Aihe

Kouvolalaiset lastensuojelun työntekijät Kotkassa

Anonyymi

Ovat jaksamisensa äärirajoilla lehtitietojen mukaan. Kymsote käyttää kouvolalaisia ja käyneet Kotkassakin jopa Räskin huudeillakin tarkastuskäynnillä.

7

52

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pahimmillaan yhdellä sosiaalityöntekijällä on vastuullaan 130 lasta. Työntekijät ovat tehneet epäkohtailmoituksen Kymsotelle ja kantelun aluehallintovirastoon. Toistaiseksi mikään ei ole muuttunut, työntekijät sanovat.

   Meillä on iso huoli siitä, kuka huolehtii lapsista, kun emme ehdi hoitaa heidän asioitaan, työntekijät kirjoittavat Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymän Kymsoten johdolle osoitetussa epäkohtailmoituksessa.

   Mikä vastuu lapsista on puolestaan nk hyvillä vanhemmilla/ super kasvattajilla omista lapsista lastensuojelun kanta asiakkaina?

  • Anonyymi

   Herää myöskin kysymys voiko sosiaalialaa opiskeleva lastensuojelun tarkkailussa ollut henkilö toimia alalla.

  • Anonyymi

   Vakavatkin asiat jäävät hoitamatta lapsen osalta, johtuuko kiireestä vai mistä. Ummistetaanko silmät ja jätetään tiedottamatta esimerkisi eroperheessä toiselle osapuolelle.

  • Anonyymi

   No problems perseily riittää, läpi menee lastensuojelun "asiantuntijoilta".

  • Anonyymi

   Psykoterapeutti tuntee pääsevänsä myös etävastaanotolla lähelle asiakasta – "Odotan silti normaalioloja, sillä ilmeet, eleet ja kehonkieli välittyvät parhaiten kasvotusten"

  • Anonyymi

   Ajatko herkästi punaista? ADHD:n merkit aikuisella

   -Olet vaihtanut alaa tai työtä keskimääräistä useammin
   - Joudut usein törmäyskurssille muiden kanssa
   -Teet herkästi heräteostoksia
   -Kotonasi vallitsee epäjärjestys
   -Kiihdyt nopeasti nollasta sataan

   Koska ADHD:hen liittyy aikuisilla usein jokin samanaikaissairaus, kuten masennus, ahdistuneisuushäiriö tai päihteiden väärinkäyttö, ei diagnoosin tekeminen aina ole ihan helppoa ammattilaisillekaan.

   • Anonyymi

    Pienikin vastoinkäyminen saa mercedes bentson elämän romahtamaan – millaista on elää epävakaan persoonallisuushäiriön kanssa

    Diagnoosi tiivisti yhden otsikon alle muun muassa ahdistuksen, itsetuhoiset ajatukset, äärimmäiset riemut, vanhoista traumoista äkillisesti kumpuavat pelot ja voimakkaan myötäeläytymisen muiden ihmisten tunnelmiin. Epävakaa persoonallisuushäiriö kulkee helposti rinnakkain ADHD:n kanssa.

    Yhteydenotto Karhuvuoren Apteekkiin auttaa lääkärin määräyksestä.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   125
   11211
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   131
   5057
  3. Sofian kylpylämaksut ulosottoon

   Voi Stefu parkaa. Sofian hemmottelu on käynyt kalliiksi, niin kalliiksi että rahat on loppu, ja hemmoteltava on siltikin, vaikka laskulla, joka jätetä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   97
   1889