Aihe

Hylkäävätkö palanneet isis-naiset sairaan ideologiansa?

Anonyymi

Eivät hylkää, eivät tule hylkäämään edes täyskaapujaan, se on epätodennäköistä. Naiset halusivat tänne vain koska isis hävisi pelinsä, täällä voi kivasti elää muiden kustannuksella.

Esim. Ruotsin Maahanuuttoviraston virkailija kertoi, että kaikki Ruotsiin tulleet isis-naiset ovat tulleet paluulennolla täydessä islamilaisessa tällingissä. Hän kertoo, että jos naiset olisivat olleet helpottuneita siitä, että ovat saaneet palata ”kotiin” ja ”vapauteen”, niin viimeistään lentokentällä säkki olisi lähtenyt päästä. Mutta yksikään ei tee niin. He päinvastoin haluavat pitää islamiin liittyvät säkit päällänsä ja osoittaa kanssaihmisille, että ovat aitomuslimeja.

Yksikään isiksestä Eurooppaan palannut isis-nainen ei ole heittänyt tunnuksellisuutta pois vaan päinvastoin, he ovat kantaneet ylpeänä niitä tunnuksia, joita isiksessäkin on vaadittu.

16

58

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihmettelen vaan kovasti kun ennen duunareiden puolustaminen oli demareiden ykkösasia, mutta nykyään terroristiäitien etujen ajaminen on ajanut tuosta kirkkaasti ohi.

  • Anonyymi

   Siksi natomaat eivät näitä edes ota. Suomi leikkii jotain homoritaria ja tuo pahamaineisia akkoja levittämään sairasta ihmisvastaista propagandaansa veronmaksajine maksamilla välineillä.

  • Anonyymi

   Kai se on päivänselvää, etteivät antaneet pelkästään lapsia hakea, koska haluavat itse kasvattaa lapset oman ideologiansa mukaan jatkossakin. Kurditkin, jotka niin kovasti vastustavat lapsien erottamista äideistä, ovat islamin uskoisia.

   Olisikohan niin, että isis-vaimoille olisi annettu ministeri tason syytesuoja? Vapaudu vankilasta ja elä vapaasti niinkuin haluat lastesi kanssa. Voi saada myös miehensä kotiin. Ihmisoikeuksilla, Suomen perustuslakia soveltaen ja viattomat-lapsi-parat-kortilla.

  • Anonyymi

   Tänne sujahtivat, heti koteihinsa, ei dnatestejä lapsista, ei mitään. Ensimmäisenä alkaa verkostoituminen muiden hullujen akkojen kanssa. Ja uuden aviomiehen etsiminen, koska raskaus pelastaa aika monelta asialta.

  • Anonyymi

   Täällähän noitten isis-akkojen on hyvä kasvattaa äpäristään tappajia. Saavat vihervasemmiston tukeman varallisuuden siihen ja muutenkin ilmaisen loppuelämän. Rauhassa voivat opettaa erilaisia tapoja iskeä suomalaisen turvallisuuden ytimeen ja järkyttää kansaa. Supo saa ihan yksinään huudella varoituksia, ei niitä kukaan kuuntele.
   Erityiskiitos superkaksikolle Haavisto&Ohisalo sekä vihervasemmiston tukijoukoille.

  • Anonyymi

   Miettikääpä kuinka nuo voivat kulkea naamioituneina missä vain? Eikös naamioituminen ole kiellettyä julkisilla paikoilla?

   No, laki ja asetukset joustaa aina kun kysymyksessä erään uskonnollisen viiteryhmän edustajat, näinhän se menee.

  • Anonyymi

   Isis-naiset vaihtavat sairaan ideologiansa toiseen sairaaseen ideogiaan, halla-aholaisuuteen.

  • Anonyymi

   Onko sairasta tappaa Natolaisia jotka tappaa siviilejä .

   • Anonyymi

    Häh!? Mitä ihmettä taas joku vasuri sekoilee...


   • Anonyymi

    Jesidilapset on natolaisia? Kyllä on sairasta tämä hallituksen propaganda.


  • Anonyymi

   Naisten tarkoitus oli lisätä kalifaatin väkilukua nopeasti. Sama taktiikka oli natseilla Norjassa, jossa nimenomaisilla lisääntymisleireillä natsiupseerit ja valikoidut norjalaisnaiset synnyttivät arjalaislapsia.

  • Anonyymi

   Suljetulle alueelle ikuisesti ja kaikki, kaikki yhteydet poikki

  • Anonyymi

   Onko moge jo kääntynyt islamiin.

  • Anonyymi

   Kanelipullantuoksuiset Isis äidit pelkäävät Ruotsidemokraatteja, siksi ne pukeutuvat Islamin mukaisiin siveisiin vaatteisiin....

  • Anonyymi

   Eihän ne miksikään muutu! Tulivat lataamaan akkuja ja radikalisoitumaan lisää sekä rekrytoimaan uusia jäseniä....

  • Anonyymi

   Miksi ihmeessä hylkäisivät! Eihän kukaan vaadi edes sellaista? Elävät Islamin mukaisessa Isis rinnakkaisyhteiskunnassaan vastikkeettomalla ikuisenelatuksen statuksella juuri niin kauan kuin haluavat. Valitsevat vain palvelut joita tarvitsevat ja rekrytoivat uusia jäseniä ihan niin paljon kuin haluava...jne... Koska kukaan ei voi puuttua siihen, muuten rasismi, uskonrauhan rikkominen ja kiihottaminen kansanryhmää vastaan....jne.... Isnshallaah! Allaahakbar! Maashallaah!....

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs emäntä se joka listi lapset ja itsensä?

   Oli muhokselta,ouluun saakka piti mennä toteuttamaan tuokin asia. Onneksi ei silti rekan alle ajanut. Ei nimiä, toki ne tulee minfoon. Mutta niillä ei
   Muhos
   99
   5720
  2. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   495
   5714
  3. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   65
   5009