Aihe

Venäjän uusi presidentti 2024

Anonyymi

Perustuslain mukaan Putin ei voi enää jatkaa presidenttinä mutta esim. hänen tytär voi olla presidentti ja Putin pääministeri. Varmaa on se ettei Putin anna valtaa muille koska silloin on mahdollisuus että hän viettää loppuikänsä vankilassa.

Putin on silminnäkijöiden mukaan tilannut myös muutaman kappaleen kruunuja sekä kärpännahkaviittoja joita hän pukee iltaisin peilin edessä.
Eli mahdollisesti tasavalta voidaan lopettaa ja Venäjästä tulee kuningaskunta tai ruhtinaskunta ja Putinista siis kuningas tai Tsaari.

Molemmissa tapauksissa Putin voisi hallita lopun ikäänsä eikä häntä laiteta samaan mauseleumiin presidenttien kanssa vaan hän saisi oman palatsin ja aukion jossa järjestetään tulevaisuudessa Venäjän armeijan voimannäytteet.

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Riinan oudot selitykset

    Riina sanoo iltiksen haastattelussa että avioliiton ongelmat johtuvat siitä ettei häntä katsottu tai hänestä kiinnostuttu kun liikkuivat Kallen kanssa
    Kotimaiset julkkisjuorut
    120
    11102
   2. Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku

    "Petteri Orpon joukkueen epäonni jatkuu – Elina Lepomäen vetäytyminen kova isku". https://www.uusisuomi.fi/uutiset/us/0c6c716d-c8eb-4c01-aaf7-3626832
    Maailman menoa
    130
    4873