Aihe

Kaivopuiston "kuolemaan johtanut tappelu" Heinäkuun alussa.

Anonyymi

Taas kerran avaan keskustelun jotta asia ei unohdu vaikka media näköjään yrittääkin vaieta asian kuoliaaksi:
Kaivopuiston tapossa (jota valtamedia kuvaa "tappeluksi jossa yksi mukanaolleista kuoli myöhemmin") joukko mamuja tai mamutaustaisia kävi parin kantasuomalaisen nuoren päälle Heinäkuun alussa viime kesänä yöllä Kaivohuoneen edustalla Helsingin kaivopuistossa, tappoi potkimalla ja hakkaamalla yhden ja hakkasi auttamaan yrittäneet. Puoli vuotta on kulunut...asiasta ei mediassa puhuta, poliisi ei tiedota, ja koko juttu on kuin lakaistu maton alle.

Onko tappajat pidätetty? Milloin on oikeudenkäynti? Mistä heitä syytetään? Mikä on heidän taustansa? Onko kaikki tappajat edes saatu kiinni vai kulkeeko osa vielä vapaana?

Koskelan parin viikon takaisessa tapossa jossa pari nuorta tappoivat kaverinsa hakkaamalla, juttua riittää mediassa, soiaalityöntekijät ja poliisi kuvaavat tapausta sellaiseksi jonka tulisi herättää kaikki tahot Suomessa! On juttua nuorten taustoista, alueella asuvien haastatteluja ja kuvauksia yön tapahtumista, mitä tekivät tappajat tekonsa jälkeen jne...

Voisiko olla niin että Koskelassa tappajat olivat kantistaustaisia mutta Kaivopuistossa maahanmuuttajataustaisia? Vaikea keksiä mitään muuta selitystä miksi Kaivopuiston tapaus vaietaan kuoliaaksi kuin se, että tappajat olivat mamuja...

16

61

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Hiljaa Rasisti ...

  • Anonyymi

   Ajatellaanko tosiaan, että tappaminen kuuluu joihinkin kulttuureihin, ja se on sen takia sen kulttuurin edustajien suorittamana hyväksyttävä?
   Annetaanhan Suomessa nirhata lasten sukupuolielimetkin irti, koska se kuuluu kulttuuriin. Ja elää moniavioliitoissa.
   Kurjaa vaan, jos ja kun kulttuuriteko sattuu omalle kohdalle.

   • Anonyymi

    Islam on sairas ahdasmielinen poliittinen ideologia ja siihen liittyvät yhtä sairaat ja ahdasmieliset halal haram kulttuurit yhdessä mahdollistavat vaikka mitä sairaita tekoja.
    Kuten väkivaltaa ja kunniamurhia, siveäksi silpomista, naisten alistamista ja säkittämistä... jne...


  • Anonyymi

   Me paukutamme rumpuja ja nauramme makeasti; arvatkaas kenen kaa?

   • Anonyymi

    Sekin tuossa on että kun omiaan suojelevat, ei voi olla varma etteikö jokainen nähty tummeli voisi olla juuri se murhaaja. Ei ainakaan rasismia ja syrjintää helpota jos liikkuvat vapaasti. Samoin paperittomat ja rikollistaustan omaavat. Järkevintä olisi ilmiantaa, etteivät tahri koko porukkaa.


  • Anonyymi

   Kun meillä on isis-terroristejä tänne yksityiskoneella hakeva ulkoministeri ja heitä hyysäävä sisäministeri, mitä muutakaan voimme odottaa. Näin siinä käy kun huumeita käyttävät äänestävät vihreitä .olemme tuhottu kansa.

  • Anonyymi

   Kuvitelkaapa sitä meteliä ja mediahuomiota, jos uhri olisi ollut mamu ja tappajat suomalaisia!

   Olisimme saaneet lukea joka päivä tiedotteita rasistisen vihateon tutkinnasta ja tappajien henkilöllisyydestä.

   Ja tietysti uhrille oltaisiin pystytetty muistomerkki Kaivopuistoon ja pidetty jumalanpalvelus kirkoissa hänen muistokseen.

  • Anonyymi

   Ovat vihreiden suojeluksessa!!
   Varsinkin kahden jotka varmaan kaikki tietävät!!

  • Anonyymi

   Kiitokset aloittajalle. Tapahtuma on vähätelty juuri noin.
   Mitään muuta syytä kuin "sanaharkka" ei murhalle ole edes esitetty.
   Aikaisemmin oli tapana sanoa että oli jotain "kähinää".
   Kuulostaa harmittomalta, ei paljon enempää kuin riitelyä käheällä äänellä.
   Ei lainkaan samaa kuin hirveä äärioikeistolainen uhka jonka äärimmäisenä hulluutena unohtumaton poliisioperaatio Ku Klux Klanin Suomen osaston paljastamiseksi. Hiukan tehokasta poliisityötä ja lakanakangasta tavaratalosta ostanut poika löytyi helposti. Mm. presidentti Sauli Niinistö paheksui tapahtumaa. Sitä että seisottiin kuvattavana pukeutuneena lakanakankaaseen ja hassuun tötteröhattuun.
   Mutta kun etinen lauma murhaa suomalaisen nuorukaisen, reaktiona on hiljaisuus.
   Tunnistetut (?) tekijät on tavoitettu (onko?).
   Paitsi yksi(?). Miksi ei häntä?
   Mitä niille muille tapahtuu, keitä he ovat?
   Ovatko he niin syrjäytynessä ja haavoittuvassa asemassa olevia että ilmeisen rasistinen henkirikos on siitä johtuvaa, melkein oikeutettua, "oireilua"?
   Jos asiasta on selvyyttä, antakaa kuulua väärien luulojen korjaamiseksi.

  • Anonyymi

   Olen huomannut että Haaviston ja Ohisalon vastuuta peräänkuuluttavat asialliset viestit poistetaan "sääntöjen vastaisina". Miksi?

   • Anonyymi

    Miksikö? Höh. Pääasia että tiedetään, ei tarvi kaikkea kirjotellakaan.


  • Anonyymi

   Nyt on palsta ”Islamisteilla” hätä kun lähtee jo viestiketjutkin. Kun nämä palsta ”Imaamit” eivät pysty enää millään puolustelemaan Islamin palvojien edesottamuksia suomessa. Nämä Islamilla aivopestyt palsta” fundamentalistit” poistavat jo aloituksetkin, joissa toivotetaan Hyvää Joulua ja Uutta Vuotta! On ne rassukat säälittäviä nuo Islamin puolustelijat, eikö totta?

   • Anonyymi

    Kato onhan täältäkin jo 3 viestiä punakone poistanut!


   • Anonyymi

    Ei ole totta.
    Eikä Suomi24 keskustelupalsta ole islamistien hallitsema.

    Aivoperusi haisee tytön tyllerö.


  • Anonyymi

   Maikkarin Rikospaikan toimittajatkin ovat olleet ihmeen hiljaa tapahtuneesta, mikä tarkoittaa, että stadin poliisin "vasikatkaan" eivät vuoda mitään.

  • Anonyymi

   Ohisalo kouluttaa syylliset kilteiksi ja sitten se on ok.

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Muusikko Pave Maijanen, 70, on kuollut

   "Talvella 2018 hän sai ALS-diagnoosin. Ensioireet hän huomasi syksyllä 2018. Tuolloin Maijanen alkoi tuntea kummallisia lihaskramppeja ja huomasi, ett
   Maailman menoa
   117
   5788
  2. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   121
   3810
  3. Sofia muutti hotelliin ilmaiseksi

   "Seiskan saamien tietojen mukaan kohukaunotar Sofia Belorf, 30, olisi muuttanut helsinkiläiseen luksushotelliin äskettäin. Seiskan saamien tietojen mu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   388
   2167