Aihe

Mistä saisi sen koronan?

Anonyymi

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Koronavirustartunnan voisi hän käydä hakemassa esimerkiksi sellaiselta terveysasemalta, jonka vastaanotolle tulee koronavirusta sairastavia hakemaan hoitoa. Sinne vaan odottelemaan ja mahdollisimman lähikontaktia paikalle saapuviin ihmisiin. Itselle käyttöön harvasta kankaasta tehty maski, joka ei suodata käytännössä yhtään hengitysilmasta sisään hengitettyjä pisaroita pois. Maskia voi "parannella" puhkomalla siihen parsinneulalla isompia reikiä jos ei muuten tunnu sallivan kunnollista ilman kulkeutumista.

   Vastaanotolla sitten kuuntelee että kuka yskii eniten maskinsa takana. Sellaisen viereen istumaan ja samaa ilmaa hengittämään. Samaisen vastaanoton vessassa on roskakori, jonne ihmiset heittävät niistämiseen käyttämiään papereita. Niistä voi käydä lääppimässä sormiinsa ja työntämässä sormet sen jälkeen nenään.

   https://www.vantaa.fi/terveys-_ja_sosiaalipalvelut/paivystys/koronavirus/epailetko_koronavirusta_

   Martinlaakson terveysasema Vantaalla 4. krs. Tervemenoa!

  • Anonyymi

   kannattaa nuoleskella kauppojen pihamailla lojuvia käytettyjä maskeja.

  • Anonyymi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yleistyva-tauti-luultuakin-vaarallisempi-pyyhkii-vastustuskyvyn-muistin-ja-lisaa-sairastumisriskia-vuosia-parantumisen-jalkeen/7609518#gs.of3abd

   Tuossa tuosta kulkutaudista nimeltä tuhkarokko. Pyyhkii ihmisen vastustuskyvyn muistin vuosiksi eteenpäin, jolloin on alttiimpi sairastumaan vakavastikin. Vähän höhlä tapa hankkia tauteja.

   Ja koronan voi sairastaa uudestaan. Siitä on useampia muotoja, joista yhden sairastaminen ei anna suojaa toiselta. Monet ovat saaneet vakavia oireita seuraavalla kerralla.

  • Anonyymi

   Sama vika rahikaisella - ei ole löytynyt sadoistakaan ihmisistä joita tunnemme niin työpiiristä kuin sukulaisista tai tutuista.
   EMME VOI AUTTAA MIESTÄ vaikka plandemia jyllää hysterian lailla pelotellen kansalaisia.

   • Anonyymi

    Pari kk sitten meillä tehtiin remppaa keittiössä. Oltiin sitten varmuuden vuoksi omaehtoisessa karanteenissa sen jälkeen kun remppamiehistä kahdelta löytyi korona.

    Kyllä näitä ainakin pääkaupunkiseudulla tapahtuu turhankin usein. Itse vasta kerran joutunut varmuuden vuoksi käymään testissä kun oli altistus ja sen jälkeen tuli oireita.


  • Anonyymi

   menet vain lähimpään baariin tai ravintolaan nuolemaan pöytiä, ovenkahvoja ja muita pintoja.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   235
   16059
  2. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   13595
  3. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   296
   9586
  4. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   42
   6804
  5. Karanteenimääräyksiä rikkovaa ei rangaista.

   Ulkomailta tuleva koronatartuttaja saa Suomessa liikuskella ja juhlia estoitta. Omantunnon kysymys on noudattaako karanteenimääräyksiä toista on mones
   Maailman menoa
   255
   4086