Aihe

Yhdenvertaisuuslaki kieltää pakkoruotsin

Anonyymi

Ketään ei saa syrjiä henkilöstä johtuvasta syystä. Ei erikseen mainituista syistä eikä muistakaan henkilöön liittyvästä syystä:

8 §
Syrjinnän kielto

Ketään ei saa syrjiä iän, alkuperän, kansalaisuuden, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, poliittisen toiminnan, ammattiyhdistystoiminnan, perhesuhteiden, terveydentilan, vammaisuuden, seksuaalisen suuntautumisen tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella. Syrjintä on kielletty riippumatta siitä, perustuuko se henkilöä itseään vai jotakuta toista koskevaan tosiseikkaan tai oletukseen.

Välittömän ja välillisen syrjinnän lisäksi tässä laissa tarkoitettua syrjintää on häirintä, kohtuullisten mukautusten epääminen sekä ohje tai käsky syrjiä.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Totta, ja lisäksi pakkoruotsitus on myös oikeusvaltioperiaatteen vastaista.

   • Anonyymi

    Perustuslaki ei edellytä pakkoruotsia, mutta pakkoruotsi suhmuroitiin jotenkin hämärän tuntuisesti peruskouluihin ja toteutettiin koko massa 1970-luvun kuluessa.

    Peruskoululaista on löytynyt kaksi hieman toisistaan poikkeavaa versiota. Kävivätkö molemmat, kumpikaan vai vain toinen perustuslakivaliokunnan käsittelyssä?


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   43
   11370
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   148
   8167
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   219
   6570
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   25
   3783
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   166
   2573