Länsimaiden perikato!

Anonyymi

Lännen näennäisdemokratiat ovat saavuttaneet uuden ja lopullisen pohjakosketuksen Yhdysvaltain presidentinvaalien muodossa.

Siellä mieluummin hyväksytään ilmiselvä vaalihuijaus kuin myönnetään se! Näet vaalihuijauksen myöntäminen romahduttaisi näennäisdemokratiat.

Siksi nuo vasurihuijarit pelaavat vain aikaa ja toivovat kansan unohtavan törkeimmän rikoksensa kansanvaltaa kohtaan. Mutta kansat eivät unohda...

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Niinpä. Jopa " oikeuslaitos" on valjastettu huijaukseen. Jos eivät tuomarit suostu näkemään virtahepoa olohuoneessa, niin mitä voi tehdä? Siinäpä kysymys!

    • Anonyymi

      Kylläpä tekee kipiää Trumpin valeisiin uskoville!

      USA:ssa ovat oikeusistuimet hylänneet noin 50 vaalivalitusta, joille ei ole mitään muita perusteita, kuin Tumpin väite vaalien "varastamisesta".

      Uskoville sekin riittää...

      • Anonyymi

        Höpöhöpö!

        Todisteita on kymmeniä ellei jopa satoja. On lukuisia silminäkijätodistajia, vaalivirkailijoiden ja - tarkkailijoiden todistuksia ja jopa muutama valvontakameran videokin todisteena järjestelmällisestä ja laajasta huijauksesta.

        Mutta valtamediat ovat niistä tyystin hiljaa? Ja oikeusistuimet eivät suostu uskomaan tai ainakaan uskalla tuomita ilmiselvää huijausta. Koska ajatellaan, että parempi hyväksyä huijaus kuin asettaa koko mätä järjestelmä uhanalaiseksi.


    • Anonyymi

      Ainahan voit muuttaa sinne Neuvosto-Venäjälle toveri Putinin sovhoosiin, tavarits.

      • Anonyymi

        Olipa vahingossa osuva kommentti suomalaisvastaiselta vasuritolloltamme!

        Nimittäin Venäjää on jo suunniteltu valkoisten kansojen tulevien rippeiden pelastukseksi. Koska nehän mamutetaan pois länsimaista jo yllättävän pian.

        Suomalaisten rippeiden luonnollinen pakopaikka on tietysti rajantakainen Karjalamme. Lapsenlapseni tulevat ehkä pakenemaan sinne.

        Jos sinulla on edes lapsia, niin heidän lapsensa sen sijaan jäävät tänne sorrettavaksi ja raiskattavaksi.

        Minua säälittäisi heidän kohtalonsa, vaikka sinä ansaitsisitkin sen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olipa vahingossa osuva kommentti suomalaisvastaiselta vasuritolloltamme!

        Nimittäin Venäjää on jo suunniteltu valkoisten kansojen tulevien rippeiden pelastukseksi. Koska nehän mamutetaan pois länsimaista jo yllättävän pian.

        Suomalaisten rippeiden luonnollinen pakopaikka on tietysti rajantakainen Karjalamme. Lapsenlapseni tulevat ehkä pakenemaan sinne.

        Jos sinulla on edes lapsia, niin heidän lapsensa sen sijaan jäävät tänne sorrettavaksi ja raiskattavaksi.

        Minua säälittäisi heidän kohtalonsa, vaikka sinä ansaitsisitkin sen...

        Venäjällä on jo nyt enemmän muslimeja kuin yhdessäkään Euroopan valtiossa ja lisää muuttaa koko ajan. KGB-kommari Putin rakennutti Moskovaan jopa suurmoskeijan niille.

        Venäjän Karjala on jopa Venäjän mittakaavassa periferiaa ja kehitysmaata. Olen käynyt siellä ja nähnyt sen kurjuuden.. Siitäpä sitten jälleenrakentamaan sitä..


    • Se on tosi, että USA:n presidentinvaalit ovat olleet hyvin huono esimerkki demokratiasta. Ja siihen liittyen nykyisen presidentin hyvin outo käyttäytyminen ottaen huomioon hänen asemansa mahtavan valtion presidentinä. Trumpin menettely on niin outoa, että ihmetyttää, että miten noilla ominaisuuksilla on päästy noin merkittävän maan presidentiksi.

      Trump on asianajajineen yrittänyt ajaa nurin vaalituloksia niissä osavaltioissa, joissa hän on kärsinyt tappion. Huonolla menestyksellä. Yli 30 valitusta he ovat tehneet, Vaalit on todettu rehellisiksi eri oikeusasteissa. Tätä tapahtumien ketjua täytyy ihmetellä. Republikaanien merkittävimmät johtajat ovat kääntyneet Trumpia vastaan. Lopputulos on täysin selvä , Trump hävisi vaalit. Nyt hän on tuhonnut oman tulevaisuutensa aivan omalla käytöksellään ainakin politiikan puolella. Bisnespuoli tietysti jää, mutta ei sielläkään käytös ole jäänyt huomaamatta. Rasitus se on silläkin puolella.

      Ainakin USA:ssa on jännittävää seurata, mitä siellä vielä tapahtuu. Trumpilla on fanaattisia kannattajia, he voivat järjestää joitakin ikävyyksiä. Trump ilmeisesti jarruttaa vaikeuksiin joutuneiden miljoonien kansalaisten avustuksien saantia olemalla hyväksymättä puolueiden kesken tehtyä sopimusta avustuksista. Siinä hän kyllä hankkii lisää vastustajia itselleen. Siellä presidentti hyväksyy päätökset tai jättää hyväksymättä. Ei auta vaikka ne kaksi valtapuoluetta ovat päässeet sopimukseen avustusten määrästä. Presidentti voi olla hyväksymättä - näin tomenpiteisiin avustusten jakamisessa ei voida ryhtyä. Se on härskiä jarruttamista - siitä kärsivät miljoonat ihmiset. Kovaa on peli. On jännittävää seurata miten se etenee. Toivottavasti kaikki menee rauhallisesti, mutta on vaara mm. mellakoihin.

      Suomessa mennään toistaiseksi melko rauhallisesti tuohon verrattuna.

      • Anonyymi

        Vaalivilpistä kertovia todistajia on jo 5 000! Kuitenkaan ei muka nähdä merkkejä laajasta ja merkittävästä vaalihuijauksesta??? Huhhuh...

        Ja luuletko TOSIAAN, että tuomarit olisivat joku kuplassa irti muusta yhteiskunnasta elävä ryhmä!? He ovat ihan tavallisia ihmisiä, jotka ovat yhtä alttiita kaikenlaiselle vaikuttamiselle kuin muutkin.

        Oikeuseliitti on vain yksi osa valtaeliittiä. Ja nykyään eliitit ovat vasureiden hallussa länsimaissa. Uusmarxistinen eliittien solutus on saavuttanut vihdoin tavoitteensa.

        Ja seuraukset ovat kohtalokkaita valkoisille länsimaille, koska uusmarxistien tuhovimman kohde ovat valkoiset ja kristityt valtiot. Vain sodat voivat pelastaa ne varmalta tuholta!


    • Anonyymi

      Länsimaiden perikato?! Ei tämä vaalitulos koske kaikkia länsimaita, eikä tämä tilanne liioin sellaisenaan. Jopoa USA itse, ja Trumpin oma puolue Republikaanit, on jo sanoutunut irti Trumpin menettelystä. Odotellaan vain, että Trumpin aika päättyy rauhallisesti ja Biden alkaa rakentaa uudelleen sitä, mitä Obama oli jo yrittänyt, eli monenlaisia ihmisiä sisältävän kansan yhdistämistä ja syrjinnän ja rasismin lopettamista. Trumpin politiikka johtaisia ennen pitkää katastastrofiin - kannattajissa on fanaattisia ääriaineksia kuten oli aikoinaan Saksassa Hitlerillä. Nämä muistuttavatkin aika paljon toisiaan, nämä kaksi .... "Yber alles" ja "America first" .... Tällainen fanaattinen näkemys ja toiminta johtaa aina katastrofiin...

      • Anonyymi

        Huhhuh miten harhaista ja masokistista vasuripotaskaa suollat...

        Vain yksi kysmys sinulle:

        Miltä tuntuu inhota omaa rotuaan, kansaansa, kulttuuriaan ja uskoaan?


    • Anonyymi

      Nyt jopa Donald Trumpin aiemmin vahvimmat pönkkäpuut, mediamoguli Rupert Murdochin lehdet, ovat alkaneet kritikoida Trumpin päätöntä riehumista, "mielenvikaisuutta", jossa tämä näyttäytyy anarkistina tulitikut kourassa, kuten New York Post toteaa etusivullaan.
      Huhhahheijaa, luuseri Trumpia viedään kuin litran mittaa.


      https://yle.fi/uutiset/3-11717260

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      239
      3706
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2264
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2005
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1291
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1277
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1208
    Aihe