Aihe

Paras johtaja

Anonyymi

Kuka johtajista on lähimpänä sydäntä.
Lenin, Stalin, Hruštšov vai Brežnev?
Loput oli pätkäjohtajia (Malenkov, Andropov, ja Tšernenko) ja Gorbatšov oli jo aatteen petturi.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kehnoin johtaja lienee ollut R.Ryti. Hän epäonnistui maansa liittämisestä fasismin pauloihin.

   • Ryti oli hyvä johtaja, hän kykeni pitämään kommunistisen kurjuuden rajan takana! Tänään Sauli on vallan hyvä joskin hänen vallastaan verraten entisiin pressoihin on riistetty valtaosa pois.

    Fasismi on kommunismin veli, molemmat ovat jonkin sortin sosialismeja, joten enpä usko Rytin olleen meitä mihinkään sosialismiin viemässä.

    Kun 150 miljoonan joukko änkeää 3 miljoonaisen päälle ei kannata kysyä kuka auttaa, oletko oikea oppinen vai mitä? On hyväksyttävä apu kun sitä on saatavilla ja kykenimme hyödyntämään kahden sosialismin välistä ristiriitaa omaksi eduksemme!

    Ottakaa arvon komuloiset nyt järki käteen ja katsokaa maailmaa reaalisena eikä komuloishypen avulla!


  • Anonyymi

   Kommunistien paras johtaja on tietenkin Lenin, hän joka aloitti
   terrorin Venäjällä ja lahjoitti Suomelle itsenäisyyden.

  • Anonyymi

   Trump nousee korkealle sosialismin edistämisessä USA:ssa. Tosin tahtomattaan.

  • Anonyymi

   Uutisia punaisille.

   Putin eikä kukaan muukaan tuo Neuvostoliittoa takaisin. Oligarkkikapitalismi ei ole välivaihe kommunismin palauttamiselle. Olemme tietoisia siitä, että äärivasemmiston joukossa on Venäjän yhteistoimintahenkilöitä. Moniko teistä on viime vuosikymmenistä alkaen kanssa aivan viimeaikoihin osallistunut tällaiseen toimintaan.

   Onko Lsd teillä käytössä mielipiteen muokkauksessa. Tällaista mielipiteiden muokkausta tiedetään teidän harrastaneen. Venäjäkätyreidenne piilopaikat kyllä löytyvät ja viitteitä siitä missä maanpettureita piileskelee on runsaasti., teidät tullaan löytämään.

   Pystymme kartoittamaan keinoja joilla tulette yhteiskunnan rakenteita horjuttamaan. Kuulostaa populistiselta mutta massamaahanmuutto on yksi vasemmiston keinoista tähän. Kalliit kotouttamisjärjestelmät syävät yhteiskunnan varoja ja sosiaalituen varaan jäävät maahanmuuttaja massat heikentävät yhteiskunnan huoltosuhdetta.

   Kuuden tunnin työpäivä neljäpäiväisellä työviikolla on yksi keino nakertaa yhteiskunnan jalkaa ja sitä kautta myös heikentää puolustuskykyä yhteiskunnan tulovirran kääntyessä laskuun.

   Te punaiset ilmeisesti odotatte tilanteen eskaloituessa miehitysyritykseksi tilanteen kääntyvän siihen suuntaan, että Kommunistit pääsevät ottamaan yhteiskunnan ohjat haltuunsa avaamalla oven Venäläismiehittäjälle. Tämän vuoksi teette pimeää yhteistoimintaa Venäläisten kanssa.

   Mikäli tapahtuisi niin dystooppisesti, että tavoitteenne onnistuisivat tulette silti pettymään. Ette pääsisi kansallistamaan Suomalaisia yrityksiä vaan todellisuudessa ne menisivät Venäläisoligarkkien omistukseen. Yksityisomistus siis säilyy eikä enää edes kotimaisessa omistuksessa. Maa olisi miehitetty ja hallinassa rautaisen Oligarkkisen totalitarismin vallassa, joka tuskin vastaisi lainkaan sitä mitä haaveilette.

   Ajatelkaahan asiaa vähän kaukonäköisemmin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Halla-aho: Emme halua, että punavihreä hallitus jatkaa

   https://www.is.fi/politiikka/art-2000007761119.html Alkaa olla nykyhallituksella lopun ajat.
   Maailman menoa
   315
   3626
  2. Miksi Helmi ja Julia haluavat lehden kanteen?

   Itseään paljon vanhemman miehen kanssa? Dannyn ”tyttöystävä” Helmi Herra Ylpön ”tyttöystävä” Julia. Onhan näitä ollut kautta aikain. Muutama vuosi kun
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   2493