Aihe

Muslimit ovat voittopuolisesti hienoja ihmisiä

Anonyymi

eivät juopottelu (kuten monet persut). Lisäksi hillitymmät käytöstavat jos heitä ei provosoi. Myös arvostavat siisteyttä (jos edes kohtuullinen toimeentulo). Kiinassa ja Venäjällä muslimit integroituneet hyvin. Onko ongelma siis länsimaisessa ihmisessä? Onko hän usein psykoosissa kohdatessaan toisen kulttuurin ihmisen?

58

129

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Lisäksi hillitymmät käytöstavat jos heitä ei provosoi." Juu, jotta muslimi provosoidu, naisten täytyy pukeutua mustiin säkkeihin.

  • Anonyymi

   Kasvisten sauhuttelu pitää mielen tasaisena, paitsi kun paistaa tavan kirkkaammin niin pää paistuu huppusten alla.

  • Anonyymi

   Aloitus on takuulla tyhmän suomalaisnaisen tekemä.

  • Hyvä ja asiallinen avaus. Talouselämäkin komppaa.

   • Anonyymi

    Vastaväitteitä on tavanomaista vaikeampi löytää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vastaväitteitä on tavanomaista vaikeampi löytää.

    Noh! Missä on se varsinainen muslimivaltio, jossa vallitsee sukupuolten tasa-arvo ja harmonia? Jossa homotkin ovat tulleet kaapeistaan julistamaan vapaasti oman seksualisuutensa hienoutta? Jossa homoparit ja lesboparit voivat vapaina somia avioliiton ja adoptoida lapsia? Jossa kaikki uskonnot ovat hyväksyttyjä?

    Vai on Kiinassa ja Venäjällä muslimit integroituneet hyvin? Et muistanut mainita mitä mieltä uiguurit Kiinassa ovat tästä integraatiosta?

    Kyllä tietämättömyys reaalimaailmasta paistaa läpi tässäkin viherfeministimäisessä aloituksessa!


  • Anonyymi

   Niinpä, hienoja ihmisiä...
   Maltillinen muslimi on se joka antaa osoitteesi, kuvasi, koulusi, työpaikkasi, puhelinnuomerosi, sukulaisesi,...ym tiedot
   Äärimuslimin käyttöön saatesanoilla " kyllä hän on luokannut muhamettilaisia, kun hän on kutsunut meita islamisteja; muhamettilaisiksi.

   Tässä tämä päätä lyhyempi tarina. Tarina on tosi.

  • Anonyymi

   Fiksumpia ihmisiä käytöstavoiltaan muslimit pääsääntöisesti ovat kuin luvattoman monet perusperseilijät.

   • Anonyymi

    fiksuja, osaavat hakea peruja enemmän tukia elätykseensä, tyhmä persu
    hikoaa työssään


   • Anonyymi

    Ei kai nyt sentään?


  • Anonyymi

   ..tottakai ,tottakai, yli miljardi muslimia ei voi olla väärässä...ja varmaan ovat "voittopuolisesti" hienoa väkeä...

  • Anonyymi

   Persut pelkäävät rajoituksia alkoholin jakeluun, jos muslimit pääsevät valtaan. Itse toivon, että maa piankin jakautuisi lestadiolaisten ja maltillisten muslimien kesken, jotka yhdessä ekumeenisesti päättäisivät maan päihdepolitiikasta yhdessä Pekka Puskan kanssa.

   Olisi mielenkiintoista nähdä, kuinka moni persu muuttaisi Viroon tai Puolaan... siinä diisselit törisisivät persujonojen körötellessä omaisuus eli pari matkalaukkua katolla kohti Tallinkin lauttaa.

   • Anonyymi

    Ja päin vastoin olisi mielenkiintoista nähdä vasemmisto/vihreiden muuttavan somaliaan tai muualle lähi-itään kantaväestön elätettäväksi, kunniakansalaiseksi, varmaan palvoisivat heitä pohjolan jumalina.


  • Anonyymi

   Voisiko joku valistaa tietämätöntä ?
   Missä mailmalla olevilla kärhämillä, sodilla, ihmiskaappauksilla, joukkomurhilla, pommivöillä...ym EI ole joko molemmat-tai vähintään toinen osapuolista
   muhammetilaisuus mukana...
   Hmmm...

  • Anonyymi

   Muslimit elävät keskiaikaisten terrorismi sääntöjen mukaan. Ja levittävät tätä aatettaan. Ovat piittaamattomia länsimaisista säännöistä. Turvallisuusuhka.

  • Anonyymi

   https://www.youtube.com/watch?v=VmffgIqlAYA

   The tree terror's

  • Anonyymi

   Kiinassa ja Venäjällä noudatetaankin sääntöä: Maassa maan tavalla tai maasta pois, silloin on pakko integroitua jos aikoo maassa pysyä. Länsimaat ovatkin epäonnistuneet siksi, että on annettu muslimelle liikaa vapauksia päättää ja vaatia erikoiskohtelua.
   Ei kaikki muslimit tosin Suomesakaan ole niin jyrkkiä, tunnen monta ja kyllä he ainakin minun kanssani ovat kuppia ottaneet, eivät tosin ihan räkäkänniin asti:D

  • Anonyymi

   Ovat sen oman Somaliansakin kehittäneet niin huippuunsa, päteviä ovat juu.

  • Anonyymi

   Onko muslimit ja isisit eri asia onko kumpikin uskonto, miten eroavat toisistaan
   Miten iran ja irak eroavat toisistaan?
   Ja kuuluuko israel jompaan kumpaan, vai onko se taas ihan oma juttu.
   Ketkä siellä sotivat, mistä se sota johtuu
   Miksi afrikkalaisten köyhien koulun ja maatilojen kimppuun oli hyökätty.
   Ketä ne hyökkääjät afrikkalaisten kimppuun ovat, onko ne samoja mitä öljymaissa
   Ja mikä hyökkäyksen tarkoitus oli, kun uhrit köyhiä kehitys maan asukkaita.
   Olen ihan pihalla näistä, mutta muistan että uutisissa puhittiin heidän sodista kun olin pieni taapero.
   Onko se maailman pisin sota kun ei koskaan lopu.
   Miksi kehitysmaat ei kehity.?

   • Anonyymi

    Vastaus on aina sama, mutta sitä ei saa sanoa koska islamin ja muslimien syyllistäminen on rasismia, siis lain vastaista. Tässä noidankehässä on oltu jo vuosikymmeniä ympäri maailman, johtajiemme sairastuttua harhaisuuteen puhdistaa omatuntonsa ihmisoikeuslaeillaan, joita islamilaiset maat eivät edes tunnusta.


  • Anonyymi

   Miksi ei rikastuteta maapalloa siihen malliin, että aina kun suomeen saapuu esim. kaukomailta lähi-idän, Afrikan kansalaisia, niin me lähetämme tilalle vaihtokansalaisina vasemmisto-vihreitä heidän lähtö maahansa viemään kestävän kehityksen oppia suomesta.

   • Anonyymi

    Kannatetaan lämpimästi. Olisivat kerrankin hyödyksi ihmiskunnalle!


   • Anonyymi

    Ei suomalaiset pärjää aavikon helteesä,
    He kuivuvat kuin rusinat sinne joten ei kiitos mene itse saarnaan sivistystä
    Taitaa siellä pellokkin olla pommeja täynmä.
    Kova oli putsata.suomenkin pellot pommeista niin eiköhän se riitä.


  • Anonyymi

   muslimi mies pitää naista kuin kukkaakämmenellä että hauraus ei murene palvelee ja passaa .
   vaimon ei tarvitse kuin synnyttää mies palvelee ja hoivaa.
   mies on ahkera käy työssä ja tuo rahat vaimolle ja ruokaa pöydän täyteen .
   kuljettaa lapset sivistykseen ja lapsista tulee kuuliaisia .

   kaikki on uutteria työssään.

  • Anonyymi

   Tyrskähti aamukahvit näppäimistölle, kiitosta paljon...

  • Anonyymi

   Taitaa olla nää aloitukset noitten naapurin trollitehtaalta lähtöisin tai mitä lie kun ei järjen häivää.

  • Anonyymi

   Samalla retoriikalla voidaan sanoa että saksalaiset 30-luvun kansallissosialistit olivat voittopuolisesti todella hienoja ihmisiä. Siinä jäävät monet ihmisryhmät toiseksi.

   Ne muutamat kansallissosialistit joiden perusteella koko kansanryhmää vastaan on totuttu kiihottamaan, ovat niin pieni marginaali että ne voidaan nimetä ja luetella.

   Keskimääräinen kansallissosialisti oli tilastollisesti kuitenkin aivan tavallinen perheenisä tai perheenäiti, joka rakasti maataan. Työtätekevää, moraalisesti vahvaa ja liikuntaa ja terveitä elintapoja harjoittavaa väkeä.

   Poliitikot saksassa, kuten muuallakin ovat tehneet vääriä ja tuhoisia päätöksiä. Millaisessa maailmassa tällaisiin tekoihin päätyneet poliitikot ovat kuitenkin itsekin asuneet? Maailmassa jossa britit jauhoivat kiinalaisia satamakaupunkeja laivatykeillä ja massatuhosivat kiinalaisia, vain pakottaakseen kiinan hyväksymään oopiumkaupan. Britit myös joukkosurmasivat intialaisia ja australian aboriginaaleja, sekä etnisesti puhdistivat afrikkaa buureista keskitysleireissään, jotka olivat myöhempien leirien esikuva. Yhdysvallat niinikään joukkosurmasivat intiaaneja, hävittäen kokonaisia intiaanikaupunkeja raaoissa hyökkäyksissä joissa kaikki tapettiin lapsia myöten, sekä levittämällä tarkoituksella tappavia tartuntatauteja. Belgia joukkosurmasi 10 miljoonaa kongolaista, antaen esikuvaa myöhemmälle pienemmälle kansanmurhalle. Kommunistit pistivät myöhemmin vieläkin paremmaksi yli sadalla miljoonalla tapetulla. "Länsimaisissa demokratioissa" useat senhetkiset tiedemiehet ja filosofit avoimesti kannattivat rodullisia puhtausoppeja ja etnisiin ryhmiin kohdistuvaa puhdistamista. Esimerkiksi ranskassa oli jo pitkä perinne uskonvähemmistöihin, esim juutalaisiin ja protestantteihin kohdistuvasta vainoamisesta, jossa ajoittain joukkotuhottiin jopa tuhansittain ihmisiä kerrallaan. Myös venäjällä joukkotuhottiin tuhansittain juutalaisia ja suunnattomia määriä pakkosiirrettiin paikasta toiseen. On myös syytä muistaa, että tuon ajan yhdysvallat oli maa joka avoimesti piti tummaihoisia ja juutalaisia saastaisina rotuina, ja väärensi tieteellisiä tutkimuksia tätä oppia todistamaan. Saman ajan kanadassa hävitettiin intiaaneja ja intiaanikulttuuria miten kyettiin, ja ruotsissa maksettiin romaneista tapporahaa. Eivätkä nämä esimerkit ole mikään täydellinen lista kaikesta etnisestä tuhovimmasta joka on tuon ajan maailmaa riivannut.

   Tämä kaikki ei luonnollisestikaan oikeuta kenenkään muun, esim saksan poliitikkojen tekoja, mutta antaa osviittaa sille etteivät kansallissosialistien joidenkin johtajien orkestroimat hirmuteot ole sittenkään niin ainutkertaista pahuutta kuin usein yksiulotteisesti esitetään. Toki sodassa vihollisesta leivotaan propagandassa absoluuttisen pahan perikuva, vaikka itsekin sumeilematta joukkotuhotaan kokonaisten kaupunkien väestöjä, Dresden, Hisoshima, Nagasaki... siitä voittajana joutumatta mihinkään vastuuseen.

   Keskimääräinen kansallissosialisti oli kuitenkin samanlainen ihminen kuin keskimääräinen demokraatti, republikaani, kommunisti tai muslimi.. Eläen omaa elämäänsä yhteiskunnassa jota hallitsevat epätäydelliset täydellisyydentavoittelijat.

   • Anonyymi

    Provosoiva väite.

    Joka kuitenkin avataan samalla tyhjentävästi ja loogisesti. Hyvä.


   • Anonyymi

    Neuvostoliitto minun kultani liru lausuili naapurin kommariakka 70-luvulla


  • Anonyymi

   Näin on!

   Jopa useimmat kritityt ovat pohjimmiltaan ihan hyviä ihmisiä.

  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Kiinassa ne on intergroitu leireille ja puuvillapelloille pakkotyöhön.

    Lähes viidesosa maailman puuvillasta on peräisin Xinjiangista, osaksi uiguurien pakkotyöllä


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiinassa ne on intergroitu leireille ja puuvillapelloille pakkotyöhön.

    Lähes viidesosa maailman puuvillasta on peräisin Xinjiangista, osaksi uiguurien pakkotyöllä

    Kiinan muslimit on internoitu eikä integroitu.

    Jos olisin muslimiterroristien värvääjä, niin se, miten Kiina kohtelee uigureja olsi lottovoitto.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiinan muslimit on internoitu eikä integroitu.

    Jos olisin muslimiterroristien värvääjä, niin se, miten Kiina kohtelee uigureja olsi lottovoitto.

    Jaa meinaat että länsimaat koittaa väärää tapaa.
    Tuskin toi internoituminen on niin vaikee asia ettei länsi sitä osais mutta mistä itusta otetaan puuvillapeltoja on varmaan pykälä joka estää niitä kaurapelloille siirtämästä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kiinassa ne on intergroitu leireille ja puuvillapelloille pakkotyöhön.

    Lähes viidesosa maailman puuvillasta on peräisin Xinjiangista, osaksi uiguurien pakkotyöllä

    Höpö höpö. Naton propagandaa.


  • "Muslimit ovat voittopuolisesti hienoja ihmisiä"

   Miksi muslimit eivät pysy kotimaissaan vaan pyrkivät tulemaan valtioihin joissa on eri uskonto kuin heillä kotimaassaan?

   • Anonyymi

    Tarkottikin varmaan niitä muslimeja jotka ovat jääneet kotimaihinsa
    ne siis voittopuolisesti hienoja ihmisiä? ei nää tänne tulleet


  • Anonyymi

   Huonoja maksamaan veroja mutta hyviä nostamaan tukia. Kuppiloissakin istuvat kiitettävästi ja ovat kovia sikiämään. Tosi tulevaisuuden tekijöitä.

  • Anonyymi

   Muslimimuoti on aikansa elänyttä ja muuttunut terrorismiksi, sodiksi ja elinalueiden valtaukseksi, laajentamiseksi.
   Muslimit johdattavat ydinsotaan kansat, päästäkseen kuvittelemaansa taivaaseen.

   • Anonyymi

    Nigeriassa sieppasivat 350 koulupoikaa leikkikavereiseen


  • Anonyymi

   Naisen paikka on kotona. Miehen päätehtävänä on kaatua uskonsodassa vääräuskoisia vastaan ja päästa allahun viereen nauttimaan alaikäisistä neitsyeistä. Kunnes koko maailman laajuinen kalifikaatti on saavutettu ja kaikki maailmanihmiset ovat m-positiivisiä. Alaikäisyys on kylläkin vain länsimaalaisten näkemys.

  • Anonyymi

   Muslimit on hyviä vaihtamaan renkaita. Minunkin kesärenkaat on muslimiyrittäjän varastossa ja hän vaihtaa ne autoni alle taas keväällä, kuten on tehnyt jo monta vuotta.

   • Anonyymi

    Pari viikkoa töitä syksyin keväin?


   • Anonyymi

    Ei kai muslimeilla olis ongelmia mutta kun niiden hengelliset johtajat paasaa sitä sun tätä
    vähän niinkuin Hitler... Voiko joku kertoa ensin olevansa natzi/(muslimi) ja sen jälkeen koittaa perustella että on hyvä natzi


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei kai muslimeilla olis ongelmia mutta kun niiden hengelliset johtajat paasaa sitä sun tätä
    vähän niinkuin Hitler... Voiko joku kertoa ensin olevansa natzi/(muslimi) ja sen jälkeen koittaa perustella että on hyvä natzi

    Aivan varmasti. Suurin osa saksan 30-luvun kansallissosialisteista oli pohjimmiltaan erittäin hyviä ihmisiä.

    Sotaelokuvien kliseiden juutalaisia potkivia keskitysleirinvartijoita, oli muslimiterroristien tapaan väestöstä hyvin rajallinen osa. Suurin osa kuitenkin normaaleja ja fiksuja työssäkäyviä ihmisiä.


  • Anonyymi

   euroopasta on kadonnut vakaus ja vauraus jäljellä anargia ja velka.

   • Anonyymi

    Mitenköhän tuon velan kanssa oikein loppupelissä on? kaikki maat on veloissa (kenelle) jos huomenna ruvetaan rustaan yli toistemme velkoja? niin loppupelissähän tullaan nollaan? ja jos velkaa jäädään jollekkin pankille? niin tuskin pankilla on asevoimia? eli Euroopan maat voinee sanella ehdot millä pankki velat kuittaa nolliin?


  • Anonyymi

   Heillö omat lait pysyisivät omassa maassaan lakiensa kanssa.

  • Anonyymi

   Missä maassa muslimit tulevat sopuisasti toimeen. Kertokaa edes yksi.

  • Anonyymi

   siellä missä ei tarvitse tehdä mitään.

  • Anonyymi

   Toki Kiinassa ja Venäjällä on aivan eri lait kuin vapaamielisessä Ruotsissa tai Suomessa
   Ei siellä auta alkaa pullistelemaan, lähteen henki muslimiltakin ja hyvin äkkiä.
   Tiennevät asian tarkkaan, ja siksi pyrkivät olemaan "ihmisiksi" toisin kuin meillä "kylässä" ollessaan.

  • Anonyymi

   niin
   laitappa googleen haku= islam kiina leirit

   kuinka kommentoit?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Musut ovat heikolla äolla varustettuja eliitin juoksupoikia eivät vain tajua sitä vielä?

  • Anonyymi

   Asiaa pitäisi tarkastella yhtäläisistä lähtökohdista.
   Miten asukkaat esim. Saudi-arabiassa suhtautuisivat siihen että maahan jostain syystä tulisi miljoonia mustia Afrikasta, kiinalaisia ja vaaleita pohjoiseurooppalaisia, lähinnä miehiä? Tulijat myös ilmoittaisivat että maa on tästä lähtien 'monikulttuurinen' ja arabit maksavat tulijoiden elämisen.
   'Ei tämä ole yksin arabien maa, luulitteko niin?'
   Tulijat, mm. Vaaleat suomalaiset miehet myös syyllistyisivät 17-kertaisesti saudinaisten ja tyttöjen raiskaamiseen kuin kantaväestön miehet.... Niin, mikähän olisi arabimiesten reaktiot? Olisivatko 'hillittyjä' ja 'hyväkäytöksisiä'?

  • Anonyymi

   Kotimaisen alkoholisti sinkku naapurin vois kyllä vaihtaa hiljaiseen rukoilevaan hijadistiin milloin vain!🤮🤮🤮

  • Anonyymi

   Muslimi on kuin epäkunnossa oleva käsikranaatti joka voi räjähtää milloin vaan.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   332
   21794
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   6171
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   362
   4143