Aihe

Jääkaruselli kiihtyy.

Anonyymi

Nyt kunnanisien tarkoituksena on hiihtää Lappajärven ympäri 26.2.2021 ja pitää siten samalla maailman pisin ns. hiihtoneuvottelu. Eikä siinä vielä kaikki.
Tämän jälkeen saunomista jääsaunassa ja yöpyminen maailman suurimman jääkarusellin päällä sissiteltassa. Jääkaruselli toteutetaan kolmen kunnan ja Janne Käpylehdon kanssa, joka on oikea jääkarusellien isä.

JP

8

183

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Vapaallako mennään vai lykkiikö pormestarit tasuria koko matkan?

  • Anonyymi

   Tuo alajärvinen on vähän kuin turkulainen Helsingissä, kun Alajärvellä ei pahemmin ole rantaa Lappajärvellä.

  • Anonyymi

   Voi voi tuota Alajärven kaupunginjohtajaa. Tolkun mies lähtenyt mukaan noiden kahden julkisuuskipeän mediapellen kyytiin. Voi voi. Keille tuota teatteria tarvitaan. Jos pitää neuvotella asioista riittää että tarjoaa jonkun työhuoneessa kaffetta ja pullaa. Hävettää. Ei ainakaan houkuttele palaamaan takaisin lapsuuden kotikuntaan. Laittakaa kunnissa perusasiat kuntoon ja lopettakaa tuollainen pelleily.

   • Anonyymi

    Mielestäsi naapurikuntien johtajat ovat alempiarvoisia joden seurassa olo suorastaan hävettää.Tässä nähdään monen Alajärvisen asenne naapureita kohtaan,jopa rantaviivan pituuskin ratkaisee,uskomatonta.


  • Anonyymi

   Liukkaita latuja!

  • Anonyymi

   Hienoa kun Järviseudun aluetta kehitetään ja päätöksiä tehdään alueen elinvoimaisuuden ja yhteisen edun vuoksi.

   • Anonyymi

    Hyvä että Vimpelissä ja Lappajärvellä on innovatiiviset ja nuoret kunnanjohtajat. Pojille iso peukku hyvä Sami ja Sam!!!


  • Anonyymi

   Kesällä voisivat meloa myös kanootilla Lappajärven ympäri.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   424
   4979
  2. Talouselämä-julkaisu tykittää kovaa tekstiä Usan taloudesta

   "Joe Biden nousee velkaantuvan valejättiläisen johtoon – Yhdysvaltain budjettivajeet repeävät ja velkavuori kasvaa" https://www.talouselama.fi/uutis
   Maailman menoa
   106
   1894