Aihe

Vinkki kaupungin hallitukselle/valtuustolle.

Anonyymi

Olette huolissanne,kun kaupungissa käy töissä muualla asuvia.Mutta siivotkaa oma pesänne nyt kun alkaa säästöjen etsintä eli kaikki kaupungin työtekijät ja viranhaltijat joiden palkka maksetaan verorahoista pitää asua ja olla kirjoilla Mänttä-Vilppulassa.

2

84

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täällä on töissä porukkaa joka ei asu täällä,ihan normaalia muuallakin. Jotkut asuu
   täällä ja on kirjoilla muualla,normaalia sekin. Kun nuo nykyajan työpaikat ei valitet-
   tavasti ole hautaan asti.

   • Anonyymi

    No kyllä nuo kaupunkien ja kuntien työpaikat taitaa olla ihan hautaan tai no eläkkeelle asti paremminkin. Lukuunottamatta jos ei itse sitten töpeksi jotain kunnolla ja menetä luottamusta tai sitten päätä itse lähteä. Mutta sekin on suhteellista voi töpeksiä ja saada potkut ja kivan ködenpuristuksen kaupanpäälle vaikka aivan itse syyllinen potkuihin. Joku toinen voi myös töpeksiä ja saada myös potkut ja karenssin päälle ei kivoja kädenpuristuksia.

    Mutta nämähän on sopimusasioita mennään niin kuin sovittu. Ja kaikillahan ei ole edes palkkatyösopimusta joka hyvin yleistä suomen kunnissa ja kaupungeissa. Heillä on vain työsopimus työvelvoitteella, mutta ne onkin sitten työttömiä joilta puuttuu se työ ja saavat rahansa työttömyyskorvauksista työtehtävät käytännössä samoja kuin palkkatyösopimuksen allekirjoittaneilla.

    Toki tämäkin saattaa kiristää toisinaan palkkatyösopimuksen allekirjoittaneiden hermoa varsinkin jos pelkän työsopimuksen kirjoittaneella on vähemmän työtunteja vaikka edes silloin ei pääse samaan tuntipalkkaan eikä sitä ole edes mahdollista neuvotella paremmaksi, koska et ole palkkatyösuhteessa toisin kuin palkkatyösopimuksen allekirjoittanut puhumattakaan muista edeuista, jotka on palkkatyösopimuksen allekirjoittaneilla.

    Mutta minkä mahtaa lait ja asetukset kaiken mahdollistaa halusit tai et. Ja kaikki on samanarvoisia lain edessä toiset vaan vähän enemmän.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29535
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20794
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10845
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7981