Miten naiset olisi rakentaneet maailman?

Anonyymi

Leikitään ajatuksella, että jos maailman asukkaat olisi pelkkiä naisia, ja heillä olisi kyky saada jälkikasvua jollain tuntemattomalla tavalla. Niin miten maailma makaisi?

Olisiko meillä infrastruktuuria, sähkölaitoksia, ylipäätään sähköä edes keksitty, saati lamppua. Olisiko yhteiskunta ns metsästäjä-keräilijä yhteiskunta, tai no jätetään se metsästäjä siitä edestä pois, eli pelkkä keräilijä-yhteiskunta. Asuisi jonkinlaisissa savimajoissa tai risusuojissa. Mitään moottoriajoneuvoja ei olisi keksitty, saati edes pyörää.

Miten alkeellista infrastruktuuri olisi ilman miehiä? Miten toimisi ruokahuolto, mistä ruoka hankittaisiin, olisiko maanviljelyä keksitty, lihataloutta, tulentekotaitoa, jne jne. Selviäisikö naisyhteiskunta edes hengissä, kuka tekisi keksinnöt, oivallukset, raskaat työt, rationaalista ajattelua vaativat toimet, ihmismassojen hallinnan, jne.

Sanoisin, että naisyhteiskunta ei olisi kehittynyt sille tasolle, että täällä olisi kauppakeskuksia, joista voi ostaa vuittonin laukun ja kaikkea muuta kimaltavaa. Risumajat ja keräilykulttuuri, sille tasolle naisyhteiskunta olisi jäänyt. Sukupuuttoon olisi kuollut koko ihmislaji, koska pelkästään keräilemällä, ravinto ja muu loppuu äkkiä. Valtava anarkia ainakin vallitsisi, vaikka kourallinen naisia jotain näppärää osaisikin.

7

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Luuletko että ne olivat miehet jotka keksivät sen tietokoneenkin jolla näppäilet tänne viestejäsi?

      Avaruusolioita ne olivat. Ihmisellä ei ole kertakaikkiaan kykyä keksiä tällaisia vekottimia. avaruusoliot ovat salavihkaa hallinneet ja manipuloineet ihmiskuntaa tuhansia vuosia ja antaneet ymmärtää että me ihmiset itse muka pystyimme keksimään omin neuvoin jonkun langattoman älyluurinkin.

      • Anonyymi

        MUTTA ne fiksut avaruusoliot ovat MYÖS miehiä! 😆


    • Anonyymi

      Hieman liioittelet. Kyllä kehitys olisi ollut suunilleen samanlaista, mutta paljon hitaampaa. Muutamia tuhansia vuosia ehkä.

    • Anonyymi

      Olisiko siis parasta että naiset katoaisivat maailmasta kokonaan jos tulisi mahdolliseksi tuottaa jälkeläisiä ilman naisia? Eläisitte vain miehet täällä keskenään ihaillen kättenne töitä?

    • Anonyymi

      Minkäänlaista infrastruktuuria, sähkölaitoksia, ylipäätään sähköä saati lamppua ei olisi keksitty, minkäänlaista ruokahuoltoa, maanviljelyä, lihataloutta, tulentekotaitoa ei olisi olemassa ilman toimintakykyisiä luovia aikuisia ihmisiä. Se, että yhteiskunta on toimintakykyinen ja kehittyvä riippuu siitä miten toimintakykyisistä ja luovista ihmisistä yhteiskunta koostuu. Siihen tarvitaan siis persoonan kehitykseltään terveitä, luovia aikuisia ihmisiä.

      Ihmisen persoonan kehityksen pohja rakennetaan ihmisen varhaisimpina ikävuosina symbioottisessa suhteessa omaan äitiin. Symbioosi omaan äitiin kehittyy 9 kuukauden aikana äidin kohdussa ei isän kohdussa, ja jatkuu syntymän jälkeen ensimmäiset ikävuodet suhteessa omaan äitiin. Tällöin luodaan ihmisyksilön persoonan syvin ydin ja tärkein perusta kaikelle sille mitä siihen ympärille myöhemmin rakentuu. Jos tämä persoonan ydin on vaurioitunut myöskin kaikki se mitä siihen ympärille myöhemmin rakentuu on haperolla pohjalla. Perusturvallisuuden tunne, kyky toimia yhdessä muiden kanssa, usko omiin kykyihin, mahdollisuus toteuttaa luovuuttaan... Kaikki se menetetään jos varhaislapsuuden symbioottinen suhde omaan äitiin ei ole toiminut tarvittavalla tavalla.

      Näin ollen ne ovat äidit jotka kantavat suurinta vaikutusvaltaa siinä millaisista persoonallisuuksista yhteiskunta koostuu. Pikkulapsen symbioosi omaan äitiin määrittää pitkälti sen millaisista persoonallisuuksista ja kuinka toimintakykyisistä ja luovista ihmisistä koko yhteiskunta koostuu. Jos äitiys on pielessä, koko yhteiskunta on pielessä. Ei ole toimintakykyisiä aikuisia jotka pystyvät luomaan yhtään mitään, keksimään yhtään mitään, kuten sitä lamppua tai infrastruktuuria.

      Lapsi tarvitsee kehittyäkseen muutakin kuin ravintoa ja fyysisten tarpeiden täyttämisen. Jos pikkulapselta puuttuu hoiva joka vastaa hänen emotionaalisiin tarpeisiinsa, lapsi kuolee pois.

      • Anonyymi

        Kuten tästä jo vuonna 1959 tehdystä julmasta apinakokeesta näemme apinavauvakin tarvitsee muutakin kuin ruokaa kehitykseensä. Se hakee ruoan tuolta tyhjäkatseiselta anorektiselta äidiltä mutta turvan se hakee toiselta pehmeämmältä äidiltä. Fluffy mother ei tarjoa vauvalle mitään materialistista, mutta se on silti se emo jonka turviin poikanen hakeutuu heti kun maailman vaarat uhkaavat. Vasta sen jälkeen kun se on saanut kerättyä turvallisuuden tunnetta pehmeän äidin sylistä se alkaa kiinnostua ympäristöstään ja kerättyä rohkeutta tutustua uusiin pelottaviin asioihin ympärillään.

        Ilman pehmeää äitiä se on täysin halvaantuneessa tilassa ja toimintakyvytön. Apinavauva on kuitenkin jo syntyessään itsenäisempi kuin ihmisvauva.

        https://www.youtube.com/watch?v=znBa3lap5jQ


    • Anonyymi

      Todennäköisesti kaikki se, mitä on keskitty olisi myös keksitty. Tietty osa naisista olisi keskittynyt metsästämiseen ja täten saaneet ne tietyt elementit, jotka nyt yhdistetään miehiin.

      Luulen, että maailma olisi tosin ollut pidemmän aikaa rauhallisempi ja vähemmän väkivaltaa ja maailmansotia olisi tapahtunut. Suurimmat ja tuhoisammat sodat tapahtuivat aikoina, kun miehillä oli suurvalta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe