Aihe

Kirottu olkoon jokainen, joka ei pysy kaikessa, mikä on kirjoitettuna lain kirjassa, niin että hän

Anonyymi

niin että hän sen tekee. Gal. 3: 10.
Jumalan,, siis raamatun sanan vaatimukset muodostavat täydellisen kokonaisuuden ketjun. Kaikki täydellisyyttä ja pyhyyttä koskevat käskyt ja kiellot muodostavat yhtenäisen ketjun, jonka varassa riippuen, roikumme helvetti alapuolellamme, pidämme kiinni taivaasta.
Vaikka kaikki muut ketjun lenkin kestäisivät, mutta vain yksi ainoa katkeaa, silloin olemme hukassa ja putoamme irrallisina vailla minkäänlaista tukipistettä ja oljenkortta kadotuksen syövereihin. Kun yksi käsky tai kielto on rikottu, kun on tehty vastoin yhtä omantunnon vaatimusta, silloin on kaikki rikottu, kaikki pilalla pelastumiseemme nähden.
Raamattu sanoo Jesajan kirjassa, "niinkuin tahrattu vaate, on kaikki meidän oma vanhurskautemme" ja apostoli kirjoittaa uudessatetamentissa. " Selvää on, ettei kukaan tule vanhurskaaksi Jumalan edessä lain kautta, s.o. omavoimaisen parannuksen ja pyhitysharjoituksen kautta."
Muista, Kristus Jeesus on lunastanut meidät lain, siis omavoimaisen ponnistelun kirouksesta, ja ainnnnnoastaan, kuka ikinä uskoo Jeesukseen saa synnit anteeksi hänen nimensä kautta. Sillä ei ole muuta nimeä ihmiselle annettu kun Jeesus nimi jossa ihmisellä on pelastus, se ketju on katkeamaton. Jumala oli Kristuksessa ja sovitti maailman itsensä kanssa. Ajattele, Sinun ja minun synnit on sovitettu ja anteeksi annettu Golgatan ristillä, mikä valtava asia. Ei enää minkäänlaista uhria, Jeesus Kristus on uhrattu ihmiskunnan syntien puolesta. Meidän tehtäväksi jää ainoastaan, ottaa kiittäen pelastuksen lahja vastaan.

6

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valehtelija kiroaa totuutta, koska totuus poistaa valheen seuraajat.

  • Anonyymi

   Juutalaiset vastaavat että ei Laki toimi näin eikä se ole pääsylippu mihinkään kuolemanjälkeiseen lepokotiin. Se on ohjenuora maallista vaellusta varten ja niiltä osin, kuin sitä rikotaan, rikkomus hyvitetään asianmukaisella rangaistuksella kuten muussakin lainsäädännössä.

   • Anonyymi

    maailmassa jokainen vastaa omista teoistaan, sillä esivalta ei turhaan miekkaa kanna. Samoin on taivaallisenkin, jokaisen on vastattava ja seisottava yksin Taivaan Isän edessä kuolemansa jälkeen vastaamassa teoistaan ja tekemättä jättämisistään. Sillä erotuksella, että jos on Jeesuksen sovitus työ uskottu ja omisttu omalle kohdalle, ei syyttäjällä olekaan mistä syyttää.


  • Anonyymi

   Joka soveltaa lakia omaan politiikkaansa on tuhoon tuomittu.

  • Anonyymi

   Jumalan tahdon noudattaminen on ensi arvoisen tärkeä asia kristinuskossa, sillä suurin niistä Jumalan tahdoista on rakkaus. Amen

  • Anonyymi

   Vain Jumalan Hengessä me osaamme rakastaa kuten sanaa sanoo mitä se tekee ja mitä se ei tee. Lain mukaan me emme pysty rakastamaan. Pystymme vain omassa itsessämme teeskentelemään rakkautta ja hyviä tekoja, mutta todellista rakastavaa voimaa meissä ei ole. Ei vaikka miten teologiaa lukisimme ja tietäisimme kaikki kieliset käännöset ja tulkinnat eri sanoista. Se ei auttaisi rakkaudessa yhtään mitään.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Riinan oudot selitykset

   Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   118
   10882
  2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

   "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
   Maailman menoa
   121
   4371