Aihe

Miksi pakkoruotsia ei poisteta - Ahvenanmaa poisti pakkosuomen?

Anonyymi

Se tehtiin Ahvenanmaalla jo vuosia sitten, se kävi tuosta vaan. Mutta valtamedia oli hyvin hiljaa tuosta asiasta.

Pakkoruotsihan on rasite suomalaisille oppilaille, eikä ruotsin kielellä ole enää mitään käytännön virkaa, englanti on nyt kakkoskieli.

Mutta pakkoruotsin poisto tietysti vaatii, että myös virkamiesruotsi lopetetaan. Rkp pyrkii pakkoruotsilla edelleen kyykyttään valtaväestöä.

3

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Rkp on varsinainen suomensyöjä.

   "Syyt ”sortopolitiikkaan” ovat syvällä RKP:n historian rotuopissa ja rasismissa ja ne elävät yhä tuoreina.

   Ruotsalainen kansanpuolue pitää oppi-isänään suomenruotsalaista kielitutkija ja professori Axel Olof Freudenthalia. Freudenthal oli svekomaani eli kiihkoruotsalaisuuden kannattaja ja johtohahmo. Hän piti suomenkielisten enemmistöä uhkana ja vaati suomenkielisiä vastaan radikaaleja toimia, kuten separatismia. Hänen rotuoppinsa mukaan rantaruotsalaiset ovat rodullisesti ylivertaisia suomalaisiin nähden, ovat eri ylempää rotua.

   Freudenthalin oppeja ajamaan perustettiin Suomeen ”Ruotsalainen puolue” 1870. Freudenthal oli puolueen keskeinen henkilö. Vuonna 1906 puolue sai nykyisen nimensä, Ruotsalainen kansanpuolue, RKP.

   Feudenthalin oppeja toteutettiin räikeästi myös viime sotien lähes puolen miljoonan Karjalan evakkojen asuttamisen yhteydessä. RKP:n eliitti vastusti jyrkästi asuttamista ruotsalaispitäjiin, ruotsalaisten ”pyhälle maalle”. RKP:n rasismin ja rotuopin tuoreuden todistaa RKP:n Espoon valtuustoryhmän 2010 kiihkeä vastustus koulun kieliryhmien yhteisistä välitunneista!"

   • Anonyymi

    RKP on osannut kietoa vapaamielisyyden ja härskin itsekkyyden mestarilliseksi paketiksi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    RKP on osannut kietoa vapaamielisyyden ja härskin itsekkyyden mestarilliseksi paketiksi.

    Täysin suomalaisvastainen puolue.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   242
   18464
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   360
   6792
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   126
   1978