Aihe

ISIS-maahantuonti jatkuu Kepun avulla

Anonyymi

Kepu tuki Haavistoa ja äänesti tälle luottamusta. Näin saatiin jatkettua ISIS-väen maahantuontia valtion kyydillä ja verovaroin maksettuna. Jos Haavisto olisi joutunut eroamaan, olisi ISIS-maahantuonti vaarantunut.

Aikaisemmin kepu heitti bussin alle Kulmunin, joka uskalsi esittää kriittisiä kommentteja ISIS-väen maahantuonnista. Näin Kepu on siivonnut esteet tältäkin maahantulolta.

https://yle.fi/uutiset/3-11707651

28

100

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kepu jatkaa tinkimättä Haaviston-Ohisalon-Saarikon linjalla.

  • Anonyymi

   Otsikossa tänään 2 naista ja 6 lasta ! Ohivalo ja Peku varmaan vastassa , joulupaketeineen !!

   • Anonyymi

    Taitaa "joulupaketit" räjähtää, suomen hallitus on ainoa hallitus joka näin toimiessa tukee terrorismin leviämistä ja toiminnan jatkuvuutta suomessa. Vai onko oletus että joku sosiaalitantta pystyy kitkee jihadismin päästä, se on istutettu hullujen päähän, tappajiahan ne eikä mitään ON/OFF näppäintä ole. Luulin että sipilän hallitus hulluin mutta nykyinen hallitus vetää pohjat.


  • Anonyymi

   Joku hyväkäs suvakki väitti että suomeen ei ole tuotu yhtään ISIS naista tai lasta joten miksi valittaa, väärin, KAKSI ISIS TERRORISTIA JA KUUSI LASTA, hinta arviotkin annettu kuljetuksista noin 500 000 euroo suomalaisten rahoja kylvetty hulluuteen ja kun lisätään kaikki palvelut mitä löytyy kipuaa hinta miljooniin ja miljooniin jotta saadaan kalifaatti jatkuu suomessakin. Hieno hallitus, tässäkö sitä isänmaalisuutta kun viholliset otetaan avosylin vastaan.

  • Anonyymi

   sipilä on suuri

  • Anonyymi

   Saarikkohan halusi kärkihankkeenaan imaamikoulutusta SUOMEEN !!!!!!!
   Nyt on asiantuntijoita rekytoitu ihan isolla rahalla...
   no tämäkin asia muistetaan uurnilla

   • Anonyymi

    Kepulainen imaami sen haluan nähdä?


  • Anonyymi

   Tuomitseeko suomi millään tavalla tänne raahattuja alnholi terroristejä? Kyllä ne pitäisi vankilaan kiikuttaa, ihan turvallisuusemme takia.

  • Anonyymi

   Maakuntahallinnon himmeleihin on otettava ainakin yksi isis-henkilö!

   Maakuntaveron tuotosta osa on ohjattavat isis-porukoille!

   Tämä on poliittisesti korrektia.

  • Anonyymi

   Semmoista se on elämä Sannan Suomessa.
   Päivi Räsäsestä rikostutkintoja. Isis-naisista ei yhtään. Oikeusvaltio?

   Tätä Suomen tilaa ihmettelee. Punaviher-Suomessa kaulojen katkominen ja sen hehkuttaminen hyväksyttyä uskonnonvapautta, mutta jos puhuu ristinuskosta niin vahvasti Vihertävä syyttäjä ottaa kopin vieraslajin kitkemiseksi.

   Räsäsen ajojahdissa jossa on vainon piirteitä esimerkkinä syyte kirjoituksista 15 vuoden takaa, lakien pohjalta jotka eivät olleet voimassa ajankohtana minä kirjoitukset oli kirjoitettu.

   Fakta kun on se, että vihapuheRIKOS on vihreille peruste syytteen nostolle mutta osallistuminen terrorismijärjestö isisiin ei.

  • Anonyymi

   Muslimisaatiota voidaan keskustan Saarikon mukaan edistää rakentamalla tiedustelujärjestelmä urkintaan. Keskustan Annika Saarikko sai opit Honeckerin DDRstä. Kyttäys-ja kansalaisten vakoilujärjestelmä Suomeen tehtäisiin itä-saksalaiseen malliin

   "Saisiko olla lisäannos isoveljeä? Annika Saarikon ministeriö puuhaa kulttuurialalle ”eettistä toimielintä” – siis kyttäys- ja ilmiantojärjestelmää"  Lähde  SuomenUutiset

   Hooglaa myös
   Keskustan Saarikko: Imaamikoulutusta Suomeen

   IS: "Suomen tulisi tukea imaamien koulutusta, katsoo keskustan varapuheenjohtaja Annika Saarikko. Hänen mielestään tulisi selvittää, miten imaamien opetusta voitaisiin kehittää osana korkeakoulutusta"

  • Anonyymi

   sipilällä juhlan paikka

  • Anonyymi

   Keskustan perfektin operaation kepusäätiön puuhat aktivoituvat. Viisi kuukautta ehdollista korruptiosta Kaikkoselle ei riittänyt keskustalle, kun rahasta on kyse. Oikaisu 18.12. Muutettu otsikon aikamuoto preesensistä perfektiin

   Iltalehti paljastaa: Keskustalaiset ovat pyrkineet kaappaamaan Nuorisosäätiön asunnot takaisin puolueen lähipiiriin

   keskiviikko 16.12.2020

   Keskustalainen säätiö on käynyt neuvotteluja eri tahojen kanssa saadakseen vaikeuksissa olevan Nuorisosäätiön 200 miljoonan euron arvoisiksi arvioidut asunnot alle kahdella miljoonalla eurolla

  • Anonyymi

   Keskustan eliitin rahapumppu, Nuorisosäätiön asunnot, joidenbavulla kepueliitti imee asumistuet itselleen. Vaikka valtio sääntelee asuntojen enimmäisvuokria, kertyy niistä yli 15 miljoonan euron vuotuinen tulovirta, josta jää lainanhoito- ja ylläpitomenojen lisäksi rahaa ylikin. Käytännössä raha tulee valtaosin asumistuesta eli veronmaksajilta

  • Anonyymi

   Mistä vihreässä OhisaloHaavisto - julkeudessa on kyse? Mihinkähän ideaan he tähtäävät? Julkea röyhkeys. Mutta näkyykö se gallupeissa ja kuntavaalituloksessa?
   Keskusta ja kokoomus uppovat kyllä mutta uppoaako julkea vihreä? Vihreä on islamin väri
   "Purra ihmettelee, miksi hallitus toi Isis-naisia Suomeen: ”Monilta muilta mailta on hyvin onnistunut se, että vain lapset tuodaan"
   Lähde SuomenUutiset

   Perussuomalaisten kansanedustaja Riikka Purra sanoi eilen AlfaTV:ssa, että hallituksen päätös tuoda Isis-naiset Suomeen on poikkeuksellinen. – Naisilla on yhteys terroristijärjestöön ja väkivaltaiseen ideologiaan. Euroopassa lähinnä vain muslimienemmistöiset maat, kuten Kosovo ja Albania ovat tuoneet al-Holista sekä naisia että lapsia. Onko tämä se ryhmä, johon Suomi haluaa kuulua?

  • Anonyymi

   Keskusta ei pääse koukusta, johon se tunki itsensä Marinin hallituksessa, jossa se kaavailee UUTTA invaasiota, nimittäin oleskelulupaa paperittomille ja samalla kuskaa/päästää maahan äärimmäistä terrori-ideologiaa tukemaan lähteneitä henkilöitä. Katso video, myös youtubessa, ohje alla

   Videolla julkaistaan myös tuore tutkimus, jonka mukaan vain 20 % suomalaisista kannattaa hallituksen aikeita antaa laittomasti maassa oleville oleskelulupa. 59 % vastustaa. Vihreistäkin vain 38 % kannattaa tällaista
   Video löytyy sivulta SuomenUutiset ja youtubessa. Googlaa video:
   Purra hallituksen isis-operaatiosta

   Riikka Purra: "Al-Hol-operaatio on pyörinyt yli vuoden. Hallitus on pannut siihen paljon voimavaroja ja huomiota. Ministeri on ollut valmis lainvastaisiin toimiin, jotta isisläiset saadaan maahan. Tämä on arvovalinta. On hallituksen poliittinen päätös, että se haluaa keskittyä erityisesti Syyriaan isistä kannattamaan lähteneiden ihmisten oikeuksiin."

  • Anonyymi

   Kepua vaivaa sipilä-berner-tauti eli ylimielisyys kansalaisia kohtaan.

   Arrogantin Haaviston kannattamisella ja isis-joukon maahantuonnilla kepu ja vihreät tuhoavat kannatuksesa.

   Kepulle on snobistinen, lakia rikkova vihreä poliitikko ja terroristi tärkeämpi kuin suomalainen veronmaksaja.

  • Anonyymi

   sipilä hakee omalla koneella?

   • Anonyymi

    Persut vastustavat suomalaislasten maahantuontia ja pelastamista taudeilta ja kuolemalta. He itse sen sijaan toivat Halla-ahon laatiman maahanmuutto-ohjelman mukaisesti 35 000 maahanmuuttajaa, joiden joukossa oli ISIS- ym. taistelijoita.


  • Anonyymi

   Kepuhan on terroristipuolue ja vaaraksi koko maalle, eihän siitä ole kenelläkään mitään epäselvää. Joten ei kepulta olisi muuta voinut odottaakaan, kuin toisen terroristipuolueen vihreiden tukemista. Yhteistyöllähän se terrorismi toimii.
   Anneli Saarikko järjestelee jo imaanien koulutusta yliopistoihin Suomessa, islamilaisten pappien.

   • Anonyymi

    Kepu on fasistien puolue , katsokaapa vaikka heidän presitenttiensä toimia ja puheita.


  • Anonyymi

   Kaapunaisista ja lapsista ei oltu huolissaan kun lähtivät kalifaattiin, kukaan ei heitä sinne pakottanut lähtemään ja altistamaan lapsensa hengenvaaraan.
   Halutaan tietoisesti sälyttää vastuu lapsista muille tahoille ettei nyt vaan kaapunaiset kokisi rasismia, uskonrauhan rikkomista ja kiihotusta kansanryhmää kohtaan.
   Hallitukselta löytyy rahaa kaapunaisiin, mutta Hurstille ei, hävetkää edes!

  • Anonyymi

   Taas tulee persu-pashaa tuutin täydeltä, eihän näiltä Halla-ahon opetuslapsilta muuta voi odottaakaan.
   Keskusta on ajanut palautusprojektissa tolkun linjaa eli toimimme asiassa miten Suomen laki ja kansainväliset sopimukset meitä velvoittavat.
   Emme ole yksin hallituksessa, yhdessä nämä asiat pitää hoitaa oltiinpa oikeisto tai vasemmistohallituksessa.

   Kyllä pitäisi käpykaartiin Sipilän hallituksesta loikanneiden hallapersujenkin tuo ymmärtää . Mikä ihme teistä tekee tuollaisia yksisilmäisiä öyhöttäjiä.

  • Anonyymi

   Onkohan kaikki tallella kirjoittajalla? Jos kaksi aikuista tuodaan maahan, tuskin se kaikkia hetkauttaa, paitsi persuja , jolla ei ole mitään muuta asiaa. Oisko jokin asia aihe?

  • Anonyymi

   kiitos sipilä-joulun sanomaa

  • Anonyymi

   saarikko kouluttaa Imaameja?

  • Anonyymi

   Kepun on oltava huoraajapuolue kuten RKP:n, kun kannatuslukemat on kohta samaa luokkaa.

  • Anonyymi

   sipilä jatkumo

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   624
   30396
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   308
   22604
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14131
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   356
   11245
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   95
   8339