Aihe

Mikä ongelma se on muille jos minä en ota rokotetta?

Anonyymi

Jos nyt lähdetään siitä että rokote suojaa ottajaansa niin että hän ei sairastu tautiin vaikka altistuisi sille NIIN mikä ihmeen ongelma rokotteen ottajalle on sellainen henkilö joka ei sitä rokotetta ota?

20

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ongelma on se että et tottele. Kim Jong Un'kin joskus törmää tähän ongelmaan mutta se hoidetaan tavalla jota Suomen hallitus ei vielä pysty toteuttamaan. Ei vielä.

  • Anonyymi

   Ei ole tietenkään normaalissa systeemissä ongelma, mutta jos sisässä on toinen valtio, niin heillä on se tyrannia. Ei ollut mitään pakkoa vielä sikainfluenssarokotetta ottaa, mutta erään blogistin mukaan olisivat kehittämässä nyt systeemiä, ettei koronaan rokottamaton pääsisi internettiin. Jos myös kappaan meno evätään rokottamattomilta ja matkustelu, niin vaihtoehtona on mennä metsään asumaan ja ottaa ravinto luonnosta. Piileskellä myöskin the great resetin leirille viejiä.

  • Anonyymi

   No sitähän minäkin että eihän se ole muille mikään ongelma jos minä en sitä rokotetta ota - Ihan turhaa rokotepropagandaa täälläkin yritetään lietsoa!

  • Anonyymi

   ROSKALEHTIEN OTSIKOISSA:
   JOKAINEN SUOMALAINEN VOI SAADA ENSI VUONNA ROKOTTEEN!

   HELVETES- MEISTÄ MONI EI HALUA EIKÄ SIIS KAIKKI !

   Säästäköön nuokin hukkaan menevät rahat ja lopettakaa nuo tuputtavat otsikot - ne ärsyttävät ja moni jättää jo niitten vuoksi ottamatta tuon myrkkypiikin.

   ÄLYTÖNTÄ MYRKKYMAINONTAA - EIKÖS ROUNDUP riitä?

  • Anonyymi

   mitä jää yli niin suomi harjoittaa lobaalia lahjoitusta antaa köyhiin maihiin olkoon sitten vaikka joululahja meiltä heille.

   • Anonyymi

    Entäs toi potilasvastuu? siellä kehitymaassa jos sairastuvat lääkkeen takia niin valtio vastuussa...? ja melko varmasti jokainen rokotteen saanut varmaan tulee tätäkin keinoa käyttämään päästäkseen köyhyydestä pois.


  • Anonyymi

   Suurin ongelma on se että jos sairastut niin lähdet ruikuttamaan apua terveydenhoidosta ja varsinkin sairaalahoito on kallista ja koronapotilaat pidentää muiden hoitojonoja.

   • Anonyymi

    Hyvä että tuli asiaa tähänkin...


   • Anonyymi

    Suurin ongelma on rokotteella heikennetty oma puolustus. Virus on eliö, joka päivittyy uudelleen joka hetki, ja se pystyy ohittamaan täsmäohjatun rokotteen helposti.
    Oikea tapa torjua kaikkia viruksia on vahvistaa omaa puolustusta muilla tavoilla kuin rokotteilla.


  • Anonyymi

   Ongelma on se, että olet estämässä tai hidastamassa taudin hiipumista.
   Kaltaisesi katsovat, että junahan kulkee vaikka en itse maksa lippuani kun nuo muut kerran maksavat.

  • Anonyymi

   Mietipä seuraavasta uutisesta: IS: "Espanja aikoo rekisteröidä korona­rokotteesta kieltäytyjät ja jakaa nimilistaa EU-maille".

   Nyt se myrkyn lykkäsi. Öykkäröidä voi tiettyyn rajaan asti, mutta pissi tulee housuun!

   • Anonyymi

    Jos Suomeen tulee sama lista, niin ilmoittaudun välittömästi


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei mikään ongelma minulle.
   Ongelma on ne jotka levittävät kaikkea salaliittoteoriaa rokotteista. Kamalaa lun on elohopeaa rokotteessa, kalasta saat isomman määrän sitä, unohtuu kertoa.
   Olisivatpa yhtä innokkaita kertomaan mitä vaarallisia yhdisteitä tatuointiväreissä, huumeissa, alkoholissa ja tupakassa ja heidän psyykelääkkeissään on.

   • Anonyymi

    Niinhän se on. Meiltä puuttuu kokemus asiasta ja katsotaan nyt miten rokotetuille käy. Itse tautihan on aika vaaraton perusterveelle.


  • Anonyymi

   Jos et ota et lähde kotoasi ulos enää lainkaan! Semmoinen tyyppi pitää eristää kaikesta.

   • Anonyymi

    Miksi?


  • Anonyymi

   Rokotteen ottanut on oireeton taudin kantaja. Mikä ongelma olen sinulle jo et sairastu.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   127
   11448
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   138
   5476
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   124
   2874