Aihe

Laki ja sanktiot

Anonyymi

Muistatteko, kun -80-90-lukujen vaihteessa Hyvinkääläinen kodinkonekauppias joutui kahnauksiin silloisen kaupunginlakimiehen(naisen) kun oli pysäköinyt pakettiautonsa liikkeensä eteen jalkakäytävälle: Silloin jälkakäytävä oli voimassa olleeseen rakennuskaavaan merkityllä Hyvinlinnan tontilla. Leveä jalkakäytäväosuus oli vain rakennettu talon tontille. Nythän kaavaa on muutettu ja koko liikennejärjestely ja pysäköinti varsin syvältä. Asia silloin aikoinaan selvisi ja itsepäinen juristi päätyi nolattuna poistumaan takavasemmalle pois Hyvinkäältä.
Katsokaapa tämän päivän Aamupostin pysäköintijuttu ja kuvasta nykyisen kaupunginlakimiehen kehonkieltä ja ilmettä. Toivottavasti liikenneturvallisuus ja sujuvuus tulevat turvatuiksi, joista hän mainitsee.

6

103

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Aiheen parista on tälläkin palstalla ehdotettu liikennesuunnittelun ulkoistamista osaavalle toimijalle. Pelkästään hölmöjen ratkaijen pois jääminen ja niiden korjaamiset kuluttavat kaupungin varoja, eikä ammattimainen yritys moiseen syyllistyisi. On täällä ulkoistettu muitakin toimintoja, niin miksei sitten eniten harmeja aiheuttavaa.

   • Anonyymi

    Tuon kaupunginjurristin asento ja ilme ovat kuin suoraan jostakin komediasta: Kolmasluokkalainen kollipoika on kärätänyt koulun vessassa tupakoinnista ja rehtorin ilmeestä ja käsien asennosta voi päätellä että arestia on tulossa.


  • Anonyymi

   Erkki Raitala oli tuo kauppias jota byrokraattinen toiminta ärsytti. Nykyisin ei tuollaisia yksityisiä kauppiaita alalla enää ole, vaan ulkomaiset suuret ketjut ovat Suomen kodinkoneketjut vallannneet. Niin on myös kuluttaja-asiamiehelle tehtyjen valitusten määrä noussut.

   • Anonyymi

    R.I.P, Eki. Anja joutui luikkimaan kotiseudulleen kun erehtyi luulemaan että savolaiset keskitason kirjanoppineet saavat määräillä oman harkintansa mukaan uusimaalaisen pikkukaupungin asioissa.


  • Anonyymi

   Busineksen tekoa on haitattu persereikä kaupunkin toimesta ja liikenne suunnittelu on perseestä revittyä rieskaa!🤑🤑🤑

   • Anonyymi

    Joo, mutta maailma pelastuu. Ei tuu päästöjä kun mikään ei toimi.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Henkirikos Tohmajärvellä

   En ole paikkakuntalainen joten jääköön arvailut tekijöistä sikseen, vaikka tiettyyn suuntaan ne on syytä yhdistääkin.. Poliisi sai lauantaina aamuyöl
   Tohmajärvi
   38
   2119