuvitteleeko he, että ulkomailla tämä painetaan villaisella, ettei se vaikuta Suomen uskottavuuteen ja luotetavuuteen. Hah, hah, Marinin hallitus laittoi Suomen kertaheitolla länsimaisten oikeusvaltioiden silmissä...Venäjän siirtomaaksi. Tätä ei muuteta, vaikka kuinka jaetaan velaksi otettuja miljardeja ulkomaille ja saarnataan arvomaailmaa ja oikeusvaltiota muille! Ei vaikka riisuttaisiin rintaliivien lisäksi pikkaritkin.

   • Anonyymi

    Aivan, mites porvarihallitus vastasi kun eduskunnassa istu yht`äkkiä joku sininen puolue joita kukaan ei ollut äänestänyt? Oli ministereitä kansanedustajia ja ei kuulema mitään ongelmaa? No ei koska eduskunta on vain kallis valehtelijoiden klubi, oi jospa se ohjelma tulisi uusintana, onks tää tää se valehtelijoiden.....


   • Anonyymi

    Viherkommari Sannan suurin idolihan on Stalin.

    Samaan yrittää nyt Suomessa samaa eli vallankumous saatava aikaan tuhoamalla maan talous. Järjettömällä velanotolla (31 miljardia vuodessa) saadaan Suomi todelliseen kuseen ja sitten demaritoverit kansainvälistä veisaten aloittavat vallankumouksen.


  • Anonyymi

   Stalin on kanijussin idoli. Ja aatu kanssa. On meillä ihmisten tappamisessa sitten hauskaa. Jussi näyttää peukkua ylös ja alas, teukka ja ano antavat parabellumit puhua.

  • Tuli mieleeni vuosientakainen vaalikeskustelu. jossa sosialisteja edusti turpohuuli e. liikanen. Toimittajan kysymykseen turpohuuli e.liikanen sanoi , SAAKO VASTATA REHELLISESTI. johon toimittaja........mielellään. Sosiaalidemokraateista tämä kertoo kaiken

   • Anonyymi

    Aivan, oletko nänhyt jonkun politiikon joka on rehellinen? Mites se Katainen vastasi kun kysytiin oliko väärentänyt asiakirjan? Turposiko huuli alapäässä?


   • Anonyymi

    Pätee myös persuihin.


  • Anonyymi

   Älkääpäs nyt kritisoiko hallitusta, Haavisto kyllä saa painostaa alaistaan tekemään rikoksen. Oikeusvaltio periaate, arvopohja ja yhteiskuntavastuu ei kuulu hallitukselle, sensijaan hallituksella on vahva tahtotila vain vaatia muilta.

  • Anonyymi

   Haavistolla on Marinin ja koko halituksen luottamus.

  • Anonyymi

   Hallituksen taival alkaa olla loppusuoralla. Toinen tyllerö on keskustan kovaa puheläpätystä pitävä puheenjohtaja, joka pönkittää hallitusta, vaikka jäsenistö vastustaa.

  • Anonyymi

   Perussuomalaiset käyttävät muiden puolueiden ja omien jäsentensä maalittamiseen vasaroita.

  • Anonyymi

   Tuloksia tulee. Lapset pelastettiin.

  • Anonyymi

   Pönttö-Antti on hyvin opettanut valehtelun salat opetuslapselleen , joka osaa ne vielä sujuvasti satulla kameroiden edessä , suurvalehtelija Anttihan rupesi valehdellessaan "kakomaan" ja kakoi siis koko ajan , Sannalta valehtelu luistaa kuin tanssi vain .

   • Anonyymi

    Sanna käyttää vielä tehostuskeinona nokkivaa päätä kuin kana jyviä syödessään , silmät isoina kuin simpanssilla ja tyhmä kansa taputtaa ..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Sanna käyttää vielä tehostuskeinona nokkivaa päätä kuin kana jyviä syödessään , silmät isoina kuin simpanssilla ja tyhmä kansa taputtaa ..

    https://www.youtube.com/watch?v=nT03TgWeIx4 hyvää viihdettä..


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    https://www.youtube.com/watch?v=nT03TgWeIx4 hyvää viihdettä..

    Haavistolla on Marinin ja koko hallituksen luottamus mutta onko Marinilla ja hallituksella kansan luottamus?. Marin ei ole luottamuksen arvoinen eikä kansa äänestä enää hallituksen puolesta.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   420
   4898
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   103
   1767