Aihe

mitä mieltä rokotteista?

Anonyymi

toi sikapiikki oli viimesin jota kokeiltiin ja paljon mainostettiin sastamalaskin. en uskaltanu ottaa sillon ku oli vähän tutkimusta siitä ja nyt kuulin et muutama tuttu sairastu vakavasti ja pahoin siitä sikapiikistä. esim.narkolepsiaa ym tuli siitä.

tää uus piikki ei vissiin sovi allergisi?l on ollut daily mail uk juttua et tullu shokkeja siitä.en aio ottaa tähän tilanteeseen sitä kokeilu asteel olevaa juttua.
uudet ainesosat joista ei tietoa?rna?lusiferaasi ym. ei vakuuta.

19

149

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   En ota rokotetta.

   • Anonyymi

    Otan rokotteen. Käytän myös tarpeen tullen maskia ja vältän tarpeetonta oleskelua ihmisjoukoissa. Muutoinkin pyrin välttämään koronatartunnan saamista niillä keinoin mitä minulla on käytettävissäni.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Otan rokotteen. Käytän myös tarpeen tullen maskia ja vältän tarpeetonta oleskelua ihmisjoukoissa. Muutoinkin pyrin välttämään koronatartunnan saamista niillä keinoin mitä minulla on käytettävissäni.

    Sama minulla. Ota heti rokotteen kun sen vaan saa.


  • Anonyymi

   Tieteeseen uskomattoman kanattaa olla ottamatta rokotteita ja jos lapsia tulee niin niitä ei ainakaan kannata rokottaa. Luonnonvalinta kyllä tauteineen karsii pois väärässä olijat.

   Tämä siis sarkasmia ja jokainen täysijärkinen ymmärtää rokotusten tärkeyden. Jos vaikka sivuvaikutuksia olisikin niin ne ongelmat ovat pieniä verrattuna taudin aiheuttamiin. Jotkin sikainfluenssarokotteista aiheutti ilmeisesti osan narkoleptisistä tapauksista. Vika ei ollut rokotteessa vaan aineessa johon rokote tehtiin. Muistaakseni jokin valkuainen. Tuskin toistavat samaa virhettä. Nyt näitä covid rokotteita on annettu sinne ja tänne eikä vaarallisia ongelmia ole ollut . Pieni oireilu on parempi kuin viruksen runtelema elimistö.

  • Anonyymi

   Otan rokotteen heti kun vain mahdollista. Kyseessä on kuitenkin tosi vaarallinen virus, joillekin aiheuttaa tosi pahan, jopa kuolemaan johtavan taudin ja jotkut sairastavat ilman oirettakaan. En halua ottaa riskiä vakavasta sairaudesta.

  • Anonyymi

   " Tämä siis sarkasmia ja jokainen täysijärkinen ymmärtää rokotusten tärkeyden.
   Jos vaikka sivuvaikutuksia olisikin niin ne ongelmat ovat pieniä verrattuna
   taudin aiheuttamiin."

   Mutta sille jonka kohdalle se rokotteen aiheuttama vakava, pysyvä sairaus, hänelle se on elämän mittainen katastrofil. Pandemrix rokote aiheutti narkolepsian 200 suomalaiselle nuorelle. Heille ei esimerkiksi myönnetä ajokorttia koskaan.

   Rokotteen ottaminen on aina lottoamista rokotteen tuomien etujen ja mahdollisten sivuhaittojen kanssa.
   https://fi.wikipedia.org/wiki/Rokotusten_haittavaikutukset

   On ihan järkevää pitää mielessä, että uusilla, valtavalla kiireellä tehdyillä ja pikatestatuilla koronarokotteilla voi olla sivuoireita, jotka tulevat esille vasta kuukausien tai vuosienkin kuluttua.

   • Anonyymi

    Koronaan suomessa kuolleet 525. Luvuissa ei ole taudin ongelmallisia pitkäaikaisvaikutuksia ja lopullisia ongelmia mitkä tulevat mahdollisesti jäämään osalle loppuelämäksi.

    Vertaa narkolepsia 200 kpl joista osa on tullut rokotteen myötä ja osa perinnöllisiä.

    Ei liene epäselvää minne vaaka kallistuu kun noista valitaan.


  • Anonyymi

   no just toi ettei tietoa pitkäaikais jutuista. ne narkolepsia tyypit tappelee vissiin vieläkin korvauksists joita ei tuu kuulemma rokote vaurioista lainkaan.
   ketään ei korvaa vammautumista ilmeisesti sellaisia diilejä on näis tapauksis valmistajien kanssa.

  • Anonyymi

   >>Vertaa narkolepsia 200 kpl joista osa on tullut rokotteen myötä ja
   osa perinnöllisiä.
   Ei liene epäselvää minne vaaka kallistuu kun noista valitaan.>>

   Joo, mutta jos olisit joistakin noista 200 perheestä se perheenäiti jonka toinen lapsista sai jo narkolepsian rokotteesta.
   Millainen mahtaisi halukkuus sulla olla laittaa myös toinen lapsesi koronarokotejonon kärkeen?

   Sikainfluenssan rokotetta suositeltiin kaikille suomalaisille otettavaksi. Ihan samalla lailla kuin koronarokotetta nyt.

   Kaikkiaan 52 % suomalaisista otti sikainfluenssarokotteen. Loput 48% suomalaisista joko eivät saaneet kyseistä tartuntatautia, tai jos saivat, se podettiin normaalina kausiflunssana.

   Tähän mennessä joka ikinen 2020 vuoden aikana koronaviruksen saanut suomalainen on potenut sen normaalina kausiflunssana. Lapsille siitä ei ole tullut edes mitään oireitakaan.

   Samalla tavalla aika iso osa suomalaisista aikoo koronankin kanssa menetellä, eli tauti tulee, ja se podetaan pois.

   • Anonyymi

    Tuo sikainfluenssan ongelma on jo ratkaistu joten sen uhka on poistunut, sitä ei enää ole.

    Älä ota rokotetta. Älä sitten levitä sitä perheesi kanssa toisiin ihmisiin. Miltä sinusta tuntuisi jos joku tai useampi näistä kuolleesta yli 500 ihmisestä ja hermovaurioituneesta olisi perheesi jäsen? Tai jos se koituu minun perheeni kohtaloksi tai naapurisi. Oletko valmis kantamaan vastuun tuosta?

    Olet myös jo saanut usean rokotteen elämäsi aikana eikä niistä ole ollut minkäänlaista haittaa. Siis useita miljoonia rokotuksia ja maailmanlaajuisesti satoja tai tuhansia miljardeja. Voi kysyä kuinka monta ihmistä nämä rokotteet on pelastanut. Oma veikkaus on miljardeissa.

    Toistaiseksi ei ole mitään näyttöä siitä että koronarokote aiheuttaisi ongelmia. Lisäksi rokotteita on useita joten niistäkin voi valita sen varmimman. Venäjän ja kiinan rokotteeseen en koskisi koska siellä kukaan ei vastuuta kanna. Läsittääkseni niitä ei ole suomeen tulossakaan.


  • Anonyymi

   pidän kyllä perinteisiä vanhoil menetelmil tehtyjä rokotteita esim.jäykkäkouristus ym hyvinä. mut näistä uusista ei dataa ja tosiaan vissiin vaikuttaa soluihin eri taval nää uudet.lisäksi niissä käytetty abortoitujen vauvojen kasvatettuja soluja ilmeisesti mitä näis tuoteselosteis. ei vaikuta hyvältä,jokainen päättää mitä tekee mut esim.corona jälkitiloihin on hoito kuten tulppaan ja munuaisiin hätätapaukses dialyysi. rokote vauriohin ei ole mitään hoitoa sitä mietinkans.

  • Anonyymi

   Ihan helppo homma. Ranskassa ja Saksassa käydään keskustelua: "Jos ei ota rokotetta, nimi paperiin ettei myöskään tarvitse sairaanhoitoa ja tehohoitoa, ei asiaa julkisiin liikennevälineisiin.

   • Anonyymi

    Ei ne Ranskassakaan sentään sariaaanhoitoa tässä vaiheessa evää, mutta busseihin ja ravintoloihin yms. saattaa tulla kielto.
    Saa nähdä saako rokottamattomat mennä enää ruokakauppaankaan, tai omalle työpaikallensa?

    Tuollahan alkaa väärennettyjen rokotustodistusten markkina Ranskassa ja Saksassa. Rajattomassa EU:ssa voi aina myös sanoa käyneensä tuolla Liechtensteinin puolella rokotuksessa, ja rokotus on nyt kunnossa.


  • Anonyymi

   Eikös Amerikassa ole rokotettu tällä samaisella rokotteella millä Suomessakin nyt. Haittavaikutuksina on ollut rokotuskohdan kipua, joillakin kuumetta. Ei niin yleisenä haittana on ollut allerginen reaktio (mikä voi tulla kyllä ihan mistä vaan rokotteesta).
   En kyllä näkisi rokotteen ottamista minään lottoamisena. Koronan sairastaminen ennemminkin on riskinottoa, sillä yhtään et tiedä millaisena korona juuri sinulle tulee.

  • Anonyymi

   no niin nyt löytyy jo ulkomaisista lehdistä kuolleita esim.portugalilainen terve 41 vuotias hoitaja ennen terve otti rokotteen kuoli seuraavana päivänä.iltalehdes oli norjas 2 kuollu rokoteeseen et miettikää ihmiset......

   • Anonyymi

    Niin, laskes huvikses kuinka moni on kuollut koronaan maailmassa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin, laskes huvikses kuinka moni on kuollut koronaan maailmassa.

    YLE uutisoi tänään, että lähes kaksi miljoonaa ihmistä on kuollut viimeisen vuoden aikana koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.


  • Anonyymi

   >> YLE uutisoi tänään, että lähes kaksi miljoonaa ihmistä on kuollut viimeisen vuoden aikana koronaviruksen aiheuttamaan tautiin.

   Nää on pikkukaloja siihen nähren, että se koronapiikki aiheuttaa hedelmällisyyden putoomista 50...60%:lla ihmiskunnasta.

   Eurooppalaiset rokottaa ittensä, kaikki, mutta afrikkalaisilla ja Aasian köyhemmillä mailla ei ole varaa rokottaa. Ei ole kovin vaikea arvata että minkä väriset ihmiset tulee valloittamaan Euroopan itsellensä asuinalueiksi jo ennen 2060 lukua.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   17034
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   341
   6150
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   1551