Aihe

Poliitikkojen etuilu rokotejonossa raivostuttaa Yhdysvalloissa

Anonyymi

Poliitikkojen etuilu rokotejonossa raivostuttaa Yhdysvalloissa
Yhdysvalloissa yli 600 000 on saanut koronarokotteen ensimmäisen pistoksen. Pandemiaa läheltä seuranneille sairaanhoitajille rokote on kuin valo tunnelin päässä. Heitä kuitenkin raivostuttaa se, että koronarajoituksia vähättelevät poliitikot saavat pistoksen ensimmäisten joukossa.

7

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Almaz Mussie ja Elizabeth Tse eivät hekään peittele raivoaan. Mussien mukaan on naurettavaa, että poliitikot eivät kannusta maskien käyttöön tai turvavälien noudattamiseen mutta kiilaavat jonon etupäähän rokotettavaksi.

   Elizabeth Tse sanoo samaa.

   – Se, että väität tätä pandemiaa huijaukseksi, mutta hyppäät Nooan arkkiin ensimmäisenä, on naurettavaa. Johtajien pitäisi näyttää esimerkkiä. Sen sijaan he vitsailevat, sanovat, ettei maskia pitäisi käyttää, koska se riistää vapauden, Elizabeth Tse sanoo ja jatkaa:

   – Ei, riistät ihmisiltä vapauden antamalla heidän kuolla tähän pandemiaan.

  • Anonyymi

   Tällä viikolla kongressiedustajat ovat saaneet rokotepistoksen hallinnon jatkuvuuden varmistamiseksi. Poliitikkojen etuilu rokotejonossa on herättänyt sosiaalisessa mediassa raivoa, sillä moni pistoksen jo saaneista poliitikoista on itse vähätellyt turvatoimia.

   Esimerkiksi kampanjatilaisuuksiin maskitta osallistunut republikaanisenaattori Marco Rubio on joutunut kritiikin kohteeksi otettuaan rokotteen.

  • Anonyymi

   Yhdysvallat neuvottelee miljoonista uusista rokoteannoksista Pfizerin kanssa
   Yhdysvallat neuvottelee lääkeyhtiö Pfizerin kanssa kymmenien miljoonien koronavirusrokoteannosten hankkimisesta. Kyseessä on täydentävä määrä annoksia aiemmin sovitun lisäksi. Asiasta kertovat nimettömät lähteet New York Timesille ja uutistoimisto AP:lle.

   New York Timesin mukaan Yhdysvallat on pyytänyt 100 miljoonaa lisäannosta rokotetta. Lehden mukaan sopimuksen saavuttaminen on lähellä ja siitä voitaneen tiedottaa paikallista aikaa keskiviikkona.

   Ensi vuonna toimitettavien lisäannosten vastineeksi Yhdysvallat auttaa lakiteitse Pfizeria saamaan paremman mahdollisuuden hankkia tuotantotarvikkeita rokotteiden valmistamiseen, lähteet kertovat.

   Pfizerin ja Biontechin kehittämä koronavirusrokote sai käyttöluvan Yhdysvalloissa aiemmin joulukuussa.

  • Anonyymi

   Suomessa kannattaa ottaakin poliitikot suoraan tv-lähetykseen, jotta näemme kuin käy, käykö kuin USA:ssa tv-läheytksessä. Tyttö odotti kiihkolla rokotetta. Ei tarvitse enää koskaan ottaa :-(

   SUORA TV-LÄHETYS JA ROKOTTEEN OTTAJA KUOLEE - NOLO JUTTU MARKKINOINNILLE - JA SENSUURI PÄÄLLE JA PEITTELY !

   Tennesseessähän sairaanhoitaja kuoli kun otti coronarokotteen!
   15 minuuttia ja kanttuvei! Ehti kehua odottaneensakin jo innolla!
   EI KEHU ENÄÄ!
   Nyt on varmaan tehokkaasti yritetty piilotella tätä uutista suurelta yleisöltä.
   Jos olisi selvinnyt hengissä, olisivat voineet rehellisesti näyttää olevan elossa - nyt on nolo juttu ja miljonnabisness vaarassa.

   • Anonyymi

    Ihanko itse keksit?


  • Anonyymi

   Näin myös videon 4 rokotuspaikkaa alkoi antamaan haastattelua kohta pyyhki kasvojaan ja pyyteli anteeksi käveli 2m ja putosi video jatkui ei osittenut toipumusta ainakaan seuraavan 15 min aikana.
   Moderna rokote on geenimuutelu firman tuotos 1 rokote jonka ovat kehittäneet tehty 5-6kk omistajat ovat maailman väestön vähentämis kannattajia.

   • Anonyymi

    Suomi24 "asiantuntija" kertoo mielipiteensä ilman faktan faktaa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   272
   20089
  2. Taksinkuljettaja Niina Syrjäläinen (Ristiinasta)

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/33ec61ee-a6fb-4422-8ecc-982c68a91196 Viimeinen havainto eilen tiistailta n.17:48. Kadonnut kotoaan tilataksin kans
   Kadonneet ihmiset
   171
   16009
  3. Sofia sai 2000 e sukset ja Stefan joutui lainaamaan rahaa ruokaan

   Sofia sai Stefanilta 2000 e sukset ja Stefan joutui tämän jälkeen lainaamaan kaverilta rahaa ruokaan. Aika hurjaa menoa. Jos Martina olisi tiennyt,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   302
   12757
  4. Poliisi vaati Niko Ranta-ahoa vangittavaksi

   uudesta huumerikoksesta. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007734511.html
   Kotimaiset julkkisjuorut
   311
   10407
  5. Notta ny se on tuloos! Sinimustat rekisteröityy puolueeksi.

   Vanhat hyvät ajat palaavat. Joukko ultra-isänmaallisia ovat perustamassa uutta puoluetta. Työnimenä on nyt Sinimustat. Nyt tulee vihervasemmistolaisel
   Maailman menoa
   676
   10266