Aihe

Uudet kujeet

Anonyymi

Kohtahan se jo vuosikin vaihtuu ja on uudet kujeet. Luvatkaas nyt ydinvoimauskovaiset, että vaihdatte sähkönne esim. vesivoimaan. Kaupan päälle saatte Luojan luoman HYVÄN OMANTUNNON. Käykö tämä?

13

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ajatella! Turvallista Korkeamman Älyn aivoittamaa puhdasta ja turvallista koskivoimaa. Ei pienen ihmisen tekoa ja aivoitusta.

  • Anonyymi

   Kyllä sitä on moni Luojan luomaan koskeen hukkunut. Varmaan kännispäissä yleensä.

   • Anonyymi

    Vesivoimako turvallista ?

    Wikipedia;
    Maailman vakavin pato-onnettomuus sattui 8. elokuuta 1975 Kiinassa, kun Banqiaon pato murtui taifuunin aiheuttamien valtavien vesisateiden takia. Onnettomuus aiheutti 171 000 ihmisen kuoleman, joista 26 000 hukkumalla ja loput tulvasta seuranneeseen nälänhätään ja tauteihin. Epävirallisten arvioiden mukaan uhreja oli jopa 230 000.


  • Anonyymi

   Onkohan aurinkopaneelien kanssa kenelläkään sattunut mitään vakavampaa? Perse kärähti paneeliin katolla pyllöttäessä...?

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Aloittaja on aivan pihalla sähköntuotannosta. Tulisi kuluttajille törkeän kalliiksi vetää erilliset johtimet lähimmästä vesivoimalasta. Kannattaisi perehtyä fysiikan ja sähkötekniikan perusasioihin. Edullisinta on liittyä normaaliin jakeluverkkoon ja tehdä sähkösopimus , koska verkossa on ainoastaan sekasähköä Vain kesämökeillä saa ainastaan yhtä tuotantoa, eli aurinkosähköä, koska jakeluverkkoa ei ole ns. korpimökeissä pitkien yhteyksien päässä. Jakeluverkon kautta voi toki tehdä sähkösopimuksen teoriassa saatavan esim. vesivoimaa, mutta todellisuudessa sekasähköä tulee. Ihmisiä kusetetaan erilaisilla tarjouksilla ja hölmöimmät uskoo moiseen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ei kai sitä vesivoimaa tuoteta, jos kukaan ei osta sitä. Eihän silloin ole kannattavaa pitää vesivoimaloita.

   • Anonyymi

    Vesivoimalat ovat ja pysyvät parhaana säätövoimana lähinnä sattumaenergialle. Kannattaisi perehtyä sähköntuotannon kokonaisuuteen ettei sammakoita tulisi päästeltyä.


  • Anonyymi

   Mitäköhän vesivoimalat olivat aikaa ennen ydinvoimaa?

   • Anonyymi

    Vesivoimalat olivat suurin sähköntuotantomuoto ennen ydinvoimaa. Vesivoiman vähäisyys oli lähtökohta lisävoimalle ja ydinvoimaan päädyttiin. Toinen vaihtoehto oli hiilivoima ja sitäkin rakennettiin jonkin verran, koska muutoin olisi ollut omavaraisen tuotannon sähköpula. Inkoossa oli suurin hiilivoimala.


  • Anonyymi

   Niin, kannattaahan se vesivoimala rakentaa JOS sattuisi vesi koskessa virtaamaan joka neljännen vuoden viidentenä karkauspäivänä. Sattuneesta syystä meidän vesivoimaloita omaavissa koskissa vesi nyt vain sattuu virtaamaan joka ikinen päivä ja hetki.

   • Anonyymi

    Riippuu säätövoiman tarpeesta. Kaikki vesivoimalat eivät ole aina mukana tuotannossa vaan useammat vain tarvittaessa. Tulvahuippujen aikana tosin pidetään mukana jatkuvastikin ja silloin muita tuotantoja huolletaan. Näin se oikeassa elämässä menee.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   10351
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   97
   3753